128نقل قول:
سه ماهه
9 گیگ:27:
وای از dial up راحت شدم
الان دارم پرواز می کنم:5:
بچه ها قبلا اینجا دیده بودم برای صبانت یه ترنفدی می زدین سرعت می رفت بالا
می شه به منم یاد بدین:11::40:
Printable View
128نقل قول:
سه ماهه
9 گیگ:27:
وای از dial up راحت شدم
الان دارم پرواز می کنم:5:
بچه ها قبلا اینجا دیده بودم برای صبانت یه ترنفدی می زدین سرعت می رفت بالا
می شه به منم یاد بدین:11::40:
خوبهنقل قول:
دم صبای شما ها گرم
میتونی بری سرچ کنی:31:
نمیدونم پا قدم شما بود یا نه :D از دیروز سرعت روز به شدت اومده پایین :19: امیدوارم از این سرعت راضی باشی!نقل قول:
دقیقانقل قول:
سرعت صبا اومد پایین؟؟؟
چشم خوردش:31:
احتمالا از شانس من بوده :41:نقل قول:
باز برای من خوبه سرعت دانلودم 70 هست
شاتل بهتر از ديروز:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5::5::5:
ها خوبه؟!:31:
خیلی خوبه
چه سرویسی؟؟؟؟
سرویس یگ مگابایتی صبانت بید!نقل قول:
محدود یا نامحدود؟؟؟؟نقل قول:
+
قیمت
ممنون
مال شرکت هست من اطلاعی ندارم.نقل قول:
شرمنده!:10:
صبانت هرکاری کنی نا محدود نمیدهنقل قول:
سلام.دوستان شما چطوری حجم مصرفی تون رو چک می کنید. سایتش برای من الان یک هفته است که باز نمی شه.
کدوم شرکتی؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
saba
support.ngsnet.net
سرور صبا که down هست ، از هر 100 هزار بار که بری شاید 1 بار باز بشه!
با "پ ر و ک س ی" بری باز می کنهنقل قول:
support.ngsnet.net
دوستان الان چی رو پیشنهاد میکنن؟ میخوام برا دوستم بگیرم.
صبا نت که آشغاله. هم خودش هم ساپورتش هم پرسنل بی تربیتش!!
من از فناوا گرفتم ! 1ساله ! راضیم !
شاتل خوبه
اگه نا محدود میخوای
شاتل نیا
اقا من چند وقته اینجا رو دنبال نکردم.
مشکل شبانه ی صبا حل شد یا نه؟؟؟؟؟
من که مشکلی ندارم ،
شبانه هم کلی حال میده ، 3 گیگ دانلود میکنم . . .
روزا هم ، غیر ساعت های اداری ، 60 کیلو دانلود میکنم
فقط اینترنت مخابرات. :8:
دیروز کلیه سرورهاش قطع بود تا امروز صبح :27::21:
این صبانت دوباره سرعتشو آورده پایین
اینا خیلی رو اعصابن
میشه یکی درباره adsl مخابرات توضیح بده؟ قیمت 128 - سرعت - قطعی - نحوه خرید . . .
ممنون
بابا دم شما گرم ، ما هم اینجا(بوشهر) تا قبل از حماسه 26 خرداد از 10 شب به بعد با اینترنت 64 ، 50 کیلوبایت دانلود میکردیم.
بهتره ما هم به مشهد مقدس مهاجرت کنیم. یا امام رضا ما رو بطلب که تشنه اینترنت پر سرعتیم. :42:
سرویست چیه؟نقل قول:
سلام...
دوستان ببخشيد اين صبا چه مرگشه كه هر 10 دقيقه يه بار اينترنت رو dc ميكنه!!!مشكل از چيه؟؟؟
تازه نصف روز هم كه ميگه خط شلوغه!!!ديگه داره شورشو با اين كاراش در مياره...
سلام من یه مشکلی دارم وفکر میکنم شما بتونید اون رو برطرف کنید با توجه به اینکه شما مدیر
ارشد بخش هستید ببینید من اینترنت adsl در مشهد از شرکت صبانت داشتم بر روی فیبر
نوری و در ان زمان یک بار توانستم اینترنتم رو بر روی گوشی موبایلم که p1 هست با
بلوتوث شیر کنم ولی پس از مدتی مخابرات ارائه سرویس اینترنت را بر روی فیبرنوری خودش
بر عهده گرفت و از ان زمان تا کنون من دیگر موفق به شیر کردن نشدم برای همین یک مودم
وایرلس خریدم که گوشی من با این مودم ارتباط برقرار میکنه و کره زمین در گوشی میاد و سبز
میشه و چشمک هم میزنه ولی هنگامی که میخواهم صفحه ای باز کنم پیغام میدهد که ارتباط با
سرور اینترنت برقرار نشد و اکنون سوال اینکه ایا تعویض سرویس دهنده اینترنت باعث بروز این
مشکل شده است و اگر نه مشکل من نرم افزاری میباشد لطفا من را جهت رفع ان راهنمایی کنید
لازم به توضیح است که من خیلی در اینترنت جستجو کردم و راههای زیادی را امتحان کردم ولی
هنوز که موفق نشده ام یاحق با تشکر سعید
email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من سعید هستم مدت یک سالی میشه که از اینترنت adsl استفاده میکنم اولش یک دو ماهی از صبانت خدمات میگرفتم که خیلی خوب بود و راضی کننده البته در پرانتز این رو هم اظافه کنم سرویسی که برای من راه اندازی شد بر روی فیبر نوری بود پس از این دو ماه شرکت مخابرات اعلام کرد که خطوط فیبر نوری را خودش سرویس میدهد و از ان زمان تا به حال ما شدیم مشترک خود مخابرات و اما موارد فنی اولا برای مشترکان خانگی بیشتر از 128 ممنوع سرعت در هنگام دانلود 15 خیلی که زور بزند 18 محدودیت حجمی ندارد تعرفه ها هم 128 ماهی 10300 تومان یا حق در ضمن در مورد پست بلی من هر کس اطلاعی دارد راهنمایی کنه ممنون میشم
مشکلی وجود نداره راضی کنندسنقل قول:
منم اینترنت 128 از مخابرات گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم و خیلی راحت با موبایلم کانکت میشمنقل قول:
مشکل احتمالا از تنظیمات کانکشن گوشیتون هست
چرا اینجوری شده صبانت لعنتی!
قبلا خیلی بهتر بود
شما کدوم مرکز هستین؟ من که زیر مجموعه صابری هستم تا حالا همچین مشکلی پیش نیامده.نقل قول:
دوستان تا حالا کسی از سرویس 512 یا 1M صبا استفاده کرده ؟ چه جوریه؟
من الان 1.5 سال هست که صبا نت دارم محدوده کلاهدوز مخابرات مطهری
سیاست صبانت این که تا منطقه خلوت هست سرعت بالا میده وای به حاله اون روزی که شلوغ بشه الان سرعت شبا من با تورنت 5_8 Kb/s هست رفیقم تو کوهسنگی سرعتش با تورنت 80_120 kb/s الن من 4 تا رفیق دیگه هم دارم با همین صورت من که نگین مشکل از من هست
اولاش اینقد توپ بود که نگو از اول ماه رمضون افتضاح کامله تا الان:2:
شب از اول تا اخر اگه با تورنت باشی 150 تا 200 تا اگه بهت حال بده
بد دیدم فایده نداره میرفتم لینک مستقیم چیزی دانلود میکردم
الان که خدا رو شکر سه شب هست این موقع رایگانش نصفیش قطعه اون مدتی هم که وصله 10 دقیقه یک بار قطع میشه
میخوام اگه بشه سرویسم رو عوض کنم این شاتل که نمیشه چون مصرف روزانه من 100 مگابایته واونم خیلی گیرونه
این مخابرات منطقه من رو پوشش میده بعد این واقعا سرعتش از 15 کلیو بایت کمتر نمیشه؟
یا اگه دوستان سرویس بهتر میدونن که عین صبانت اروزون باشه و حجمش بالا باشه ولی مشکالاتشو نداشته باشه بگم ممنون میشم
اگه فقط من توي منطقه ADSL داشته باشم سرعتمم فرق ميكنه؟؟
اره . ولی شرکت هم پهنای باند منطقه ای رو که فقط یه نفر توش باشه کم میکنه در حد 0نقل قول:
اگه فقط من توي منطقه ADSL داشته باشم سرعتمم فرق ميكنه؟؟
راستی من 128 فن اوا دارم که سرعت دانلودش چه روزانه چه شبانه میانگین 28 تا 30 هست . میخواستم ببینم صبانت چه جوریه؟
اینجا جوابتون رو دادمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4455173#post4455173