در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .نقل قول:
ممنونم
Printable View
در واقع منظورم اینه که کی متوجه میشم که جمعش کردن که برم از اندیشه درخواست کنم . چون اندیشه گفت که اول پارس کاملا جمع کنه و بعدش درخواست بدین .نقل قول:
ممنونم
حسین جان !نقل قول:
من وقتی با لن بودم بعد از بالا اومدن دکمه کانکشن رو میزدم ولی الان وقتی بالا میاد وصله و همچنین آی پی دادنم نمیخواد .( یه کانکشن مجازی میسازه ). امیدوارم از موضوع تاپیک دور نشیم .
ببخشید
آهان خوب بورو بگو یکنن کیتشون رو از مخابرات اگه شارژ نکنی بعد بیست روز خودشون کیتشون رو بر می دارن حد اقل بیست روزنقل قول:
یکی به سوال 2 صفحه قبل من جواب بده لطفا
باید مطابق همون دستور نصب صفحه 176 پیش بریم ؟؟
راستی وقتی اندیشه خطمون رو راه انداخت باید نصبش کنیم ؟؟ چون من یه دفعه نصب کردم اون گوشه علامت کانکت شدن که روش یه مثلث زرد میکشه نیومد (توی دستورالعمل گفته بود میاد)..
آخرین سوالم اینکه کد 192.168.1.1 رو چه موقعی توی Internet explorer بزنیم؟؟ اونم وقتی اندیشه خط رو راه انداخت ؟؟
بله دوست عزیز ... طبق همون انجام بده خیلی راحت تنظیم می شه ظرف 2 دقیقه ! تنظیم از طریق کابل شبکه رو انجام بدی راحت تره ( البته usb هم کاری نداره فقط باید 1 بار درایور مودم رو روی ویندوز نصب کنی )نقل قول:
بله ! وقتی که خط اینترنتتون راه افتاد کابل شبکه رو به پشت کامپیوتر وصل کنید و روشنش کنید ... بعدا باید تو اینترنت اکسپلور اون شماره آی پی رو تایپ کنید ... اون شماره آی پی مودم شما تو شبکه هست ... یعنی اگه مودم وصل نباشه چیزی نمیاد ... در ضمن قبل از هر کاری باید کارت شبکه مادربوردتون فعال باشه ... اگه فعال نیست از تو تنظیمات بایوس network adaptor رو enable کنین ... حالا وقتی ویندوز بالا میاد اگه کابل مودم رو از کامپیوتر قطع کنین یا خاموشش کنین یه شکلک کامپیوتر کنار ساعت ویندوز میاد که روش علامت ضربدر قرمز هست و با روشن شدن مودم حذف می شه ... اگه این شکلکا نیومد یعنی کارت شبکه غیر فعال هست . اول اون رو فعال باید بکنید . یا می تونین تو control panel قسمت network connections برین و روی local area connection کلیک راست کنید و گزینه enable رو بزنید تا کارت شبکه فعال بشه. ( البته اینا در صورتی هست کا مادربوردتون شبکه آنبورد داشته باشه . و معمولا 99% مادربوردای جدید این رو دارند. )
یه دوستی هم گفتن چرا با تایپ آی پی 192.168.1.1 وقتی با پورت usb به مودم وصلین تنظیمات مودم نمیاد ... باید خدمتتون عرض کنم که در حالت پیش فرض شماره آی پی 192.168.1.1 برای پورت شبکه در نظر گرفته میشه و در نتیجه آی پی های دیگه ( مثلا 192.168.1.2 یا 192.168.1.3 الی آخر ) به پورتهای دیگه اختصاص داده می شه . این نکته رو تو فایل راهنمای تنظیم مودم هم می تونین ببینین .
موفق باشی.
اگه منظورت از چراغ اینترنت تو مودم تی پی لینک همون چراغ act هست ( چون من چراغی که اسم اینترنت روش باشه ندیدم ! ) باید بگم فقط وقتی روشن می شه و چشمک می زنه که شما کانکت هستین و اطلاعات هم داره رد و بدل می شه ( یعنی در حال دیدن صفحات یا دانلود ) وگرنه خاموشه ... اگه هم مال مودم شما همیشه خاموشه احتمالا چراغش سوخته !!! جای هیچ نگرانی نیست ! مهم اینه که خود مودم خوب کار کنه ! چراغ alarm هم همیشه خاموشه بجز وقتایی که اشکالی پیش بیاد .نقل قول:
بالاخره من هم از پارس انلاین به اندیشه کوچ کردم
واقعا باید بگم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره
راستی دوستان در اندیشه ریز مصرف رو چطور میشه درآورد ؟
مثلا در پارس انلاین در سایتش مشخص میشد که فلان ساعت فلان حجم یا مثلا میزان حجم دانلود رایگان رو مشخص میکرد
ولی در منوی کاربری اندیشه فقط باقیمانده حجم رو می بینم
نقل قول:
نه اونو نمیگم . تی پی لینک های جدید یه چراغ داره به اسم اینترنت خود اندیشه هم داره همین مودمی که من دارم رو میده خودم دیدم .
چراغش هم سالمه 100% چون وقتی مودم رو ریست میکنم همه چراغ ها روشن میشن
سلام. در مورد ADSL شرکت شاتل اطلاعات می خوام
ممنون می شم از کیفیت خدمات شرکت شاتل برام بگین. راستش بین شاتل و اندیشه موندم.گزینه موندم و نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. متشکرم.
:13:سلام به دوستان عزیزلطفاسرعتهای اینترنتتونو گزارش کنید ..هم بچه های پارس و اندیشه....رضایتتونو اعلام کنید
از دوستانی که اندیشه استفاده میکنن ..اعلام کنید چه ساعاتی از شبانه روز سرعت برای دانلود حداکثر هست
دوستان شرمنده که زیاد سوال میپرسما..
یه سوال دیگه هم دارم..
از کجا باید بفهمیم اندیشه خطمون رو راه انداخته ؟؟
هر وقت تونستی آنلاین بشی راه میوفته .نقل قول:
واسه من که زنگ زدن گفتن فعال شده .
معمولا 10-9 صبحنقل قول:
من قبل پارس داشتم و الان دو ماه اندیشه گرفتم.واقعا عالیه.سرعتم حداکثرش 230 هست.(سرویس 128)نقل قول:
یعنی دیروزو امروز 230داشتی؟ مشال من 50 60 هست ..مرکز چند هستید؟نقل قول:
پس مودمتن symphony هست . یه لطفی میکنید کانفیگ مودمتونو با من چک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ زدم اندیشه میگه سرعت 256 باید 24 -25 سرعت دانلودت باشه ...پس به نظر شما چه باید کرد؟ تا منم 200 دریافت کنم خطم 723 هست ..
زنگ زدم اندیشه میگه سرعت 256 باید 24 -25 سرعت دانلودت باشه ...پس به نظر شما چه باید کرد؟ تا منم 200 دریافت کنم خطم 723 هست .. مدیران سایت راه حلی بزاید سپاسگزارم
شما مودم رو وصل کننقل قول:
هر وقت چراغ ADSL روشن شد یعنی وصل شده :10:
فوووووووووووووووووووووووو ووووووووووری........
بچه ها من الان که مودم رو روشن کردم چراغ ADSL روشن شد..
قبلا USB رو به سیستم وصل کرده بودم و شناخته بودش..
الان هم همه مراحل رو طبق دستورالعمل صفحه 176 رفتم و کانکشن هم ساختم ولی وقتی میخوام کانکت بشم میزنه invalid user name or password یعننی همون error 691
مطمئنم که اونا رو درست وارد کردم و حتی دوباره هم چک کردم پس چرا اینجوری میکنه !!!
خواهشا کمک کنید..
راستی وقتی Local arena connection رو enable میکنم چراغ adsl یکسره روشنه و چراغ USB چشمک میزنه..
سلامنقل قول:
تا جایی که من میدونم شاتل هنوز تو رشت سرویس نمیده یعنی قرار بود بده ولی مخابرات پهنای باندی نداره که به شاتل بده باید ببینی چجوری مشکلشونو حل میکنن!:41:
ولی اکثرا اندیشه رو به عنوان بهترین سرویس دهنده ADSL در استان و رشت میشناسن!:8:
باید زنگ بزنی پشتیبانی اندیشه یوزرت رو فعال کنن:46:نقل قول:
مبارکه:دی
مودم من ASUS AM 602 هستش که Combo Router هستش یعنی یک LAN و یک USB داره
من به تازگی یه سیستم دیگه گرفتم که در اتاق دیگه گذاشتم
و حالا قصد دارم که اون سیستم هم از اینترنت من استفاده کنه
از لحاظ نرم افزاری مشکلی ندارم و خودم می تونم تنظیمات مودم رو بر روی NAT و PPPOE قرار بدم
و کلاینت رو هم تنظیم کنم
از لحاظ سخت افزاری اطلاعاتی ندارم...میخواستم بدونم چطوری این کار رو انجام بدم ؟
مقرون به صرفه ترین راه چیه؟
البته سیستم من اکثر اوقات روشنه و مشکلی بابت سرور کردنش ندارم
این هم یه خبر که تازه از تنور بیرون اومده ! ADSL مخابرات هم بلاخره شروع به عرضه شد . ( البته این خبر مال تهرانه مال اینجا رو نمی دونم ! ) 3 تا نکته جالب توش هست ! اینکه سرویساش طوری که تو خبر اومده همه نامحدودن و قیمتای سرویساش ( بخصوص 512 و 1024 ) واقعا عالیه :5:و اگه این سرعتا رو به همه کاربرای خونگی هم بدن واقعا باید شاهد این باشیم که همه شرکتای خصوصی یه بار دیگه قیمتاشونو پایین بیارن ! اونم حسابی ! نکته دوم اینکه با گرفتن این سرویسها هزینه ماهی 1000 تومن مخابرات هم حذف میشه ...اما نکته ناامید کننده سوم اینه که به افراد عادی طبق قانون مزخرف موجود اشتراک بالای 128 نمیدن! :41:پس بیاید دعا کنین محدودیت سرعت آزاد شه اونوقت بیشترین سود رو ماها می کنیم چون هیچ شرکت حصوصی دیگه نمی تونه سرویسای نامحدود حجمی رو با این قیمتای بالای 100 و 200 هزار تومن به ماها بده !
این هم خبر که اولاش خبر خیلی خیلی خوبیه ! اما اون چند خط آخر حال گیری حسابی! ولی کلا به نظرم مثبته اگه محدودیت ارائه سرعت بالای 128 هم برداشته بشه یه تیر خلاصه به همه شرکتای خصوصی !! :
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 به شركتهاي مخابراتي استاني و شركتهاي داراي مجوز PAP تحويل ميشود، صرفا جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20 درصد كاهش مييابد؛ يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375 ميليون و 100 هزار ريال كاهش خواهد يافت.
بر همين اساس، تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 به صورت پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلوبيت بر ثانيه 99400 ريال، 256 كيلوبيت بر ثانيه 125600 ريال، 512 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال، 1024 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال و 2048 كيلوبيت بر ثانيه 745600 ريال تصويب شده است.
محمد خجستهنيا، مديركل روابطعمومي شركت مخابرات استان تهران، در این باره میگوید: هزينه مودم و راهاندازي آن به عهده مشترك خواهد بود و بابت راهاندازي سرويس نيز هزينهاي از مشتركان دريافت نخواهد شد.
به گفته او، همچنين شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
خجستهنیا پیرامون تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت که پایینتر از شرکتهای بخش خصوصی ارائه میشود، میگوید: این تعرفه در حقیقت مصوب کمیسیون تنظیم مقررات است. بر اساس این مصوبه که سال گذشته به تصویب رسیده بود و بهمنظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP با رعايت منافع طرفين خدمات مذكور را ارائه میكند و در صورت عدم مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانند سرويس مربوط را حداكثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركتهاي ندا بايد كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح كنند.
هر چند که این اتفاق تا به حال در مورد بسیاری از شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت صورت نگرفته و همچنان ارائه این خدمات از سوی این شرکتها بعضا با قیمتهای بالاتری نسبت به مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات صورت میگیرد؛ اما به نظر میرسد با ارائه این سرویس از سوی شرکت مخابرات استان تهران، بخش خصوصی نیز برای رقابت ناچار به کاهش قیمت خود خواهد شد. هماکنون قیمتهای ارائه شده توسط بخش خصوصی نه تنها سنخیتی با مصوبه سازمان تنظیم مقررات ندارد؛ بلکه بعضا این شرکتها برای ارائه خدمات خود در مناطق مختلف به بهانههای گوناگون هزینههای مختلفی را از کاربران خود اخذ میکنند.
به عنوان مثال میتوان به ارائه خدمات اینترنت ADSL2 ا+ از سوی یکی از این شرکتها آن هم تنها در برخی از مناطق اشاره کرد. در این سرویس پهنای باند 128 کیلو بیت با قیمتی کمتر از 8 هزار تومان عرضه میشود و این در حالی است که همین سرویس در سایر مناطق و در قالب ADSL عادی بالغ بر 14 هزار تومان ارائه میشود.
محدودیت برای کاربر خانگی
مدیرکل روابطعمومی شرکت مخابرات استان تهران در ادامه توضیحات خود پیرامون ارائه سرویس اینترنت پرسرعت در تهران يادآور شد: صاحبان مشاغل خاص چون اعضاي هيات علمي، دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا، خبرنگاران و ديگر فعالان كه نيازمند تحقيق هستند، ميتوانند از پهناي باندي بيش از 128 كيلوبيت كه به كاربران خانگي داده ميشود، استفاده كنند.
این گفته خجستهنیا به آن معنا است که بر اساس قانونی که چند سال پیش اعمال شده است، ارائه اینترنت پرسرعت برای کاربران خانگی با پهنای باند بیش از 128 کیلوبیت همچنان ممنوع است. :2:
وي تصريح كرد: تا پايان هفته آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواستكنندگان آماده است، در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL به دلیل کمبود تجهیزات در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد؛ اما مطمئنيم با وجود شركتهاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بيسيم ميتوان به خواستهاي متقاضيان پاسخ داد.
مزایای اینترنت مخابراتی!
از مزایای اینترنت پرسرعت مخابرات میتوان به مواردی همچون نداشتن محدودیت ترافیک حجمی در تمامی سرعتهای اعلام شده اشاره کرد. همچنین برخلاف سرویسهای ارائه شده توسط بخش خصوصی که ماهانه هزار تومان به عنوان اجاره خطوط و سهم مخابرات از کاربران اخذ میشود (این رقم تا سال گذشته 3 هزار تومان بوده است)، مخابرات در این بخش هزینهای از مشترکان خود نمی گیرد.
علاوه بر موارد فوق شاید نحوه پرداخت هزینه این سرویس را بتوان از دیگر فاکتورهای اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات تهران عنوان کرد. در حالی که هزینه استفاده از سرویسها توسط شرکتهای بخش خصوصی پیش از استفاده باید پرداخت شود، اما این هزینه در بخش مخابراتی دو ماه بعد از استفاده در قبوض مشترکان اعمال و همراه با پرداخت قبوض تلفن از کاربران اخذ میشود. هرچند که گفته میشود ضریب اشتراک این سرویس توسط مخابرات تهران یک به 10 است؛ اما شنیده میشود که این ضریب با توجه به تعداد متقاضیان در مناطق مختلف از یک به 6 شروع و در نهایت به یک به 10 ختم میشود.
ارائه خدمات پشتیبانی این سرویس نیز به شکل 24 ساعته و توسط شماره تماس 1899 صورت میگیرد و مشترک میتواند در طول 24 ساعت و با بروز مشکل از این طریق مشکلات خود را پیگیری کند. هزینه خرید مودم برای استفاده از این سرویس نیز گفته میشود بین 40 تا 44 هزار تومان که مشترک هم میتواند مودم را از مراکز مخابراتی تهیه کند و هم میتواند با توجه به مودم مورد نظر مراکز آن را از بازار آزاد تهیه کند.
الان زنگ زدم اندیشه و گفت که فردا صبح قبل از ساعت 4 باید زنگ بزنم که خطمو راه بندازن..
یعنی به همین راحتی!!!
وجدانا من که چشمم آب نمیخوره..
اگه اینطور باشه که همه از شرکت های خصوصی میان به مخابرات . خدا کنه توی رشت هم انجام بشه . اگه انجام بشه 100% اندیشه و بقیه هم باید ترافیک ماهیانشون رو بردارن
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
خوشبختانه شما تنظیمات نرم افزاری رو کامل بلد هستین شبکه کردن براتون راحته ... اما در مورد سخت افزاری برای استفاده همزمان اینترنت برای 2 تا کامپیوتر و مودمی که دارین میشه روشهای مختلف رو بکار برد.یه روش اینه که یه کابل شبکه بخرین و کارت شبکه 2 تا کامپیوترتون رو به روش کراس مستقیم به هم وصل کنین.معمولا هم کابل شبکه تا فاصله کم خوب جواب می ده و اگه فاصله 2 تا کامپیوتر خیلی بشه افت کیفیت داره... حالا کامپیوتر سرور میتونه بوسیله پورت usb به مودم وصل بشه. تنظیمات کانکشن رو تو خود مودم انجام بدین و کامپیوتری که به پورت usb وصله رو بعنوان سرور تنظیم کنید.با این روش هر زمان که کامپیوتر سرور و مودم روشن میشه جفت کامپیوترها به اینترنت وصلن .این ارزانترین و ساده ترین راهه برای شما ! اما بدیهایی هم داره چون شبکه کردن با این روش ممکنه باعث افت سرعت و ... بشه و کلا خیلی جالب نیست ... یه راهه دیگه که کمی هزینه بیشتر داره اینه که شما یه دونه هاب ( سوئیچ ) میتونید بخرید که مدلهای 4 پورته بین 15 الی 20 تومنه و چون مودمتون روتر هم هست به آسونی می تونید از سوئیچ استفاده کنید . خیلی راحت خروجی مودم رو به سوئیچ وصل می کنید و به تعداد پورتهای موجود روی سوئیچ ( حداقل 4 تا کامپیوتر ) میتونید از اینترنت استفاده کنید . مزیتش هم اینه که دیگه لازم نیست کامپیوتر سرور دائم روشن باشه دردسر شبکه کردن هم نداره . تعداد کامپیوتر بیشتری هم می شه وصل کرد و اگه از سوئیچ استفاده کنید میتونید از طول کابل شبکه بلندتر هم برای کامپیوترهاتون استفاده کنید ( فکر می کنم 20 الی 30 متر بدون مشکل جواب میده )... روشهای دیگه هم هست اما بهتره اینجا بحث نکنیم تاپیک منحرف نشه .. تو همین سایت تو قسمت شبکه اساتید مختلف تشریف دارن هر سوال سخت افزاری داشته باشین خیلی خوب جواب می دن .
یه نگاهی به این تاپیک بندازین دوستان خیلی بهتر و بطور کامل روشهای مختلف رو راهنمایی کردن :موفق باشین.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123546
birak عزیز خیلی خیلی ممنوننقل قول:
پس من بهتره یه سوئیچ بگیرم و مودم رو به سویچ نصب کنم و از سوئیچ به سیستم ها بدم
در ضمن جنس کابل شبکه مهمه یا نه ؟ مثلا CAT5E یا CAT6 ؟
راستی داخل رشت جایی رو میشناسید که از اونجا خرید کنم ؟ یعنی ضمن داشتن کیفیت کالا نرخ خوبی داشته باشه؟
خیالت جمع باشه 100 در 100 :46:نقل قول:
من این 2 تا رو پیشنهاد میدم:نقل قول:
دهکده تو لاکانی
سپیدرود رایانه تو پاساژ گوهر
:10:
خواهش می کنم کاری نکردم . باز هم میگم اگه توضیحات کامل می خواین می تونید به لینکی که دادم یه سری بزنید اونجا دوستان با اطلاعات خیلی خوبی هستن که می تونن تمام سوالاتتون رو جواب بدن و حتی ممکنه روشهای بهتری هم بهتون پیشنهاد بدن ... اول یه نگاهی به اونا هم بندازین بعدا تصمیم بگیرین ..نقل قول:
در مورد خرید کابل شبکه باید بگم اکثر جاها پیدا میشه ... از لاکانی و پاساژ گهر تا پاساژ بزرگمهر میشه این کابل رو پیدا کرد ... یه سری به لاکانی بزنید اسم فروشگاه خاصی رو نمی تونم بگم ( تبلیغ نشه ) اکثر فروشگاها این کابل رو با طولهای مختلف دارن نیازی هم نیست کابل رو ( مثل قدیما ) خودتون سوکتهای 2 سرش رو درست کنید ! کابل شبکه به طولهای مختلف آماده برای فروش موجوده . بنا به فاصله کامپیوترها میتونین تهیه کنید... یه سر به چند تا مغازه بزنین قیمتای مختلف دستتون میاد . معمولا فروشگاهایی که تحهیزات شبکه میفروشن ( مثل همون سوئیچ ) کابل هم واسه فروش دارن ..
اما در مورد فرق CAT5 با CAT6 ... هر 2 نوع این کابلا با سوکت های استاندارد کارت شبکه و مودمهای موجود سازگار هستن و از هر 2 نوع می تونید استفاده کنید چون سوکتشون مشابه هست اما CAT6 جدیدتر و گرونتره ... تنها تفاوت مهم و عملیش اینه که کابل CAT5 از سرعت شبکه حداکثر 100 مگابیت پشتیبانی می کنه (کلا برای سرعتای بالاتر ممکنه استفاده بشه اما بهینه نیست ) در حالی که کابل CAT6 سرعتای بالاتر ( 1000 مگابیت یا همون 1 گیگا بیت ) رو هم پشتیبانی می کنه و حتی کابل cat7 هم برای سرعتای بالاتر و سوکت متفاوت موجوده.الان تو دنیا برای شبکه از کابل cat5 دیگه استفاده نمی شه فقط تو ایران هنوز رایجه ! اما کلا برای سرعت اینترنت ما هیچ فرقی با هم ندارن مگه اینکه بخوای شبکه داخلی بین کامپیوترها درست کنی اونوقت سرعت انتقال اطلاعات ( مثلا هارد به هارد ) تو کابل دومی خیلی بیشتره اون هم در صورتی که همه کامپیوترها مادربوردشون کارت آنبورد گیگابیت لن داشته باشه ( یا کارت جداگانه گیگا بیتی ) و از سرعت 1 گیگا بیت پشتیبانی کنه . کلا برای استفاده از اینترنت همین کابل معمولی جواب میده نیازی به خرج اضافه نیست مگه اینکه جفت کامپیوترهاتون لن گیگابیتی داشته باشن و شما بحواین از این مزیت هم تو شبکه خانگی برای انتقال سریعتر اطلاعات استفاده کنین. اگه قیمت cat6 به صرفه بود اونو بگیر وگرنه cat5 کارتو را میندازه. موفق باشی.
این هم اطلاعات کامل در مورد این 2 نوع کابل و فرقشون : ( بهتره دیگه بیشتر تو این تاپیک در مورد اینا صحبت نکنیم و موضوع تو تاپیک خودش دنبال بشه )کد:http://www.ewa.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=459
بله همین سرعتو داشتم.ولی نه همه روز.گلسار 722نقل قول:
شما خودتون تو سایت پارس آنلاین برین میتونین این کارو بکنین یا هم میتونین برین شرکتش براتون مجانی انجام میدن.نقل قول:
بله سرعت قانونی باید حدود 30 باشه.اندیشه هم میبینین این سرعتو میده داره پهنی باند 2Mb میده.نقل قول:
سلام .بچه های سایت هرکی اندیشه داره اعلا م کنه سرعتش توی ساعتهای رایگان چنده...مشکل سرعت من حل نشد..پیش کی برم ..به کی چی بگم؟
سلام دوست عزیز ..منم تازه اومدم اندیشه مثل شما....این id منو add کنید ..میخام سرعتامونو با هم چک کنیم..سرعت من پایینه ..amirhosein2004@yahoo.com
سلام دوستان من هم کاربر فن آوا بودم و هم اندیشه . الانم حدود 4 ماهه که از گیلانت سرویس می گیرم . من 96 گرفتم تا 512 باز بود و هم از نطر سرعت و هم از نظز پشتیبانی خیلی راضی هستم نسبت به دیگران.
دوستای من هم خیلی ها هستن که از گیلانت استفاده می کنن .
سلام بچه ها.ببخشید کسی با شرکته دامون اینترنت داره؟چطوره؟راضی هست؟
میشه زود جوابمو بدین.
سلام دوستان..
من تازه از اندیشه سرویس گرفتم و امروز وصل شد..
یه سوال..
از کجا باید بفهمیم چقدر از اون 3gig حجمی که اکانت گرفته بودم باقی مونده ؟؟
چیز دیگه ای هم هست که من تازه وارد باید بدونم ؟؟
سلام تا جایی که من می دونم دامون هنوز دیتا نداره ولی خط را فعال می کنه
از :نقل قول:
کد:http://crm.askiran.com/
رمزش رو از کجا بیارم ؟؟