دوست عزیز بازی به طور اتومات check point میکنه و سیو میشهنقل قول:
سلام دوستان. آقا من این اویل 5 نسخه PC رو دیشب خریدم ولی نمیدونم چطوری باید بازی رو سیو کرد؟
میشه کمکم کنید؟
Printable View
دوست عزیز بازی به طور اتومات check point میکنه و سیو میشهنقل قول:
سلام دوستان. آقا من این اویل 5 نسخه PC رو دیشب خریدم ولی نمیدونم چطوری باید بازی رو سیو کرد؟
میشه کمکم کنید؟
برای شما:نقل قول:
کد:http://gbw.naxpllc.net/files/ResidentEvil5v1.0NoDVDFixedexeEng.7z
سيسنم عاليه.نقل قول:
ولي فكر نكنم مانيتورت بكشه.بايد ارتقا بدي.:13:
مانیتور رو ارتقاء بده؟! حالت خوبه؟نقل قول:
فکر نکنم:31:نقل قول:
اگه حالش خوب بود همچین حرفی نمیزد.
من با LG 21.5 با ریزولیشن 1920.1080 دارم بازی میکنم 70 فریم بازی رو خورد کامپیوتر:31:
چی ؟!!!:18:نقل قول:
کنترل Dead Space خوبه ؟!:18:
دیگه خداییش بزرگترین ضعف این بازی کنترل فوق العاده ضعیفش بود .
مطمئن باش که کنترل ایول 5 خیلی بهتره البته مثل تمام سری ایول نمیتونی هم حرکت کنی و هم تیر بزنی ...
بابا چه گیری دادید به Dead Space .نقل قول:
کنترلش کوچکترین شباهتی به این بازی نداره .
کنترلش مثل خود ایول 4 هست .
بازی هم اکشن هست و هم داستانی .
البته سلایق متفاوته ولی به نظر من بهترین بازی 2009 هست .
سلام اگه یکی بچه ها لطف کنه ترینر بازی(ترجیها از cheathappens.com) بزاره
بالاخره رسید دستم منم دارم بازی رو نصب میکنم.
ببخشید این بازی رو رو DirectX 10 باید بیاریم یا 9 ؟
من نمیدونم این دیگه چه رسم مسخره ایه که تو تاپیکها راه افتاده که با این جملات الکی و بی فایده تعداد صفحات باطل رو بالا ببریم:
رفتم واسه دانلود! رفتم که سفارش بدم! سفارش دادم! رفتم توپخونه که بخرم! رسید دستم دارم نصب می کنم! :2:
سلام
دوستان بدادم برسید بازی رو خریدم تو ویستا sp2 این ارور رو میده:19:
خود طرف هم میگفت تو 7 و ویستا اجرا نمیشه البته خودش داشت تو xp sp2 بازی میکرد
عجب گرافیکی داشت دارم میمیرم:41:
کمکم کنید ممنون میشم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها هر کاری میکنم عکسی که اپلود کردم نمیاره ببخشید ارورش اینه
re5dx9.exe
رفتم واسه دانلود:31:نقل قول:
دوستان من چند تا سوال دارم در مورد این بازی
زبونش ژاپنیه یا انگلیسی؟
این که میگید کنترل دوربینش سخته، یعنی چحوریه؟ من تا حالا این بازیرو انجام ندادم، ولی خیلی دوست دارم بازیش کنم
dvd هایی که الان تو بازاره مثل هزار تا بازیه دیگه مشکل کرک و نبودن بعضی صدا ها و ... نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
فكر كنم بايد آخرين ورژن directx 9 رو نصب كنينقل قول:
اقا موقع دومين اجراي بازي صداي خس خس بلندي ازش پخش ميشه چطوري اين مشكلو حل كنم
هرچی بازی میکنم اصلاً سیو نمیشه نمودونم مشکل چیه ؟
بازي رو گرفتمو 2 مرحله ايي رفتم.بايد بگم گرافيك خيلي خوبه نورپردازي عاليه همچنين سبك سايه زن يهم خيلي خوب كار شده.واقعا كپكام ميگفت يه گروه رو براي برسي درجه تابش خورشيد فرستاده نتيجه داده و ما شاهد يك نور پردازي عالي هستيم.
بچه ها کسی نمیدونه چطوری کنترل موس رو آروم تر کرد؟!
من بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشم
ولی بعد از دمو یا همون کات سکنس کریس و شیوا که میخوان از اون در قسمت نگهبانی رد بشن این پیغام رو میده
ERR09:UNSUPPORTED FUNCTION
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه...خیلی وقته توش موندیم
نشد:19:نقل قول:
اخرین ورزن دایرکس رو هم گرفتم هم تو ویستا و هم تو سون امتحان کردم نشد :41:
نمیتونم ویندوز عوض کنم مال خودم سون هست مال داییم ویستا هر دو هم تو کفیم:31:
کسی نیست که تو 7 یا ویستا بازی کرده باشه
این رو امتحان کنین:نقل قول:
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=8652
احتمالا از کرکش باشه. این کرک رو هم امتحان کنین:نقل قول:
این مال Reloaded هست. این هم اگه نشد این رو بگیرین تست کنین:کد:http://hotfile.com/dl/12427216/f6c7733/RE5-Crack-abhaymangal.rar.html
کد:http://rapidshare.com/files/280176239/rld-re5-Fix.rar
عزیز هیچ مشکل خاصی نداره زبونش هم انگلیسی هست اون دی وی دی هایی که تو بازاره ! شما اگه تونستی 3 دی وی دی رو از boys team بگیر که نیاز به کرک هم نداره و به راحتی نصب میشه , کنترل دوربینش هم خوبه شما بگیر پشیمون نمیشی مثل اینکه نمره 9.3 گرفته ها باید هر طور شده به اجبار بازی کنی تا از دستت نره :دینقل قول:
دوستان من چند تا سوال دارم در مورد این بازی
زبونش ژاپنیه یا انگلیسی؟
این که میگید کنترل دوربینش سخته، یعنی چحوریه؟ من تا حالا این بازیرو انجام ندادم، ولی خیلی دوست دارم بازیش کنم
dvd هایی که الان تو بازاره مثل هزار تا بازیه دیگه مشکل کرک و نبودن بعضی صدا ها و ... نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بازی را امروز گرفتم .
باید بگم گرافیکه فوقالعاده ایی داره ولی تکون های ماس خیلی رو اعصاب هست
با سلام آقا من با دارکت ایکس 9 ران کردم مشکله دمو حل شد حالا دقیقا همین مشکله این دوسته عزیزو دارمنقل قول:
آخه یعنی چی من که شاخ دراوردم با با یکی کمک کنه دهنم سرویس شد بد جور تو کفم کککککککککککککککککمممممممم مممممممممممکککککککککککککک ککککککککککککککککککککک:41::41: :41::41::41::41::41:
تاييد ميشه منم سرعت موس رو پايين آوردم بهتر شد.
دوستان من بازي رو دادم به دوستم زنگ زد گفت راحت رو تنظيمات متوسط بازي ميكنه و حدود33 فريم ميگيره.روي تنظيمات پايين هم 50 تا فريم ميگيره.اينم سيستمش:
Ram:1gb
VGA:N-G 7600gt 512 mb(DX9)x
Cpu:3.5
میشه کسایی که بازی کردن بگن برای خرید و فروش اسلحه باید چی کار کرد؟ اون آقای تو نسخه 4 هست یا نه؟
شما برین به همون آدرس که نوشته شده. ببینین اگه فایلی به اون اسم اونجا وجود نداره، مشکل از بازیتون هست. یعنی یا اون شرکتی که خریدین ازش مشکل دار زده یا اگه خودتون داونلود کردین، مشکل داشته اونی که شما داونلود کردین. اگه نبود بگین شاید داشته باشیم بهتون بدیم فایلی که کم هست رو. البته من که هنوز نخریدم بازی رو چون هنوز نیومده اینجا.نقل قول:
من این بازی رو دیروز در دو دی وی دی خریدم . بازی رو سیستم من در روزلوشن 1440*900 با نهایت گرافیک خیلی روون اجرا می شه . کیفیت گرافیک هم خیلی عالیه . سیستمم اینه :
intet 7300 core 2 duo
vga 8800 GT 512
Ram 2 Gig
گیم پلی هم مخصوص پی سی طراحی شد و مثل قبلی نیازی به دسته نیست و با موس خیلی بهتر اجرا می شه. به همه دوستان این بازی رو توصیه می کنم مخصوصا علاقه مندان سری اویل که این نسخه خیلی بهتر از قبلی ها در مطابقت با کامپیوتر هست.
نسخه مال من زبونش ژاپنیه هیچ راهی نداره که زبونش انگلیسی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون فایل وجود داره !نقل قول:
نمیدونم چی کار باید کرد اعصاب ریخت بهم.!!!!!!!!!!
در جواب یکی از دوستان که در رابطه با تکون خوردن موس باید بگم سیستمشون ضعیفه فقط کافیه shadow qality رو medyom بزاری من که این کار رو کردم فقط شادو کوالیتی ( نور ) بقیه هایج.
بقیه دوستاتن هم مرحله 4 نتونست وارد بشن ؟ همون ارور رو میگم
نه اون مرده وجود نداره مرحله رو که تموم میکنی میتونی این کارا رو بکنی اصلحه بخری اپگرد کنی بفروشی البته برای دو نفر رو باید اداره کنی شیوا و کریسنقل قول:
بچه هایی که مشکل سیو دارن زمانی که وارد بازی میشن دکمه home از کیبورد رو بزنن و یه پروفایل افلاین درست کنند بصورت اتوسیو بازی ذخیره میشه. Game for wondows
والا چی بگم! من میگردم اگه چیزی پیدا کردم خبرتون می کنم.نقل قول:
برای کسایی که مشکل خطای Unsupported Function دارن. من توی سایتها گشتم. گویا مشکل از Resolution ویندوز هست. رزولوشن ویندوز رو ببرین روی 1024، بعد برین توی بازی. احتمالا درست میشه مشکلتون.
ویرایش:» برای اون مشکل فایل هم جستجو کردم. گویا اون هم با تغییر رزولوشن بازی حل میشه
سلام دوستان
من امروز به ولی عصر و چندجای دیگه سر زدم نداشتن:41:
شما از کجا خریدین؟
با سلام دوسته عزیز این فایلو ندارم میتونی بهم بدی رزولوشنم کم کردم درست نشد بازم میپره بیروننقل قول:
کسی تا مرحله 4 نرفته ما رو راهنمایی کنند به قوله بچه ها فقط نوشتند دانلود کردیم لینکه دانلود بزار
گیم پلی خوبه و......................:2::2::2::2::2:
خيلي باحاليد بابا.
3 ساعت نبودم 4 صفحه رفتيد؟:18:
لطفا انقدر نگيد نصب كردمو .....................................
بيايد نقد كنيم بازيو.يا مراحلو بهم كمك كنيم.يا مشكلاي كه بعضي افراد دارن حل كنيم.
اونيم كه گفتم مانيتورتو ارتقا بده شوخي بود بابا:31:فكر نميكردم منظورمو نفهميد:13:
دارم می نصبم بازی رو
فک کنم با دسته راحت تر باشه باید تست کنم
سلامبازی رو گرفتم واقعا عالیه کسی با گیم پد بازی میکنه؟ برای من دوربین رو نمیشه باهاش چرخوند . شما هم اینجوری هستید؟
آفلاين ؟؟؟ برا ما چرا نيمد:41:نقل قول:
نه . از مغازه خریدمنقل قول:
برای اولین بار کرج یه بازی زود اومد همیشه 7 یا 8 روز بعد میرسید
سلام
ای ول شما هم ساکن کرجید. من هم رفتم گوهردشت گرفتم. نتونستم تحمل کنم تا آفلاین بیاد به قول شما برای اولین بار یه بازی تو کرج زود اومد.
به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم با گیم پد بازی کنید. من خونه بچه ها رو x360 بازی کردم با گیم پد اصلا نتونستم درست بازی کنم. خیلی سخت شد. بهترینش با همین موس و کیبورده. فقط حساسیت موس رو بیارید پایین (حدودا 2 ) اینطوری خیلی خوب میشه و تسلط پیدا می کنید.نقل قول:
دوستان تاحالا کسی واسه PC گرفته که مشکل داشته باشه ؟
یعنی با خیال راحت بگیریم ؟
آخه یکی از دوستان گرفته میگه 3DVD
فروشگاه اینجا هم که زده 2DVD !
خب عزیز همه که مثل هم نیستن !نقل قول:
به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم با گیم پد بازی کنید. من خونه بچه ها رو x360 بازی کردم با گیم پد اصلا نتونستم درست بازی کنم. خیلی سخت شد. بهترینش با همین موس و کیبورده. فقط حساسیت موس رو بیارید پایین (حدودا 2 ) اینطوری خیلی خوب میشه و تسلط پیدا می کنید.
اونایی کنسول بازن مطمئن باش دستشون خیلی نسبت به من و شما که با PC بازی میکنیم روون تره !
( نمیخوام بحث رو عوض کنم ، اگه بحثی بود تو پروفایلم بگین ! )