یه سوال داشتم آیا میشه باتری ان95 هشت گیگ رو روی این گوشی انداخت؟
در این صورت باید عمر شارژ از هشت گیگ هم بیشتر بشه دیگه درسته؟
کیفیت و بلندی صدای هدفون این گوشی چطوره؟میشه از این هندسفری های لوله ای براش گذاشت؟مثل واکمن
Printable View
یه سوال داشتم آیا میشه باتری ان95 هشت گیگ رو روی این گوشی انداخت؟
در این صورت باید عمر شارژ از هشت گیگ هم بیشتر بشه دیگه درسته؟
کیفیت و بلندی صدای هدفون این گوشی چطوره؟میشه از این هندسفری های لوله ای براش گذاشت؟مثل واکمن
نقل قول:
موافقم!:41::41::41::41::41:
شما در بازي كشوي گوشي را بكش پايين بازي به صورت افقي در مياد(در مورد همه چيز صدق ميكند)نقل قول:
دوست عزیز باتری مدل 8 گیگ از نظر فیزیکی بزرگتره (ضخامت بیشتری داره).پس نمی شه از اون تو 95 معمولی استفاده کرد.نقل قول:
در مورد هدست هم، چون 95 دارای جک 3.5 میلیمتریه پس هر نوع هدفونی بهش می خوره...
من این رو خودم بعد از آپدیت در پروفایل سایلنت امتحان کردم! سعی می کنم پی گیری کنم :31:نقل قول:
کاملا درسته!نقل قول:
و به زوری با اومدن ورژن کامل برنامه rotate me می تونید مثل آیفون با افقی و عمودی کردن گوشی زاویه دید رو عوض کنید...
من اينو نصب كردم واقا كفم بريد انگار يك سخت افزار به n95 اضافه ميشهنقل قول:
با افقي يا عمودي كردن خود گوشي تصوير ميچرخد
.........................نقل قول:
همونطوری که دوست خوبمون گفت نمیشه. چون اندازه ش فرق میکنه. کیفیت و صدای هندزفری هم خوبه.نقل قول:
بستگی به پروداکت کد داره عزیز.نقل قول:
من با این که آپدیت کردم در حالت silent هم صدای دوربین در میاد!!!
برین صفحه حدودا 5 تاپیک 8گیگ، عکس تفاوت اندازه این دو باطری هست.نقل قول:
همونطوری که دوست خوبمون گفت نمیشه. چون اندازه ش فرق میکنه. کیفیت و صدای هندزفری هم خوبه.
آقا این گوشی processor داره؟
اگه داره میشه روش windows mobile نصب کرد؟
سلامنقل قول:
خوبید؟
من کشوی گوشی رو کشیدم پایین ولی جواب نداد و eror داد ولی مشکلی نیست را هشو پیدا کردم
ولی در مورد Task manager چی؟ هیچچی نگفتید!
مرسی از تلاشهای شما
بای
دوست عزيز اين غير ممكنه البته ميگن با شرايطي ميشه كه در واقع كلا همون نميشه ميشه!نقل قول:
این گوشی، پردازنده ای با سرعت 332 مگاهرتز داره.نقل قول:
نمی شه سیستم عامل این گوشی رو عوض کرد. به نظر من سیمبین از ویندوز بهتره...
نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم :31:
این سخت افزار تو گوشی موجود بود ولی نوکیا این امکان رو نکرده بود :27:نقل قول:
این نرم افزاره الان بتاش اومده! خوب کار می کنه؟
ببین شما اگه با پروداکت کد زبانهای اروپایی آپدیت کنی موقع سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه اما با پرداکت کد عربی آپدیت کنی به هیچ وجه نمیتونی صدای دوربین رو قطع کنی. حالا دلیلش چیه نمیدونم. اینو من کشف و تستش کردم:20:نقل قول:
عجب موضوع باحالی!نقل قول:
ببین شما اگه با پروداکت کد زبانهای اروپایی آپدیت کنی موقع سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه اما با پرداکت کد عربی آپدیت کنی به هیچ وجه نمیتونی صدای دوربین رو قطع کنی. حالا دلیلش چیه نمیدونم. اینو من کشف و تستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دویاره.این گوشی به جز باتریش چه عیب مهمی داره؟ مرسی
ای ول! من نمی دونستم!!!نقل قول:
ولی گوشی دوستم که این کار رو باهاش کردم زبون عربی داره ها! کلی هم نرم افزار عربی و اسلامی بعد از آپدیت اومد توش.با کشفت یکم تناقض داره :41:
یکمی صفحه کشوییش لق می زنه :31:نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگ هم میکنه!
جواب بدید دیگه
task manager رو از کجا بیارم؟
دکمه منو رو نگه دار چند ثانیه...
:18::18:اوا خاک توسرم این دیگه چه صیغشه؟!!!!!!!!!!یکم هنگمیکنه؟دوکم هنگ میکنه؟میشه تحملش کرد یا بعضی وقتا لج آدمو در میاره!!؟هنگش بیشتر از ان73موزیکاله؟نقل قول:
نه دوست عزیز، اذیتت نمیکنه.هنگ کردن تو همه گوشی های سیمبین مشترکه :31:نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش اصلا،خیلی کم می هنگه!
آقا هرکی با باطری n95 مشکل داره توصیه میکنم که اول گوشی رو خاموش کنه بعد بذارتش شارژ.
(واقعاً خیلی فرق میکنه)
سلام به بچه های کلوپ....:10:
بعد عمری وقت کردیم یه سری بزنیم:5:
نقل قول:
بی خیال بابا:18::18::18::18:
من که بدی ازش ندیدم.:8:
بچه ها به نظرتون مشکل من اگه این کارو بکنم حل بشه؟
تو تاپیک " یه مشکل بد واسه N95خوشکله بچه ها گفتن برنامه هاتو ساین کن رفتم فایل کی و سر رو دانلود کردم ولی وقت نکردم امتحان بکنم؟یعنی تا هفته ی دیگه وقت ندارم .به نظرتون اگه این آپ جدیدو بذارم مشکل حل شه بدون ساین کردن؟
راستی ورژن این آپ چند بود؟
نقل قول:
این جوری بهت گفتن پولتو خرج نکنی.گوشی من خداییش اصلا هنگ نکرده:12:.فقط همون صفحش یکم لقی داره مثل همه ی 95 ها که بعضی وقتها خود به خود درست میشه و دوباره همونجوری می شه:thumbsup:.
راستی بچه ها رفتن یه 8 گیگشو 600 تومن خریدن:18::18::18::18:
100 تومان زیره قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GSM.IR
امروز 695 تومان نوشته بود کسی خریده تازگی؟
قیمت بدون گارانتیش بین 600 تا 670 متغیره...نقل قول:
راستی بچه ها رفتن یه 8 گیگشو 600 تومن خریدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه گوشی که خوب از آب در نمی یاد که!نقل قول:
گوشی من خداییش اصلا هنگ نکرده
در ضمن امضات رو حال کردم!
سلام به همه ی دوستان.تازگی برای ان 95 ام یه یه مشکلی پیش اومده گفتم بیام اینجا بگم شاید کسی بتونه کمکی کنه...
از همین امروز صبح این جوری شده!باتری گوشی پر پر بود و من رفتم بیرون و کلا یه چند باری از بلوتوثش استفاده کردم.بعد که اومدم خونه در کمال تعجب دیدم گوشی پیغام میده که "باتری کم است" و کلا یه خط دیگه باتری داره.منم گذاشتمش توو شارژ و رفتم و حدودا 2 ساعت و نیم دیگه برگشتم و دیدم که هنوزم که هنوزه پر نشده:41:!!!با خودم بردمش کلاس و الان که برگشتم دوباره همون پیغام رو می ده!!!!!این در حالیه که من دیگه اصلا در طول این مدت ازش استفاده ای نکردم:41::31::41: ...دیگه واقعا نمی دونم چش شده!!!اگه برای شما هم موارد مشابه پیش اومده لطفا و خواهشا حتما راهنمایی کنید:19:...(اصلا هم فکر نمی کنم که ویروسی شده باشه)!
سؤال :آقا ميگن فايلاي قابل نصب رو اين گوشي sisx هستن . درسته يا كلا برنامه هاي سري 60 بهش ميخوره؟
ضمنا نگفتين ميشه فايلايي كه ميگيري با كابل بفرستي رو كامپيوتر؟
ممنون
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه آقای METALICA ولی منظور من این عکس پایینی بود.
[/quote]نوشته شده توسط omid moosavi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Almost 30Mb of free RAM after boot up!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/quote]
شما میتونید بگید آقا امید؟
خوب چاکرتم هستم اینم بهت میگم. این یه برنامه ست به اسم taskman که یه دوری بزنی تو همین فروم یه جست و جویی بکنی پیداش میکنی.
عزیزم من فکر می کنم از برنامه هایی که اخیرا نصب کردی باشه مثل scrin saverو... باشه اگه این طوریه پاکشون کن تا درست بشه.نقل قول:
بی ادب این چه حرکتیه؟:31::5::10:نقل قول:
نقل قول:
yashasen manim gozal akashem.sani khosh olasan akash
نقل قول:
سلام دادش
یادم نیست کدوم تاپیک بود ولی یکی براش این اتفاق افتاده بود.باتریت خالی نمی شه فقط اون پیغام رو بهت میدهتو چند تا تاپیک مربوط دیگه بگی فکر کنم مشکلت حل بشه:40: