سلام
کسی شبانه کارشناسی رشته کامپیوتر تحصیل کرده؟؟
میزان شهریه اش تقریبا ترمی چقدره؟
به نظر شما تحصیل توی شبانه دولتی توی یه شهر نزدیک به خودت بهتره یا غیر انتفاعی همون شهری که ساکن هستی؟
Printable View
سلام
کسی شبانه کارشناسی رشته کامپیوتر تحصیل کرده؟؟
میزان شهریه اش تقریبا ترمی چقدره؟
به نظر شما تحصیل توی شبانه دولتی توی یه شهر نزدیک به خودت بهتره یا غیر انتفاعی همون شهری که ساکن هستی؟
اولا که اسمش شبانه هس ، تقریبا همون روزانه هست ولی بعضی کلاسها بعد از ظهر تشکیل میشه !!!نقل قول:
و
من قصد ثبت نام توی غیر انتفاعی کرمان ، بهمنیار رو دارم کل شهریه + واحدهای انتخابی میشه 365 تومن :21::31: پس شبانه و روزانه هم نسبتا کمی پایینتر از اینم هست و... یعنی مفت به تمام معنا !!!!
نه شبانه باید کلی شهریه بدی اصلأ هم مفت نیست .نقل قول:
من کاردانی شبانه بودم هر ترم حدود 300 شهریه میدادم . با اینکه واحد هام به 20 هم نمی رسید
مطمئنأ برای کارشناسی حداقل همین مقدار شهریه نیازه
ولی اگه کسی بتونه شبانه قبول شه مطمئنأ از غیر انتفاعی بهتره
شنیدم امسال کارشناسی ناپیوسته ازاد شهریه ثابتش 530 هزارتومن شده که با 20 واحد حدود 800 900 هزار تومنی در میاد درسته؟
نقل قول:
راستش برای منی که کاردانی رو با ترمی 700 یا 800 تومن میگذروندم شهریه غیرانتفاعی واقعا ناچیزه !
چه برسه به اینکه شبانه باشی و از غیرانتفاعی هم کمتر هست !!:11:
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
آره درسته ، شهریه ثابت کارشناسی شده 525 تومن ، (یارانه شو برداشتن دیگه)نقل قول:
تقریبا اگه نصف واحدهات نظری باشه نصف عملی و کارگاه همین حدود ولی اگه بیشتر بخوای برداری سر به 1 تومن و 1 و 200 هم میرسه :13:
از همه دوستان ممنون...
یه سوال دیگه:
توی کارشناسی هم اگر معدلت زیر 14 باشه 24 واحد بهت مثل غیر انتقاعی پیش میدن؟
اگه اشتباه نکنم این موردی که شما میگین برای کسانی هست که کاردانی ناپیوسته میخونن.یعنی کسانی که از کاردانی وارد مقطع کارشناسی میشن در صورتیکه معدل کادانیشون زیر ۱۴ واحد باشه باید تعدادی واحد رو اضافه پاس کنند.
البته توی دانشگاه آزاد که به کسانیکه کاردانی ناپیوسته هستند هم واحد اضافه میندازندو
حق با شماستنقل قول:
این شهریه ها واقعأ کمر شکنه
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
کسی میدونه اگه معدل بالای 17 باشه چه مزیتی داره . یعنی امکان داره به خاطر معدل یه تسهیلاتی برا قبولی باشه؟:11:نقل قول:
با سلام دوستان من می کارشناسی دانشگاه آزاد قشم قبول شدم و الان منتظرم جواب دانشگاه علمی کاربردی بیاد . چند سوال داشتم .
1- بین دانشگاه آزاد و علمی کاربردی کدوم رو انتخاب می کنید؟ (کارشناسی نا پیوسته )
2- از لحاظ معتبر بودن مدرک کدوم معتبر تر هستند در رشته حسابداری
3- جواب نتایج دانشگاه علمی کاربردی کی میاد؟
4- بانک ها و شرکت های دولتی مدرک کارشناسی علمی کاربردی رو قبول دارند
شک نکن غلمی کاربردی از نظر هزینه و معتبری مدرک مقرون به صرفه تر از آزاد هست !!!نقل قول:
آزاد هم شهریه فضایی داره تازه ، من میخوام اقدام کنم برای رفتن به آلمان مدارک و که خواستم بدم برای ترجمه کاردانی آزادمو زیاد قبول ندارن و باید دوباره امتحان بدم اونجا ! اما سراسری باشه واسشون خیلی معتبرتره ...
که علمی کاربردی هم زیر مجموعه همین آموزش عالی و کلا سراسری هست ...:46:
البته یه چیزه دیگه ام هست اگه قشم همون محل سکونتت هست ، و علمی کاربردی جای پرت قبول شدی همون آزادو بری به صرفه تر هست براتون ...
برای مطمئن شدن میونی باید چی کار کنی؟؟؟نقل قول:
هر دانشگاهی یه هیزنه ثا بتی داره باید از خود ش دانشگاه سوال کنی مثلا:::دانشگاه آزاد تهران از 230 تا 400 متغیره که من اطلاع دارم باز هم بپرسی بهتره!
اگه بخوای حساب کنی شبانه بهتر از روزانه است کلاس هاش هم از همون صبح شروع می شه چون می خوان یه شهریه بگیرن اسمشو از روزانه به شبانه تغییر دادن که مدزکش هم همون روزانه است شبانه به نظر من بهتره چون مدرکش بالا تره باز نظر من اینه چون هم شهر نزدیکه و مدرکش بالاتره هر کی یه نظر داره ما به نظره همه احترام می زاریمنقل قول:
من که دانشگاه شمسی پور تهران یه سر زدم اونایی که رتبه اول تا سوم داشتن شهریه رو کم می کردن وسلف شون توی اون ترم رایگان بود در ضمن اونایی که معدل شون بالای 17 باشه 100% مطمئن باش تسهیلات خوبی به اون شخص می دننقل قول:
انشا ء الله همهون تو کنکور موفق باشیم
سلام دوستان
من سال پيش متاسفانه زمان ثبت نام توي ازمون كارداني به كارشناسي سال 89 رو نميدونستم و متاسفانه ثبت نام تمام شد و من 1 سال عقب افتادم
از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي زمان ثبت نام و امدن دفترچه كنكور كارداني به كارشناسي ناپيوسته دولتي سال 1390 رو ميدونه اينجا اعلام كنه.
با تشكر فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازمان سنجش آموزش كشور ضمـن آرزوي مـوفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله به اطلاع ميرساند، فهـرست اسامي پذيرفتـه شدگان نهايـي آزمون دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و هم چنيـن فهرست اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون سال 1389 دانشگاه جامع علمي-كاربردي از ساعت 16 (4 بعد ازظهر) روز پنجشنبه مورخ 21/11/89 بر روي سايت سازمان سنجش به آدرس www. sanjesh.org قابل رويت مي باشد.
پذيرفته شدگان مذكور ضرورت دارد بر اساس برنامه زماني مندرج در اطلاعيهاي كه به همراه فهرست آنان برروي سايت اين سازمان قرار داده ميشود، براي ثبتنام با در دست داشتن مدارك لازم به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
:41::41::41:نقل قول:
آخه چند روز پیش اخبار بیست و سی گفت که روز دوشنبه اعلام میشه :37:
همه اینا واسه اینه که مهلت انتخاب واحد دانشگاه آزاد تموم شه....... :37:
نقل قول:
سیاست میگن ...... :31:
رشته ای مثل نرم افزار فکر کنم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ترمی 400 تموم بشه ولی همین رشته تو دانشگاه آزاد ترمی 1 تومن آب میخوره
اخبار تلویزیون رو کاری ندارم ولی اون چیزی که تو سایت سنجش اعلام میشه منبع معتبر تری هستش
قطعا سایت سازمان معتبرهنقل قول:
دقیقا حرف شما درسته
برای رشته ساخت و تولید شهریه علمی کاربردی میشه 500. اونم حداکثرش
ولی در آزاد دقیقا 1.350 میشه
اینه که منو عصبی کرده. من باید چیکار کنم؟
اگه اونجا انتخاب واحد نکنم (که آخرین مهلت روز پنج شنبه هست) میمونم. اگه انتخاب واحد کنم و از اینجا قبول بشم، 1.350 میره به هوا.
:37::19::41::41::41:
میشه ممتاز ترین دانشگاه علمی کاربری در زمینه ی مهندسی رو نام ببرید؟نقل قول:
شک نکن غلمی کاربردی از نظر هزینه و معتبری مدرک مقرون به صرفه تر از آزاد هست !!!
وقتی شا مدرک رو میدی ترجمه اون مهر وزارت مهمه هیچ کاری هم ندارن که شما فردوسی مشهد بود یا مجازی علی اباد:31:نقل قول:
آزاد هم شهریه فضایی داره تازه ، من میخوام اقدام کنم برای رفتن به آلمان مدارک و که خواستم بدم برای ترجمه کاردانی آزادمو زیاد قبول ندارن و باید دوباره امتحان بدم اونجا ! اما سراسری باشه واسشون خیلی معتبرتره ...
در کل اگه مشکل شهریه ندارید آزاد شهرهای اصلی ایران 100 تا علمی کاربردی هست شک نکنید
سلام دوستان منم تو جمعتون جا میدهید
منم کاردانی کامپیوتر دارم میخوام برای کارشناسی شرکت کنم البته 2 ساله درسم تموم شده و هنوز اقدام نکردم
میشه به منم کمک کنید
ببخشید من باید برم ولی فردا میام حتما
خیلی دوست دارم کمکم کنید دوستان
تا اونجایی که من میدونیم معدل و دانشگاه بودن محل تحصیل از همه مهمتره.نقل قول:
وقتی شا مدرک رو میدی ترجمه اون مهر وزارت مهمه هیچ کاری هم ندارن که شما فردوسی مشهد بود یا مجازی علی اباد
در کل اگه مشکل شهریه ندارید آزاد شهرهای اصلی ایران 100 تا علمی کاربردی هست شک نکنید
شهریه ثابت رو بده ببین با مرخصیت موافقت میکنن یه ترم مرخصی بگیری و یا یک هفته هم مهلت بگیری برای واریز شهریه به بهانه ای شاید بشهنقل قول:
اگه برای خارج از کشور میگید بله معدل از همه ی اینها مهم ترهنقل قول:
سلام دوستان میشه به منم کمک کنید
منم خیلی دلم میخواد برم دانشگاه درس بخونم و لیسانس بگیرم
ولی هم شاغلم هم خانه دار و اصلا وقت درس خوندن ندارم
من خیلی دوست دارم درس بخونم ولی چه جوری بخونمو و چه جوری شرکت کنم و نمیدونم
کی بود میخواس اقدام کنه برای ادامه تحصیل آلمان ؟!!! ( Y! : alijustboy )
لطفا با من تماس بگیره ...
منم تقریبا دارم همین شرایط و میگذرونم اما 6-7 ماهی معطلم تا آلمانی و انگلیسیم تکمیل شه ...
نقل قول:نقل قول:
سلام
خیلیا هستن که شرایط شما رو دارن و دانشجوهای موفقی هم هستن.( مثلا چند از همکلاسی های خودم )
شما اول باید تصمیم بگیرید ...
بعد ببینید کدوم دانشگاه میخواید برید، آزاد ، سراسری ، علمی کاربردی ، پیام نور...
بعد هم ببینید ثبت نامش کی هست و ثبت نام کنید و کنکور بدید
برای شرایط شما من علمی کاربردی رو پیشنهاد میکنم چون هم به شاغلین سهمیه میده و هم میتنید به همه ی کاراتون همزمان با درس خوندن ، برسید
رشته و آخرین مدرکی که دارید چی هست؟؟ و به چه رشته ای علاقه دارید؟
/
ترجیحا بهتره بری کلاس کنکور معتبری ثبت نام کنی تا هم یادآوری بشه هم رتبه بهتری بتونی بگیرید ...نقل قول:
و بقیه راهنمایی ها رو که اساتید گفتن ...
علمی کاربردی پودمانی برای شاغلین بهترین دانشگاهه چون معمولا یسری کلاس مخصوص شاغلین میزارن که معمولا بعد از ظهر ها برگزار میشه و روزهای تعطیل
هر سوالی داری ما جواب میدیم سوال تو بپرس!!نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
شما باید 3 اسفند تا 10 اسفند دفتر چه رو تهیه کنی دفتر چه سراسری کاردانی به کارشناسی مرداد مرداد ماه کنکورشه که از العا ن هم می تونی کم کم شروع کنی دفتر چه که می اد منابع ونام درس ها ذکر شده.........نقل قول:
سلام
من کاردانی تربیت معلمم (آزاد) رشته ی آموزش ابتدایی میخام توو مرداد ماه آزمون کاردانی به کارشناسی توو یکی از رشته های علوم انسانی یا مشترک " به احتمال 99 درصد حقوق " شرکت کنم
البته میخام سراسری قبول شم
ظرفیت هست یا برای فرهنگیاست؟
رتبم باید چند شه تا سراسری قبول شم؟
حقوق ظرفیت داره؟ دانشگاه معتبره یا ...
منابع رو کسی اطلاع داره؟
لطفا کمک کنید خیلی نیاز دارم
در اصل سراسری شده فقط برای ارتقا سطع علمی فرهنگیان و کارمندای ارتشنقل قول:
فقط یکی 2 تا اولویت هست که پذیرش آزاد داره
بقیه همه غیرانتفاعی هست ... :20:
آقا پس چی شد آخه؟؟؟؟؟ :13:
چه دانشگاههایین؟نقل قول:
رتبم باید چن شه قبول شم؟
نقل قول:
ببین دیگه باید نهایت 3 رقمی باشی فک کنم ...
چون تهران هستن همشون ، قبولی تو تهرانم که دیگه میدونی یا پارتی وزیر مزیر میخواد یا هوش انیشتین :دی!
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني (فوق ديپلم) به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1390 ميرساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور از روز سهشنبه 3/12/89 به صورت اينترنتي آغاز ميشود و در پايان روز دوشنبه 9/12/89 پايان ميپذيرد.
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت نام از داوطلبان از ساعت 14 (2 بعد از ظهر) روز يكشنبه 24/11/89 بر روي سايت سازمان قرار داده خواهد شد و در روزهاي دوشنبه25/11/89 و 2/12/89 نيز در نشريه پيك سنجش منتشر ميشود.
سلام به دوستان عزیز
من هم دانشجوی کاردانی کامپیوتر هستم
ترم 4
میخواستم تو کنکور 90 شرکت کنم.
ولی میدونم که 4 ترمه نمیتونم کاردانی رو تموم کنم
میکشه به 5 ترم
الان من مشمول هستم
از امور دانشجویی هم پرسیدم
گفت که شما میتونید تا 6 ترم تحصیل کنید و مشکلی برای سربازی پیش نمیاد
میخواستم ببینم ظرفیت ها چقدره؟
روزانه ،شبانه،غیر انتفاعی ،علمی کاربردی
یه چیز دیگه هم اینه که اگه تو این کنکور قبول بشم ولی ترم 5 من مهرماه باشه باید چیکار کنم.؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما مجاز هستيد مي تونيد كنكور شركت كنيد وزماني كه كنكور رو دادي انتخاب رشته تونو براي نيم سال دوم انتخاب كنيد(انتخاب دانشگاه هايي كه ورودي بهمن هستش) كه بعد ترم آخر بتونيد ثبت نام كنيد
-----------------------------------------