خداییش نامردی کرد..!نقل قول:
دو تا پنالتی رو مفت مفت نگرفت .. فک کنم پولی چیزی .....
اگه پنالتی میگرفت و جواد میزد و دوگله میشد وای...
خداییش نامردی کرد..!نقل قول:
دو تا پنالتی رو مفت مفت نگرفت .. فک کنم پولی چیزی .....
اگه پنالتی میگرفت و جواد میزد و دوگله میشد وای...
جالبه بعد از برد تو مصاحبش گفته بود هنوز تیم اشکالاتی داره و ما نباید مغرور بشیم و ...
حالا بعد از امحانام اینجا رو میترکونم !
فوتبالش شده مثل بارسای واقعی !نقل قول:
نه پلی استیشن!
حالم بهم خورد از این رئال مادرید :2:
باید لباس رئال را تو تنه داور می کردند تا اوساسونایی ها تکلیفشون مشخص باشه وقتی روشون خطای صد در صد میشه الکی خودشون را ندازند زمین!
واقعا حیف اوساسونا هست که سقوط کنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایش تو پلی استیشن هم اینقدر راحت نمیشه تیمها را برد.نقل قول:
مسی توپ را وسط زمین میگیره یک تنه میره گل می زنه از این گلها تو پلی استیشن هم نمیشه به این راحتی زد.
من هم با وحید موافقم که بارسا ، بارسایی بازی میکنه....
واقعا کار پپ درست هست.
حقیقت بود رفیق ...حیقیقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب تمثيلي اومدي دادا
اصلا شما نباشی که تاپیک بارسا معنی نمیده ... چراغ انجمن شمایی دادانقل قول:
حالا بعد از امحانام اینجا رو میترکونم !
=-=-=
انصافا در وهله ی اول سر اوساسونا رو بریدن ... بعد این روبرتو دروازه بانشون گند زد به بازی .... (یه جورایی یاده بچه گیای والدز خودمون میوفتم ...از این سوتی های خرکی زیاد میداد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون او رایان جان
================================================== ================================
به دليل اشتباهات فاحش
داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا محروم شد
خبرگزاري فارس: داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا به خاطر قضاوت اشتباه دو جلسه محروم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آنتونيو پرس بورول داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا بخاطر ناديده گرفتن دو پنالتي واضح به نفع اوساسونا از دو جلسه قضاوت در لاليگا محروم شد. وي به احتمال فراوان جريمه نقدي هم ميشود.
قضاوت اشتباه پرس بورول تاثير مستقيمي در پيروزي 3 بر يك رئال مادريد برابر اوساسونا داشت.
كاماچو: گل نكونام با ناداوري از بين رفت
خبرگزاري فارس: سرمربي اوساسونا علت شكست تيمش را مقابل رئال مادريد ضعف در خط دفاعي و قضاوت ضعيف داور توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اوساسونا، خوسه آنتونيو كاموچو گفت: مردان من خيلي خوب بازي كردند. در خط دفاعي هنوز هم مشكلات زيادي داريم. از عملكرد دروازهبان تيم اصلا راضي نيستيم، اما عامل اصلي در شكست ما، ناداوري اين ديدار بود كه بعيد ميدانم حتي يك كارشناس داوري در اروپا حرف مرا رد كند.
كاماچو افزود: با گل نكونام به پيروزي اميدوار شدم، اما ناداوري ما را از پيروزي محروم كرد. اگر آن پنالتي گرفته ميشد شانس ما براي فتح كامل امتيازات بسيار بالا بود.
اگه هر دو تا پنالتی رو میگرفت و جواد گل میزد که هت تریک میکرد ..نقل قول:
این داوره شبیه ژان کلود وندام نبود به نظر شما ؟ ! : دی ..نقل قول:
منو که یاد زان کلود مینداخت ! ..
البته چهره ش ، نه اندامش !! : دی ..
یا حق
:40:
این جمله خیلی معنی داره...نقل قول:
هر بازيكني آروز دارد در يكي از اين بازي ها با بازيكنان بزرگ بارسا همكاري داشته باشد.
دنی آلوز که مدافعه نه مهاجم!!نقل قول:
اره خب ....یکم شبیه جوونیای ژان کلود بود ...زمانی که اینقدر کج و کوله نشده بود دی:نقل قول:
این داوره شبیه ژان کلود وندام نبود به نظر شما ؟ ! : دی ..
منو که یاد زان کلود مینداخت ! ..
البته چهره ش ، نه اندامش !! : دی ..
یا حق
خب ما میتونیم این مساوی رو راحت جبران کنیم.من که اصلا نگران این مساوی نیستم
اتوئو: براي تمديد قرارداد مشكلي ندارم
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني بارسلونا شايعات مربوط به درگيري با مقامات اين باشگاه بر سر تمديد قرارداد را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو گلزن اول بارسلونا مدتي است براي تمديد قرارداد خود به سوژه اول رسانههاي اسپانيايي تبديل شده است.
وي كه بيش از پيش از ارزش خود در بارسلونا باخبر است قصد ندارد به كمتر از 50 ميليون يورو، جهت تمديد قرارداد خود براي دو سال آينده رضايت دهد.
اين در حالي است كه خوان لاپوتا رئيس باشگاه بارسلونا براي تمديد قراداد اتوئو رقم 15 ميليون يورو را پيشنهاد كرده بود كه با مخالفت شديد وكلاي اتوئو همراه شد. در عين حال اتوئو ميگويد: براي تمديد قرارداد خود مشكلي ندارم و تا چند هفته آينده همه چيز روشن و حل خواهد شد.
انتهاي پيام/ا
برترين تيمهاي باشگاهي تاريخ فوتبال اعلام شد
بارسلونا بر بام فوتبال جهان؛ تيمهاي ايراني در ليست نيستند
فدراسيون جهان تاريخ و آمار فوتبال رده بندي برترين تيم هاي باشگاهي جهان تمام ادوار را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال در آغاز سال جديد ميلادي فهرست برترين تيم هاي باشگاهي جهان در طول تمام ادوار را اعلام كرد كه البته در اين فهرست نامي از تيمهاي ايران ديده نميشود و اين مساله با توجه به عملكرد نه چندان قدرتمند تيم هاي ايران در رقابتهاي قارهاي اتفاقي غير طبيعي نيست.
براساس اعلام اين فدراسيون، بارسلونا، منچستر يونايتد و يوونتوس سه تيم برتر جهان هستند. در ميان ده تيم برتر جهان فوتبال انگليس و ايتاليا با سه نماينده بيشترين تيم را دارند.
رده بندي10 تيم برتر تاريخ فوتبال جهان:
1- بارسلونا اسپانيا 757 امتياز
2- منچستر يونايتد انگليس 678 امتياز
3- يوونتوس ايتاليا 621 امتياز
4- ميلان ايتاليا 611 امتياز
5- رئال مادريد اسپانيا605 امتياز
6- اينتر ميلان ايتاليا 567 امتياز
7- بايرن مونيخ آلمان 563 امتياز
8- آرسنال انگليس 550 امتياز
9- ريور يلاته آرژانتين 503 امتياز
10- چلسي انگليس 442 امتياز
وحید جان لینک اصلی این خبر بالایی رو داری..؟
خب همه خبر گزاریها !نقل قول:
اول از همه سایت گل گفت :
خبرگزاریهای ایرانی هم میخاید بگید تقدیم کنم.کد:http://www.goal.com/en/news/8/main/2009/01/23/1074536/barcelona-named-best-club-team-of-last-18-years-by-iffhs
سلام
بازی امشب پخش مستقیم میشه ؟
بله. ساعت 12و30 دقیقه نصفه شب از شبکه سوم پخش میشه
بازی با کی هست؟
ممنون...نقل قول:
گل منبع خوبیه...
/هفته بيستم لاليگا اسپانيا/
يك پيروزي پرگل ديگر براي بارسلونا
خبرگزاري فارس: بارسلونا برابر نومانسيا به پيروزي پرگل دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، مردان گوارديولا موفق شدند با نتيجه 4 بر يك، تنها تيمي كه در نيم فصل اول بارسا را شكست داده بود پذيرايي كردند.
در اين ديدار بازيكنان بارسلونا از دقايق ابتدايي كنترل بازي را در اختيار گرفتند و اجازه ندادند حريف كاري از پيش ببرد.
نكته مهم در اين بازي دو بار گلزني ليونل مسي بود كه به نوعي پاسخي محسوب مي شد به شايعات اخير بابت مذاكرات پشت پرده اش با رئال مادريد.
در اين ديدار مسي 49 و 76 و هانري 71 و اتوئو 53 براي بارسلونا و باركرو 61 براي نومانسيا گل زدند.
به گزارش بارسابست، تیم فوتبال بارسلونا موفق شد در یک بازی یک طرفه و نه چندان سخت، تیم نگون بخت نومانسیا را با 4 گل شکست دهد. بارسا بازی را با یکی از بهترین ترکیب های خود آغاز کرد: والدس، آلوس، پیکه، پویول، آبیدال، توره، ژاوی، اینیستا، مسی، آنری و اتوئو. از ابتدای بازی بارسا همانند بازی های گذشته توپ و میدان را در اختیار خود قرار داد.
نیمه ی اول، بدون گل
نیمه ی اول بارسا تمام موقعیت های خود را هدر داد تا نتواند برتری عددی خود را ثابت کند. نومانسیا تنها چشم به تک ضد حمله های خود دوخته بود. حرکات مسی، پاس های ژاوی و اینیستا، هیچ کدام نمی توانستند کلیدی برای گشودن دروازه ی نومانسیا باشند.
بارسا شروع می کند
بارسا نیمه ی دوم را تهاجمی تر آغاز کرد. به طوریکه از ابتدای بازی نومانسیا کاری جز دفاع کردن نداشت. مردان کاتالان حریف را تحت فشار قرار داده بودند، اما نومانسیا خیلی جان سخت نشان می داد تا اینکه در دقیقه ی 49 با گل مسی و روی پاس دیدنی آلوس به زانو در آمد و خود را تسلیم نیوکمپ کرد. این گل مسی، 5000امین گل بارسا است که در نوع خود گلی تاریخی به حساب می آید.
اتوئو نفس نومانسیا را برید؛ نومانسیا هفت جان دارد.
اینبار نوبت اینیستا بود تا با پاس تماشایی خود، تنها 4 دقیقه بعد اتوئو را صاحب موقعیت مناسب کند و ال پی جی حال حاضر لالیگا موقعیت خود و کاتالان ها را در صدر جدول بهبود ببخشد. در حالیکه همه منتظر گل های بعدی از بارسا بودند، نومانسیا جلو کشید و روی یک ضربه ی ایستگاهی تماشایی دروازه ی والدس را باز کرد تا استرس دوباره به نیوکمپ بازگردد. بارسا بعد از دریافت گل هنوز در شوک بود و نومانسیا چند موقعیت دیگر نیز بدست آورد.
یک موقعیت، یک گل
بارسا به مرور خود را یافت. بار دیگر فشار بی امان خود را شروع کرد تا در یک موقعیت مناسب لیونل مسی در یک حرکت عرضی آنری را صاحب موقعیت کرد و آنری با گل کردن تنها موقعیت خود(دقیقه 71)، شم گلزنی بالای خود را نشان دهد. بعد از این گل آنری از بازی بیرون آمد و جای خود را به بوسکتس داد.
مسی دست بردار نیست
لیونل مسی نوار گلزنی بارسا را ادامه داد و در دقیقه ی 76 گل چهارم بارسا را به ثمر رساند. بعد از گل بویان به جای اینیستا و گلب به جای ژاوی به زمین آمدند تا بارسا غقب نشینی نکند. با این وجود بارسا موقعیت های بسیار دیگری را بدست آورد، ولی تمام آنها توسط اتوئو، بویان، مسی و تیرک دروازه به هدر رفت تا بارسا بازی را با همین 4 گل به پایان ببرد و همچنان یکه و تنها در صدر جدول حکمرانی کند.
به گزارش بارسابست، به نقل از que، ستاره خط حمله بارسلونا و دومین بازیکن برتر دنیا در کنار پدر و نماینده رسمی اش، بعد از شنیدن خبر وعده جنجال برانگیز پرز به هواداران، مبنی بر خرید قطعی وی برای فصل آینده واکنش جالبی نشان داده و به دوربین های خبرساز فعال در بارسلونا توضیح داد، که برایش چنین شایعاتی عادی شده است.
مسی درحالی که لبخند می زد گفت: «من دیگر نمی خواهم در این باره تفکر کنم. شاید خود هواداران بهتر شرایط مرا درک کنند. یک بازیکن حرفه ای نباید همه چیز را بگوید. من اکنون در بارسلونا احساس فوق العاده ای دارم و خانواده ام از شرایط موجود در باشگاه رضایت کامل دارند. هیچ دلیلی نمی بینم که بخواهم بهترین تیم حال حاضر دنیا را ترک نمایم. من می خواهم قسمت اعظم بازی گری ام را در لباس بارسلونا سپری کنم و هیچ فردی نمی تواند مانع من شود. امیدوارم در این راه موفق باشم. برایم چنین شایعاتی کاملا عادی است. به پرز نیز توصیه می کنم، از بازیکنی دیگر به عنوان شعار تبلیغاتی استفاده کند، زیرا تا آخر دوران فوتبالم، امکان ندارد حتی به حضور در لباس رئال مادرید فکر کنم.»
جورج مسی، پدر و نماینده لیونل مسی در تکمیل صحبت های پسر و موکلش دست به تکذیب شایعات اخیر زده و به خبرنگاران گفت: «باید بگویم که مسی در بارسلونا عالی کار می کند و ما از همه چیز راضی هستیم. او اکنون یکی از لیدر های تیم است. امروز برای آخرین بار در این باره (من و لیونل) صحبت می کنیم و از همه می خواهیم، که از این به بعد به همه اجازه دهید، هرچه که می خواهند درباره مسی بگویند! از همین جا تصریح می کنم، که افراد تصمیم گیرنده درباره آینده وی، فقط و فقط مسی و خدا هستند! او اکنون در بارسلونا بسیار خوشحال به نظر می رسد و هرگز به رفتن از این تیم فکر نمی کند.»
باز كه اين بارسلونا 4 تا زد!!
واقعا خيلي عجيبه.
يكم غير طبيعي هستن:31:
اتفاقا پارسال که نمیزدن غیر طبیعی بودننقل قول:
امسال اگه قهرمان نشیم دیگه هیچی ...
4 تا زد و 4 تا هم نزد..!نقل قول:
از كه اين بارسلونا 4 تا زد!!
واقعا خيلي عجيبه.
يكم غير طبيعي هستن
خداییش اتوو اگه این فصل اقای گل نشه در حق خودش ظلم کرده...
امسال که قهرمانی لیگ حداقل جامی هست که می گیریم.
باید به فکر اروپا بود.
تائید میشه. :10:نقل قول:
بله بارسلون به احتمال 200 درصد قهرمان اسپانيا خواهد شدنقل قول:
امسال که قهرمانی لیگ حداقل جامی هست که می گیریم.
:27:نقل قول:
باید به فکر اروپا بود.
حمله گاسپارت به لاپورتا:
تو با تقلب رئيس شدهاي
خبرگزاري فارس: رئيس سابق بارسلونا مدعي است در انتخابات اخير اين باشگاه تقلب صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوان گاسپارت گفت: مداركي در اختيار دارم كه ثابت مي كند انتخابات اخير پاك و بدون دستكاري برگزار نشده و همه پرسي در مورد ابقاي لاپورتا كاملا تحت تاثير نرم افزارهاي اينترنتي بوده است. لاپورتا با تقلب رئيس بارسا شده است.
وي افزود: به احترام باشگاه بارسلونا سكوت كرده ام اما اگر مجبور شوم اين مدارك را در اختيار روزنامه ها قرار مي دهم. بارسلونا در شرايط ايده آلي به سر مي برد و من نمي خواهم براي تيم خود دردسر درست كنم.
انتهاي پيام/
در واكنش به اظهارات گاسپارت
لاپورتا: مردم مرا انتخاب كردهاند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: مردم مرا انتخاب كرده اند و در مورد من تصميم مي گيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوان لاپورتا گفت: وضعيتي كه در رئال مادريد شكل گرفت هرگز در بارسلونا رخ نمي دهد چرا كه در اين باشگاه مردم تصميم مي گيرند.
وي افزود: قراداد بدون مشكل من تا پايان 2010 است و هيچ عاملي به غير از مردم نمي تواند در كار من دخالت كند.
انتهاي پيام/ا
در آستانه دربي كاتالونيا
آبيدال: بارسلونا بهترين تيم دنيا است
خبرگزاري فارس: مدافع فرانسوي بارسلونا گفت: از عضويت در بارسا احساس غرور و آرامش مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اريك آبيدال گفت: بارسا بهترين تيم دنيا است و امسال قهرمان كوپا دل ري، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
وي افزود: ترديد ندارم كه اسپانيول را شكست مي دهيم. آنها در زمين خود خوب بازي كردند اما هراسي از آنها نداريم و با اقتدار به نيمه نهايي راه پيدا مي كنيم.
بارسلونا در ديدار رفت برابر اسپانيول تن به تساوي بدون گل داده است.
انتهاي پيام/ا
در آستانه ديدار با اسپانيول
پويول: دربي براي من يعني دردسر
خبرگزاري فارس: كاپيتان بارسلونا از بي انگيزگي و آرامش موجود در بازيكنان براي بازي با اسپانيول انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مدافع ملي پوش بارسا گفت: هواداران بارسلونا ديروز وامروز با فوتبال آشنا نشده اند. آنها حرفه اي هستند و از ما توقع دارند حرفه اي باشيم. اينكه بارسلونا در صدر جدول است و براي قهرماني در هر 3 جام مدعي جدي است براي هواداران متعصب ما يك امر بديهي و مسلم است اما آنچه آنها را ناراحت مي كند مصاحبه بازيكنان طي چند روز گذشته بوده است.
وي افزود: براي من دربي يعني دردسر. هميشه براي بازي با اسپانيول يا رئال مادريد كه هر كدام به نوعي دربي محسوب مي شوند استرس دارم. من با تمام قدرت وارد ميدان مي شوم اما برخي از استراحت در دربي مي گويند و آن را يك بازي تمريني توصيف مي كنند كه اين قابل هضم نيست.
انتهاي پيام/ا
ماركس به دربي كاتالونيا مي رسد
خبرگزاري فارس: مدافع مكزيكي بارسلونا به استناد گزارش پزشكي اين تيم به دربي كاتالونيا مي رسد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رافائل ماركس كه پيش از اين در فهرست مصدومين قطعي و شامل درمان طولاني مدت بود روز گذشته از حضور در تمرينات سبك تيمش از احتمال بازي در دربي كاتالونيا خبر داد.
باشگاه بارسلونا در بازي برابر اسپانيول به برخي بازيكنان اصلي خود استراحت خواهد داد و حضور ماركس در خط دفاعي اين تيم مي تواند گوارديولا مربي اين تيم را به اهدافش برساند.
اين ديدار در چارچوب جام حذفي اسپانيا پنجشنبه به مصاف يكديگر مي روند.
یوفا: مهاجم كامروني بارسلونا ضمن رد شايعه درگيري لفظي خود با مربيان تيمش گفت: اطمينان دارم كه هر 3 جام را فتح مي كنيم.
به گزارش یوفا ساموئل اتوئو تصريح كرد: با همه قدرت تا آخرين ثانيه بازي مي كنيم و به حريفان اجازه نمي دهيم با جنگ رواني و حملات مطبوعاتي سرعت حركت ما را كاهش دهند.
وي افزود: براي هر بازي احترام قايل هستيم حتي اگر قهرماني در لاليگا براي ما مسجل شود باز هم با تعصب بازي خواهيم كرد.
گفتني است اتوئو توسط وكيل دوم خود در حال مذاكره با چند باشگاه بزرگ دنيا است و هنوز قرارداد خود را تميديد نكرده است.
سلام دوستان عزیز
امیدوارم که حال همگی خوب خوب باشه
بارسا یه باشگاه حرفه ایست و هوادارنش هم بایست حرفه ای باشند
در این زمینه تلاش هایی انجام داده ایم اما من فکر می کنم که کم کار کردیم فقط قرار دادن اخبار کافی نیست .
در این زمینه کاری که فکر می کنم با انجام دادنشش ما تا حدودی به یک هوادار حرفه ای تبدیل می کنه را انجام دادم
دوست داشتم دوست عزیزم محمد ( IranBoy ) گرفتاری نداشت تا با همکاری و همفکری هم قدم اول را بر می داشتیم
امروز پنج شنبه هست و تا یکشنبه ( بازی که در لالیگا داریم نه جام حذفی ) 3 روز باقی مونده با همفکری هم دیگه
کاری کینم که که بازی این هفته را بهتر از بقیه بازی ها ببینیم و کم کم به یک هوادار خوب برای بارسا تبدیل بشیم
پس دوستان عزیز نظراتتان را راحت ارائه کنید ، مثلا ما فقط روی رئال حساسیم تا یک خبری می شه قرار می دیم در
صورتی بایست اخبار باشگاه هایی که قرار در 2 هفته و حتا 3 هفته بعد باهاش دیدار کنیم را هم بدونیم .
من حرف بدون منطقی نمی زنم امیدوارم که همکاری کنید. باز هم عرض می کنم اگر محمد پسرایران بود ( گرفتاری
نداشت ) این قدم اول بهتر برداشته میشد اما ایمان داشته باشید که داشت دیر میشد. (نقل به مزمون )
13/11/1387
19:30
Barca Vs Racing de Santander
اما دوستان یک سری اطلاعات در مورد رسینگ ( که در ویکیپدیا پیدا کردم )
باشگاه رسینگ ( Real Racing Club de Santander ) در سال 1913 تشکیل شده حدودا 14سال بعد از تشکیل باشگاه
بارسلونا . ورزشگاه رسینگ ( El Sardinero ) در سال 1988 بازگشایی شده و ظرفیتی معادل با 22,271 نفر داراست.
ریاست باشگاه بر عهده اقای Francisco Pernía است که بنده اطلاعاتی در مورد سوابق ایشان کسب نکردم.
سرمربی باشگاه نیز اقای Juan Ramón López Muñiz و یا به اختصار Juan Muñiz که الان 40 سالست و در جوانی در باشگاه محل زندگیش یعنی Sporting Gijón در پست دفاع مرکزی قرار داشته. 5 سال به عضویت این باشگاه 1991–6991 بوده که در 150 تا بازی شرکت کرده و 6 گل هم به ثمررسونده در 28 سالگی به Rayo Vallecano رفته و تا31 سالگی اون جا تشریف داشته. 3 سال هم در این باشگاه حضور داشته CD Numancia که برایشان 71 بازی کرده .
دوره مربی گریش را از سال 2006 با باشگاه UD Marbella که هنوز در سری b قرار داره شروع کرده.
UD Marbella در سال 2005 در سری b به رده 5 می رسه و با تغییر مربی ( جایگزینی Juan Muñiz ) به رده 12 سقوط می کنه.
Juan Muñiz سال بعد به باشگاه Málaga CF می ره و 2سال اونجا می مونه که این باشگاه را از Segunda_División به لالیگا میاره .
و بعد از ان میاد به رسینگ به جای اقای Marcelino García Toral
رسینگ الان با 28 امتیاز 9 جدول 7 برد 7 تا مساوی و 6 باخت در پرونده تا امروز داره .23 تا گل زده و همون تعداد را هم خورده پس تفاضلش صفر.
رسینگ 7 هفتست که نباخته حتی مقابل سویا ( در بازی رفت با رسینگ 1-1 شدیم )
ترکیب رسینگ
بهترین گلزن این تیم هم اقای mohammed-tchite ( ملقب به MeMe ) هستند با 7 گل زده که متولد 31/01/1984 ( دوروز دیگه تولدشه )
این کار نیاز به یک کار گروهی داره اگر دوستداشتید اعلام امادگی کنید تا در هفته های اینده ( وحتی همین هفته ( بررسی بهترین بازیکنانش ، بررسی بازی هفته قبلش مقابل سویا و ... مونده اگر تونستید بررسی کنید ) بهتر به این موضوع رسیدگی کنیم.
اشتباهاتی هم داشتم که امیدوارم به بزرگی خودتون این کوچکتر را ببخشید.
جام حذفي اسپانيا/ پيروزي بارسلونا مقابل اسپانيول
خبرگزاري فارس: در ادامه مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي باشگاه هاي اسپانيا تيم بارسلونا به زحمت بر اسپانيول غلبه و به دور نيمه نهايي صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم بارسلونا پنجشنبه شب در ورزشگاه نيوكمپ ميزبان اسپانيول بود. بارسا با گل پرز در دقيقه 35 از ميهمان پيش افتاد.
همين بازيكن در دقيقه 49 شمار گل هاي خود و تيمش را به عدد 2 رساند. جرارد پيكو برنابو در دقيقه 56 گل سوم بارسا را به ثمر رساند.
اما از دقيقه 59 اسپانيول واكنش نشان داد و در اين لحظه و در دقيقه 69، دو گل به ثمر رساند تا اختلاف به حداقل برسد. در نهايت بارسلونا با نتيجه 3 بر 2 حريف را شكست داد و با توجه به تساوي صفر بر صفر در مسابقه رفت به مرحله بعدي صعود كرد. داور مسابقه دانيل خاركو از تيم اسپانيول را در دقيقه 90 اخراج كرد.
در ديداري ديگر سويا با نتيجه 2 بر يك والنسيا غلبه كرد.
در اين بازي تيم والنسيا ابتدا در دقيقه 8 گل نخست را به ثمر رساند.اما سويا با گل هاي فردريك كانوت 36 و سباستين اسكولاچي 90 به بازي برگشت و پيروزي را از آن خود كرد. بازي رفت با نتيجه 3 بر 2 خاتمه يافته بود. در مجموع والنسيا به دليل گل زده بيشتر در خانه حريف به مرحله بعد راه يافت.
انتهاي پيام/ا
كنايه سرمربي بارسا به رئال مادريد:
رائول برود همه چيز درست مي شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا حضور رائول در رئال مادريد را بزرگترين مشكل اين باشگاه دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پپ گوارديولا گفت: به نظر من هيچ اتفاقي به جز رفتن رائول از رئال مادريد نمي تواند باعث تحول در اين تيم شود.
وي افزود: نبايد خودمان را فريب دهيم. قبل از آنكه به بارسلونا بيايم چند بازيكن در اين تيم بودند كه حكمراني مي كردند و من براي حل مشكلات باشگاه سريعا آنها را اخراج كردم.
گوارديولا ادامه داد: در رئال مادريد هم مشخص است كه رائول تصميم مي گيرد. اگر همين روال تكرار شود هر مديري كه بيايد هيچ كاره است. همه مادريدي ها مي دانند كه اگر رائول برود همه چيز درست مي شود.
انتهاي پيام/ا
Barca - Racing Santander
2-1
Lineups
Barca
1. Valdés, Victor
3. Piqué, Gerard
4. Márquez, Rafael
6. Xavi
8. Iniesta, Andrés
9. Eto'o, Samuel
14. Henry, Thierry
20. Daniel Alves
22. Abidal, Eric
24. Touré, Yaya
28. Busquets, Sergio
----------------------------
2. Cáceres, Martín
7. Gudjohnsen, Eidur
10. Messi, Lionel
11. Bojan
13. Pinto, José Manuel
16. Sylvinho
21. Hleb, Alexander
Racing Santander
2. Moral, Toni
3. Oriol
5. Navas, César
8. Colsa
10. Munitis
12. Zigic, Nikola
13. Toño
18. Valera, Juan
20. Jonathan, Pereira Rodríguez
24. Lacen, Medhi
29. Marcano, Iván
---------------------------
1. Coltori, Fabio
6. Sepsi, Laszlo
7. Tchite, Mohammed
14. Pinillos, Pablo
15. Luccin, Peter
22. Moratón
28. Bedia Pelaez, Eduardo
Goals
Nikola Zigic (PK) - 55 min
Lionel Messi 65 , 81 min
Cards
Gerard Piqué 31 , 90 min Yellow Card
Rafael Márquez 55 , 88 min Yellow Card
Daniel Alves 77 min Yellow Card
Substitutions
Sergio Busquets ► Lionel Messi 61 min
Samuel Eto'o → Eidur Gudjohnsen 86 min
Andrés Iniesta → Martín Cáceres 90 min
بازی بعد با Sporting de Gijon که در رده 15 جدول ، بازی رفت در خانه گیخون 6 - 1 تموم شد
پس از پيروزي برابر راسينگ سانتاندر
ژاوي: رقيب جدي براي ما وجود ندارد
خبرگزاري فارس: هافبك كليدي بارسلونا از بيرقيب بودن تيمش در لاليگا و كوپادلري گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اسپورت، ژاوي ارناندس بازيساز قهار بارسلونا كه در هر دو گل ليونل مسي برابر سانتاندر نقش مستقيم داشت؛ گفت: قطعا رقيب جدي براي ما وجود ندارد و با تمام قدرت به سمت يك قهرماني زودهنگام حركت ميكنيم.
وي تاكيد كرد: ما در هر بازي با برنامه وارد ميدان ميشويم. بارسلونا امسال همه جامها را ميخواهد و قطعا قهرمان خواهد شد. به هيچ عنوان به شكست يا تساوي فكر نميكنيم و پيروزي تنها اتفاقي است كه در بازيهاي باقيمانده براي ما رخ خواهد داد.
=====
لاپورتا: بارسلونا فقط مسي نيست
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا در واكنش به تحليل روزنامهها گفت: بارسلونا فقط مسي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت، خوان لاپورتا تصريح كرد: وقتي راسينگ سانتاندر گل زد، روحيه بازيكنان تخريب نشد و مثل هميشه با تمام قدرت حمله كردند. مسي يك تنه گل نزد بلكه گل هاي او حاصل كار تيمي بود. بارسا هرگز به يك يا چند نام وابسته نبوده است.
وي افزود: با قدرت تمام در صدر جدول هستيم و به جز لاليگا كه از فتح آن اطمينان كامل داريم به ليگ قهرمانان اروپا و كوپادلري( جام حذفي) هم توجه داريم.
بارسلونا در كوپادلري به مصاف مايوركا ميرود و در ليگ قهرمانان اروپا نيز از مدعيان جدي قهرماني محسوب ميشود.
انتهاي پيام/