من هم تبریک میگم برد چلسی و باخت منچستر رو....
گر چه فرقی هم نمیکرد.در هر صورت ما قهرمان میشدیم چه منچستر چه اورتون :31:
Printable View
من هم تبریک میگم برد چلسی و باخت منچستر رو....
گر چه فرقی هم نمیکرد.در هر صورت ما قهرمان میشدیم چه منچستر چه اورتون :31:
ا... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟نقل قول:
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم :21::21::21::21::27::27::27::27:
امشب ساعت 23:30 با اورتون بازی داریم در استمفورد بریج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلســـــــــــی ----------------- اورتــــــــــــون
ســاعت 23:30
پخش از:
Show Sports 4
SKY Sports 1 UK
اسپم ؟؟نقل قول:
... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريک تا حالا اسپم نبوده
قوانين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانيه اروپا ؟؟!!
بارسا بزاره منچستر نميزاره . اوکي صبر ميکنيم و بعد احوال ميپرسيم
بابا منچستر كه مال اين حرفا نيستنقل قول:
مهم بارسا هستش اونم فقط يه لئو مسي هستش كه اونم ميديم دست لمپارد لولش بكنه...
منچستر اگه تيم بود التماس رونالدو رو نمي كرد كه از اين تيم نره چون منچستر بي رونالدو = پوچي منچستر
پس قرارمون 15 دقيقه بعد قهرماني چلسي تو فينال ليگ قهرمانان اروپا همين جا
اون اشلی کول رو ندارین جلوی بارسا محرومه.
درسته يادم نبود محرومه
اون موقع بكهامش رو التماس نكردن كه الان . . .:21:نقل قول:
سر الكس و التماس ؟
ميبينيم هم رو 15 ثانيه ! بعد از . . . :27:
خوب دیشب بازی چلسی و اورتون با نتیجه ی 0 - 0 تموم شد . و عملاً اگه هم نیمچه امیدی برای فتح لیگ برای چلسی متصور بود با این بازی پایان یافت. ( هر چند که از نظر من بعد از بازی تاتنهام کار ما توموم شد . ) و اون زمان که باید بازیهای لیگ رو می بردیم نبردیم ( به برکت اسکولاری ) حالا دیگه خیلی دیر شده .
اصلاً از نظر من اینجوری بهتره ! میتونیم تمرکزمون رو بزاریم رو لیگ قهرمانان که هم مهمتره و هم شانس بیشتری داریم و هم بازیکنا تمایل بیشتری برای کسبش دارن .
فقط امیدوارم هیدینک تو بازی شنبه به بازیکنا استراحت بده ! که با این نتیجه و حذف چلسی از کورس قهرمانی حتماً خواهد داد !
چلســـــــــــی 0----------------- 0 اورتــــــــــــون
به نفع منچستر يونايتد كه امروز بازيشو برد
نتيجه بازي ديروز چلسي وستهام
West Ham 0 - 1 Chelsea
دکو و کاروالیو غایبان چلسی مقابل بارسا
چلسی در دیدار سه شنبه شب در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان دو بازیکن پرتقالی خود را در اختیار نخواهد داشت...
سایت گل : چلسی سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا دکو و ریکاردو کاروالیو دو بازیکن پرتغالی خود را در اختیار نخواهد داشت.هر دو بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نمی توانند تیمشان را در این دیدار حساس همراهی کنند.
این در حالی است که اشلی کول مدافع چپ آبی ها نیز به دلیل محرومیت نمی تواند در بازی فردا شب چلسی را همراهی کند.گاس هیدینک سرمربی هلندی چلسی به دنبال راهی برای مهار لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسا است.
هیدینک در آخرین بازی لیگ برتر مقابل وستهم یونایتد از ژوزه بوسینگا در سمت چپ خط دفاعی خود استفاده کرد و به نظر می رسد از الکس، ایوانوویچ و تری در بازی فردا استفاده کند.
ترکیب چلسی برای سفر به بارسلونا : چک، هیلاریو، بلتی، الکس، ایوانوویچ، بوسینگا، مانسین، تری، لمپارد، بالاک، میکل، کالو، اسین، مالودا، دی سانتو، آنلکا، استاک، دروگبا، کارشما.
فردا شب میخوام بترکونینا !!!
ما نیز 1شنبه در سانتیاگو میتریکونیم :د ی
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
بارسلونا - چلسی؛ جدال مربیان امروز و دیروز
دیدار رفت مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بین تیمهای بارسلونا و چلسی، بیش از آنکه نبرد یاران دو تیم باشد، تقابل مربیانی از دو نسل فوتبال جهان خواهد بود. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال بارسلونا در حالی سه شنبه شب در ورزشگاه نیوکمپ میزبان چلسی است که به عقیده اکثر کارشناسان فوتبال جهان، آمادهترین تیم این دوره از رقابتها محسوب می شود. از سویی چلسی، نایب قهرمان دوره گذشته این رقابتها، این روزها با مربیگری گاس هیدینک هلندی، روی ابرها راه می رود.
پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا، در خصوص دیدار با چلسی گفت: "ما مقابل نماینده انگلستان کار دشواری داریم. بارسا می توانست به جای چلسی تهاجمی با لیورپول منظبط در کار دفاعی روبه رو شود. اما باید بپذیریم حریف ما چلسی است و نه لیورپول."
آخرین دیدار تیمهای بارسلونا - چلسی در سال 2006 برگزار شد که دو تیم با نتیجه تساوی 2 بر 2 به کار خود پایان دادند.
بزرگ ترین نگرانی هیدینک در دیدار مقابل بارسلونا، متوقف کردن لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی نماینده اسپانیاست. این در حالی است که اشلی کول هم در این دیدار حضور ندارد و مربی پیشین تیم های رئال مادرید و والنسیا از این بابت کار دشواری دارد.
هیدینک گفت: "باید کسی که به جای کول در این دیدار بازی می کند، سرشار از انرژی و اعتماد به نفس باشد . البته می دانم بازی کردن مقابل مسی کار بسیار دشواری است. به نظر من بارسلونا بهترین تیم اروپا و شاید جهان است."
قضاوت این دیدار بر عهده ولفگانگ اشتارک از کشور آلمان است. این داور 39 ساله در رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی هم قضاوت خواهد کرد.
دیگر دیدار دور رفت از مرحله نیمه نهایی این رقابتها را تیمهای منچستریونایتد و آرسنال چهارشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهند کرد.
دیدار نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 27 مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپیک شهر رم برگزار خواهد شد.
اطمینان مالودا از غلبه بر بارسلونا
هافبک فرانسوی چلسی از شکست بارسلونا سخن میگوید...
" فلورنت مالودا " وینگر چلسی معتقد است توانایی شکست بارسلونا را در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارند. او میگوید پیروزی در آنفیلد اعتماد به نفس زیادی به آنها داده تا در نیوکمپ هم به پیروزی برسند.
" مالودا " به روزنامه انگلیسی سان گفت: « بارسلونا زیر فشار شدید چلسی قرار خواهد گرفت. بارسا ممکن است ما را تحت فشار قرار ندهد اما ما توانایی این کار را داریم. »
او افزود: « پیروزی ما در لیورپول برای ما الهام بخش بود. »
يك ايراني در تيم داوري ديدار بارسلونا و چلسي
خبرگزاري فارس: يك داور ايراني به گروه داوران ديدار تيم هاي بارسلونا اسپانيا و چلسي انگليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا اعلام كرد بابك رفعتي داور ايراني مقيم آلمان به عنوان داور چهارم بازي اين دو تيم در مرحله نيمه نهايي كه فرداشب در ورزشگاه نيوكمپ انجام مي گيرد، برگزيده شده است.
مطابق اين اعلام ولفگانگ اشتارك به عنوان داور وسط و يان هندريك سالوار و مايك پيكل، هر سه از آلمان قضاوت اين بازي را برعهده دارد.
امیدوارم امشب نتیجه خوبی بگیریم واسه بازی برگشت .... اگه دفاعمون امشب خوب باشه 100 درصد نتیجه میگیریم
:40::40::40::40::40::40::40:
البته غایب هم کم نداریما: دکو-اشلی کول-کاروالیو-
تازه جو کول هم که حالاحالاها نمیتونه بازی کنه...
امشب اگه خط دفاعي ما خوب بازي كنند مطمئن باشيد نتيجه خوبي از اين بازي ميگيريم
من به دلم افتاده امشب بازي رو تو نيوكمپ ميبريم ا...
Chelsea --------- Barcelona
امشب :8 -2-1388
ساعت بازي : 23/15
محل بازي : ورزشگاه نيوكمپ بارسلون
پخش از : شبكه 3 سيما
گزارشگر بازي : مزدك ميرزايي
پيش بيني من از بازي امشب :
Chelsea 2 ---------------------- 1 Barcelona
من هم طرفدار چلسی و هم بارسا هستم خدا کن هر کی بهتر بازی کند ببرد
چلسي مربي خوبي داره و من نتيجه رو به نفع چلسي پيش بيني مي كنم ...
به نظرتون تا 11:15 صبر کنین بهتر نیست---الکی هم نظرات و نتایج خیالی ندین----البته میتونین با هم تا دو ساعت دیگه هی بگین چلسی 5 بارسا 0---برین خوش باشین البته تا ساعت 23:15
بهتره خیلی مطمئن صحبت نکنی!نقل قول:
نظرتون تا 11:15 صبر کنین بهتر نیست---الکی هم نظرات و نتایج خیالی ندین----البته میتونین با هم تا دو ساعت دیگه هی بگین چلسی 5 بارسا 0---برین خوش باشین البته تا ساعت 23:15
در ضمن پیش بینی ها و نظرات خیالی رو برو تو لینک زیر بخون:
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2009/04/27/1232664/champions-league-preview-barcelona-chelsea/comments
هیچ از این یارو خوشم نمیاد. کاش فردوسی پور گزارش میکرد...نقل قول:
گزارشگر بازي : مزدك ميرزايي
بارسلونا (اسپانيا) - چلسی (انگليس)
ورزشگاه نیوکمپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:15
پخش از:
(TET Ukraine ( Sirius 4
Rustavi 2
Star TV
شبکه سوم سیما
TF1
ART Sport 3
ART Prime Sports
nSport HD
nSport SD
HRT 2
Nova Sports 1
Sky Calcio 1
Sky Sport 1
Sky Sport 16:9
TSR 2
SF 2
HD Smart
HD Suisse
Sky Sport HD 1
عجب استرسی دارم !
درسته توپ بیشتر دست بارساست اما نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد !
تا الان چند چندن؟
کاش حداقل یک گل میزدیم....
انتظار بازی بهتری از چلسی داشتم.
به بازی برگشت هم زیاد امیدوار نیستم.
تا الان صفر هیچ تموم شده .نقل قول:
بازی تاکتیکی جالب و قشنگی بود.
این alex عجب تانکیه. زد Henry رو بیهوش کرد!
ولی دمه گاس هدینک گرم. خوب بازی رو اداره کرد.
امیدوارم بازی برگشت بازی قشنگتری رو شاهد باشیم.
یا حق
انصافا هر دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند البته نبايد از بازي حساب شده و با برنامه چلسي به راحتي گذشت نتيجه بدون گل هم بد نيست اما كاش يه گل تو اين بازي ميزديم تا با خيال راحت بازي برگشت رو انجام بديم
اما خيالي نيست
بازم چلس رو عشق است
بازم گاس بزرگ رو عشق است
تیم فوتبال چلسی با کسب یک تساوی ارزشمند در ورزشگاه نیوکمپ چشم به دیدار برگشت دوخته است.
در نخستین دیدار مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای فوتبال بارسلونا اسپانیا و چلسی انگلیس در ورزشگاه 98 هزار نفری نیوکمپ به مصاف هم رفتند که در پایان به تساوی 0-0 رضایت دادند.
در این دیدار، همانطور که پیشبینی میشد بارسا تیم برتر میدان بود اما نتوانست از مالکیت توپ بیشترش استفاده کند و در نهایت یاران گاس هیدینک با یک دفاع فشرده و کسب نتیجه ایدهآل اسپانیا را ترک کردند. در نیمه اول ویکتور والدز سنگربان بارسلونا یک موقعیت خوب را از دیدیر دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی گرفت و در نیمه دوم ساموئل اتوئو یک فرصت تک به تک را از دست داد و چک به خوبی سد راه مهاجم کامرونی بارسا شد. بویان کرکیچ مهاجم جوان بارسلونا نیز در واپسین دقایق این دیدار نتوانست سانتر تماشایی دنی آلوز را تبدیل به گل کند تا کار شاگردان گواردیولا در لندن دشوار شود.
بارسلونا فصل گذشته نیز در مرحله نیمهنهایی با نتیجه 0-0 مقابل منچستر یونایتد متوقف شد و در نهایت از راهیابی به فینال باز ماند. آنها از آن بازی به بعد در همه بازیهای خانگی خود در اروپا موفق به گلزنی شده بودند که این طلسم مقابل چلسی شکسته شد.
ضمن اینکه پویول با کارت زردی که در این دیدار دریافت کرد، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد.
بازی برگشت چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهد شد.
بارسلونا 0-0 چلسی
کارت زرد: توره، پویول(بارسا) بالاک، الکس(چلسی)
ترکیب بارسلونا: ویکتور والدز، پیکه، مارکز(52 پویول)، ژاوی هرناندز، اینیستا، اتوئو(82 بویان کرکیچ)، مسی، آنری(87 هلب)، دنیل آلوز، آبیدال، توره
سرمربی: جوزپ گواردیولا
ترکیب چلسی: چک، ایوانوویچ، اسین، لمپارد(71 بلتی)، دروگبا، ابی میکل، بالاک(90 آنلکا)، مالودا، بوسینگوا، تری، الکس
سرمربی: گاس هیدینک
تبریک میگم به دوستان طرفدار چلسی.
چلسی بار دیگه ثابت کرد بارسا یک تیم کاملا یه نفره است.اگه مسی روخفه کنن فقط نود دقیقه دور خودشون میچرخن.
چلسی حتما فینالیست خواهد بود.
بوسینگوا: هیچ ترسی از مسی ندارم
خوزه بوسینگوا " اعلام کرد آماده مهار مسی است و هیچ ترسی از او ندارد.
مدافع پرتغالی چلسی در غیاب " اشلی کول " محروم مامور مهار " لیونل مسی " خواهد بود. او اگرچه معتقد است " مسی " یکی از بهترین بازیکنان دنیا است اما از این ستاره آرژانتینی نمیترسد.
" بوسینگوا " به روزنامه دیلی استار گفت: « من آماده این رقابت هستم و مشکلی با مهار مسی ندارم. »
مدافع پرتغالی چلسی افزود: « مسی یک ستاره بزرگ جهانی است اما کنترل او با صبر و حوصله امکانپذیر است. شما باید فشار را روی او حفظ کنید. من تجربه بازی مقابل ستاره بزرگ را با پورتو و تیم ملی پرتغال دارم و اکنون با چلسی هیچ هراسی از بازیکن آرژانتینی بارسلونا ندارم. »
ولی خدایی رفته بودین تو قوطی---آقا زمین 100 متره نه 50 متر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالی الان شما طبیعیه ! چون شانس آوردید بازی رو نباختید!!!!نقل قول:
اشكال نداره تو استنفورد بريج زمين 100 متري رو نشونتون ميديم شما بهتره از الان به فكر ليگ باشين كه رئال مادريد داره به سرعت مياد دنبالتون :31::21::21:نقل قول:
راستي بچه ها اين تعداد پست هاي من هم از عهد دقيانوس رو 68 تا مونده وبالا نميره فكر كنم بايد الان 200 -300 تايي شده اشه ولي استپ كرده در حد تيم ملي نمي دونيد چرا ؟
درسته مشكل اين دوستمون هم همينه ديگه اگه يه گل هم بهشون ميزديم اين قدر پررو بازي در نمي اوردن :21::21::21::27::27:نقل قول: