--------------------------نقل قول:
منظورم این هست که خودمون تاپیک رو گرم کنیم مثل قبل که خیلی تاپیک گرمی بود حالا ...........
Printable View
--------------------------نقل قول:
منظورم این هست که خودمون تاپیک رو گرم کنیم مثل قبل که خیلی تاپیک گرمی بود حالا ...........
-------------------نقل قول:
ببخشید امین جان با حمید رضا اشتباه گرفتم اشتباه چاپی بود ببخشید
من که هستم ولی هر چقدر هم گرم بشه بازم کاری نمیکنننقل قول:
اگه قرار بود خبری بشه تا حالا شده بود
2300 پست کم نیستااااااا !!!!!:18:
امین برو این اختراعتو تو فروم نوکیا بخش Tips & Tricks به ثبت برسون تا کسی کپیش نکرده.
علیرضا جان این اختراع نیست بلکه یه باگه!!باید توی بخش مشکلات فریم ویر به زبان انگلیسی نوشته بشه!!کی انگلیسیش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
مطمئنا اونا خودشون به این مشکل دست پیدا کردن
خیالتئن راحت باشه !!
این چند تا صفحه آخر شده بود مثل چت روما...
2300 تا پست تا حالا ! مثل اینکه جناب Kolang اصلا به این تاپیک سر نزدن چون اگه سر میزدن یا ما یک اخطار برای چت روم کردن اینجا میگرفتیم و تاپیک قفل میشد یا اینکه تاپیک استیکی میشد.
فیکر نمی کنم تا حالا هیچ تاپیکی تو گوشی ها اینقدر پست و صفحه داشته باشه البته این گوشی قابل بیشتر از این ها رو داره
راستی دوستان من یک مشکل داشتم از اون سیم کارت های که ایرانسل تبلیغات می کنه که فقط اس ام اس و اینترنت و ممس داره چه طوری میشه وصل شد به اینترنت از کجا دوستان رهنمای کنید می شه برای بیک سایت
سلام دوستان..
لطفا تنظيمات لازم براي Gprs & Mms ايرانسل رو شرح بديد
باتشكر
--------------------نقل قول:
100% تائید می شه دوستان کسی نمی دونه چه طوری تنضینات اینترنت
رو با سیم کارت ایرانسیل تظیم کنه
خود ایرانسل مگر راهنما نداره؟؟؟نقل قول:
میگن با یه اس ام اس میفرسته براتون....
ماکه پیامی ندیدم چه طوری میشه پیام براد ارسال کنند
سلام
من برای خرید نظرم اول روی 5700 بود ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
خواهشاً نظر بدین که کدومو بگیرم بهتره ، لطفاً بدون تعصب بگین.
مرسی
به نظر من اگر برای صدا و دوربین و خوشککلی می خواهی 5700 رو بگیر و گر نه همون آ 1200 رو بگیر 5700 بابا هرگز کهنه نمیشه چون برنامه نویسیش با ان 95 یکی هستش یعنی هر برنامه ی به ان 95 بوخوره به 5700 هم می خوره تا 3 ماه دیگه تمامی تم و برنامه های 5700 و ان 95 می آید به نظر من 5700 را بخر قیمت ها شون چنده آ 1200 قیمتش چنده و 5700 چنده
دوست من اصلا مقایسه نکن با هم...نقل قول:
سیستم عامل
صفحه نمایش 16 میلیون رنگ
صدای عالی
سرعت عالی
مموری فابریک 1 گیگ
همه چیز 5700 بهتره....
میتونی صفحات قبل رو بخونی...
اصلا کی گفته دوربین آ1200 بهتره؟؟؟
فلش هم که نداره...
دوربین 5700 بهتره...از همه نظر...مخصوصا فیلم برداری...
من خودم مقایسه کردم...
---------------نقل قول:
درسته 5700 بهتره شما شدید مهندس گ.شی تا حالا هزار گوشی رو 5700 مقایسه کردی فقط 5700 خوب بوده ول کن علی جان من گفتم 5700 بخری بهتره نه آ 1200
سلام
من وقتی از memory details ، رو phone memory میرم ، واسه messeges نوشته 30 مگابایت . در صورتی که من memory in use مسیج ها رو به memory card تغییر داده بودم .
این 30 مگاببایت مال چیه ؟ چه جوری می تونم پاکش کنم ؟
شاید مال اهنگ یا عکسهایی باشه که با بلوتوس گرفتی...نقل قول:
و بعد save کردن اونارو پاک نکردی...
ببخشید این جا جای این پست نبود ولی به سایت پی سی ورلد مربوط می شه دوستان عزیز شما از این 2 تا عکس کدوم یکی رو می پزیرید:تا من سایز این عکس ها رو کوچیک کنم بجای امضا بزارم
پی سی ورلد و امکانات :
نقل قول:
کد:
کد:http://sirwandata.persiangig.com/p30world-size-640x480.jpg
--------------------------------
این هم عکس دیگه پی سی ورلد و یاهو
نقل قول:
کد:
کد:http://sirwandata.persiangig.com/p30world--yahoo.jpg
نه مال اون نیست .نقل قول:
چون اولا ، من همه رو بعد از سیو کردن پاک میکنم .
و دوما ، همونطور که گفتم memory in use قسمت مسیج memory card هست و مموری کارتم باید پر بشه نه حافظه گوشی .
مال شما اینجوری نیست ؟
کدها رسید تشکر از سیروان
-------نقل قول:
خواهش می کنم مگر قرار بود نرسه ؟
اطلاعتی در باره GPRS :
چگونه می توان به GPRS متصل شد؟
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
-----------------------------------
آشنایی با GPRS
GPRS در واقع روش نوینی برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است. با استفاده از GPRS:
هزینه منطقی
- <LI style="FONT-SIZE: 8pt">اینترنت از آن شماست!
با قابلیت GPRS تلفن همراهتان می توانید 24 ساعته به اینترنت متصل باشید.
<LI style="FONT-SIZE: 8pt">اینترنت همه جا، همه وقت
اطلاعات بر سرانگشتان شما جاریست! دیگر محدود به دفتر کار، میزتان یا رایانه تان نیستید.
<LI style="FONT-SIZE: 8pt">همیشه آنلاین هستید!
بطور دائمی به اینترنت متصل هستید و صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازید. بنابراین نگران هزینه آنلاین بودن خود نباشید.- سرعت و راحتی اینترنت
مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است. همیشه اولین چیزی که روی گوشی شما ظاهر می شود، متن ها و لینک های موجود در صفحه است تا سرعت شما برای دسترسی به داده های مورد نظرتان افزایش یابد.
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.
لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.
----------------------------------
نحوه دسترسی به اینترنت
پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.
این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.
----------------------------
امیدوارم که برای شما مفید باشه
این هم فیلم برداری گوشی 5700 باور کنید یک نیم هندیگم برای کسانی که می خواهند دوربین 5700 را آزمایش یا تست کنن به این ادرس مراجعه کنید و در داخل موبایل خود قرار دهید اگر هنوز موبایل را نخرید با برنامه ی ریال پلایر می توانید با کامپیوتر نگاه کنید :
نقل قول:
کد:http://sirwandata.persiangig.com/video/sab%20sirwanonline.zip
قرار بر این بود هر صفحه از عکس های کد آدرس و نام تو را داشته باشهنقل قول:
ترسیدی کسی اونا رو کش بره بنام خودش
---------------نقل قول:
یادم رفت بنویسم :41:ما ایرانی ها چقدر به حقوق دیگران بی احترامی می کنیم
آره راست میگی هر کسی مثل تو فکر نمی کنه!
نقل قول:مگر شک داشتی سیروان جان که کیفیت فیلم برداریش خوبه ؟؟؟نقل قول:
کیفیت فیلم برداری خیلی عالی هست....با رزلوشن 240*320 و فرمت MP4 که خیلی عالی هست...
واقعا من تا حاا گوشی سونی اریکسونی با این کیفیت فیلم برداری ندیدم....
یه چیز خیلی خوب هم که داره اینه که ....موقع فیلم برداری صدای محیط رو خیلی خوب و واضح میگیره...
من نگفتم شک دارم گفتم برای کسانی که می خواهن 5700 بگیرن ببینند کیفیت فیلمبرداری و عکاسی 5700 چطوری هست
تمامی کدها مخفی به صورت وردپتی و یک برنامه ی جالب برای شناسای اطلاعات مهم گوشی شما در یک پوشه زیب شده 50 کیلوگرم :
پاسورد:sirwanonline
نقل قول:
کد:http://sirwandata.persiangig.com/wordpad/nokia%20%20Code.zip
ورژن جدید گوشی هم بالاخره رسید ( 3.83.1 )
هر کی Adsl یا طرح طلایی داره بگیره نصب کنه و تست کنه بگه چه تغییراتی کرده
انتظارات : کاهش نویز عکسبرداری ، افزایش کیفیت بیس در هدفون ، کمتر شدن یا حذف ریست و ....
روش اپدیت گوشی را از کجا میتونم بخونم...من میخوام گوشی را اپدیت کنم!!کسی میتونه درباره روش اپدیت توضیح بده!!الان در سایت موبایلستان 2 نفر اپدیت کردند و حسابی راضی هستند!!
راستی یه سوال دیگه...من یک برنامه میخوام که از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه استفاده کنم!!ایا این برنامه هست که دانلود کنم؟؟!!
آقا Ebrahim202003 این گوشی رو آپدیت کنیم نریزه به هم یکوقت؟
آپ کنید نتیجه رو به ما هم بگید.!
بالاخره بعد از یک ماه انتظار رنگ قرمز این گوشی برا نمایندگی رسمی نوکیا الوصل رسید ( با گارانتی الوصل=303000
بدوون گارانتی=285000)
منم با گارانتیش رو خریدم میگفت 1 ماه گارانتی تعویض و یک سال گارانتی تعمیر و گارانتی نرم افزاری ( یعنی اینکه خودشوون گوشی رو آپگرید
میکنن )
#0000#*
3.38.1
22-06-07
RM230
21.01
این آخریه چیه ؟
نمیدونم چرا احساس میکنم کیفیت عکس و فیلمش کمه و نویز زیاد داره !!!
لطفا بهترین تنظیمات دووربین این گوشی رو بگید
و در مورد امکانات جدید این گوشی و استفاده ی بهینه از اوونا منو راهنمایی کنین
من همون اولش از علائدین قرمزش رو خریدم قیمت 275 هزار تومن حدود 1 ماه و نیم پیش