دوست عزیز امیدوارم که توهم از دست من ناراحت نشده باشی و منو ببخشی:11:نقل قول:
شاید هم تقصیر من بود که نباید زحمات تو را نادیده می گرفتم:43::45:
من هم مثل بقیه دوستان منتظر پچ جدید هستم:40:
امیدوارم موفق باشی :7::15:
Printable View
دوست عزیز امیدوارم که توهم از دست من ناراحت نشده باشی و منو ببخشی:11:نقل قول:
شاید هم تقصیر من بود که نباید زحمات تو را نادیده می گرفتم:43::45:
من هم مثل بقیه دوستان منتظر پچ جدید هستم:40:
امیدوارم موفق باشی :7::15:
سلام دوستان master league level توی master league چی کار می کنه ؟
آقا یه با مرام نیست که سیو بازیکنان ایران را به ما بده ؟؟؟
من پچ و مچ نمی خوام ...
فقط یه فایل سیو که کپی کنم تو دکمنتر...
بفرما داداشنقل قول:
آقا یه با مرام نیست که سیو بازیکنان ایران را به ما بده ؟؟؟
من پچ و مچ نمی خوام ...
فقط یه فایل سیو که کپی کنم تو دکمنتر...
کد:http://rapidshare.com/files/67025422/iran_patch.rar.html
دمت گرم اما من از اینجا نمی تونم بگیرم ...
سلام
من دستم باز شد
خیلی پست ندادید ها
عزيزم اين گزينه براي سختي نقل و انتقلات هست هر چي سخت تر بزاري بازيكن كه ميخواي بخري بايد پول بيشتري بابت خريدنش بدي يعني به اين آسونيا نمياد.نقل قول:
به وبلاگ من سر بزنيد
دوسته عزيز GGS همون مخفف اسم برنامه است يعني Game Graphic Studio !!!:8:نقل قول:
راستي يه چيز جالب ...
داشتم چمن ورزشگاه منچستر يونايتد رو درست مي كردم متوجه شدم چقدر كيفيت Texture هاي بكار گرفته شده پايينه يه كمي كيفيت اونارو بردم بالا و رنگشون رو هم با فتوشاپ واقعي تر و نويزشون رو هم گرفتم ....
واي نمي دونيد چي شد ... الان خودم دارم تو اون ورزشگاه بازي مي كنم ...
وقتي بارون مي باره با ويژگيهاي دايركت ايكس 10 حتي خيس شدن لباس بازيكنها و يا اشيا رو هم مي توني ببيني و حس كني
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا اينجوري تعريف نکن ، دلمون آب افتاد :19:
راستي گفتي d10 ، نظرت درباره نسخه کرک شدش براي xp چيه ؟؟
بچه ها یک سری از بازیکنان که در مسترلیگ در پست خود عالی هستند رو برای شما گذاشتم ، که ممکنه یک سریشو قبلا سایر دوستان گذاشته باشند اما من نمیدونم!!
دفاع: kompani -- zoro -- loco (loni) - felipe
هافبک : marchisio - mrcos -- de jong
حمله : castillo -- odonkor -- ben sahar
البته سعی کردم یک سرس از بازیکنانی رو بذارم که هم ارزون باشن هم کمتر شناخته شده باشند ، اگرچه یک سریشون رو خیلیا میشناسن
:22:نکته: اون مدافع اسم اصلیش loco است در صورتی که پچی برای بازی ریخته باشید ولی اگه پچی نریخته باشید اسمش loni هست
نقل قول:
من سال 2012 مستر لیگ هستم
(دارم میرم 2013)
هر چی بازیکن که می شناختم را خریدم دیگه هیچی نمونده... یعنی همه پیر شدن
چنتا بازکن خوب معرفی می کنید...
كارت عالي ولي اين بازي كه مي سازي واسه فروشم مي ذاري اخه ما ها اينترنت ذغالي ها نمي تونيم حجم بالا رو دان كنيم اگه نمي فروشي هم تا جايي كه مي توني فشردش كن تا حجمش كمتر از 20 مگ بشه.راستي پچه ديگه مود كه نيست؟:46:
چرا دلت آب بيفته شمام بزودي بازي خواهيد :10:نقل قول:
در مورد نسخه ي كرك شدش نظري ندارم يعني زياد نمي پسندمش به نظر من بري تو سايت مخصوص كارت گرافيكت و پچ DX10 رو نصب كني بهتره چون بازم همون امكانات رو بهت ميده
در مورد خودشم بهتره تا 4 ماه ديگه كه نسخه ي مخصوص براي XP بيرون مياد صبر كنيم :11:
آقا تو را قرآن سیو بازیکنان ایران را واسه من بزارین...
آقا بي زحمت تو اين پچي که داريد درست ميکنيد ، scoreboard رو هم براي resolution 1440*900 يا همون حالت widescreen يه تستي بکنيد، چون من هر چي scoreboard از gaminaccess گرفتم واسه اين resolution خراب بوده يا ميزون نیوده ..نقل قول:
بازم شرمنده ها ..:20:
اینو دیدید ؟
کد:http://pesfans.persiangig.com/image/pes_drible2.jpg
امتحان كردم نشد ...نقل قول:
اما كار نشد نداره ...
ميدوني چيكار كردم ؟ :5:
رفتم تو فتوشاپ اون فايلشو عريض تر كردم حالا درست شد ...
فقط بايد همينكارو بكني ... خيلي آسونه :11:
فكر كنم تصادفيه :13:نقل قول:
من نفهميدم يعني پچي که مي خواي بديو من دوباره edit کنم. يا لازم نيست ( خودت زحمتشو مي کشي؟) :25:نقل قول:
آقا من سیستم ام اینه
cpu : 3.0 amd 64-bit
vga : geforce 7100 gs
Ram : 1,5 GB
هم دایرکت ایکس رو نصب و هم فایل های آپدیت کننده رو نصب کردم .
اما گرافیک بازی رو که از 640*480 medium بالاتر می برم روون نیست !!
چی کارش کتم ؟؟؟؟
با این گرافیک بیشتر هم نباید توقع داشته باشی؟!؟نقل قول:
آقا من سیستم ام اینه
cpu : 3.0 amd 64-bit
vga : geforce 7100 gs
Ram : 1,5 GB
هم دایرکت ایکس رو نصب و هم فایل های آپدیت کننده رو نصب کردم .
اما گرافیک بازی رو که از 640*480 medium بالاتر می برم روون نیست !!
چی کارش کتم ؟؟؟؟
نه دیگه نشد حتما دستگاهت یه مشکل داره سیستمت پایینه ولی نه در اون حد که نامبر وان عزیز می گه.ولی اگه سیتمت رو عوض کنی و یه 8800 ultra بزاری ورمت رو هم بالا کنی خوب می شه.فقط end of world عزیز نگفتی حجم پچه(فشرده شدش.)چقدره؟
pes حرکات فوق العاده تکنیکی داره که تنها استادان این بازی ان هم تک و توک بلدند.در pes های قبلی حتی می شد پله زد!!!!
ببینم شما سیستمتون چیه ؟ با چه گرافیکی و چه رزولوشنی بازی می کنی ؟؟
graphic card 8800 ultra
ram 3 mg
cpu3\4 چهار هسته ای .دوست بابام این کارست سیستممو اون برام درست کرده.
high 1024*1280
ایول بابا چقدر خرج کردی؟
واسه من حدود 1 و700 ،800 اب خورد.اگه می بینید ارزونه واسه اینه که از دوست بابام خریدم.
نه بابا ... ببين اون پچه رو كه من گذاشتم خودكار روي WideScreen عمل مي كنه يعني هم براي وايداسكرينه و هم براي معموليا ...نقل قول:
ولي فكر كنم اسكوبردهاي جديدو بايد خودت بسازي اما منم چندتا جديد اضافه كردم :46:
دوست من سوال منم پاسخ بدی ممنون می شم.
در حدود 250 مگي هستش اما نميدونم اگه فشردش كنم چقدر ميشه :41:نقل قول:
به نظر شما چقدر ميشه ؟:41:
شما این کاره ای .من که چیزی نمی دونم!!!
اگه تا 40 مگ هم بشه خوبه ،می تونی؟
فكر نكنم 40 مگ بشه آخه كدوم نرم افزاره كه بتونه اينقدر فشرده بكنه ؟ :13:نقل قول:
خوب حدود چه قدر می شه کمتر از 50 می شه؟
حالا ببينيم ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كسي نميدونه توي مستر ليگ ميشه براي تيم اسپانسر گرفت يا نه توي فيفا ميشه ولي توي اين من هر چي گشتم پيدا نكردم.
كمك كنيد
جواب ما رو کسی نمی دونه....:19::19::19:نقل قول:
آقا دمت گرم :11:نقل قول:
حالا اين پچ کي release ميشه ؟؟؟:20:
بچه ها جون من این پچشون رو تو یه سایتی اپلود کنید که ما وقتی می خواهیم DL کنیم ،امکان ادامه دانلود باشه.
مثلا تو سایت gamingacces وقتی با یه برنامه مثل internet download manager دانلود میکنی ، اگه وسطش قطع بشهنمیتونی ادامه دانلود رو بدی و باید از اول دانلود کنی.
دوسته عزيز متاسفانه اين قابليت در اين بازي وجود ندارد فقط يه نكته ي ضروري اينكه وقتي شما تيم منتخب ستارگان جهان را آزاد كرديد هر فقط يه اسپانسر براي تعريف ميشه ...نقل قول:
مثلا منچستر يونايتد نمي تونه اسپانسر BENQ رو بگيره و يا رئال اسپانسر O2 به اين ترتيب فقط يك انتخاب باقي ميمونه اما اين فقط جنبه ي اقتصادي خواهد داشت براي شما ...
در ضمن نحوه آزاد كردن منتخب ستارگان جهان كسب رتبه ي S در تمامي گزينه هاي بازي و همچنين آزاد كردن بقيه ي تيم هاي مخفي خواهد بود ....
دوسته عزيز فكر كنم منظور شما از مشخصات همون قدرت بدني و مشخصات بدني شون باشهنقل قول:
دليلشم اينه كه در اين فوتبال چنين چيزي وجود نداره و تيم هاي ساختگي مسترليگ با همون Ability هاي استاندارد وجود دارند ...
دليل اينكار كونامي هم استفاده از اين تيم ها در ليگ هاي نتي و اينترنتي و اينترانتي كه برگزار كرده اعلام شده ..
ولي به نظر من اين بهتر هم هست چون اينطوري بازي تون خيلي قوي تر خواهد شد
بزودي دوسته عزيز ... هنوز تركيب ها و ورزشگاه آزادي مونده :46:نقل قول:
چشم ... قول ميدم در آپلود سروري كه قابليت Resume داره آپلودش كنمنقل قول:
اما اگه شما دوستان هم آپلود سرور خوبي سراغ داريد بگيد تا براي تيممون يه هاست خوب
:11::11::11::11::11::11::11:داشته باشيم:11::11::11::11::11::11::11:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالي داشتيد بپرسيد - هر روز يه سوال :7: