سلام،ببخشید من اسم تمامی پچ های سیمز رو به ترتیبی که هست میخواستم
اگه بذارین ممنون میشم
Printable View
سلام،ببخشید من اسم تمامی پچ های سیمز رو به ترتیبی که هست میخواستم
اگه بذارین ممنون میشم
اگه زحمتي نيست يك سرچي بكنيد چون چند بار پك ها رو نوشتيم :10:نقل قول:
the sims 2 free time:8:نقل قول:
جدیدترین نسخه ای که اومده چیه الان؟؟؟
maggy جون ایول saiidz جان از تو هم ممنونم...این sims واقعا برای خودش دنیایی ها...نقل قول:
1-میشه تو این بازی بری خونه کسی مهمونی؟
2-من open for buisines رو دارم میخوام یه تجارت خونگی راه بندازم ولی مشترییا می ریزن تو خونم..میشه کاری کرد که مشتریا تو خونه نیان وفقط همون جایی که اجناس هست برن؟
3-چه جوری میشه دزد شد؟؟؟!!!!بعد که دزد شدی میشه بری دزدی؟؟؟؟
4-وقتی یه شغلی رو انتخاب می کنی<مثلا پلیس> میشه وقتی سیمز می ره سر کار تو هم بری توی فضای کاریشو ببینی؟
5-بعد این خرگوشه چیه که بعضی وقتا میاد و فقط یه سیمز خواص می تونه اونو ببینه؟اگه بیاد یعنی سیمز دیوونه شده؟
6-راستی اگه به بچه کوچولوها راه رفتن وصحبت کردن یاد ندیم در آیندشون تاثیری میذاره؟
چند وقت پیش یه نفر فک کنم مگی یه لینک دانلود یه فایل pdf آمزش سیمز مال شرکت دارینوس گذاشته بود میشه لینک فایل کاملشو بزارین.
در انتها هم از همه افراد فعال تاپیک تشکر میکنم به خصوص مگی و saiidz وپیشاپیش سال نو رو به شما تبریک میگم.
آهاااااان گفتم سال نو ...میشه تو سیمزم سال نو گرفت...اینو خودم میدونم دیگه...زنگ میزنین وشیش تا از رفیقاتونو دعوت میکنین..خلاصه بساط مشروبو و دنسینگو بزن بکوبو وحالی به حولی
عید همگی مبارک....
توی صفحات قبل من چندتا ترینر گذاشتم(صفحه 51)نقل قول:
یکیش این کارو میکنه
آخه با این کار چی میشه
یعنی شما به خاطر این سیمز بازی میکنی؟!
جوابهانقل قول:
1-بله
2-نمیدونم.یه جایی درت کن توی زمینه خودت و جدا از خونت
3-توی بعضی سیمز ها این قابلیت وجود داره.دزدی هم توی سیمز مثل بقیه ی کارها میمونه(شما نمیبینی)
4-نه
5-اگه بیاد یعنی سیمزت افسرده شده و باید funوصحبت کردنش رو پر کنی
6-یاد میگیره ولی از هم سن و سالهای خودش بدتر میشه(میتونی از اون شیر مخصوص هم استفاده کنی)
من یه فایل پی دی اف گذاشتم که سیمز رو تقریبآ آموزش میده(صفحه 51)
نه نمیشه سال نو گرفت
شاید توی فصلی بشه
منم به شما و همه ی کاربران سایت پی سی عید رو تبریک میگم
تشکر هم لازم نیست.وظیفه ی من و تمام کاربران این سایت کمک به دیگران هست
موفق باشید
سلام.توی سیمز جادوی زندگی چطوری میشه به خونه همسایه رفت؟
لطفا واضح توضیح بدین.
لینک های صفحه 51 از بین رفتند.نقل قول:
1. نه يعني توي اين پك هايي كه من دارم نميشه:46:نقل قول:
2. آره در خونت رو قفل كن ! :31: من خودم هميشه همين كارو ميكنم:27:
3. از توي كامپيوتر ميتوني انتخاب كني يا روزنامه. ميشه بري دزدي ولي اگه مثلا داري با همسايشون ( همسايه ي همون دزده! ) بازي ميكني ممكنه شب همون يارو بياد خونتو بزنه!:31: اما اگه داري با خود دزده ميري نميتوني ببيني كجا ميره فقط ميره و مياد:10:
4. نه
5. نه ديونه كه نشده ولي وقتي روابط اجتماعيش با مردم كم بشه اون خرگوشه مياد:10:و بايد صحبت كردنشو پر كني
6. نه من كه تاثيري نديدم:27:
عيد شما هم مبارك:11:
من كه هر كاري ميكنم نميشه بري فقط اونا ميتونن بيان:19:نقل قول:
سلام.توی سیمز جادوی زندگی چطوری میشه به خونه همسایه رفت؟
لطفا واضح توضیح بدین.
دوستان متاسفم
مدیران لینکهارو پاک کردن
و من هم نمیخوام دوباره بزارم چون ممکنه اخطار بگیرم
در ضمن من اون ترینر رو چون باهاش میشد کارهای دیگه ای هم توی بازی بکنی گذاشتم و هدف من از بین بردن سانسور نبود
مثلآ میشد لوازم رو هرجا بخوای بزاری
موفق باشید
عیدتون هم مبارک
سیلام من دوباره بلگشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب همگی خوفین؟خوشین؟سیلامتین؟عیدت ون هم مفالک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیمز جادوی زندگی میشه اسم انگلیسیش رو بنویسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Glamour life stuffنقل قول:
:10:
خوش اومدي :11:
خوب شد اومدینقل قول:
تودی جان کجا بودی این مدت باید بگم طولانی
موفق باشی
Ee [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر کدم یک سیمز دیگس میخواستم برم زودی دانلود کنم Lol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمز باز جان باید بگم که نمیشه توی این سیمز خونه ی همسایه رفتش اصلا کلا توی سیمز 2 امکان نداره بشه بری خونه ی همساده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میسی ملضیه شونی :40:
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - -
ببخشید من یک سری پچ میخواستم برای بال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هرکی داره بزاره ما هم استفاده تنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوباره اومدم. میگم من پکهای کامل رو میخوام. پیسی داره؟ از کجاش بگیرم؟ و اینکه قیمت دیویدی هاش چند میشه؟
ممنون
فکر نکنم به صورت پک موجود باشه .
اگر میخوای از همینجا بخری باید بری توی قسمت فروشگاه...اگر ADSL داری بهت پیشنهاد میکنم که دانلود کن من خودم با دانلود الان پک کامل سیمز رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - -
یک سوال کی توی سایت EA Games عضوه؟من عضو شدم ولی کد فعال کردن یوزرم رو نمیدونم از کجا باید بگیرم توی میلی که از EA برام اومده هیچ کدی نیست برای فعال کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
من توی سایت ناسا عضوم ولی ea نه
امتحان میکنم و بعد بهت میگم
راستی چه پچی میخوای؟
پچ بال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
lol مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها پچ ماشین هم بزارین خسته شدم از این ماشینای تکراری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی پیچ سانسور رو داره به پیام خصوصیم ارسال کنه .ممنون
پک منظورم اینه که مثلا pets یک پک هست:31: گیر میارم؟نقل قول:
adsl ندارم. میخوام بخرم. میشه آدرس فروشگاه رو بدی؟:31:نقل قول:
سلام.اینم چندتا دانلود برای شما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
راستی (نمیخوام اسپم بشه) هرکی میخواد تو نویسندگی وبلاگم همکاری کنه لطفا تو وبلاگم (مال بلاگفا پایین نوشتم)
نظر بده.
با سلامنقل قول:
ببخشید ولی پچ بال رو یکم در موردش توضیح بدید
ماشین هم واسه کدوم ورژن میخوای؟
راستی توی سایتea عضو شدم و الان راحت واردش میشم
از ایمیلی که برات میفرسته باید روی کلمه ی profiles کلیک کنی
بازم اگه مشکلی بود پیام بزن چون این بحث به سیمز مربوط نمیشه
موفق باشی
از فایلهایی که واسه دانلود گذاشتی ممنوننقل قول:
ولی عزیزم شما بخوای نخوای داری اسپم میزاری
حالا واسه اینکه ناراحت نشی بگو کدوم یکیه
آخه دوتاست
موفق باشی
1- آیا ممکنه در این بازی ، یک زوج (زن و شوهر) آن قدر از هم متنفر بشن که طلاق بگیرن؟! اگه این طور است ، کدام یک از دو طرف ، جدا میشه و از خونه میره؟؟!!.....یا ممکنه زنی که از شوهرش جدا شده ، دوبار با یک مرد دیگه ازدواج رسمی بکنه.
2- آیا تا حالا میزان صمیمیت را به منفی صد ( تنفر کامل) رسونده اید....در این حالت آیا رویداد خاصی رخ می دهد؟!
3- آیا در زد و خورد بین دو دشمن ، امکان فوت طرفین دعوا وجود دارد؟؟!! یا نه و فقط روحیه طرفین کاسته می شود؟!
جواب هانقل قول:
1-بله میشه از هم جدا بشن.برای این کار میتونی مثلآ با یه سیمز دختر که ازدواج کرده با پسر دیگه ای دوست بشی و با هم صمیمی بشید و بعد ازدواج کنید.پسر اولی میره(اگه میخوای خوب این مورد رو یاد بگیری بازی سیمز لایف استوریس رو بازی کن)
2-بله.با هم دعوا میکنن،میان وسطل زباله ی همدیگر رو میزنن با پا و میپاشن و....
3-نه وجود نداره.هربار دو طرف از هم فاصله میگیرن
موفق باشی
چندتا سوال
1. چه جوری میشه اهنگ ریخت تو بازی (از ضبط پخش بشه)
2.من تونستم علا قه مندی رو 100 کنم حالا چه جوری ازدواج میکنن
3.کمد لباس هم میتونم بخرم چه جوری.
جوابهانقل قول:
1-توی صفحات قبل مگی عزیز توضیح داده
2-روی سیمزی که میخوای باهاش ازدواج کنی کلیک کن و بعد از گزینه ها گزینه ای که اولشpهست رو انتخاب کن(کاملش یادم نیست)
3-بله میشه خرید.از اونجایی که سه تا دایره کشیده توی قسمت خرید
موفق باشی
اینا دنلود چی هستن؟نقل قول:
یه راه حلنقل قول:
دانلود کن بعد ببین چی هستن
عیلک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بال مثل این:
بال پروانه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا هرمدلی فقط بال باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i30.tinypic.com/2wlzfv9.jpg
ماشین هم برای هر سری بود بود البته لفطا بیشتر برای همون نایت لایف باشه یا سری سیمز های اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{ببخشید عکسه رو از توی داکیومنتم کشیدم بیرون اگه یکم ناشوره :d }
فهمیدم منظورتون رونقل قول:
من بال ندارم ولی ماشین داشتم که به خاطر یه ویروس که بیشتر دوستان اطلاع دارن هاردم رو فرمت کردم و پاک شد(حیف خیلی باحال بودن)
دوستان ea توضیحات و عکس هایی از سیمز 3 برام فرستاده که میتونید با رجوع به تاپیک سیمز 3 ببینید
راستی تودی جان تونستی ثبت نامت رو کامل کنی؟
:19:نقل قول:
نه نشد ، مگر اینکه دوباره ثبت نام کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هروقت پچ خونه دانلود میکنم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هسته اصلی داره نه چیزی...میخواستم بدونم باید جای خاصی بریزم این خونه رو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بریزیش اینجانقل قول:
Neighborhoods
موفق باشی
این هم یه سری لباس اسلامی
کد:http://www.thesimsresource.com/downloads/sims2/search_islamic/
سلام یه سوال داشتم ها این بازی سیمز چه طور میشه دیوار ساخت حالمو گرفته ها اگه میشه یکی توضیح بده ممنون میشم ها parviz_sport این میلمه ممنون بچه ها بای
حالت build mode نداره باید یکی ازز پچا روش نصب باشه!
نه با عوض كردن كرك حل ميشه!
البت کرک سالم سخت گیر میاد بعد این همه سال
سلامنقل قول:
همون طور که دوستان گفتن با جایگزین کردن کرک حل میشه
اینم لینک دانلود کرک اصلی
کد:www.dcinpc.com/files/Sims 2%20Final%Crack.rar
خوب خونه رو كه ريختي به حالت يك پكيج ديده ميشه كه بايد اونو فعال كني بعش خود به خود مياد توي بازي:10:نقل قول:
وقتی تو بازی به زنه حلقه ازدواج میدم قبول میکنه ولی چه جوری میشه ازدواج کرد.