مدل كاملش رو بگو.. اصلا نه برو اينو دانلود و نصب كن احتمالا مشكلت رفع بشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مدل كاملش رو بگو.. اصلا نه برو اينو دانلود و نصب كن احتمالا مشكلت رفع بشه :نقل قول:
سلام بازیJUST CAUSE نصب کردم موقع اجرا تصویرش نمیاد ولی صداش میشنوم این عبارت هم پشت صفحه میاد
Fmv
Placeholder
ممنون میشم اگه کمکم کنید
لطفا مشخصات سیستمتون رو بنویسید.نقل قول:
مشخصات سیستم:
Ram :512
Vga:radeon Ati 128 Ddr
Cpu:2660
کافیه؟
- بازی شما روی DVD هست یا CD؟... لطفا تعداد DVD و یا CD رو هم بنویسید.نقل قول:
مشخصات سیستم:
Ram :512
Cpu:2660
کافیه؟
سلام من بازی Just Cuse را نصب کردم ولی موقع اجرا تصویر مانیتور بکلی میره(مثل زمانی که سیستم در حالت Stand By) و فقط با زدن شاسی های کیبورد یه صداهایی از بازی را میشنوم لطفا کمکم کنید
Cpu:2.6
Ram:512
روی 5 عدد Cd
ببخشید من مرحله ی اول Hitman: Codename 47 به مشکل برخوردم(آی کیو در حد خرمگس)
وقتی میایم از سلولمون بیرون و توی حیاط خلوت و بعد میرسیم به آسناسور، چیکار کنیم تا آسانسور به حرکت دربیاد؟
يعني بايد كارت گرافيكم رو عوض كنم ؟
عزیز مدل دقیق کارت گرافیک رو بگو ati 128 که نمیشه بگو چیپ کارتت چیه این مهمهنقل قول:
==========
عزیز مدل دقیق کارت گرافیکت چیه ؟نقل قول:
چیپ کارتت چیه ؟
سلام سيستم من اينه ولي بازي Need for Speed Under Ground 2 رو نمياره در صورتي كه در تمام قسمت هاي Easy Info نوشته Pass
CPU 1100
RAM 288.5
Graphic 64.0
لطفاً كمك كنيد.
منظور از نمیاره چیه ؟نقل قول:
کلا بازی اجرا نمیشه یا میره داخل بازی ولی تصویر ندارید ؟
اگر که داخل بازی نمیره و ارور میده یه عکس از ارور بزارید یا متن ارور رو بنویسید
اگر هم داخل بازی میره ولی صفحه سیاه دارید مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بگید ببینیم مشکل از کجاست :)
از كجاي پيدا كنمنقل قول:
توي دسكتاپ كليك راست كن و مراحل زير رو برونقل قول:
از كجاي پيدا كنم
Right Click > Propertises > Setting > Advanced > Adapter
يه جا هست نوشته Memory . اون ميگه كه گرافيكت چند مگابايته .
اولين گزينه نوشته Chip Type
اون مدل كارت گرافيك شماست . اگه سوالي ديگه اي بود در خدمتم
يه چيزي ميگم ناراحت نشي . ولي اين سيستم ديگه نفس نداره بازي بياره . CPU خيلي پايينه .نقل قول:
سلام سيستم من اينه ولي بازي Need for Speed Under Ground 2 رو نمياره در صورتي كه در تمام قسمت هاي Easy Info نوشته Pass
CPU 1100
RAM 288.5
Graphic 64.0
لطفاً كمك كنيد.
مدل كارت گرافيك
Chip Type : RADEON 9200 PRO AGP
memory size : 128 mb
Dac type : intrnal Dac 500MHZ
آفرین همینه ! ولی یه مشکلی هست که من سر از مدلهای ATI در نمیارم . از امید عزیز خواهش میکنم که کمکشون کنند .نقل قول:
مدل كارت گرافيك
Chip Type : RADEON 9200 PRO AGP
memory size : 128 mb
Dac type : intrnal Dac 500MHZ
علامت موس رو ببر روی دکمه آسانسور بعد کلیک راست کن . بعد Open Door بزن . اگه که در باز بود برو داخل آسانسور و باز هم روی دکمه آسانسور کلیک راست کن و طبقه ای که میخوای بری بزن . اگه دیدی نرفت یعنی همون طبقه هستی . نه عزیزم IQ چیه ؟ منم اولا توی این بازی مشکل داشتم . اگه باز هم جایی گیر کردی بگو ولی اینجا نه .نقل قول:
ببخشید من مرحله ی اول Hitman: Codename 47 به مشکل برخوردم(آی کیو در حد خرمگس)
وقتی میایم از سلولمون بیرون و توی حیاط خلوت و بعد میرسیم به آسناسور، چیکار کنیم تا آسانسور به حرکت دربیاد؟
نقل قول:سلام همشهري عزيز اون درايور رو كه گفتم دانلود كردي؟نقل قول:
اگه دانلود كردي و درست نشد و يا اگر نتونستي دانلود كني مي توني از خودم بگيريش (پيغام خصوصي).. بعدش هم به احتمال زياد كارت گرافيكت ساپورت نميكنه...
من تو بازي hitman 2 مشكل دارم...
وسط بازي خود به خود قطع ميشه و پيغام خطا ميده در ضمن تنظيمات گرافيكي بازي هم تغيير نمي كنه؟
من یه مشکل تو باری god father دارم.
من ویندوزم رو عوض کردم چون ویروسی شده بود
ویندوز درایو c بودبازی درایو d
حال بازی بالا نمیاد این ارور رو میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بدونم سیو ها جایی میافته؟
که بردارم بازی رو از اول نصب کنم یا نه باید از اول شروع کنم. ممنون
بعد یه پیغام خصوصی به اقا امین دادم گفت این فیلو کپی کن توسیستم 32
این کارو کردم بازی میاد بالا تا جایی که انخاب میکنی load game هنوز موس تکون نخورده میپره بیرون بازی.
در ضمن اصلا صدا هم نداره تا اونجا
.حالا سیوها تو این بازی کجا میافته
میشه سیوهارو بردام بازیو از اول نصب کنم؟
سلام
من بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
اما اين بازي فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
مشخصات سيستم من هم اينه
ram 716
ati 128
cpu 2.4
منم وقتی بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
البته من تازه کارت گرافیک خریدم و ویندوز خودم رو عوض نکردم ولی درایورشو نصب کردم
اگه میشه جوابشو به
میلم بفرستید خیلی ممنون
مشكل ميتونه از سيدي باشه . در هنگام نصب به مشكلي بر نخوردي ؟ يعني پيغامي نداد ؟ مشخصات سيستمت رو بزار .نقل قول:
من تو بازي hitman 2 مشكل دارم...
وسط بازي خود به خود قطع ميشه و پيغام خطا ميده در ضمن تنظيمات گرافيكي بازي هم تغيير نمي كنه؟
ببين آقا اميد بود يا امين توضيح دادند در مورد بعضي بازي ها كه وقتي ويندوز عوض ميكني چي ميشه .نقل قول:
من یه مشکل تو باری god father دارم.
من ویندوزم رو عوض کردم چون ویروسی شده بود
ویندوز درایو c بودبازی درایو d
حال بازی بالا نمیاد این ارور رو میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بدونم سیو ها جایی میافته؟
که بردارم بازی رو از اول نصب کنم یا نه باید از اول شروع کنم. ممنون
بعد یه پیغام خصوصی به اقا امین دادم گفت این فیلو کپی کن توسیستم 32
این کارو کردم بازی میاد بالا تا جایی که انخاب میکنی load game هنوز موس تکون نخورده میپره بیرون بازی.
در ضمن اصلا صدا هم نداره تا اونجا
.حالا سیوها تو این بازی کجا میافته
میشه سیوهارو بردام بازیو از اول نصب کنم؟
در مورد سيو هم من يادم نيست كجا بود . توي اگه توي My Document نباشه بايد توي محل نصب بازي يه پوشه باشه به اسم Saves . ممكنه اونجا باشه . اگه نبود روي درايوي كه بازي رو نصب كردي كليك راست كنيد و سرچ رو بزنيد و در قسمت سرچ اينو بنوسيد : save . اگه باز هم پيدا نكرد بدون كه مشكل از سيو هاست و متاسفانه بايد از اول شروع كني .
نبايد مشكلي از سيستمت باشه . ببين مطمئني قفل ميكنه ؟ يه تيري بنداز ببين صداش نمياد ؟ چون با گرافيك هاي 128 اينطوريه . يه امتحان بكن ببين تير ميندازه ؟نقل قول:
سلام
من بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
اما اين بازي فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
مشخصات سيستم من هم اينه
ram 716
ati 128
cpu 2.4
شما هم همين كار رو انجام بده ببين اينطوريهنقل قول:
منم وقتی بازي رزيدنت اويل 4 رو نصب كردم
فقط دو تا دموي اولش مياد و بعدشم مانيتور سياه ميمونه و كل سيستم قفل ميشه
البته من تازه کارت گرافیک خریدم و ویندوز خودم رو عوض نکردم ولی درایورشو نصب کردم
نقل قول:+نقل قول:
مشكل ميتونه از سيدي باشه . در هنگام نصب به مشكلي بر نخوردي ؟ يعني پيغامي نداد ؟ مشخصات سيستمت رو بزار .
یه عکس از اروری که بهتون داده رو اینجا بزارید یا متن ارور رو بنویسید
ممنون از الدورادو عزیز :)
============================
پیشنهاد میکنم آخرین دایرکت ایکس 9 رو نصب کنید مشکل به احتمال زیاد حل میشهنقل قول:
directX 9.0c october 2006
محل سیو بازی هم متاسفانه توی My Documents بوده و به احتمال فراوان پاک شده
محل دقیق سیو بازی My Documents\GF\SG
==================
شما هم آخرین درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید احتمال فراوان مشکل حل خواهد شدنقل قول:
آخرین درایور رو هم حامد عزیز در صفحه قبل گذاشتن
اینم یه لینک دیگه
=================
مدل کارت گرافیکتون چیه ؟نقل قول:
رم و cpu رو هم مشخصاتش رو بنویسید :)
خواهش ميكنم عزيزم . وظيفه هستش. با اينكه در قسمت موزيك به من جوابي نداديد ولي من اينجا فعاليتم متوقف نميشه !نقل قول:
+
یه عکس از اروری که بهتون داده رو اینجا بزارید یا متن ارور رو بنویسید
ممنون از الدورادو عزیز
============================
راستي ميشه اين لينك Direct X October رو بزاري ؟ ممنون ميشم
نه بابا سيستم بطور كل هنگ ميشه و فقط با رسيت جواب ميدهنقل قول:
نقل قول:
بازيش setup درست حسابي نداره و بصورت يه فايل rar كه خودبخود باز ميشه...
مشخصات سيستم...
cpu:2.4 1mb
MB:giga 8s648fx
ram:512 ddr
video:radeon7000 64mb
اينم پيغام خطاست:
يه فايل تو دايركتوري بازي هست به اسم setup.bat اجراش كردي يا نه؟ چون فكر مي كنم با اين توضيحاتي كه دادي بازيت ريپ شده باشه.نقل قول:
سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه:
Card VGA FX5200 128MB Jetway
Memory 512 MB
CPU 2.8
تو ستینگ وقتی کوالیتی رو میزارم روی Normal و روی هر رزولوشنی که قرار میدم باز هم در هنگام بازی بیشتر مواقع بازی یک مقدار سنگین و کند و آهسته پیش میره البته خیلی هم شدید نیست ولی کاملا محسوس و غیر قابل تحمله .
اگر بخوام بازی رو روی LOW قرار بدم هم گرافیک بازی خیلی میاد پایین و بازی اصلا حال نمیده...
به نظر شما اشکال از کجاست و با توجه به نوع سیستم من این موضوع عادیه یا مشکل از چیز دیگست؟؟؟
در ضمن موقع بازی همه برنامه های دیگر ویندوز رو میبندم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
فايل setup.bat تو فولدر بازي وجود نداره ...نقل قول:
يه فايل تو دايركتوري بازي هست به اسم setup.bat اجراش كردي يا نه؟ چون فكر مي كنم با اين توضيحاتي كه دادي بازيت ريپ شده باشه.
حالا فايل دانلودش رو دقيقا كجاي سايتنقل قول:
نوشته شده توسط نوشته شده توسط OMID
+
شما هم آخرین درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید احتمال فراوان مشکل حل خواهد شد
آخرین درایور رو هم حامد عزیز در صفحه قبل گذاشتن
اینم یه لینک دیگه
[url
سلام دوستان عزيز من 4 تا سوال دارم:
اول اينكه بازيهايي كه براي اجراي آنها نياز به سيدي ميباشد چه ترفندي موجود است ؟البته به غير از ايميج گيري...
دوم در مورد گيم : LAND of the DEAD براي شروع اين گيم نياز به ساخت پروفايل است اما پروفايلي نميتوانم بسازم . يعني در واقع اسمي را انتخاب ميكنم ولي پروفايل نميسازدو در نتيجه نميتوان گيم را شروع كرد..
سوم ايرادي در مورد سيستم خودم ميباشد دو تا بازي زير را خوب باز نميكند سياه باز ميكند :Silent HILL 4 وMETAL GEAR SOLID 2 كارت گرافيكي موجود NVIDIA Geforce 6200 = 256 ميباشد.
سوال آخري در مورد گيم Winning Eleven 9 هست البته بصورت شبكه اي.من وژن 8 اين گيم را بازي ميكنم تو شبكه و همچنين بازي counter-Strike را هم بدون مشكل بازي ميكنم ولي ورژن 9 فوتبال را نميتونم يعني تنظيم خاصي هم براي اينكار نيست .فقط موقع وصل شدن به شبكه اين پيغام را ميدهد : testing network enrironment كه بعد از چند ثانيه erro
1 > فكر نكنم. مگه اينكه خود سيدي رو كپي كني محل نصب بازي .نقل قول:
سلام دوستان عزيز من 4 تا سوال دارم:
اول اينكه بازيهايي كه براي اجراي آنها نياز به سيدي ميباشد چه ترفندي موجود است ؟البته به غير از ايميج گيري...
دوم در مورد گيم : LAND of the DEAD براي شروع اين گيم نياز به ساخت پروفايل است اما پروفايلي نميتوانم بسازم . يعني در واقع اسمي را انتخاب ميكنم ولي پروفايل نميسازدو در نتيجه نميتوان گيم را شروع كرد..
سوم ايرادي در مورد سيستم خودم ميباشد دو تا بازي زير را خوب باز نميكند سياه باز ميكند :Silent HILL 4 وMETAL GEAR SOLID 2 كارت گرافيكي موجود NVIDIA Geforce 6200 = 256 ميباشد.
سوال آخري در مورد گيم Winning Eleven 9 هست البته بصورت شبكه اي.من وژن 8 اين گيم را بازي ميكنم تو شبكه و همچنين بازي counter-Strike را هم بدون مشكل بازي ميكنم ولي ورژن 9 فوتبال را نميتونم يعني تنظيم خاصي هم براي اينكار نيست .فقط موقع وصل شدن به شبكه اين پيغام را ميدهد : testing network enrironment كه بعد از چند ثانيه erro
2 > من اين بازي رو خيلي وقته پيش تموم كردم . يادمه وقتي اسم رو تايپ ميكردي بايد Create Profile ميزدي . داره چنين گزينه اي ؟
3 > مشكل عجيبيه . من اين بازي ها رو با 128 MX 4000 هم بازي كردم .
4 > اگه كسي بلده به ما هم بگه .
CPU شما Full يا Celeron ?نقل قول:
سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه:
Card VGA FX5200 128MB Jetway
Memory 512 MB
CPU 2.8
تو ستینگ وقتی کوالیتی رو میزارم روی Normal و روی هر رزولوشنی که قرار میدم باز هم در هنگام بازی بیشتر مواقع بازی یک مقدار سنگین و کند و آهسته پیش میره البته خیلی هم شدید نیست ولی کاملا محسوس و غیر قابل تحمله .
اگر بخوام بازی رو روی LOW قرار بدم هم گرافیک بازی خیلی میاد پایین و بازی اصلا حال نمیده...
به نظر شما اشکال از کجاست و با توجه به نوع سیستم من این موضوع عادیه یا مشکل از چیز دیگست؟؟؟
در ضمن موقع بازی همه برنامه های دیگر ویندوز رو میبندم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
احتمال زياد گرافيك ميتونه باشه . چون هيچ كدوم از سري هاي 128 كه من ديدم قوي نيست .
البته در مورد سوال اولم يه جايي ديده بودم كه يه ترفندي داشت اما نميونم ترفند چي بود .
در مورد LAND of the DEAD هم اره اين گزينه را داره ولي وقتي ميزني پروفايل نميسازه ...
و در مورد سومي ايراد عجيبي هست اينكه سياه باز ميكنه حداقل لطف كنين آخرين درايور NVIDIA بهم بدين
و در مورد سوال اخري هم فقط كسي ميدونه كه گيم نت داشته باشه...
منتظرم.
نباید مشکلی در اجرای بازی داشته باشین با این سیستم ولی اگر هم مشکلی باشه بخاطر کارت گرافیکتون هستنقل قول:
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو میزارم احتمال داره که با نصب این درایور مشکل حل بشه
اگر که مشکل حل نشد گرافیکتون دیگه بهتر از این بازی رو اجرا نمیکنه :)
================
در مورد سوال اولتون بگید که چه بازی رو میخواهید بدون سیدی اجرا کنید تا راهنمایی کنمنقل قول:
سوال سومتون رو هم در بالا لینک درایور nvidia رو گذاشتم میتونین از همون استفاده کنید :)
اميد عزيز وقتي مي رم به لينكي كه گفتيد هيچي نمي شه
سلام آقا امیدنقل قول:
متاسفانه این فایل setup اجرا نمیشه میشه لطفا بگید مشکل از کجاست؟
اين پيغام يعني درايور با سخت افزار شما يكي نيست!نقل قول:
احتمالا اين درايور با مدل هاي برد jetway سازگار نيست.
درسته . مدل های Jetaway درایور مخصوص دارهنقل قول:
اين پيغام يعني درايور با سخت افزار شما يكي نيست!
احتمالا اين درايور با مدل هاي برد jetway سازگار نيست.
با سلام
اميد عزيز
مشكل من با نصب درايور جديد حل نشد
حالا كلا بازي در همون ابتداي كار نمياد و اين خطا رو ميده
البته باز وقتي درايور قديم رو نصب ميكنم اين خطاي جديد برطرف ميشه ولي مشكل بازي به قوت خودش پابرجاس
نقل قول:
پس من باید چکار کنم؟؟
از کجا میتونم درایو این مدل رو دانلود کنم؟
آقا امید و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر...
همهی این کارهارو کردم سرچ هم کردم پیدا نکردنقل قول:
خدا باید از اول شروع کنم؟