سلام و خسته نباشید
من داشتم در برنامه اکسل نامه میزدم که نمیدونم چه اشتباهی پیش اومد که ردیف پایین کیبورد همون جایی که حروف z x c و . . . است جابجا شده البته در تایپ فارسی
ممکنه کمکم کنید
مریم آرام
Printable View
سلام و خسته نباشید
من داشتم در برنامه اکسل نامه میزدم که نمیدونم چه اشتباهی پیش اومد که ردیف پایین کیبورد همون جایی که حروف z x c و . . . است جابجا شده البته در تایپ فارسی
ممکنه کمکم کنید
مریم آرام
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اگه مشكلتون با يه بار ري استارت حل نشد يه بار زيان فارسي رو از سيستم حذف و دوباره اونو نصب كنيد
موفق باشي
سلام
من ورد 2003 و 2007 رو به صورت پرتابل درست كردم هيچ ايرادي ندارن و خيلي خوب هم كار ميكنن اما يه مشكل عجيب برام پيش اومده كه نمي دونم علتش چيه و چجوري بايد درستش كنم لطفا كمك كنيد
مشكل اينه كه وقتي مي خوام متن تايپ شده رو save كنم به غير ازmy document هيچ جاي ديگه save نميشه.اگه به غير از my document هر جاي ديگه save كنم به صورت ~WRL0002.tmp وبا حجم صفر save ميشه و بعدا هم نميشه فايل رو باز كرد.
لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري اين مشكل رو حل كنم.
سلامنقل قول:
اگه مشكل با Save as در يه جاي ديگه حل نشه احتمال ميره كه عيب از نسخه پرتابل باشه
سلامنقل قول:
بله مشكل از نسخه پرتابله چون قبل از ايجاد پرتابل درست كار ميكنه.
خوب سوال من اينه كه چيكار كنم وقتي تبديل به پرتابل ميشه اين مشكل رو نداشته باشم.
اينو ديگه نميدونم بايد از كسايي كه كار كردن يا تبديل كردن پرسيدنقل قول:
با سلام
خدا قوت جناب wordist
سوالم در مورد وارد کردن عکس است. روش textbox که یکی از دوستان داده بودند مشکلی که داره رزولیشن شکل رو کم می کنه . پس من شکل هام رو از نرم افزار matlab کپی میکنم و وارد ورد می کنم و بعد حاشیه اشکال رو با corp می برم، مشکلم اینجاست که بعضی از شکلها به حالتی در می آیند که به راحتی جابجا می شوند و بعضی نه با اینکه من بین شکلها فرقی نمیگذارم!
شکلی که دورش یه کادر با دایره های کوچک است راحت حرکت می کنه ولی بغلیش این وضعیت رو نداره ؟میشه هر شکل دلخواه رو به این قالب درآورد؟
آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه به صورت مستقیم می شه یه تصویر رو وارد این صفحه کرد ؟ یا حتمآ باید share کرد مثل کاری که من کردم.
از همراهیتون ممنون
من هم ورد 2003 و هم 2007 نصب كردم ولي موقع بازكردن هروقت مثلاً 2007ا رو باز مي كنم بايد مراحل نصب رو كلاً ادامه بدم وتازمانيكه از اون استفاده مي كنم مشكلي نداره ولي وقتي يك باز 2003 رو اجرا مي كنم و باز مي خوام 2007 رو اجرا كنم بايد بعضي از مراحل نصب رو ادامه بدم البته در اين حالت احتياجي به سي دي جهت نصب نيست و ارور سي دي نمي زند
بهترين راه براي وارد كردن يك تصوير ورود ستقيم آن به ورد هستنقل قول:
همون Insert/picture
سلامنقل قول:
نيازي نيست كه منتظر بموني يه مقداري از مراحل نصب بگذره
كافيه تو ميخواد اون مراحل رو اجرا كنه كنسل كني و بعد هم پيغامش رو اكي كني
مشكلي پيش نمياد
با سلام
دو تا مشکل :1- وقتی فونت رو در پوشه فونت ویندوز پیست می کنم در ورد نمی یاره
2-وقتی فونت Simbol مثل شیعه ،رمضان در پوشه فونت می برم وقتی می خوامinsert کنم یک سری علایم غیر اون نشونه هایی می اد که انتخاب کردم مثل حروف انگلیسی اعدادو....
سلامنقل قول:
چه فونتي هست كه نمياره
ممكنه كه فونت استاندارد نباشه يا خراب باشه
نمونه فونت رو آپلود كن و بذار اينجا تا امتحان كنم
هنگام نصب ورد با این ارور مواجه می شوم لطفا من را راهنمایی کنید
can't locate msi file specified in c:\docume~\reza~.mre\locals~\rarsfx1\files\setup\s etup.ini
احتمال اينكه سي دي شما مشكا داشته باشه هستنقل قول:
يه بار ديگه با يه سي دي ديگه تلاش كنيد
چون پيغام احتمالا بعد از اكستراكت كردن فايلهاي اجرايي اوليه روي سيستم هست كه مشخصا نتونسته فايل setup.ini رو پيدا كنه
=======================================نقل قول:
باسلام
اینم دوفونت شیعه و رمضان
ببخشید این سئوال رو اینجا می پرسم ولی اگه می شه من رو راهنمایی کنین ممنون می شم:45:کد:http://rapidshare.com/files/132568872/font.rar.html
سئوال: اگه خواسته باشم بجای گذاشتن مثلا لینک بالا کلمه دانلودیا تصویر بسته فشرده وین رر رو بذارم که درصورت کلیک کردن روی اون اتومات فایل دانلود بشه باید چه کنم؟:10:
مشكل شما با اين فونتها چيه؟نقل قول:
اينا كه بخوبي اجرا ميشن
+++++
براي شما به عنوان يه كاربر عادي اين كار امكان پذير نيست
چون دسترسي به دكمه لينك نداريد
==============================================نقل قول:
وقتی از قسمت نشانه ها می خوام اونا رو انتخاب کنم یک سری اعداد و حروف بجای اونا اینسرت می شن
خب عزيزجان شما بايد ابتدايي كه ميخواي اون نشانه ها رو وارد كني زبان رو انگليسي كني و بعد اونا رو وارد كنينقل قول:
موفق باشي
================================================== ==نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما مشکل حل شد اما!!!!
تنظیمات زبان رو توی قسمت نشانه ها نمی شه به صورت پیش فرض لاتین گذاشت که مشکلات اینجوربی پیش نیاد؟
چون همش تغییر می کنه:10:
سلام
من یک فایل word دارم دارای 100 جدول 3 ردیفی. باید توضیحاتی ذیل ردیف دوم هر جدول اضافه شود ولی حجم فایل خیلی زیاد است و توضیحان هم مفصل . در نتیجه اگر بخواهم توضیحات را درون همین فایل ذخیره کنم حجم فایل بالاتر رفته و مشکلات خودش را دارد
می خواهم توضیحات را درون فایل دیگری ذخیره کنم و وقتی کاربر روی هر جدول رفت و ماکرویی را run کرد توضیحات مربوط به آن جدول نمایش داده شود
چطوری می توانم توضیحات را در فایلی جدا گانه ذخیره کنم که آدرس قسمت مورد نظر از فایل اصلی را داشته و در صورت نیاز فراخوانی شود ؟
خب شما توي ورد معمولا با زبان فارسي كار ميكني پس بهتره اينم مورد روي همون فارسي بمونه و در هنگام نياز دستي تغيير كنهنقل قول:
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
البته من بعيد ميدونم بشه اينكارو كرد
چون اينكه به ورد چطوري فهمانده بشه كه اين توضيح مربوط به اين جدول هست و اون يكي توضيح مربوط به فلان جدول و .... بسيار كار سختي هست
در اين مورد خودتون فكري كرديد كه مشخص بشه چطوري اينكارو كرد
موفق باشيد
سلام به بچه های گل نرم افزار ...
آقا من با این نرم افزار های office یه مشکل خیلی ساده اما درد سر ساز دارم ! اونم این که متونی که هم کلمات انگلیسی داره هم فارسی به هم میریزن یعنی کلمات سر جای خودشون قرار نمیگیرن مثلا :
یک متن Text در ورد
به این صورت نوشته میشه :
یک متن درtext ورد
کلمات انگلیسی متن رو به هم میریزن !
متوجه شدید ؟
مشکل از کجاست ؟
ممنون...
از 2003 استفاده میکنی یا 2007 ؟نقل قول:
سلام به بچه های گل نرم افزار ...
آقا من با این نرم افزار های office یه مشکل خیلی ساده اما درد سر ساز دارم ! اونم این که متونی که هم کلمات انگلیسی داره هم فارسی به هم میریزن یعنی کلمات سر جای خودشون قرار نمیگیرن مثلا :
یک متن Text در ورد
به این صورت نوشته میشه :
یک متن درtext ورد
کلمات انگلیسی متن رو به هم میریزن !
متوجه شدید ؟
مشکل از کجاست ؟
منم با این مشکل برخورد کرده بودم.
یه دقتی به RIGHT TO LEFT و Right ALIGMENT بکن.
از 2007 استفاده میکنم . با 2003 این مشکل رو نداشتمنقل قول:
از 2003 استفاده میکنی یا 2007 ؟
منم با این مشکل برخورد کرده بودم.
یه دقتی به RIGHT TO LEFT و Right ALIGMENT بکن.
اون ها که گفتی هم مشکلی ندارن
سلام از ورد 2003 استفاده میکنم
وقتی ورد را باز میکنی صفحه سفیدی که وجود داره به صورت افقی هست چطوری این صفحه نوشتن عمودی میشه تا روی کاغذ A4 با قسمتی که پهن تره نوشته بشه
سلامنقل قول:
شما از منوي file گزينه Page setup رو انتخاب كن و از همون سر برگ اول ميتوني متناسب با كاري كه ميخواي بكني گزينه Portrait يا Landscape رو بزني
موفق باشي
به به اقا شهرامنقل قول:
خوش اومدي
مطمئني اونايي كه دوستمون اشاره كرد مشكلي نداره
يه نمونه از فايلي كه حاوي متن خراب هست رو آپلود كن و بذار تا چك كنم
موفق باشي
با درود فراواندوستان کسی نمی دونه چطوری می تونم اندازه ی مصرع های شعر رو توی برنامه ی ورد آفیس به طور اتوماتیک تنظیم کنم مثلا کاری کنم که مصرع های زوج با هم هم طول باشند اگه به دوبیت شعر زیر دقت کنید می بینید که طول مصرع اولی از مصرع سومی بیشتر است و این از زیبایی متن می کاهد بعضی وقتها مصرعی با 10 کلمه زیر مصرعی با 5 کلمه قرار می گیره و بدون تغییر فونت و یا اندازه ی کلمات دقیقا دو مصرع باهم برابر هستند من چطور می تونم این کار و انجام بدمآتش است این بانگ نا ی و نیست باد
هر که این آتش ندارد نیست بادآتش عشق است کاندر می فتاد
جوشش عشق است کاندر می فتادالبته من از آفیس 2007 استفاده می کنمپیشاپیش متشکرم
ارادت عزیز ...:11:نقل قول:
به به اقا شهرام
خوش اومدي
مطمئني اونايي كه دوستمون اشاره كرد مشكلي نداره
يه نمونه از فايلي كه حاوي متن خراب هست رو آپلود كن و بذار تا چك كنم
موفق باشي
ما خیلی مخلصیم ! :40:
این هم عکس :
متنش هم این بوده : متن آزمایشی کار با نرم افزار word 2007 برای مشکل یابی توسط انجمن p30
ممنون
:40::40:
سلام چطوری با ورد 2003 یه متن رو چند بار توی برگه چاپ کنم به صورت تبلیغاتی
پیشاپیش ممنون از راهنمایتون
سلام دوست عزيزمنقل قول:
يه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز و با دقت عمل كن
موفق باشي
سلام مجددنقل قول:
قرار شد متن رو در يك فايل ورد بنويسي و آپ كني ولي با توجه به شكل :
شما توصيه دوستمون رو اجرا نكردين كه گفتن Right to left و بودن اونو چك كن
چون همونطور كه پيداست از شكل دكمه Right align فعال هست ولي دكمه Right to left فعال نيست و متن Left to right هست
شما بايد با زدن دكمه Right to left يا با زدن كنترل و شيفت راست ابتدا اونو درست كني و سپس با زدن CTRL+R حالت Right align اونم دوباره درست كني
اون موقع مشكلت حل ميشه
موفق باشي
سوال نامفهوم در نتيجه ميشه در يك جواب نامفهوم گفت با كپي و پيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما دقيق تر سوالت رو بپرس عزيز
حالتش چطوري باشه
اندازش ...
...
با سلام..گزینه find ll word form که توی Find ورد هست شکل هایی از لغت روکه از لحاظ املایی متفاوت هست پیدا میکنه..میشه یه مثالی در این باره بزنید؟
بعد در مورد shift +Enter کارش چیه؟
تویpage setup گزینه mirror marging کارلش چیه؟ یعنی چیکار میکنه..با یک مثال برام توضیح میدید؟
در آیکون بعضی از فونتها حرف TT و بعضی حرف O و بعضی حرف A است...دلیلش چیه؟ این نوع فونتها با هم چه فرقی دارند؟
وسوال دیگر اینکه
فرق گزینه زیر با هم چیه؟
Justify low , Justify medium , Justify High
سلام دوستان
من اگه یک فایل از word رو باز می کنم این ارور رو می ده:
چطوری درست می شه؟
سلام
در حالت عادی (Normal) گزینه Left حاشیه از چپ و گزینه Right حاشیه از راست خواهد بود.نقل قول:
اگر شما Mirror Margins رو انتخاب کنید, هر دو صفحه پشت سر هم عین یک دفتر بصورت زوج چپ و راست در نظر گرفته می شوند.
و بجای حاشیه Left و Right حاشیه های Inside به معنای درونی و OutSide به معنای بیرونی خواهیم داشت.
حاشیه درونی, مقدار فاصله نوشته های هر دو صفحه (که زوج شده اند) از وسط را نشان می دهد.
حاشیه بیرونی, مقدار فاصله نوشته های هر دو صفحه (که زوج شده اند) از کناره ها را نشان می دهد.
برای درک بهتر می تونید عددهای دو حاشیه رو کم و زیاد کنید و تغییرات رو همزمان در قاب Preview ببینید.
1- انواع فونت هستند:نقل قول:
O برای OpenType
T برای TrueType
A برای All Res
OpenType توسط Microsoft و Adobe بعنوان جانشین TrueType که توسط Apple ساخته شده بود و Type1 که توسط خود Adobe ساخته شده بود, در نظر گرفته شده. OpenType تقریبا ساختاری مثل یک فونت TrueType داره اما مواردی بهش اضافه شده تا قابلیت استفاده اش و ساپورت زبانش افزایش پیدا کنه.
2- همونجوری که از اسمشون هم معلومه, شدت کشیدن و فاصله دادن متن یک خط رو تعیین می کنند. حالت High پهن ترین گزینه ممکن است. وقتی از خود دکمه در تولبار برای کشیدن متن استفاده می کنید حالت Low بکار گرفته می شود.
اگر فقط با این فایل مشکل دارید, نرم افزارهای ترمیم فایل Word رو امتحان کنید. اگر با همه فایلهای Word مشکل دارید, بهتره Office رو دوباره نصب یا Repair کنید.نقل قول:
موفق باشید.
کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول: