دیدی چی شد ؟؟نقل قول:
قهرمان شدیم رفت ...:27::27:
اره...نقل قول:
عالی بود....:11:نقل قول:
دیدی چی شد ؟؟نقل قول:
قهرمان شدیم رفت ...:27::27:
اره...نقل قول:
عالی بود....:11:نقل قول:
آره.راست میگی.چند تا دلیل داشت :نقل قول:
برای تعطیلات عید رفته بودم مشهد و شمال.اونجا هم کامپیوتر در دسترس نبود.روزایی که می رفتم کافی نت،رئال عزیز بازی نداشت.
این بازی های آخر رئال حالمو گرفته بودن....
این برد رو هم به همتون تبریک میگم....
ضمنا آقا کسرا،گزارشگریت عالی بود.به کلاس بذار برا خیابانی تا بیاد یاد بگیره ازت:31:
من که بازی رو نمیدیدم کاملا تو جو بازی بودم. عااااااااااالی بود. مرسینقل قول:
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/wesley%20wall/wallpaper11024x768.jpg
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/wesley%20wall/wallpaper41024x768.jpg
کد:http://vahid3.parsaspace.com/Real/wesley%20wall/wallpaper6-1024x768.jpg
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm
ey val man az sneijder kheyli khosham miad akhare bazi saze damesh garm golzan ham ke hast bishtar damesh garm
دوست عزیز اول که خوش اومدی و امیدوارم که لحظات خوبی با ما و با p30world داشته باشی مسئله اینه که طبق قوانین سایت باید فارسی بنویسی نه پنگلش و ااینکه اون که بللللللللللللله دم همشون گرم مخصوصآ خودم (تعجب نکن یه ذره اگه با ما باشی میفهمی).
خوب دوستان اشنایدر بعد بازی از این گل بعنوان مهمترین گلش یاد کرده و گفته که بسیار خوشحالم که من باعث شدم که از این بن بست به اسم مورسیا گذشتم و تونستم گل پیروزی بخش تیممو به ثمر برسونم و من هم بهش تبریک میگم و ما از اون بیشتر خوشحال هستیم ...
راستی وحید جان بابت عکسهات بینهایت ممنون من که همه رو کپی کردم تو هارد ...میگم یکی که با لباس مادرید باشه و خیلی شفاف و واضح نداری؟؟
Casillas - 6 | Torres - 5 | Pepe - 6 | Heinze - 7 | Marcelo - 7 | Gago - 6 | Robben - 6 | Sneijder - 7 | Guti - 5 | Robinho - 5 | Raul - 6
خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار برابر رئال مورسيا به شدت آسيب ديد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، رويستن درنته، جانشين روبن در خط حمله مادريد از ناحيه زانو و مچ پاي راست به شدت مصدوم شد. وي به احتمال زياد بازي هاي آينده را از دست خواهد داد.
تيم رئال مادريد فردا ساعت 11 تمرين مي كند تا خود را براي رويارويي با راسينگ سانتاندر آماده كند.
درنته در پي درخشش در تيم جوانان هلند به رئال آمد و در بازي هاي انجام شده نيز نقش پررنگي داشت.
ديشب هم ويارئال نتونست آلمريا رو شكست بده!!! و اختلافش با رئال به 10 امتياز رسيد!
جدول بازي ها
بازي هاي هفته ي بعد:
پست اضافي!
ديشب هم ويارئال نتونست آلمريا رو شكست بده!!! و اختلافش با رئال به 10 امتياز رسيد!
جدول بازي ها
بازي هاي هفته ي بعد:
بتیس و رایسینگ؟؟؟
قهرمانیم...
نقل قول:
مرسی ..
همه جا رو زیرو رو کردم نیود...
په په و اشنایدر:ما مثل یک تیم جنگیدیم
اشنایدر:بازی سختی بود.من فکر می کنم با وجود ۱۰ نفره بودن مثل یک تیم جنگیدیم.امشب مهمترین گلم را زدم.ما به جام خیلی نزدیکیم،باید مثل این بازی ،بازی کنیم.من از گلی که زدم خوشحالم،چون بازی گره خورده بود ولی خوش بختانه ۳ امتیاز را گرفتیم ما باید آرام و صبور باشیم.
په په:بازی ها و امتیازات زیادی مانده و هر اتفاقی ممکن است،ما باید تا موقعی روی کاغذ و قطعا قهرمان شویم،به سختی کار کنیم، باید فروتن باشیم و غرور را از خود دور کنیم.در مورد بازی هم،به نظر بازی با ۱۰ بازیکن سخت است و فکر نمی کنم اتفاقی که بین من و آکوینو افتاد پنالتی بود، احساس خستگی می کنم ولی خیلی کم.ما خوب بازی کردیم و ۳ امتیاز مهم را گرفتیم.اخراج تورس کار را برای ما مشکل کرد،مورسیا هم خوب بازی کرد ولی ما با تدبیر کار کردیم و توانستیم بازی را ببریم.
ووچینیچ آینده اش را در رم تضمین نمی کند.
ووچینیج بودنش در رم را تضمین نکرد.او فصل خوبی داشته و گل های مهمی برای رم به ثمر رسانده است.او درباره آینده اش میگوید:فعلا در رم هستم و تلاشم را برای بهترین بازی ممکن می کنم.به نظر می رسد به جز تیم رئال مادرید ،سر آلکس فرگوسن هم به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن ۲۴ ساله است.
رونالدينيو می خواهد به رئال بيايد !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید به رونالدینیو ستاره ی بارسلونا پیشنهاد داده است .
دیاریو اسپورت گزارش داد که روبرتو ده آسیس وکیل و برادر رونالدینیو به اطلاع مسئولان رئال رسانده است که رونالدینیو تمایل دارد تا در آخر فصل راهی رئال مادرید شود .
فعلا رئال جوابی نداده است و مسئولان گفته اند که فعلا در فکر قهرمانی این فصل هستند . هنوز چیزی از انتقال این ستاره ی بزریلی در پایان فصل روشن نشده است .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال قصد دارد تا با به خدمت گرفتن فلچر در پایان فصل او را به طور قرضی راهی باشگاه های دیگر کند .
به نظر می رساند ستاره ی ۲۱ ساله در پایان فصل راهی اسپانیا شود چون تیمهایی همچون ختافه - اسپانیول و ساراگوسا خواهان به خدمت گرفتن قرضی این بازیکن هستند .
ختافه در حال حاضر دو تن از بازیکنان رئال مادرید - گرنرو و دلارد - را به طور قرضی در اختیار دارد و آنخل تورس سانچز رئیس این تیم گفت : ما با رئال در به خدمت گرفتن بازیکنان جوانشان رابطه داریم. آماده ایم که یک بار دیگر این کار را انجام دهیم .
پاکو هره را مدیر ورزشی اسپانیول نیز گفت : ما تماسهای خوبی با رئال داشتیم و به نظر می رسد که این بازیکن را قرضی در اختیار خواهیم گرفت .
ساندی میل اعتقاد دارد که ساراگوسا سومین باشگاهی است که فلچر را می خواهد و می خواهد که این بازیکن در در کنار میلیتو - گارسیا - آیمار و ماتوزالم داشته باشد .
پس از ملاقات میاتوویچ مدیر ورزشی رئال و مدیران هیبز در اولد ترافورد در خلال دیدار رم - منچستر به نظر می رسد که به احتمال زیاد در فصل بعد فلچر راهی رئال شود
کاسانو در سمپ می ماند .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل مدیر ورزشی سمپدوریا یکبار دیگر تاکید کرد که با او به توافق رسیده است و تا دو - سه هفته دیگر با این بازیکن مذاکره می کند .
عملکرد شگفت انگیز کاسانو در سمپ موجب شده که مدیران این تیم تصمیم بگیرند که قرارداد او را در تابستان تمدید کنند .
وی گفت : ما با کاسانو به توافق رسیدیم . حالا با دو - سهفته صبر خواهیم کرد و سپس با مدیران رئال مادرید ملاقات خواهیم داشت .
کاسانو حاضر شده که از ۵۰ درصد دستمزد ۴.۵ میلیون یورویی خود در مادرید گذشت کند تا در جنوآ بماند .
رئال مادرید ۵.۵ میلیون یورو برای فروش این بازیکن درخواست کرده است اما مدیر ورزشی سمپ اعتقاد دارد که می تواند این مبلغ را کاهش دهد .
شوستر : نگران بارسا نيستم .
برند شوستر پس از برد دیشب رئال برابر مورسیا از شاگردان خود راضی است . وی گفت :
حدس می زنم که می توانیم بگویم که این سه امتیاز وقتی که بازیهای سختی را پشت سر گذاشتیم بسیار مهم بود . این پیروزی یک گام کوچک دیگر برای قهرمانی در پایان فصل بود . هر چیزی می توانست امشب رخ دهد . وقتی که یک بازیکن زود از بازی اخراج می شود همه چیز پیچیده می شود . می توانیم با هم بحث کنیم که این کارت قرمز داشت یا نه .
من زیاد نگران داور نبودم نمی توانید او را مقصر این بازی بدانید . من به تیمم اعتقاد دارم که این می تواند هر راهی را باز کند . آنها با ۱۰ مرد به سوی برد هجوم بردند . ما شانسهای خوبی پس از اخراج تورس داشتیم . مهم ترین چیز آن بود که به شانسهایمان اعتقاد داشته باشیم .
پیدا کردن فضاهای حمله بسیار سخت تر شده بود . فکر می کنم که ما شایسته ی این برد بودیم اما دوست داشتم که این بازی متفاوت تر باشد .
نگران بارسا یا تیمهای دیگری که در راه قهرمانی هستند نیستم . مهمترین چیز بردن هر بازی در وقت خودش است و تلاش برای همان بازی . این چیزی است که برای آن تلاش می کنیم .
میگم اینو باشین ها عجب علاقه ای داره به رئال ولی بدکم نمیشه اگه بیاد رئال لااقل از نگاه پول و تبلیغات واسمون مفید هست و شخصآ راضی هستم که بیاد رئال شما چطور؟نقل قول:
منم دوست دارم بیاد رئال ...
لااقل یه بازیکن ناراضی بارسایی رو گرفیم ...
ولی میشه دوباره به خودش یه تکونی بده و مث رونالدو کم کم به روزهای اوجش برگرده ویا اینکه هنوز در اون اون خلاقیت همیشگی اون باشه و کلآ امیدورام که بیاد ولی فک نکنم به این راحتی بارسا بدتش به ما....
اره این هم هست ...
ولی اگه بشه مثل ساویلا چی ؟؟؟
خیلی بد میشه ...
نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....
دمت گرم چه دست و دل بازی ....نقل قول:
نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....
ولی باید تو بازیها چند با تجربه باشند یا نه؟
تو مستر لیگ که تا وقتی خودبازیکنا خدافظی نکن دست از سرشون بر نمیدارم و کلآ روش جالبی دارم من یه هفته از بازیکنای اصلی و نسبتآ ترکیبی از جونا و با تجربه ها رو میذارم و هفته بعد تیم دومم رو که نسبتآ همشون جون هستند و اینکه هیچ وقت دیگه نیازی به تعویض ندارم و همیشه اونا هفته قبل رو استراحت کردند و میتونند کامل واس من بازی کنند...جالبه نه
من همه رو می ندازم بیرون کاری به اسمشون ندارم ...نقل قول:
کاپل به خاطر علاقه رئال به او،به خودش افتخار می کند.
کاپل بازیکن با استعداد و جوان سویا از هرگونه پیشنهاد رئال استقبال می کند.
او می گوید:باعث افتخار من است که مورد توجه رئال قرار گرفته ام.خانواده ام همه طرفدار رئال هستند و من هم از بچگی طرفدار رئال بودم.ولی فعلا من یک سویایی هستم و باید برای موفقیت تیم تلاش کنم.
اشنایدر:می توانیم قبل از بازی با بارسلونا می توانیم قهرمان شویم.
هافبک استثنایی رئال اعلام کرد تیم رئال می تواند قبل از رویارویی با بارسلونای ۶۰ امتیازی قهرمان شود.رئال اگر بتواند ریسینگ،اوساسونا و بیلبائو را شکست دهد،قهرمانی خود را مسجل کرده است.اگر رئال این ۳ بازی را ببرد دیگر بازی با بارسا یک بازی تشریفاتی است.اشنایدر می گوید:ما اگر ۳ بازی را ببریم باید جشن قهرمانی خود را قبل از بازی با بارسا برپا کنیم.
این بازیکن جوان با رکورد گلهای زیدان در ۲ فصل پیش فقط یک گل فاصله دارد.ولی به نظر او گل زدن او مهم نیست فقط بردن تیم است که مهم است.
او صحبتش را ادامه می دهد:این من نبودم که ۴ امتیاز برای تیم جمع آوری کرد.این کار همه ی ما بود.چه وقتی که می بریم و چه وقتی که می بازیم ما همه با هم در نتیجه نقش داریم.اگر کسی برای تمیش ۸ گل بزند برای تیمش مهم است ولی باید سخت کار کند و سعی کند بهترین بازی اش را ارائه دهد.
تمام حرف ها در مورد انتقال فلچر دروغ محض است
رئیس باشگاه هیبرنیان تمامی صحبتها در مورد انتقال استیون فلچر به مبلغ ۴.۵ میلیون را تکذیب کرد.مطبوعات اسپانیایی خبر از عقد فرارداد میان میاتوویچ ومدیر هیبرنیان برای جذب این بازیکن با استعداد و ۲۱ ساله خبر دادند.ولی رئیس باشگاه هیبرنیان می گوید:هنوز هیچ قراردادی به امضا نرسیده است.
وحید جان بابت خبرات ممنون..
اینو میخواستم بگم که این کاپل تو تیم سویا بازیکن خوب هست حالا که ما بگیریمش یا نه؟
و اینکه یکم درباره فلچر توضیح بدید؟
خواهش می کنم عزیزم...
فلچر رو نمیشناسم ...
یه بازیکن اسکاتلندی هست که 21 سالشه ...
اگه اشتباه نکنم...
کاپل هم اگه درست گفته باشم هم سن درنته هست ...
رئال به دنبال کاپيتان مارسی
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل رئال لوریک کانا کاپیتان مارسی را تحت نظر دارد .
علاقه ی رئال به سمیر نصری تقریبا مشهور است اما به نظر می رسد که ملی پوش آلبانیایی در حال حاضر هدف تازه است .
این هافبک دفاعی پیش از حضور در مارسی در تیمهای لوزان سوئیس و پاریس سن ژرمن حضور داشته است .
وی گفت : من در مارسی راحتم . هدف هر بازیکن حضور در چمپیونزلیگ است و من می خواهم با مارسی به آن برسم و اگر باشگاه به آن برسد دلیلی برای ترک آن ندارم .
کانا ۲۴ ساله است و ۲۹ بازی ملی دارد .
نادال از ديگو خواست به رئال بيايد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال نادال ستاره ی تنیس به دیگو توصیه کرد که به رئال بیاید .
نادال در جام دیویس در بازی میان دو تیم اسپانیا آلمان حضور داشت ک. جایی که دیگو ملی پوش برزیلی تماشاگر بود . این دو همدیگر را دیدند و نادال از این بازیکن خواست که راهی مادرید شود تا برای رئال بازی کند .
نادال به عنوان یک هوادار رئال شناخته می شود و مارکا نوشت که شماره دو تنیس جهان به عنوان واسطه این کار را انجام داده است .
تماس رئال با گتوزو !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید تماسهایی با گنارو گتوزو ستاره ی میلان داشته تا او را برای حضور در رئال ترغیب کند .
توتو اسپورت نوشت که رئال مادرید با مدیر برنامه ی گتوزو تماسی داشته است .
رئال مادرید گتوزو را جانشین دیارا می بیند و قصد دارد که برای او ۱۵ میلیون پوند بپردازد .
ایول بابا خیلی خبر عالی بود من که شخصآ از اینکه همچین هوادار دو اتیشه ای داریم افتخار میکنم....نقل قول:
راستی دوستان اینو هم بگم که انتونیو بانداراس از نادال هم با اتیشش واس رئال بشتر است ها ...
اینم دو عکس از این دو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غول های اروپا به دنبال هلب
بعد از عملکرد عالی هلب در این فصل باشگاه های بزرگ اروپایی برای خرید یکی از بهترین بازیکنان آرسنال هستند.مدیر برنامه های این هافبک تکنیکی اهل بلاروس می گوید:من چیزی برای پنهان کردن ندارم.آلکساندر یک بازیکن در سطح جهانی است.تا امروز باشگاه های بارسا،رئال مادرید و یووه به او ابراز علاقه کردند ولی هنوز هیچ پیشنهاد رسمی رد و بدل نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واعا چه قدر زیباست ...دی: