نقل قول:نقل قول::41:نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
Printable View
نقل قول:نقل قول::41:نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
ربا سلام
در اکسل 2007 در استفاده از تابع subtotal
اگه بخواهیم از تابعcountblank استفاده کنیم باید چیکار کنیم جون توی پنجره هوشمند فقط count ,countaرا داره
لطفا راهنماییم کنیم
سلام دوستان عزیز
فاصله بین خانه ها را چطور یکدست کنیم
مثل ورد که فاصله بین خطوط انتخاب می شود
و دیگه اینکه چطور مثل ورد که یک خانه را به تعداد خانه های دلخواه تقسیم بندی می کنیم در اکسل یک خانه را به تعداد خانه های دلخواه تقسیم کنیم :11:
دوستان چجوری می شه دو تا نمودار رو روی هم ریخت یعنی یک چارت اما دو تا نمودار از دو شت متفاوت
سلام دوستان عزیز
یک سوال خیلی بهش احتیاج دارم
یک فایل ورد دارم می خوام تبدیلش کنم به اکسل اما وقتی عددها را کپی می کنم بهم می ریزد چرا
این آدرس فایل وردم هست که آپ کرده ام، اگه بشه میخوام تبدیل به اکسل بشهنقل قول:
کد:http://42941.20upload.net/files/1389/aban2/12903249911.doc
نمی دونم چرا وقتی کپی می کنم اعداد برعکس می شوند با اینکه حتی راست به چپ و چپ به راست را هم زدم
مثلاً اعدادهای سمت راست می روند چپ و چبی ها می آیند راست کلاً برعکس می شود
2- یا اینکه وسط عدد می نویسد E+15 وقتی دوبار کلیک می کنم روی آن خانه درست نمایش می دهد، اما تا روی خانه ای دیگر کلیک می کنم دوباره بین اعداد می نویسد E+15
3- ستون شماره Vin را برعکس می نویسد که لاتین و عدد با هم هستند
سلامنقل قول:
دلیل اینکه وقتی کپی و Paste می کنید اعداد شما برعکس میشه اینه که اعداد شما توی ورد به خوبی تایپ نشده و مشکل از اونجاست .
شما ستون شماره Vin را توی Notepad کپی کنید می بینید که حتی اونجا هم اعداد و حروف را برعکس نشون میده و این نشون میده که مشکل از تایپ اعداد و حروف شما توی ورد هستش .
هر سلول اکسل بیشتر از 15 عدد را قبول نمی کنه و اگه دوست دارید که به صورت E+15 نوشته نشه می تونید از قسمت Format Cell از قسمت Category گزینه Number را انتخاب کنید .
اما برای اعداد بیشتر از 15 صفر قرار خواهد داد .
موفق باشی
باز هم سلام ... من قرار نبود پست بدم ها!!!! رو سایت زیاد وقت میذارم دیگه چیزی نمیمونه که تو تاپیک ها سر بزنم و با دوستان هم وطن تجربیاتمون رو رد و بدل کنیم ... خلاصه شرمنده دیر جواب میدم یا جواب نمیدم.نقل قول:
ببینید اکسل تا 15 رقم رو نشون میده و اعدادی که ارقام با معنی بیشتر از 15 تا دارند رو درست نمیتونه نشون بده. یعنی قطع میکنه ... مثلا 123456789123456789 رو میزنه 123456789123450000 و به صورت نماد علمی نشون میده که نتیجه همون e+15 هستش که گفتین.
واسه این که درست بتونه اعداد رو نشون بده من یه سرچ کردم یه راه گفتن که تست کردم دیدم جالبه و جواب هم میده.
شما باید سلولهای مورد دار رو به صورت متن فرمت کنید. یعنی تو ورد 2010 رو سلول یا سلولهای مشکل دار راست کلیک کرده بزنید :
format cell
و تو اولین تب برین رو گزینه ی :
text
و فقط ok کنید و بیاین بیرون. حالا تو این سلولها هر چی تایپ کنید به صورت متن میشناسه و تمام ارقامش رو مثل آدم نشون میده.:31: برای اینکه بشه با اینها محاصبه کرد هم یه تابعی چیزی گفته بودند که فکر کنم شما لازم ندارین ... فکر کنم فقط منظور کشیدن جدول بوده نه محاسبه.
در مورد اون مساله ی بعدی مشکل از فایل ورده. کسی که داشته تایپ میکرده دیده تا عدد میزنه جای عدد و نوشته جابه جا میشه و در نتیجه در یک اقدام سرعتی گفته پس اول عدد رو میزنم و بعد نوشته رو تایپ میکنم. حالا هم که شما میبری تو اکسل راهی فکر نمیکنم باشه که درستش کنین :41:
:11::11::11::11::11:
با سلام
در سایت هشتمین نمایشگاه کتب کاربردی و دانشگاهی در فایل اکسل لیست کتب لاتین را قرار داده که کد کتاب را داخل علایمی قرار داده که لیست برایش باز می شود چگونه می توانم این فرمان را حذف کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بلد نیستم فایل اکسل را اینجا بیاورم برای همین آدرس سایت را دادم روی engineering science که در این آدرس که گذاشتم هست کلیک و ذخیره را بزنیم فایل اکسل باز می شود که کد کتاب را داخل علایم سبز رنگ نوشته
لطفا کمکم کنید
با تشکر
همه ی اطلاعات رو انتخاب کن و کپی بزن.نقل قول:
برو تو یه شیت دیگه و به جای پیست کردن از paste special استفاده کن. حالا یه منو باز میشه که میتونی بگی چیا رو میخوای پیست کنی. شما بزار رو Value که فقط محتوای سلول بدون هیچ فرمتی و آدرس و فرمولی پیست بشه.
:11::11::11::11:
سلام دوستان عزیز :11:
ممنون از همگی واقعاً ممنون خیلی لطف کردید
یه راه حلی یکی از دوستان بهم گفت اون هم خیلی عالی بود
Format cell/custem/
و انتخاب @
از این به بعد می گذارد هر چی دلت بخواد عدد بزنی
راستی اگر این کار را انجام دادین و رقم آخر را صفر زد باید روی آن خانه کلیک و کلید F2 صفحه کلید را بزنید و رقم آخر را از اول بنویسید. و اینتر بزنید درست می شود
واقعا ممنون:11:
سلام
چطور میشه با دادن یک تابع در excel نمودار آن را برای یک باز خاص رسم کرد؟
همین کاری را که شما هم گفتید را انجام داده ام ولی فرقی نمی کند علایم سبز رنگ سر جایشان هستند و اما مشکلی که برای من ایجاد می کنند این است کهنقل قول:
از این لیست چند هزار ردیفی من چند صد تا عنوان انتخاب کرد ه ام و در فایل جدید قرار داده ام ولی وقتی می خواهم برای این لیستم مثلا اندازه ردیف تعریف کنم عناوین مخفی نمایش داده می شوند نمی دانم چی بهش مگن EXPAND می شه نمی دانم اصطلاحش را بلد نیستم :18::13::41::19::9::45::45:
لطفا کمکم کنید
با تشکر
با سلام
مشکل همان فایل اکسل سایتهشتمین نمایشگاه کتب کاربردیو دانشگاهی می باشد
ردیفهای اکسلم را آنقدر پاک کرده ام که فایل نهایی ام به این صورت درآمده چطور می توانم ردیف فایلم را به ترتیب 1و2و3و4و5و6و الی آخر درآورم
ضمن اینکه همان مشکل که در بالا گفتم سر جایش است یعنی وقتی می خواهم مثلا تعریف ستون کنم عناوین مخفی را نشان می دهد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام
دوستان لطفا در مورد طراحی منو در فایل های اکسل یه توضیح و راهنمایی کنید.
مثل این:
ممنون
سلام امير جاننقل قول:
يه نمونه اموزش کوچولو قبلا نوشته بودم . اميدوارم مفید باشه :46:
موفق باشي :)
با پرینت اسکرین خواستم فایلم را نشان دهم ولی نشد فایلم به این صورت شده که شماره ردیفها بهم خورده و از ردیف مثلا 47 پریده به 1056 و الی آخرنقل قول:
در ضمن لینک که برای آموزش لیست کشویی در اکسل گذاشته اید چرا باز نمی شود
آی امان از این لیست کشویی که من هر چه می کشم از این لیست می کشم برای اینکه برای تمام کد کتابها لیست کشویی تعریف کرده اند اگر نحوه ایجاد این لیست را بدانم شاید بتوانم لغوش بکنم
با عرض سلام و خسته نباشید. تا الان من دستور sumif رو برای جمع محتویات یک sheet دیدم. اگر بخوایم در جند شیت شرط چک شود و مقادیر چند شیت با هم جمع شوند باید چه طور از این فرمول استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان
در شرکتي بطور مثال يک کالا با دو نوع قيمت بفروش مي رسد
مي خواهم طوري باشد که اگر تعدادزير 50عدد ثبت کنم جلوي آن در رديف بعدي قيمتش درج شود و بالاي 50تا قيمت ديگر
در فايل پيوست توضيح داده شده است
با تشکر
کد:http://rapidshare.com/files/432606411/__________.xls
سلام
من در اکسل 2007 وقتی می خواهم در محیط فارسی بنویسم " 2 آذر " به صورت " آذر 2 " تایپ می شه. وقتی می خوام بنویسم " 2 آذر 89 " اوضاع خراب تر می شه ، تایپ می شه : " آذر 89 2 ".
در مورد تاریخ هم وقتی می نویسم 14 / 2 / 89 تایپ می شه : 1989/02/14
می شه لطفا راهنمائی کنین چطوری می تونم این مشکلو حل کنم ؟
فکر میکنم اگه توی تب home مطابق شکل زیر right to left رو فعال کنین درست بشه.نقل قول:
علیرضا جان بی نهایت ممنون . اصل مشکلم را حل کردین . البته داستان تاریخ که به میلادی می خوره ( 1989/2/14 به جای 1389 ) سر جاشه ولی خیلی مهم نیست.
باز هم ممنون.
دیدین بعضی وقت ها توی سلول های اکسل یه عدد مینویسیم ، خود به خود تبدیلش میکنه به تاریخ میلادی ؟ چطور میشه جلوی اینکار رو گرفت
فکر می کنم اگه فرمتش رو general انتخاب کنی این مشکل پیش نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان
توی یه سلول میخوام مدت رو به صورت ساعت و دقیقه و ثانیه وارد کنم ولی ساعت اگه بیشتر از 4 رقم باشه اون رو به صورت زمان نمی شناسه و نمیتونم توی محاسبات شرکتش بدم مثلا با یه سلول دیگه که یه ساعت دو رقمیه جمع بزنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تو کجا باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
لینک جدید دانلودنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/830702338531348a/
مطابق شکل زیر روی سل مربوطه راست کلیک کنین و گزینه Format Cells رو انتخاب کنین.نقل قول:
سپس در تب Number هر کدوم از فرمتهایی که مورد نظرتون هست رو انتخاب کنین.
در این مورد هم مثل مورد قبلی برین توی Format Cells و فرمت Date رو انتخاب کنید و Location رو Persian بگذارید.نقل قول:
با تشکر ، در این حالت فقط گزینه "میلادی" و "هجری قمری" رو بهم میده و اعداد به سال قمری تایپ می شن با این که مکان رو فارسی انتخاب کردم.نقل قول:
در این مورد هم مثل مورد قبلی برین توی Format Cells و فرمت Date رو انتخاب کنید و Location رو Persian بگذارید.
ضمنا من اکسل 2007 دارم و زبانش رو (محیطش ) کاملا فارسی کردم.
من برنامه آفیسم رو آپدیت کرده ام و با این کار گزینه هجری شمسی فعال شده.نقل قول:
ولی فکر میکنم با هجری قمری هم بتونین درست تایپ کنین.
سلام دوستان
يكي از اساتيد ما يك تحقيق داده گفته كاربرد منوي سناريو را به همراه يك مثال كاربردي بياريد
هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم. كسي ميتون كمكم بكنه؟البته در 2003
کسی نبود راهنماییی کنه ؟نقل قول:
چرا جواب سئوال مرا ندادین :19::19::19:آخه من خیلی کلافه ام:21::21::21:
حداقل بگید چطوری این اعداد را مرتب کنم متن سئوالی که پرسیده بودم این بود
با سلام
مشکل همان فایل اکسل سایتهشتمین نمایشگاه کتب کاربردیو دانشگاهی می باشد
ردیفهای اکسلم را آنقدر پاک کرده ام که فایل نهایی ام به این صورت درآمده چطور می توانم ردیف فایلم را به ترتیب 1و2و3و4و5و6و الی آخر درآورم
با پرینت اسکرین خواستم فایلم را نشان دهم ولی نشد فایلم به این صورت شده که شماره ردیفها بهم خورده و از ردیف مثلا 47 پریده به 1056 و الی آخر
با تشکر بسیار بسیار فراوان:11::11::11:
من منظورتون رو نفهمیدم ، اگه بتونین عکس یا خود فایل رو بزارین راحتتر میشه کمکتون کرد.نقل قول:
می خواهم فایل یا پرینت اسکرینش را بفرستم ولی بلد نیستم
اپلود کن اینجانقل قول:
کد:http://www.20upload.com/index.php
شماره رديف ها را عوض كن به اين صورت كه روي اولين خانه رفته و شماره يك به آن بده و در خانه زير آن 2 و سپس اين دو خانه را انتخاب كن و روي گوشه زير اين دو خانه برو وقتي علامت موس به شكل بعلاوه ساده در آمد آن را بگير و بكش تا آخرين رديف.نقل قول:
سلام،دوستان من می خواستم یه نمودار عین تصویری که گذاشتم درست کنم،اعداد سمت راست محور x بالا محور y نشان دهنده اعداد بزرگتر از یه عددی هستن،کسی می تونه کمکم کنه؟
سلام دوستان عزیز
راستش یک مشکلی به این نمودار دارم
1- عددهاش رو در اکسل زدم اما متاسفانه نمی دونم چرا محور y اعداد را درست نشان نمی دهد
2- در یک سیستم دیگه زدم اون سیستم که مثل دفعه قبل اصلا نمودار را نشان نمی دهدنقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files0/c428c695f34f40a29e6e.rar
ممنون میشم دوستان راهنمای بفرمایند
و آیا منبعی هست برای اینکه اشکالات نمودارکشی را توضیح داده باشد
و یه سوال دیگه اینکه وقتی که محدوده x و y را انتخاب می کنیم
سه رنگ داریم آبی، سبز، قرمز این رنگ ها نشانه چیه؟
سلام
ببخشید من با اکسل زیاد کار نمی کنم و یه مشکلی برای یکی از دوستان من پیش اومده که وقتی می خواد یک شیت رو تو 2003 کپی کنه با این ارور مواجه میشه :
path not found: /vbb.tmp
ولی تو بعضی از فایل های دیکه میتونه شیت مورد نظر رو کپی کنه !!
مشکل کار از کجاست؟
خواهشا راهنماییم کنیید ، خیلی ضروری هست ...
ممنون