نه بابا جوووون من:19::8:نقل قول:
Printable View
نه بابا جوووون من:19::8:نقل قول:
من که از این بابت مطمینم.چون تا حالا چند تا ویروس اومده ولی هیچکدوم نسب نشدن .از این بابت خیالت راحت باشه.:46:نقل قول:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم : 1-اقا من نگرفتم کاربرد این برنامه panoman چیه ، اگه جناب zand و بقیه دوستان یه توضیح بدن ممنون میشم . در ضمن از جناب zand به خاطر بازی worm هم ممنونم خیلی حال دادی .2-برای این گوشی هنوز نرم افزاری نیومده که اس ام اس های فارسی رو بخونه ؟
یا حسین شهید
سلام.نقل قول:
1- این برنامه برای گرفتن یک عکس 360 درجه هست. مثلا عکس از یک کارخانه یا پالایشگاه از بالا که مکان طول زیادی داره و در یک عکس جا نمیشه با این تکنیک هست. یا عکس گرفتن از کل فضای یک اتاق به طوری که اگر از یک طرف عکس به طرف دیگه نگاه کنید انگار داخل اتاق به دور خودتون می چرخید و اطراف رو نگاه میکنید (بعضی از هتل ها برای اجاره اینترنتی اتاقهاشون از این تکنیک استفاده میکنند).
اگر بازم نگرفتی بگو تا یه عکس نمونه بذارم.
2-نه دوست من. من که تا حالا ندیدم. هنوز واسه کامپیوتر هم همچین چیزی نیومده. شاید برعکسش یعنی برنامه ای که براش بخونیم و بنویسه رو بشه نوشت که تازگیها هم نوشته شده، ولی این یکی امکانش نیست چون ما توی نوشتن صداهای حروف رو نمینویسیم و برنامه برای تلفظ درست به اونها نیاز داره بر عکس انگلیسی.
یا علی.
دست درد نکنه گرفتم چی شد
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
بیلچه جان جایی رو سراغ داری تو اصفهان که گوشی را بهش بدم آپدیت کنه (:whistle:خوش قیمت:whistle:)
سلام دوستان من برنامه منشی تلفنی رو چند بار خواستم که بریزم روی گوشیم ولی نتونستم ( از خود سایت گرفتم ) حالا اگه کسی نمونه این برنامه رو داره که خودش تونسته نصب کنه بی زحمت برای ما هم بذاره شاید یه فرجی شد .دست گلتون درد نکنه
سلام برو اینجا خودم یهکیشو گذاشتم. صد در صد هم جواب داده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی.