سلام
میخوام محتویات یه dvd بازی رو روی هارد کپی کنم اما موقع کپی این ارور رو میده
cannot copy X:data error(redundancy check)
Printable View
سلام
میخوام محتویات یه dvd بازی رو روی هارد کپی کنم اما موقع کپی این ارور رو میده
cannot copy X:data error(redundancy check)
دمت گرم ، درست شد. :40:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
مشكلي براي من پيش آمده است البته بعد از نصب پارتيشن مجيك 8.05
من رو كامپيوتر خودم دو تا ويندوز در درايو C و D داشتم كه از ويندوز Xp درايو سي استفاده عمومي ميكردم ولي از ويندوز Xp درايو دي براي مواد ظروري گذاشته بودم.حالا روي ويندوز دوم برنامه مذكور را نصب كردم كه پس از پايان و اجراي برنامه در شروع كه پيام خطاي ديسك اومد و اعلام كرد كه فيكس كنم و من هم جواب مثبت دادم بعد برنام هنگ كرد و ديگه هم بالا نيومد.
من كامپيوتر را ري استارت كردم و ويندوز اولي را انتخاب كردم كه باز وارد صفحه اي كه حالات safe mone و نرمال و آخرين حالتي كه وارد ويندوز را داره اومد ومن هر كدام را كه انتخاب كردم تا لوگوي ويندوز بيشتر پيش نرفتند.
در حالت سيف مد روي صفحه تا انجام اجراي hotcore3.sys پيش ميره و مي ايسته توي ويندوز دومي تا يك مرحله قبل مي ايسته يعني amdagp.sys .
وحتي با گذاشتن سيدي ويندوز هم براي نصب تا جائيكه ستاپ هاردوير كنفيگريشن مياد و بعد محو ميشه و ديگه خبري نميشه.
حتي با ديسكت بوتبل ويندوز 98 هم نتونستم كاري انجام بدم چون هاردو نميشناسه .
ضمنا" درايوهام ntfs بودن.
با تشكر از همه
با سلام خدمت دوستان
مشكلي كه چند روزه برام پيش اومده اينه كه بعد از مدتي كه با كامپيوتر كار مي كنم، بطور اتوماتيك و ناخودآگاه پيغام error زير نمايش داده مي شه و بعد از اون سيستم دچار مشكل ميشه. مثلا ديگه صدا ندارم. يا بعضي وقتها هم ديگه اصلا نمي تونم سيستم رو از طريق گزينه shutdown ريستارت كنم و بايد بصورت دستي دكمه ريست رو بزنم.
البته وقتي ريست مي كنم، صدا و بقيه چيزا درست ميشه تا زماني كه دوباره اين ارور پيدا بشه.
نمي دونم حالا اين ويروسه يا چيه؟کد:http://img46298.pictiger.com/images/17681537/
ممنون ميشم اگه كسي چيزي به ذهنش مي رسه بگه.
با تشكر
چرا شما نقل قول كردين ؟نقل قول:
شما ظاهرا مقداري از اطلاعات سيستمي هاردتون پاك شده و از بين رفته و ويندوز نمياد بالا
شايد هم درايو C ايراد پيدا كرده
وقتي ميخواهين درايوري را چك ديسك كنيد و يا بقيه كارهاي(كلا رفع ايراد) منتظر بمانيد تا چك ديسك(يا هر كار ديگه اي) بطور كامل تمام بشه
ممكنه طول بكشه و نتونيد صبر كنيد
ولي چاره اي نيست
اگه در حين چك ديست با كامپيوتر ور بريد سيستم هنگ ميكنه
خوب حالا شما بايد درايو C را ترميم كنيد
و چون ويندوز نداريد بايد يك سي دي Bootable تهيه كنيد كه برنامه پارتيشن مجيك را داشته باشه
بعد برنامه را اجرا كرده
درايو C را پاك كرده و از نو ايجاد كنيد
و بعد ويندوز جديد نصب كنيد
موفق باشيد
اين فايل يكي از فايلهاي حياطي ويندوز هستنقل قول:
محل ذخيره اين فايل در اينجاست : C:\WINDOWS\system32
احتمالا ويروس باعث اين اختلال شده
شما ميتونيد فايل svchost.exe را براحتي از اينترنت جستجو كرده و پيداش كنيد و به مسير خودش كپي كنيد
خيلي ممنون.نقل قول:
ولي همونطور كه گفتيد اين svchost از فايل هاي سيستمي هست، آيا ميشه با كپي يه فايل از اينترنت ( كه معلوم نيست اصلا چه ورژني باشه ) مشكل بر طرف بشه؟
در ضمن از كجا مي تونم بفهمم اين ويروسه يا خود فايل svchost دچار مشكل شده؟
با تشكر
ببين من خودم با اين مشكل مواجه دشه امنقل قول:
من خود فايل را برات ميزارم
شما كپي كن به پوشه سيستم 32
انشاالله درست ميشه
کد:http://www.2shared.com/file/4666342/2bf14824/svchost.html
با سلام
ولي پارتيشن مجيك را چطور نصب كنم كه ازش استفاده كنم يا اينكه پرتابله و نياز به نصب نداره.
ثانيا" سيدي بوتيبل چي باشه چون با ديسكت بوت ويندوز 98 كامپيوتر رو بالا ميارم ولي درايوي از هارد رو پيدا نميكنه كه فرمتش كنم ضمنا" من تو خط فرمان اسم هر درايوي رو كه ميزنم نشون ميده حتي تا Z .
سيدي بوت ويندوز 2000 را هم كه گذاشتم تا اول مرحله شروع به نصب خود ويندوز پيش ميره و ميمونه.
هنوز هم وقتي از روي هارد بوت ميشه صفحه انتخاب ويندوزها مياد هارد هم شناسايي ميشه .
دنبال سي دي بوتي ميگردم كه بتونم باش درايو c رو باش فرمت كنم بلكه بشه ويندوز xp نصب كنم.
با تشكر
کسی نیست کمکمون کنه؟نقل قول:
من وقتی آخرین بار به اینترنت وصل شدم چون automatic update روشن بود باعث شد ویندوز غیر قانونی تشخیص داده بشه و الان مدام آیکون Genuine Microsoft Software میاد رو دسکتاپ و کل دسکتاپ یه صفحه سیاه میشه. میخوام بدونم میشه بدون عوض کردن ویندوز مشکل رو حل کرد؟
سلامنقل قول:
اینجا یه سری برنامه معرفی کرده که البته انگلیسی هستش .
سوالت را توی ادرس زیر مطرح کنی احتمالا زودتر به جواب برسی .کد:http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/637445
موفق باشی .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=135
نرم افزارهای قانونی کردن(Validate كردن) ویندوزنقل قول:
موفق باشید .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400&highlight=Windows+Genuine+Validation
شما برين بيرون و يك س دي Bootable بگيرين كه توش برنامه پارتيشن مجيك هم باشهنقل قول:
بعد بيارين بزارين سي دي رام و سيستمو روشن كنيد
بعد از سي دي را بوت كنيد
برنامه پارتيشن مجيك را انتخاب كنيد
اگه سوالي پرسيده شد Yes و اگه سوالي در مورد درايو پرسيده شد C را بزن
خب حالا پارتيشن مجيك باز ميشه كه كيبرد و موس كار ميكنه
حالا ميبيني كه درايو C رنگش عوض شده معيوب هست
پاكش كرده و از نوع ايجادش كن
موفق باشيد
gh452003 عزيز
شما سوالتون را همين جا بگين
زودتر به نتيجه ميرسين
سعي نكنيد با پيغام خصوصي اقدام كنيد
با سلام، بنده 1 سال است که ویندوزxp 2 را روی سیستمم دارم و هیچ مشکلی هم ندارم. اما درست است که به هر حال هر چند وقت یک بار باید ویندوز موجود را پاک و یکی دیگر نصب کرد؟
سلامنقل قول:
اگر ویندوز مشکلی نداره و کند نیست لازم نیست من یه جا خوندم که ویندوز میتونه تا 7 سال در کامپیوتر کار کنه .
موفق باشید .
هیچ الزامی برای نصب دوباره ی ویندوز در طی یک دوره زمانی نیست.اگه از بدو نصب ویندوز با نگهداری خوب از ویندوز+پاک کردن فایلهای اضافه سیستمی و سروسامان دادن به رجیستری از سیستم خود مراقبت کنید نیازی به نصب مجدد ویندوز ندارید.نقل قول:
من با نرم افزار Acronis از درایو c بک آپ گرفته بودم. ویندوز رو مجبور شدم عوض کنم و بک آپ رو برگردونم .
حالا که ویندوز رو برگردوندم دیگه Standby و Hibernate ویندوز کار نمیکنه . هیچ اروری هم نمیده . یعنی وقتی Standby یا Hibernate رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته .
میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
دلايل زيادي هستند كه ادمو مجبور به تعويض ويندوز ميكنندنقل قول:
نميشه گفت كه ويندوز چند روز دووم مياره
بسته به نوع استفاده هم داره
يهو ديدي كه يه ويروس اومد و سيستمو به هم زد و ترميم هم نشد
پس بيشتر به نحوه استفاده بستگي داره
شما يه بار كارت گرافيكي را نصب كنيدنقل قول:
در ضمن براي Standby مقداري حافظه خالي بايد در درايو C باشه
ولي فكر كنم مشكل شما با نصب درايور كارت گرافيكي حل ميشه
موفق باشيد
شما هم حرف منو تائید کردید...نقل قول:
نقل قول:
اگه از بدو نصب ویندوز با نگهداری خوب از ویندوز+پاک کردن فایلهای اضافه سیستمی و سروسامان دادن به رجیستری از سیستم خود مراقبت کنید نیازی به نصب مجدد ویندوز ندارید.
سلام بر همه
سیستم من از دیشب دچار یه مشکل شد
شاید از ویروسی شدن باشه شاید هم مشکل دیگر
به این صورت که درایو سی من که ویندوز روش نصبه دیگه باز نمیشه و این ارور رو میده
Access is Denied
البته من حدس زدم شاید از ویروس اتوران باشه ولی از اون نبود
حالا نه با اوپن کردن باز میشه و نه اکسپلورر و نه با راست کلیک
چطور میتونم این مشکل درایو سی رو حل کنم به طوری که نیاز به نصب ویندوز نباشه
ایا راه حلی هست یا نه
منتظر کمک دوستان هستم
سلامنقل قول:
دوست عزیز این مشکل مربوط به تغییر مالکیت درایوهای شما هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام من میخوام ویندوز xp sp3 golden pack که توسط خود سایت تهیه شده رو نصب کنم اما بعد از موقع کپی چند فایل این error رو میده file\xpp2\ntkrnlmp.exe could not be loaded the error code is 7یه باره دیگه که امتحان میکنم بعد از کپی اولیه وقتی که ویندوز میخواد بالا بیاد صفحه ی مرگ ظاهر میشه!چی کار کنم!
ُسلام وقتی میخام برم توی دیوایس منیجر با این ارور مواجه میشم
لطفا کمک
سلام دوستان من این مشکل را دارم اونم اینه که موقعی که ویندوز بالا میاد این پیغام رو میده
سلامنقل قول:
مشکل از ویندوزی هست که نصب می کنید . سی دی ویندوز را تعویض کنید .
اگه حل نشد مشکل از سیستم هست .
در درجه اول باید با یه سی دی دیگه تست کنید .
موفق باشید .
منظور من اينه كهنقل قول:
اگه كارهايي را كه شما گفتين يكي انجام بده
باز هم شايد نياز به تعويض ويندوز باشه
چون گاهي وقتها ايرادهايي بدون دليل خاص و در زمانهايي بروز ميده كه نياز به تعويض خواهد داشت
احتمالا ويروسي فايل مورد نظر را خراب كردهنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برين به پوشه مورد نظر
و اين فايل را كه منگذاشتم اونجا كپي كنيد
انشاالله درست ميشه
کد:http://www.2shared.com/file/4701392/479428d5/devmgmt.html
اين ارور مگه همون ارور nod32 نيست؟نقل قول:
بايد اپديت بشه
البته تو ورژن 3 چنين پيغامي ديگه نمياد
به نام خدا
سلام . من دو تا مشکل جدیدا برام پیش اومده . 1. من Logon Screen رو هر چند وقت یکبار با نرم افزار Tune Up Styler عوض میکنم . ولی آخرین باری که عوضش کردم دیگه Logon Screen به صورت عادی نشون داده نمیشه و میشه کلاسیک . تقریبا مثل ویندوز 2000 . فقط Logon Screen خود ویندوز رو که میزارم درست میاد . تمام Logon Screen ها هم قبلا تست شده و سالمن . با نرم افزار Style XP هم تست کردم درست نمیشه . چکار کنم ؟
2. زمانی که میخوام پارتیشن مجیک رو نصب کنم یه ارور میده و میگه Unable To Load DLL .
در ضمن چند بار با سی دی ویندوز فایل های سیستمی رو جایگزین کردم ولی هیچکدوم از این مشکل ها درست نشدن
براي اولي يه چند روزي عوضش نكن بزار روي خود ويندوز بعد چند روز ببين درست شده من كه اين جوري درست شد.نقل قول:
براي دومي نمي تونه فايل Dll را لود كنه يا مشكل از سي دي يا ويندوز پيشنهاد مي كنم اگه پك نرم افزاري باشه بهتر خود سي دي نرم افزار رو بگيري
منظور شما سی دی همین ویندوزه؟ و چه طوری میتونم بفهمم که مشکل از سیستم هست؟نقل قول:
منظورتون اینه که دوباره درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ؟نقل قول:
لطفا بگید که ایا به این صورت هست یا نه ؟ از طریق Device manager برم رو Display Adaptor و درایور رو Uninstall کنم و بعد دوباره نصب کنم ؟ همینطوره ؟
میشه بگید که چرا اینطوری باید بشه ؟ آخه من که بک آپ گرفته بودم ؟
سلامنقل قول:
بله ممکنه مشکل از همین سی دی باشه که ویندوز نصب می کنید .
یا مشکل می تونه از cd rom شما باشه که قادر نیست فایل داخل سی دی را بخونه . این دوتا دلیل می تونه دلایل اصلی بروز این مشکل باشه .
موفق باشید .
ممنون برای حل مشکل dvd rom چی کار باید کرد؟نقل قول:
کار خاصی نباید بکنید . فقط با یه dvd rom دیگه امتحان کنید .نقل قول:
البته من احتمال می دم مشکل از این 2 تا باشه تا جایی که خودم به مشکلات برخورد کردم . در درجه اول
می تونه از قسمتهای دیگه ای هم باشه .
بهتره ابتدا سی دی را روی یک سیستم دیگه نصب کنید و از سالم بودن اون مطمئن بشید بعد با یه dvd rom دیگه اونا روی سیستم خودتون تست کنید .
موفق باشید .
سلام دوستان
من امروز یه windows xp black edition v6 نصب کردم.
در واقع 3 بار نصبش کردم !!!
یه مشکل عجیبی داره !!! تا وقتی که از add hardware چیزی رو نصب نکنی و درایوری رو از این طریق نریزی ویندوز به خوبی کار میکنه و مشکلی نیست ولی
وقتی مثلا داریورهای --- رو از addhardware نصب میکنی بازم مشکلی نیست ولی وقای ویندوز رو ریستارت میکنی تا صحفه ای که باید اکانت ویندوزت رو انتخاب کنی میاد بالا ولی همونجا هنگ میکنه و دیگه هرگز وارد ویندوز نمیشه و باید دوباره ویندوز نصب بشه!!!
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
مشکل چیه ؟؟
من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 دارم. مدتیه که وقتی بعضی از فولدرها رو باز می کنم با پیغام خطای معروف ویندوز که دکمه Don't send داره مواجه میشم. متوجه شدم این اتفاق فقط در بعضی فولدرها میفته و ویژگی مشترک همه اونها هم اینه که در اون فولدرها فایلهای فیلم با فرمت DivX وجود داره. البته در همه فولدرهایی که فیلم با فرمت DivX هست چنین اتفاقی نمیفته. فقط توی بعضی از اونها این اتفاق میفته.
نکته دیگه اینه که اگر از طریق منوی open نرم افزارهای پخش فیلم وارد فولدرهای مشکل دار بشم، این مشکل بوجود نمیاد.
روی سیستم آنتی ویروس کاسپرسکی دارم که بروزه و بعید می دونم مشکل ویروس باشه.
کسی میتونه به من کمک کنه؟
سلام به آقا مهدی و بقیه من تو ويندوز يه فايل داک درست کردم بعد تو فدورا تغييرش دادم حالا توي ويندوز حروف اينگيليسي خراب شدن (مربع مربع)!!!؟
این طور نیستنقل قول:
اين ارور مگه همون ارور nod32 نيست؟
بايد اپديت بشه
البته تو ورژن 3 چنين پيغامي ديگه نمياد
شما تاریخ سیستم رو چک کنید ببینید درسته!نقل قول:
سلام دوستان من این مشکل را دارم اونم اینه که موقعی که ویندوز بالا میاد این پیغام رو میده
سلام دوستان . . .
آقا یک سوال و مشکل در حد مبتدی ! :27::11:
من توی XP یکی دوتا فولدر رو Hidden کردم ؛ بعد از مدتی که به Folder Options میرم و می خوام که این گزینه رو از Do not show hidden files and folders به این گزینه Show hidden files and folders تغییر بدم ؛ این کار رو انجام می دم ، ولی وقتی که Ok می کنم اون فایل های Hidden شده نمایش داده نمیشه و اون گزینه هم در Folder Options دوباره به همون حالت اولش بر میگرده ! :18: یعنی Show نمیشه !
می دونم که یه کارایی باید می کردیم برای رفع این مشکل ولی اصلا یادم نمیاد ! :27: کسی میتونه راهنمایی کنه . . .
سیستمت کرم (worm) داره!نقل قول:
اما سئوال خودم:
من ویندوزم هر وقت دلش خوش میشه این ارور رو میده:
میشه بگین این ارور مربوط به چیه؟!!