وقتی دیدم قراره یه 132 بخرم 8180000 و 500 هزار تومن هم خرج رینگ و لاستیکش کنم دیدم اگه یه روا بگیرم شاید بهتر باشه حالا نظر شما چیه؟؟؟
کدوم بیشتر می ارزه؟؟
پراید 132 با قیمت 8180000
و پژو روآ با قیمت 8500000
وقتی دیدم قراره یه 132 بخرم 8180000 و 500 هزار تومن هم خرج رینگ و لاستیکش کنم دیدم اگه یه روا بگیرم شاید بهتر باشه حالا نظر شما چیه؟؟؟
کدوم بیشتر می ارزه؟؟
پراید 132 با قیمت 8180000
و پژو روآ با قیمت 8500000
خب شما باید ببینی برای چه کاری میخوای ماشین رو...
اگه استفاده ی شخصی میخوای پراید. هم بهتر اسپرت میشه هم سنگین نیست و مثل روا نیست که نشه تو هر سوراخی پارکش کرد...
اگه جادار تر بودن و اینا برات مهمه روا...
البته ظاهر روا هم یه ذره تغطیله... البته به نظر من.
برای من ایمنی و بی سرو صدا بودن و کم خرج بودن مهمه واینکه کلاج کدوم یکی نرمتره این خیلی مهمه برام
شما به این تاپیک هم یه نگاهی بکنی بد نیست:
موفق باشیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=253121
یه فرق اساسی بین این 2 هست
البته فرقه اساسی زیاد دارن ها!!!!!
به نظر من روآ باید خوش سفر تر از پراید باشه.
بخاریشم خوبه!!!
روآ از پراید از نظر ایمنی و ترمز گیری بهتره البته اینو بگما که هیچ کدوم از این دو تا ایمنی استانداردی ندارن
برا کم خرج بدون بی صدا بودن پراید بهتره در ضمن تو سرعت روآ از پراید پایدارتره
انتخاب با خودته
ضمن تایید حرف دوستان که همه حرفاشون تایید میشه.
از لحاظ کلاج میشه هر دوتا رو نرم کرد. فقط کافیه بدی دست یه نفر که اهل فنه...نقل قول:
==================================
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
پراید یا روآ مسئله این است...
اینم یکی از پستای من توی اون تاپیک.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=236967
:12:نقل قول:
از خودرو های دسته اول که گزینه اسپرت پذیر زیر 12 تومنن، تندر 90 تیپ e0+ کمی امکانات هست. پراید و mvm هم هست ولی...نقل قول:
از خودرو های دست دوم شما میتونی خیلی چیزای زیادی بگیری از جمله:
دوو اسپیرو خیلی سالم، دوو سیلو سالم، گلف نسل 2 کاملا اسپرت، فکر کنم هوندا آکورد، پژو 405 سالم 1800، سمند و ...
نظر من برای شما بر روی 405 1800 سالم هست.
در بقیه موارد بجز سمند بستگی به این داره که کدومشون گیرت بیاد. چون ممکنه شما یه سیلو تمیز راحت پیدا کنی ولی نتونی اسپیرو خسلس سالم پیدا کنی.
ضمن اینکه خودروهای زیادی در این رنج وجود داره. من از وضعیت کاری و استفاده شما خبر ندارم. و نمیدونم توی تهران تا چه حد قطعات دوو اسپیرو هست. ولی اگه جای شما باشم یا یه 405 تمیز و سالم میگیرم یا اینکه یه دووی اسپیرو سالم (البته این با 9 تومن هم پیدا میشه). اگه هم خیلی برا اسپرت بازی بخوام شاید یه گلف نسل 2 بخوام و موتورش رو عوض کنم و ...
:12:
با عرض سلام و خسته نباشید.
حدود 7 تا 7.5 پول دارم.می خواستم بدونم با این پول چه ماشینی بگیرم خوبه؟
خودم به شخصه از ماتیز بیشتر خوشم میاد.آیا ارزش داره یا شما گزینه بهتری رو پیشنهاد می کنید؟:3:
یه مزدا 3 بگیر خیال خودتو راحت کن
هم کلاسش از 206 بیشتره
هم خیلی خوشگل تره
اگه یه موقع با دوستاتم بری بیرون فکر کنم بیشتر از 206 باهاش حال کنین
تا 15 تومن بنظرتون چی بخرم ؟
اولویت هام :
1- زیبایی (خارجی و داخلی)
2- ایمنی
3- رانندگی آسان (نرم باشه)
4- خرج کم
و ...
(نکته : لوگان رو کلا بیخیال شید :دی)
فقط تعققیر اسم نیست
یک خورده متورشو دستکاری کردن و وزنشم کم کردن
من که بکشنم پراید نمیگیرم اونم فرمون هیدرولیک؟!
همینجوریش تو سرعت بالا یک کامیون از جلوت رد بشه تعادلت از دست میره چی برسه که هیدرولیکم باشه که صد در صد احتمال چپ شدن ماشین هست
ولی برای تو شهر خوبه خصوصا فرمونش.من خودم پراید هیدرولیک سوار نشدم ولی شنیدم که میگن فرمونش یکم خوب نیست تو جاده. اگه میخوای تو جاده بری و شهرتونم خلوته روا خیلی بهتره
البته اونم معایبی داره. ولی ایمنیش از پراید خیلی بیشتره. شما اگه میتونی یکم دیگه پول بزار یک چیز بهتر بگیر.
اتفاقا دوست عزیز تنها تفاوت بین روا و RDX همون اسمشون هست. موتورشون دقیقا یکی هست.نقل قول:
تغییری که شما میگید بین RD و RDX هستش. نه بین RDX و ROA.
نقل قول:
بله درسته. نه که بگم به طور مشهود بده. ولی فرمون هیدرولیک رو پراید خوب نذاشتن. مخصوصا 141.
من 7 - 7.5 داشتم یا گلف نسل 2 میگرفتم یا دوو اسپیرو یا ...نقل قول:
ولی معیار هاتون رو بگید تا بتونیم بگیم که برای شما چی بهتره.
همون نکته که گفتید شما رو از بهترین خودروی نو در این رنج دور میکنه.نقل قول:
ولی بعد از اون هم اگه من باشم از بین خودرو های نو سمند lx میخرم (البته قیمتش الان یادم نیست)
از بین خودروهای دست دوم هم احتمال زیاد یه میتسوبیشی (فکر کنم گلانت) و احتمال زیاد 6 سیلندر میگرفتم. واقعا ماشینای عالی هستن.
حالا من چی کار کنم واقعا سر یه دو راهی گیر کردم. زیبایی 132 از یه طرف. و جا دار بودن و استحکام روآ از طرف دیگه.البته مصرفشون هم هست. واقعا این که توی سایت نوشته روآ خارج شهری 7 لیتر می سوزونه درسته؟و داخل شهری 10 لیتره؟؟
البته من بیشتر کارم تو شهریه. ولی مسافرت هم می رم. یعنی نظر شما اینه که من 132 هیدرولیک نگیرم؟؟ حتی اگه رینگ اسپورت بندازم فرمونش کمی سفت نمی شه؟؟
اگه نظر من رو میخوای یه روآ بگیر.
روآ خیلی خوبه خیلی کلاس داره!!!
کلا ماشینه خوبیه مخصوصا که موتورشم یکم دستکاری کردن و یکم بیشتر راه میره
از پریروز که با پراید لایی کشیدم و ته ماشین در رفت بدجوری بعدم تصادف از جلو چشم افتاده
اگه هر ماشین دیگه ای بود اینطور به سرم نمیومد به غیر از رنو!!!!
روا براي يه خانواده چهار پنج نفري خوبه ولي كم تر از اين به نظر من پرايد بهتره.
باسلام- دوو سیلو سالاره - من خودم قبلا مطمئا نبودم ولی وقتی پشت 405 - 206 - سمند - پرشیا نشستم شکم یه یقین نبدیل شد. ولی نمیدونم ال 90 چطوره- پشت رولش نبودم. ولی با همین سیلو که الان دارم (هنوز موتورش باز نشده- مدل 82 ) با کولر روشن با سمند کورس گذاشتم. سوسک شد. با شرایط برابر با 405 206 ال90 پرشیا سوسک شدن.
در ضمن ترمزاش تقویته _ با همون هزینه ای که دوستمون گفتن این کارو کردم (200000 تومان) به طوری عالی شده که من داخل خیابان و کوچه های محلم 100 الی 120 میرم سر پیچ ترمز میکنم. ولی اگه تقویتش نکنی به درد جووانا نمیخوره- ولی برا پیروپاتیلا که بیشتر از 50 الب 60 در شهر و در جاده 110 - 120 میران بازم عالیه!!!
به نظر من هم 405 خوبه هم لوگان
ولی لوگان بهتر از 405 هست.
بنظرم از سیلو هم بهتره
پس چی کار کنیم سوار گاری بشیم بیایم بریم؟نقل قول:
به نظر من خريدن ماشين تو ايران اشتباه چون قيمت خيلي بلاست
من که بخوام با دوچرخه یا تاکسی برم دانشگاه پدرم در می یاد.
خدایی بهترین نظر رو دادیننقل قول:
با این ویژگیا فقط تندر 90 e2 و سمند lx میتونید بگیرید.
آقا فرشاد موتور خود گلف نسل 2 میشه مشخصاتشو بگی؟
روآ که همون پیکانه من پرایرو ترجیح میدم
به نظر من روا !!! پرايد ماشين جاده و مسافرت نيست !!! اگه توي شهر باشي ماشين خوبيه ولي جاده نه !
امیر عزیز یه نگاه به ابنجا کنید. خیلی چیزا متوجه میشید. اگه نیاز بود بگو تا خودم هم برات یه چیزایی از ذهنم بیارم و بتایپم.نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf#Golf_Mk2_.28A2.2FTyp_19E.2C_1983-1992.29
سلام عزیز من از سال 83 تا حالا پراید سوارم اما همیشه گفتم ماشین خوبی نیست من تا چند وقت دیگه یک روا می گیرم چرخش به پراید می ارزه چون:
محکم تره
فضای بیشتری داره
تو سرعت بالا بهتر عمل می کنه
روآ پایداری خیلی بهتری نسبت به پراید داره
چسبندگیش به زمین بیشتره
تازه اگه یه موقع دلت خواست میتونی رینگ ولاستیکم براش بگیری که خوشگل تر میشه
منم می خوام لاستیک بزارم اما نمی دونم چه رینگ و لاستیکی خوبه؟
رینگش باید چه سایزی باشه؟ لاستیکش چه طور؟
بالاخره با کمک خانواده تونستم 2 میلیون به بودجه اضافه کنیم و بجای پراید 132 سراغ یه ماشین بهتر بریم برای خرید:40:
-مد نظر خودم با توجه به شنیده ها و دیده ها که اکثرا از تندر 90 راضی هستن به نسبت بودجه قید شده تندر 90 مدلE0 هستش ولی مثل اینکه کولر و گرم کننده نداره!:18: اینکه واقعا فاجعه است:19: اونم تو هوای خشک و کویری تهران بخصوص وقت دما تو سایه از 35 بزنه بالا:19:
با توجه به اینکه الان یه قرون بیشتر از 10,500 نمیتونیم جور کنیم و بایدم تو این چند روزه ماشین بخریم: نمیشه بعدا رو تندر 90 E0 کولر خوب نصب کرد یعنی پیشبینی همچین موردی بصورت استاندار توش شده؟ دیگه چه ضعف فجیعی مثل مورد قبلی داره؟
*اگه میشه کولر استاندار بعدا براش خرید که آره هیچی و فقط تندر 90 E0 میگیریم ولی در غیر این صورت شما پیشنهاد بدید که تو این رنج چی بگیریم بهتره؟
مورد مصرف خانوادگی
رانندگی مداوم در تهران
سالی چند بار مسافرت بالای 300 کیلومتر
خرج کم
امنیت جانی
نو باشه بهتر
مدرن و امروزی بودن
کم قیمت ترین مدل 206 اس دی تیپ یکش هست که 13میلیون قیمت داره درسته؟
آیا ارزش خریدن داره در مقایسه با ماشینای هم قیمتش مثل تندر؟
چه فرقی با تیپ 3 اس دی داره که باعث شده تفاوت قیمتش چیزی حدود6 میلیون باشه؟
دوست عزیز من هم مثل شما دنبال چنین خودرویی بودم و شرایط برابر با شما دارم ام با این همه پیشنهاد میکنم خودروی کلاس E0 رو کنار بزاری و یک کلاس بالاتررو بگیری عکس مربوط به همین سایت در این موضوع را مشاهده کن
یه E0/ac در حد صفر می تونی بگیری ! کولرم داره !
دوست عزیز شما که 10.5 پول داری یه e0 مدل کولر دار بخر ( دسته دوم )
خدا وکیلی جنازش می ارزه به پراید
ماشینی هست که امکانات نداره اما موتورش و ایمنی بدنش جای امکاناتش رو پر میکنه .
شما با ماشینی مثل پراید تو خواب باید بتونین مثلا با یه پرشیا یا زانتیا رقابت کنید
اما شما باماشینی مثل تندر که 10 تومن پولش رو دادی می تونی ماشینی مثل پرشیا 18 ملیونی رو سوسک کنی
من یه کلیپ از پارس elx دیدم که با تعویض دنده تو 6000 0 تا 100 رو تو 12.60 زده بود اما تندر به راحتی 0 تا 100 رو 10 ثانیه میزنه .
کولر رو میشه اضافه کرد ولی هم اینکه اصلش یه چیز دیگس هم اینکه خیلی گرون تر در میاد. اگه بتونی e1+cp بخری خیلی خیلی عالیه. خیلی از امکاناتی رو که بخوایین داره. e0 درسته که از پراید بهتره ولی باید بتونین با امکاناتش کنار بیایین.
موفق باشید
نقل قول:
...یه قرون بیشتر از 10,500 نمیتونیم جور کنیم...
مگه E0 کولر دار هم داریم؟ چقدر گرونتر هستش که میگید خیلی گرون تر در میاد؟:13:نقل قول:
کولر رو میشه اضافه کرد ولی هم اینکه اصلش یه چیز دیگس هم اینکه خیلی گرون تر در میاد.
E0 کار کرده کولر دار گیر میاد بنظرتون با 10 تا 10,500 ؟؟
روی اکثر ماشینا میشه کولر گذاشت. حتی روی پیکان...
چه برسه به تندر 90.
یه قیمت هم از e0 a/c بگیر.
بله e0+ac کولر داره.البته این مدلش کولر رو خود کارخونه روش نصب کرده و گرئن در نمیاد. فکر کنم 300 تا 400 تومن گرون تر باشه. ولی اگه بخوایین خودتون بزارید فکر کنم نزدیک 700 تا 800 تومن در بیاد.نقل قول:
نقل قول:
ارزونترینش V20 هست. در SD ها تیپ یک و دو و ... نداریم.
برای تفاوت ها میتونید اینجا رو ببینید:
نقل قول:
برای ادامه بحث (البته اگه تا اینجا جواب نگرفتید) میتونید برید اینجا:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
پژو 206 Sd
:12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203217
بله لوگان جان (اسمت رو هم نمیدونیم):10:نقل قول:
در اکثر شهر ها و استانها همین 700 تومن هست. ولی من شنیدم در دزفول حدود 400 تومن هست.
اگه اختلاف این A/C و بدون کولر 300-400 تومن باشه که فکر میکنم بتونه با همین 10.5 هم یکی بگیره:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال – 90
سواری تندرال 90 – E0
بهترین رنگسواری تندرال 90 –E1100/500/000
بهترین رنگسواری تندرال 90 – E2125/000/000
بهترین رنگ133/500/000
میشه بپرسم اگه لوگان بخواد تو 10 ثانیه 0 - 100 رو بزنه باید تو چه دوری عوض کنه؟!!!نقل قول:
خود کارخونه میگه تو 10.2 ثانیه بعد شما چطور میگی راحت تو 10 میزنه
تازه کارخونه تو بهترین شرایط این تست رو انجام میده و با یه راننده کار آزموده
یا خودت امتحان کردی یا ...
منم اون کلیپو دیدم خیلی کند شروع به حرکت میکنه و زود دنده رو عوض میکنه
ماشینم که برای سوسک کردن نیست!!!
اگه بخوای سوسک کنی که باید قید ماشینو بزنی چون هم به موتور فشار میاری هم سریع عوض کردن دنده امکان داره به گیربکس صدمه بزنه
همیشه ماشین نیست. راننده از همه چی مهم تره