نه يك سري موزيك بود كه ريختم ولي تو گوشي تبديل فايل هاي نا خوانا شدند پاكشونم نميشه كرد.نقل قول:
آپ كردنو ميشه توضيح بدين گشتم پيذا نشد.با مستر ريست درست ميشه ؟
:19::19::19::19:
Printable View
نه يك سري موزيك بود كه ريختم ولي تو گوشي تبديل فايل هاي نا خوانا شدند پاكشونم نميشه كرد.نقل قول:
آپ كردنو ميشه توضيح بدين گشتم پيذا نشد.با مستر ريست درست ميشه ؟
:19::19::19::19:
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
آقا يك مشكل ديگه با گوشيم پيدا كردم تو inboxesh نميره يك پيغام ميده اينه application closed يعني درخواست نامه بسته شده چي كار كنممممممممم. تورو خدا هر كي ميدونه بگه ممنونش ميشم.
گوشی رو خاموش روشن کن ... درست میشه ...نقل قول:
سلام به همگی...
این احتمالا آخرین پست من تو این کلوپ خواهد بود، چون گوشیمو امروز فروختم و رسما از گروه P990 دارها خارج شدم.
تو این مدت 9 ماهی که این گوشیو داشتم، سعی کردم مشکلات و سوالات افرادی که به این کلوپ مراجعه میکردن رو برطرف کنم. دیگه نمیدونم خوب عمل کردم یا نه.
گوشی که یه روز 620 هزار تومن خریده بودم رو 200 هزار تومن فروختم. ولی تو این 9 ماه ازش راضی بودم و اصلا اذیتم نکرد ولی خوب یه مسائلی بود که ترجیح دادم عوضش کنم. گوشی هم که گرفتم، Htc S710 هست و احساس میکنم انتخاب درستی بوده.
الان هم که بعد از 700 پست دارم اینجا رو ترک میکنم، فکر نمیکنم مطلبی ناگفته مونده باشه؛ تقریبا راجع به همه چیز توضیح داده شده و این کلوپ بعلاوه دفترچه راهنمای گوشی، یه مرجع کامله. از این به بعد بقیه باید با هم همکاری کنن و کلوپ رو بچرخونن. میخوام رو دست من بلند بشین...
حرفی نیست؛ پس خداحافظ...
خاموش روشن هم كردم ولي درست نشد.آقا اگه گوشيو آپ كنيم اس ام اس هامون پاك ميشن يا ميمونن.نقل قول:
در ضمن كسي نگفت گوشيو چه جوري آپ مي كنن؟بيرون قيمت آپ كردن چقدره؟
یه گوشی از گیگابایت برای کسایی که از تیپ گوشی p990 خوششون میاد
یه نکته قابل توجه این گوشی دوربین 5 مگا پیکسلی ای گوشی است قیمتش هم حدود 340 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم بگم که p990 یه چیز دیگه است
رفتي خدا حافظ ولي يكم در مورد گوشي جديدت توضيح مي دادي بد نبود بازم بيا موفق باشينقل قول:
من وقتی از برنامه im+ و web به صورت همزمان استفاده می کنم، برنامه im+ واسه خودش یهو بسته میشه.حتی بعضی مواقع خود web هم بسته میشه. فکر کنم ram کم میارن. برنامه swiss manager رو نصب کردم، در حالتی که هیچ برنامه ای باز نیست (به جز خود همین برنامه) 14مگابایت یا 23درصد free ram دارم.
می خوام بدونم مال شما هم همین طوره؟ راهی واسه زیاد کردنش هست؟
مرسی
واقعا حیف که شما رو از دست میدیمنقل قول:
ممنون از همه لطفت در این مدت من که تک تک صفخات خوندم و بهره بردم .....
خواهشی که دارم بطور کامل از پیش ما نرو هر از گاهی سر بزن قطعا بازهم مشکلاتی هست که جوابش پیش خودته ممنون
دیروز جمهوری بودم علا الدین زیرو رو کردم دریغ از یک کیف کمری که افقی باشه 2)اهنربا نداشته باشه 3)چرمی نباشه مثل قاب عینک باشه که به دکمه هاش فشار نیاد نبود که نبود
رم 1 مگ میخواستم از 13 تومان بود تا 19 و جالب که همشون گفتن اصل!! ولی من الکی به یکی اعتماد کردم که دوربین فروش بود خریدم 35000
p990 از 210 بود تا 240 همشم اصل!!!! ولی باز اشنایی بود که گفت این اصلش بقیه لیبل 360 میداد!!!
سیوال منم کسی جواب نداد برنامه های جاوا که پسوند jar jad دارن کدوم باید نصب کرد؟ و هنگام نصب اخطار میده این نسخه تایید شده نیست میخواهی نصب کنی یا خیر ؟ مشکلی پیش نمی یاد؟
راستی محافظ lcd هم بود 2 تومان تا 18 تومان ..واقعا بازاذ شلمشوربایی ....
سلام .می خواستم بپرسم p990i عکس های sms ای رو نمی تونه بگیره یا بفرسته؟
اگر منظورتون picture message هست متاسفانه خیر نمی تونید بگیرین یا بفرستیننقل قول:
سلام دوستان من
من نرم افزار اس ام اس فارسی گوشی p990 را می خوام
سلام من میخوام بخرم لطفا منو راهنمایی کنین که از کجا اصل فرانسه بودنشو تشخیص بدم
من تو یکی از سایت ها خوندم اگه منوی p990 به صورت slomotion باز بشه اصله
D900i دو کابله و 5 روز کارکرده بدم 30 تومن هم بدم یه P990i فرانسوی اصل در حد آک بگیرم؟؟؟؟؟؟
اگه کسی روش عوض کردن شکل آیکون ها رو بلده لطفا بگه.
دوست عزیز عوض کردن آیکون ها تقریباً مثل ریختن فونت هستش باید آیکون ها رو از اینتر نت بگیری بعد داخل مموری کارت پوشه resource بریزی در ضمن چند تا پست قبل هم سایت آیکون ها و هم روش مفصل گفته شده.نقل قول:
آقا من مي خوام از گوشيم backup بگيرم ولي وقتي گوشي رو به سيستم وصل مي كنم بد back upo مي زنم چيزي رو نمي شناسه بايد چي كار كنم.
salam man ye p990 gereftam ye barname mikham ke beshe sms ha ro ya aksaro hidden kard.
نقل قول:
من 1 مطلب تو صفحه ی 121 پیدا کردم ولی زیاد خوب نبود.
در ضمن سایتی هم برای دانلود آیکون پیدا نکردم.
اگه ممکنه لینک یا صفحه ی مطلبی که گفتی بفرست.
ممنون
اول وارد ram میشینقل قول:
بعد به قسمت resource میری
حالا آیکونی رو که لود کردی رو اونجا قرار میدی
حالا یه بار خاموش روشن کن تاآیکونا عوض شه
میتونی ایکونا رو از سایت زیر دریافت کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه انتی ویروس داری مال اونهنقل قول:
سلام بچه ها(آقایون . خانوما)
p990 رو فرانسه هنوز هم تولید میکنه؟
آخرین تولیدش مال چه تاریخیه؟(حول و حوش)
می خوام بدم از انگلیس برام بیارن انتخاب درستیه یا گوشی تاچ بهتری هم هست(با p1 حال نمی کنم)؟
چیزای که برم مهمهنقل قول:
1-حتما تاچ اسکرین باشه و کیفیت و بزرگی صفحه هم که 100%
2-زیبایی
3-برنامه خور
نه آنتي ويروس ندارم رو گوشيم ولي ويروس داره گوشيم.بدون backup آپديت كني مشكلي پيش مياد؟يك سوال ديگه بعد از آپديت تمها و عكسهايي كه رو خود گوشي بوده موقع خريد دوباره مياد؟نقل قول:
سلام :نقل قول:
1: عضویتتون مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: فارسی تایپ کنید
3: جای درخواست توی قسمت درخواست برنامه وبازی هست
4: توی قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های Uiq3 به همراه توضیح
وجود داره .:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند
لطفا بگید من چکار کنم
مشکلش که بستگی به خودت داره یعنی اگه backup نگیری چیزایی که تو مموری گوشیت ( درایو c) داشتی رو از دست میدی . حتما بک اپ هم نباید بگیری میتونی با کپی کردن هم کارتو راه بندازینقل قول:
با آپدیت هم گوشی مثه روز اولش میشه ( با تم و عکس و بازی هاش )
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند
لطفا بگید من چکار کنم
بچه ها یه چیزی به p990 دارها میگم اگه موبایلتون رو دوست دارین گوش بدید.:18:
هر برنامه ای که توی اسمش crystal داشت رو روی گوشیتون نصب نکنید. چون موبایلتون دائم ریست میشه و اصلاً بالا نمیاد:21: مگر اینکه اون رو فلش و یا آپدیت کنید یا این که بدبد گارانتی.خلاصه که خیلی مواظب باشید.:18:
این مطلبی که الآن نوشتم روی p990 امتحان شده اونم توسّط چند نفر. شاید برای همه ی گوشی ها این طور نباشه که فکر هم نمی کنم باشه.
لطفا بگید من چکار کنم
نقل قول:نقل قول:این سه تا رو میتونستی تو یه پست بدی.نقل قول:
لطفا بگید من چکار کنم
هيچكس جان بابا بي خيال يه بار گفتي منتظر باش
يك سوال داشتم وقتي مي خوام بلوتوس بگيرم براي انكه اجازه بديم به طرف نه آهنگي مي زنه نه ويبرهي چه كنم
مرسي ممنون از لطفت.من اون مموري كه روش بوده و همون روز اول عوض كردم يك 1 گيگ گرفتم شنيدمم كه برنامه هاي كه رو مموريه بوده زياد اهميتي نداشته.درسته؟نقل قول:
من روزه اولي كه گوشيو گرفتم مموزيه روشو عوض كردم يك 1 گيگ انداختم روش شنيدمم كه برنا مه هايي كه تو مموريه اول بوده زياد اهميتي نداره ، درسته؟نقل قول: