خود به خود كه نميشه بره...نقل قول:
شما بفرماييد اگه كار خاصي انجام داديد (مثلا نرم افزار خاصي يا نميدونم گوشي از دستت افتاده يا...)شايد بهتر كمك بشه بهتون
Printable View
خود به خود كه نميشه بره...نقل قول:
شما بفرماييد اگه كار خاصي انجام داديد (مثلا نرم افزار خاصي يا نميدونم گوشي از دستت افتاده يا...)شايد بهتر كمك بشه بهتون
با سلام
گوشي من ان 73 موزيك است
مدتي است كه به هيچ عنوان فايلهاي SIS را نه ميتونم نصب كنم و نه ميتونم ريمو كنم
كلا انگار قابليت install و uninstall از بين رفته و ارورر ميده
كسي ميتونه كمك كنه
با سپاس
1-لطفا دقیقا بگید چه اروری میده...نقل قول:
2-این فایلای سیس مخصوص ورژن 3 هست؟؟؟!!
نقل قول:
گوشی که از دستم نیافتاده.برنامه هم opera mini و divx player و timer نصب کردم.کاری خاصی
هم نکردم
دوستان من جدیداً به یه مشکلی برخوردم
چند وقت پیش گوشیمو کلاً فرمت کردم.و دوباره شروع نه نصب برنامه کردم
ولی چند روزی هست که Ram(درایوd) گوشیم بعد از روشن گوشی باباز و بسته کردن چند تا برنامه ساده مثلاً باز و بسته کردن دوربین سریع میره زیر 2 میگ و دیگه نمیشه دوربین رو باز کرد میزنه مموری فول و بعضی مواقع خود به خود رادیو گوشی بسته میشه
مشکل از کجاست؟
سلام. يه سوال كوتاه دارم. با اين گوشي چطوري ميشه صفحات وب رو ذخيره كرد؟
اپرا ميني رو هم امتحان كردين؟نقل قول:
من مدتی پیش گوشیم را با اخرین آپدیت،اپدیت کردم ولی الان خیلی از اون نرمفزار هایی که قبلا نصب میشد دیگه نصب نمیشن
من چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟
احتمالآ احتیاج به ساین دارن....:5:نقل قول:
نقل قول:
رو صفحه ی مورد نظرت اپشن > تولز > سیو پیج.
شما مموریت رو باید حتمآ ویروسیابی کنی یا بزاری تو یک گوشیه دیگه که ویروسیاب به روزی داره(با ویروس یاب کامپیوتر این کارو نکن که فایده نداره و نمی تونه ویروسهای سیمبین رو تشخیص بده)نقل قول:
ببین عزیز شما هر چی درایو cرو فرمت کنی بعد مموری آلوده به ویروس رو تو گوشیت بزاری باز همون آشو همون کاسه میشه:13:....
اگر نتونستی حلش کنی این کارو بکن....گوشیت رو تو حالت پی سی سویت به کامپیوتر وصل کن بعد با خود برنامه پی سی سویت یک بک آپ از گوشیت بگیر و نهایتآ با کد #7370#* فون مموری رو فرمت کن و مطمعن باش که درست میشه:10:نقل قول:
نه بابا،ساین هم می کنم ولی یه ارور جدید می ده که کلمه آخرش اینجوریه suplier نمی دونم شاید اشتباه بنویسم ولی تو همین مایه هاستنقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایتوننقل قول:
امروز که رم گوشی مو در اوردم گوشی بالا نمی یومد
فکر می کنید لین مشکل از ویروس باشه
نقل قول:
يعني بدون نرم افزار امكانش نيست؟:46:
نقل قول:
دوست عزيز همچين مسيري رو ندارم.!:18:
آره این همون ارور ساینه......شاید فایل cer و key که داری مشکل دارن.....نقل قول:
به نظر من گوشیت رو هک کن و هر چی برنتمه خواستی بریز توش از شر این پیام هم راحت میشی×:10:
آره ممکنه .......رم رو در بیار و گوشی رو با این کد #7370#* فرمت کن بعد مموری رو با کامپیوتر 1 بار فرمت کن و بزار تو گوشی و با گوشی هم فرمت کن ...باید درست بشه احتما لا:10:.......نقل قول:
علت دادن این پیغام خطا در اجرای فایلهایی که از طریق بلوتوث میرسه چیه؟!!
file corrupted.operation faild.
عزیزان کمکم کنین.
امرجنسیه.
یا مخصوص گوشی نیستنقل قول:
یا نصفه کاله رسیده........
فرمت اون فايلهايي كه از طريق بلو توث ميگيري چيهنقل قول:
ببیندوست عزیز این ارور ربطی به بلوتوث نداره ....معنیش اینه که فایل مورد نظر خرابه همین:5:نقل قول:
هم سیس هم صوتی و هم تصویری! همه فرمتا.
وقتی فایلایی که با بلوتوث میگیرم مارک دار باشه این خطارو میده.!!!اگه همون فایلارو تکی تکی بگیرم بیشترشونو اجرا میکنه!!!
به نظر شما مشکل از سیستم عامل گوشی میتونه باشه؟
با فلش کردن درست میشه؟
نه عزیز چرا فلش خودت با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.نقل قول:
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی و مموری رو هم از گوشی در بیار و با کامپیوتر فرمت کن و با خود گوشی هم بعد از فرمت گوشی فرمتش کن.
به همین راحتی:10:
واقعا کسی نمیدونه چه طوری میتونم زبان عربی گوشیمو که پاک شده و دلیلشم نمیدونم رو برگردونم؟
نه فلش کردم نه اپدیت و نه از دستم افتاده
ببین خوب عجیبه تو روش پست قبلی رو که توضیح دادم رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه؟؟؟؟:5:نقل قول:
سلام دوستان
يه مشكلي براي گوشيم(N73 ME) پيش اومده.......
هر عكسي رو كه با خود گوشي ميگيرم و توي gallery سيو ميكنم نشون نميده(فايلا رو شكسته نشون ميده) اصلا بهتره بگم هيچ عكسي رو توي gallery نشون نميده(عكسايي كه بلوتوث شده رو تو Inbox نشون ميده ولي تو گالري كه سيو ميكنم نشون نميده)
ريست هم كردم ولي درست نشد.......
گوشي رو كه خريدم اينجور نبود نميدونم چرا اينطوري شده
ممنون اگه راهنماييم كنيد...
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی:10:
این کارو کردم ولی حالا در دوربین رو که باز میکنم اصلا وارد صفحه عکس گرفتن نمیشه!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کد #7370#*می تونی این کارو بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فقط میتونم با دوربین دومش عکس بگیرم که اونا رو هم سیو نمیکنه!!!!!..........
حتما مشکل سخت افزاری داره دیگه...به درو دیوار نخورده؟؟نقل قول:
حالا یه فلششم میخوای بکن بلکه درس شه..
سلام عزیزان.
هم مموری کارتمو و هم فون مموریمو فورمت کردم. فایده نداشت!!! پس مشکلش از چیه؟!!! فایلاروباز نمیکنه!! بخصوص نرم افزارارو.!(سیس و جاوا) برای بعضی فایلا(مثل ام پی تری و عکس)هم پیغام unknown file format رو میده!!
اعصابمو خورد کرد.
کمکم کنین.
عزیزان به دادم برسین. فایلایی که تو گوشیا دیگه سری ان (حتی ان 73) جواب داده تو گوشی من جواب نمیده!!!!!!!
میشه بیشتر تو ضیح بدی؟
نقل قول:با این حرفهایی که میزنی فقط دو راه برات میمونه 1-بدی واست فلش کنن 2-یابا مراجعه به تاپیک زیر اقدام به آپدیت فریمور گوشیت بکنی:5:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231665
شما که همرو فرمت کردی یه فلش هم میکردی دیگه........نقل قول:
دوست بهترین راه همون آپدیت گوشی هست ....
اگر هم گوشیت آپدیته reinstall رو بزن تا دوباره آپدیت کنه ....
گوشیمو تقریبا دو ماهه گرفتم.
بازم نیاز به آپدیت داره؟
چجوری میشه فلش کرد؟خودم نمیتونم؟
عزیزان میشه درمورد آپدیت و اینکه چه تغییراتی تو گوشی ایجاد میکنه یکم توضیح بدین.
با آپدیت نرم افزارا مثلا آنتی ویروس چه فرقی داره؟
جریان از این قراره :
فایلایی که با بلوتوث میگیرم( sys,ax,video,mp3) موقع اجرا پیغام خطای زیرو میده:
file corrupted,operation canceled.!!
در صورتی که این فایلا رو تو گوشیهایه دیگه اجرا میکنه!!!
بهضی موقع هم یه پیغام میده با این مفهوم که پسوند فایل تعریف نشده است!!!
تورو خدا کمکم کنین. اعصابم خورد شده.
هرکار میکنم نمیتونم نرم افزار بریزم تو گوشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کککک ککککممممممممممممممکککککک ککک
من N73 me دارم گوشیم دیگه بازی هارو save نمی کنه چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید