بله ... درست دیدی یاسین جان .نقل قول:
اما اون به تعویق افتاد ... یعنی افتاد همن 10 فروردین .
به خاطر سه ملی پوش داشتن پرسپولیس ...
:46:
یا حق
:40:
بله ... درست دیدی یاسین جان .نقل قول:
اما اون به تعویق افتاد ... یعنی افتاد همن 10 فروردین .
به خاطر سه ملی پوش داشتن پرسپولیس ...
:46:
یا حق
:40:
چرا که نه :21: امسال سال پرسپولیسهنقل قول:
:
به اميد قهرماني
يا حق
به گزارش «جهان» افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و یکی از گزینه قبلی سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا مصاحبه و از عملکرد جمهوری اسلامی ایران درباره فوتبال و سیطره دولت بر ورزش انتقاد کرد.پس از اعلام گسترده اين خبر ، قطبي اين خبر را بشدت تکذيب کرد!!
دانلود مصاحبه افشين قطبي با صداي آمريکا :
قشنگ قطبي ميگه كه روابط جاي ضوابط رو گرفته و تو 2 ساعت علي دايي اومد جاي من.کد:http://mrsaid.persiangig.com/video/ghotbi.wmv
دقیقا تائید میشهنقل قول:
حرف حق
يا حق
این که از اول معلوم بود دایی میشه ..... رئیس شرکت سایپا قبلا رئیس بسیج دانشکاه شریف بوده و احمدی نژاد رو می شناخته اونا و علی آبادی و دایی یه لابی کردند و تموم اونوقت دایی میگ همن با خدا لابی کردم.:27::27:
تیم فوتبال پرسپولیس تهران از روز سوم فروردین در بندرعباس اردو زده است.
افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امروز دربندرعباس ، دیداراین تیم با ذوب آهن اصفهان را مهم دانست و گفت : تیم ما باید به اصفهان برود و از ذوب آهن 3 امتیاز بگیرد.
افشین قطبی که به همراه تیمش در اردوی 5 روزه در بندرعباس به سر می برد، بازی تیم پرسپولیس با استقلال و ذوب آهن و کسب 6 امتیاز این مسابقات را برای صعود تیمش مهم ارزیابی کرد.
قطبی سال 86 را سال نتایج مثبت برای تیم پرسپولیس عنوان کرد.
سرمربی تیم پرسپولیس گفت : این تیم روز سه شنبه ساعت 17 دیدار دوستانه ای با یکی از تیمهای فوتبال استان هرمزگان برگزارمی کند
کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=SportContent&news_num=147361
با درخشش نیکبخت توی بازی امشب تیم ملی .ما صد در صد برنده خواهیم بود
پپپپپپپپپپپپپپپپپپسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسس
قهرمانی پرسپولیس را پیشاپیش تبریک عرض می کنم
بچه ها در نظر سنجی دربی 64 شرکت کنید
[QUOTE][کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=213061/QUOTE]
[quote=aluminum;2239947]بچه ها در نظر سنجی دربی 64 شرکت کنید
نقل قول:
[کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=213061/QUOTE]
برای داربی دو تا نظرسنجی هست! هر دوش تقریبا" شبه به همه
نه یک مقدار تفاوت داره
یکی شون در باره گل زننان دربی نیز هست
دوستان کی می دونه ماته به دربی می رسه یا نه ؟
هر دو نظر سنجی شبه به هم هستندنقل قول:
یک تاپیک با عنوان فکر می کنید داربی 64 به نفع کی تموم میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه با عنوان دربی بزرگ پایتخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوب آهن - سرور اس تق لال ، از هفته 25 ساعت 15 ورزشگاه فولاد شهر
به امید برد امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این عبدی رو واسه چی آوردن پرسپولیس
دختر جون ما با 50 در صد نیرو توی اصفهان باختیم
اما شما با 100 درصد نیرو جلوی 50هزارتا تماشاچی(واقعاً زور داره ) تو تهرون باختید
یه چیزی تو مایه های گودجانسن تو بارسا هستشنقل قول:
اون یک اتفاق بود
متاسفم. بد بازی کردیم ، گند زدیم و باختیم. موقعیت خوبی بود برای صدر نشین موندن. حیف شد.
به امید اینکه هفته آینده ببیریم. اما به نظر من بزرگترین اشتباه قطبی این بود که کعبی رو نذاشت نوکه حمله. با سرعتش و پاس تو عمق میتونستیم راحت 3 ،4 تا بزنیم.
آره .... پشت سر خلیلی هم می بود بازم بهتر می شد ..... فکر کنم هنوز قطبی به سرعت کعبی پی نبردهنقل قول:
اتاقا یادمون نرفتهنقل قول:
مثل اینکه شما شششششششششششششششششششششش تا فراموش کردین
مظمئن باشید به هر تیمی به بازیم , این استقلالی ها را می بریم
نه عزیزم همچین هم مطمئن نیاشین که ببریم. آدم باید واقع بین باشه. البته من اعتقاد دارم که اگر اون 3 تا بازیکن محروم پرسپولیس بودن ما حداقل 4 تا میزدیم. اما خب امسال پیش بینی نتیجه دربی از هر سالی سخت تره.نقل قول:
عمرا مگه تو خواب شب ببينيد.نقل قول:
شما فعلا برين امتياز جمع كنين تا ضايع نشين
به این دختره هر کی فحش بده با من طرفه ها ......
به نام هم زدم کجایی ؟؟؟
مثل اینکه قراره باشگاه ذوب اهن از شما رسما قدردانی کنه.چون با شکست شما از سقوت به دسته یک نجات پیدا کرد.
شیرین فراز و پگاه هم ممکنه با شکسته شما مدعی بشن.خداییش خوددتون باورتون شد که چرا فقط 2 تا بین اون همه موقیت گل شد؟
من واقعا تعجب میکنم که چرا شما عزیزان از اولش میزارین بحث و جدل پیش بیاد و کار به این حرفها برسه. خوب بازی برد و باخت داره دیگه. یعنی چی!!!!!
خوشی فوتبال به همینه دیگهنقل قول:
مریم خانم من صلاح رو در این میبینم که دیگه پستی از شما در این تاپیک نبینم. و گرنه مطمئن باشید باهاتون برخورد خواهد شد. خیلی از توجه شما ممنون.
الکی نشستین تو سر و مغز هم میزنین
خوب تابلوس که سپاهان قهرمان میشه
حالا بشینین هی کل کل کنین
نقل قول:
دوست عزیز
در اینکه سپاهان تیم خوبی است و توی بازی با استقلال هم خوب بازی کرد شکی نیست
ولی اگر آن 6 امتیاز را از پرسپولیس کم نکرده بودن شماها الان چنگتان سر نایب قهرمانی بود
چون آن 6 امتیاز کلاً باعث تضعیف روحیهو کلی مسائل دیگر شد
حتماً میخواهی بگی از ما هم 3 امتیاز کم شد
ولی باید قبول کرد که در حق شما لطف شد(با داشتن نفوذ در هیئت رئیسه فدراسیون ) وگر نه جرم سپاهان خیلی سنگین بود. حالا جای این بحث ها نیست . گذشته ها گذشته
مطمئن باشد صدر نشینی شما تا ÷نج شنبه است
قهرمانی امسال حق پرسپولیس است
نقل قول:
کاملآ تایید میشه
سپاهان افت کرده و بیش از این هم خواهد کرد. وقتی درگیریش تو جام باشگاهها بیشتر بشه دیگه باید قید لیگ رو بزنه.
با این حرفتون موافقم. یکی از اصلی ترین دلایل بردش در مقابل استقلال هم همین بود. اما به چز این 2 تا تیم 16 ،17 تا تیم دیگه هم هستن.
بمیرم واسه این تضعیف روحیه ، اونوقت 6 امتیاز کم کردن تضعیف روحیه هست اما کسر 5 امتیاز این همه جنجال و آبروریزی و جو سازی مطبوعات ، 3 ماه محرومیت از بازی خانگی ،، 70 میلیون جریمه نقدی ، این همه فشار و توهین به تیم سپاهان ، تیمی که قرار بود بره تو باشگاه های آسیا بازی کنه ،،، اینا اصلا تضعیف روحیه نیست دیگه ؟نقل قول:
اونوقت با این همه مشکلات که واسه باشگاه سپاهان ایجاد کردن ، توقع دارن که نتیجه هم بگیره تو باشگاه های آسیا..
امان از دست شما :46:
دوست عزیز من می دونستم که جواب شما چی هست و توی همو پست جوابتون دادم
اولا که حق تون بود و ثانیا دیدید که با رابطه بازی چقدر از محرومیتتون رو کم کردن
دوست عزیز باید سپاهان بیشتر جریمه میشد چون هم تو لیگ ایران بود . هم باعث شد چشم یه بیگناه .......:41:.......
ولی پرسپولیس به خاطر دیرتر پرداخت کردن پول یه بازیکن خارجی که اصلا تو لیگ بازی نکرده بود .جریمه شد .
حالا جریمه حق کدوم تیم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟