آقا جریان این کرک و پچ چیه؟؟؟
من که یک پچ گرفتم همه چیشو روسی کرد
ولی باز با این حال کمکم کرد بازی رو تموم کنم
Printable View
آقا جریان این کرک و پچ چیه؟؟؟
من که یک پچ گرفتم همه چیشو روسی کرد
ولی باز با این حال کمکم کرد بازی رو تموم کنم
این کرک پچ رسمی که در پست 1759 معرفی شده, هیچ گونه اشکالی نداره و کاملا تست شده.نقل قول:
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصب شده باشه.
نسخه ای که شما صحبتشو میکنید نسخه ناقص بازی محسوب میشه نه نسخه نهایی ...نقل قول:
برای رفع ایرادات نسخه ناقص یک پچ غیر رسمی به حجم 900 MB ساخته شده بود که زبان بازی رو تغییر میداد و ایراد ورود به شهر اورشلیم رو برطرف میکرد.
بعد از پخش نسخه ناقص, یک ماه بعد نسخه نهایی اون منتشر شد که تفاوت های بسیاری با اون نسخه داشت.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
همچنین تفاوت های دیگر این دو نسخه به این صورت هستند:
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
بعد از عرضه نسخه نهایی, دو پچ رسمی برای این بازی منتشر شده که آخرین پچ رو میتونید از پست 1759 به این آدرس دریافت کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
بالاخره بازي را امروز تمام كردم ....آخراش ديگه حوصلم نشد از زد ضربه استفاده كردم
ممنون هوس جان
توضیح کاملی بود
ولی من همون نسخه ناقص رو تموم کردم
یعنی باید برم نسخه کامل رو بگیرم و اون رو تموم کنم؟
من با بازیش زیاد حال نکردم D:
چون همش تکراریه فقط سخت تر میشه...
ایول ...نقل قول:
شما هیچ میدونی نظرت تو این تایپیک تکه تکه ...
سلام از جا بفهميم كه مغازه دار نسخه نهاي ميفروشه
البته تو یه مجله که نقدش کردن با gta مقایسه کرده بود
ماموریت های اسسینز مثل gta متنوع و جالب نبودن!
حالا یه سوال دیگه
البته اگه خیلی تابلو هست ببخشید!!!
چه جوری باید بازی را سیو کرد؟؟؟؟!!!!!!
من تو منو ها سیوی ندیدم
بعدا تا الان که من مموری بلاک 2 هستم کلا 3 تا فایل سیو بیشتر ندارم!
شما زحمت نکش اوتو سیو هستنقل قول:
حالا یه سوال دیگه
البته اگه خیلی تابلو هست ببخشید!!!
چه جوری باید بازی را سیو کرد؟؟؟؟!!!!!!
من تو منو ها سیوی ندیدم
بعدا تا الان که من مموری بلاک 2 هستم کلا 3 تا فایل سیو بیشتر ندارم!
در بیشتر موارد خودش سیو میکنه و ا اگر از اون پرچمها برداری از اونجا سیو میشه
یه 50 بار گفتن و گفتم اینم51 اونجا که نمیشه ولی بیاریش تو خونه اگر بصورت عدد سیو کرد اصلیهنقل قول:
سلام از جا بفهميم كه مغازه دار نسخه نهاي ميفروشه
Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست.نقل قول:
در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قابل ادامه است.
برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...نقل قول:
دوست من شما گفتید یکی از راههای تشخیص دو نسخه سیوها هستن که باید عددی باشن تا اصل باشهنقل قول:
من 3 تا فایل سیو دارم هر 3 تا حروفی هستن یکی نام کاربری و دو تای دیگه را هم یادم نیست!
برا همین گفتم نکنه نسخه من تقلبی باشه! من نسخه امپرور را دارم.
شما هر کاری میخوای بکنی تو بازی و میخوای بعد از اون سیو بشه زحمت بکش یه پرچم پیدا کن اگر بعد از اون بازینقل قول:
رو نداد من اسممو عوض میکنم چون خودم اینکارو کردم یه جاهایی بعد از اینکه ماموریت رو انجام میدی (اصلی) خودش سیو میکنه
ولی بعضی از ماموریت های فرعی رو که سیو نمیکرد من با این روش سیو میکردم یه پرچم از اون 100 تا که هست پیدا میکردم ورش میداشتم Check Point میداد دفه بعد بازی از اونجا شروع میشد
اگه نمیشه سیستم عوض کنمنقل قول:
اجرا میشه!نقل قول:
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
من سیستمم مثه یکی شما هستش و بازی رون اجرا میشه....
شدنش میشه ولی باید قید گرافیک بالا رو بزنی پایین پایین بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
یه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله آخر وقتی سه برابر این آدم ریخت سرت میگم چی به چیه :دینقل قول:
یه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.
من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردم :18: دیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.:10:نقل قول:
ایول بابا تو دیگه کی هستی من یه بار تموم کردم مرحله اخر دستم خسته شد از بس دکمه زدم و شمشیر کشید همینطور جنازه میریخت از سرو کولش :دی
آخرین مرحله کمی گیج کننده هست.ولی آسان هست.نقل قول:
من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مگه این بازی بر روی pc چه سیستمی میخواد.
مرحله آخرش گیج کننده هست. ولی من تا استاده میافتاد زمین همه جا سفید میشد دگه puase رو میزدم یه کم دورو برش معلوم میشد بعد میدیدم استادش پشتشه فوری مچرخیدم میزدمش. اینم یه جورشه دیگه.
سلام
مثل اینکه بازی خیلی خفنی باید باشه من که از فیلم و عکسشو دیدم فیلم رو تو youtube دیدم عکس هم اینجا گذاشته بودین خیلی حال کردم.
چند سی دی یا dvd هست؟
دو تا دی وی دیه
بازیش که خیلی جالبه کلا بازی تاریخی به این خوبی ساخته نشده!
دوستان من رسیدم به Memory 4 ! هر 3 نفر در 3 شهر رو کشتم و حالا هیچ ماموریتی ندارم. راستشو بخواید چون با 360 با تلوزیون بازی میکنم رو نقشه یک متنی نوشته شده که انگار باید در شهر اورشلیم انجام بدیم ولی چون کیفیت تلوزیون پایینه نمی تونم بخونمش !
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر، Dark Prince
باید بری به علامتی که تو نقشه نشون میده احتمالا اگر مموری چهار باشی و طبق روال بری باید یه صلیب باشه علامتنقل قول:
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
اگه منظورت اون تیغه مخفیه که با کلیک چپ ماوس
قبلش با کلید 2 اونو انتخابش کن
تا حالا با تیغه مخفی جنگیدید من دیروز این جوری کردم سربازه اومد حمله کنه تیغو کرد تو شیکمش در اورد با مشت زد تو شیکمش دوباره تیغو کرد توش بعد درآور پرتش کر رو زمین همش در عرض 3 ثانیه!
فک کنم فقط خودم دو سه بار اینو گفتم کیه که سرچ کنه F بزن قفل کنه روش بعد شیفتو بگیر برو طرفشنقل قول:
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.نقل قول:
با تشکر، Dark Prince
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالمنقل قول:
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.
با تشکر، Dark Prince
قربونت تو شهرها نباید بری باید خارج بشی تو کینگدام و تو نقشه کلی ببینی اگه همه ماموریتهای سه تا شهر رو تموم کرده باشی
باید اصولا چهارمی رو تو نقشه کینگدام ببینی منظورم همون نقشه کلی هستش
هرکدوم از اون نه نفر رو که میکشی آخرش دو حالت میده که یکی برگشتن پیش المولم و گرفتن شمشیر و از این چیزاست ...نقل قول:
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالم
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم. من اون کارو کردم ولی فکر کنم چون بعد از حرف زدن با اون رئیس ها اینو گرفتم دیگه بهم ماموریت نمیده. گمان کنم باید بازی رو از اول شروع کنم.:19:نقل قول:
درباره ی Kingdom هم وقتی میرم کلا 3 تا علامت نمیده که اونم علامت 3 شهره.
با تشکر، Dark Prince
سلام دوستان.
من یه بار اون اوایل این بازی رو از شهرمون گرفتم و منطقه اورشلیم مشکل داشت.
بعد همین هفته پیش رفتم تهران و یه Dvd دیگه گرفتم. فروشنده قسم خورد که مشکلی نداره.منم اومد نصب کردم و دیدم بازم مشکل داره!
کسی لینک دانلود پتچ این بازی که اون قسمت رو مشکل نداشته باشه نداره؟
شما به قسم فروشنده توجه نکن بهش بگو سه سوت نصب کنه برو سیوشو ببین اگر عددی سیو کرد درسته منم همین کارو کردم البته کپی گرفتم و نمیدونم برا کدوم شرکت بود
درضمن شاید بازی سالم باشه شما سیوای خودتو توش کپی میکنی و میگی نمیره ؟
منظورت تو دنیای واقعیه که دکتر با اون خانومه هستن ؟نقل قول:
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم
اصلا اونجا چیزی از جیب دکتر نمیزنی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه جا باید حرفاشونو گوش کنی
چرا از اول بری اونجایی که مشکل داری ازش عکس بگیر بذار اینجا خیلی ها تموم کردن من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
شاید نسخه ی 360 با PC فرق داشته باشه ولی من دقیقم رفتم یه Flash Memory از جیب دکتره دزدیم.نقل قول:
در ضمن بیخیال سیوم شدم و از دوباره شروع کردم.
با تشکر، Dark Prince
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
ماموریت همیشه وجود داره و بهتون داده میشه و انجام هیچ عملی باعث نمیشه که هدف بعدی لغو بشه... شما در کجا بازی دقیقا اشکال دارید؟نقل قول:
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید... پس در صورتی که این کار رو فراموش کرده باشید پس مچبور هستید بازی رو از نو شروع کنید.نقل قول: