نقل قول:
مشكل اينجاست كه اصلا وارد ويندوز نمي شه (چون در ابتداي بالا آمدن از من cd key مي خواد ) تا بتونم وارد اينترنت بشم.
Printable View
نقل قول:
مشكل اينجاست كه اصلا وارد ويندوز نمي شه (چون در ابتداي بالا آمدن از من cd key مي خواد ) تا بتونم وارد اينترنت بشم.
دوست عزیز همونجا هم می تونی وارد اینترنت بشی از همونجا گزینه اتصال به اینترنت داره می ری و یه کانکشن می سازی و بعدش وارد می شی و بقیه کارها رو انجام می دی.نقل قول:
موفق باشی
ندارم یه سی دی بازی گرفتم تو اون بودنقل قول:
اکس پی هم روی سیستم داری؟نقل قول:
بهتره یک بار دیگه درخواست پروداکت کی بکنی.
تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز همونجا هم می تونی وارد اینترنت بشی از همونجا گزینه اتصال به اینترنت داره می ری و یه کانکشن می سازی و بعدش وارد می شی و بقیه کارها رو انجام می دی.
موفق باشی
مخلصیم
دوستان عزيزي كه با ويستا كار كردند راهنمايي بفرمايند.من ويندوز ويستا را دانلود كردم.يك Key هم از سايت ماكروسافت با لينك يكي از دوستان گرفتم.روي درايو c ويندوز XP اوريجينال نصب كردم.
1-در مورد نصب ويندوز ويستا آيا بايد آنرا در درايو D نصب كنم؟براي اينكار بهتره كه از طريق Bios ويندوز را از روي DVD راه اندازي كنم و نصب را انجام بدم؟
2-آيا موقع نصب همون سريالي را كه از ماكروسافت گرفتم وارد كنم يا بدون سريال نصب كنم و بعد با اين كركهاي موجود كرك كنم؟
3-آيا پس از نصب ويستا با سريالي كه از ماكروسافت گرفتم مشكل آپديت داره؟يا پس از مدتي مشكل آپديت پيدا ميكنه؟
4-با كارت گرافيك GeForce 6200 TurbuCache 128 آيا ميتونم از امكانات گرافيكي ويستا استفاده كنم يا كارت گرافيكم را عوضم كنم؟
ممنون خواهم شد در اين موارد راهنمايي بفرماييد.
سلامنقل قول:
در مورد سئوال شما
اولا این سیستم عامل کاری به این که ویندوز قبلی شما اصلی است یا نیست نداره و شما فقط باید در setup کامپیوترت بری و بگی که شروع از cdرام باشه و بعدش در درایو d 20گیگابایت جای خالی داشته باشی و
درمورد سریال جواب نمی ده خودت باید همون راه حل های کرک رو رعایت کنی . و از خود سایت یه شماره سریال بگیری و وارد کنی در مورد آپدیت هم مشکلی نداره فقط هنگام آپدیت باید بگی که آپدیت به صورت دستی انجام شود و هنگام آپدیت گزینه validate که دانلود شده رو نصب نکنی. و در مورد گرافیک هم باید به سایت radarsync دات کام مراجعه و نسخه ویستای اون رو دانلود کن و خیلی هم عالی جواب می ده.
با تشکر
سلامنقل قول:
1-در مورد نصب ويندوز ويستا آيا بايد آنرا در درايو D نصب كنم؟براي اينكار بهتره كه از طريق Bios ويندوز را از روي DVD راه اندازي كنم و نصب را انجام بدم؟
بهاران جان تقریبا کامل حواب دادند
فقط در مورد سوال اول ,من ویستا رو در درایو D و در محیط xp نصب کردم.یعنی دی وی دی رو در وین اکس پس ران کردم و ادامه ی مراحل.آپدیت هم با کرکی که کمال جان دادن نباید مشکلی داغشته باشه
مخلصیم
از لطف و راهنمايي شما دو دوست بزرگوار تشكر ميكنم.Elfin جان فرقي در روش نصب ويستا ميكنه؟اينكه از ويندوز XP نصب كنم يا از ابتدا و از راه اندازي سيستم از روي DVD Writer؟نقل قول:
يك سوال؟اگر قراره اون سريالي كه از ماكروسافت گرفتم به دردي نخوره چه لزومي داره كه موقع نصب اون سريال را وارد كنم؟چون در راهنماي كركهاي موجود كه ميخوندم نوشته بود ويستا را بدون سريال نصب كنيد و بعد اين كركها رو اجرا كنيد.نظر شما چيه؟چون نميخوام دوباره كاري انجام بشه.
با تشكر.
ببخیشید دوستان این ویستا یه درایو 20 گیگ می خواد!!!
اصلاً حجم خود ویستا چقدر هستش؟؟؟
سلام یاور جان
والا به منم گفتن درایوت باید بالای 16 گیگ باشه تا نصب شه
منم از درایوای دیگم کم کردم و به درایو d که میخواستم ویستا رو نصب کنم دادم
نصب که کردم و کلی برنامه و درایورهای سخت افزارم شد 7 گیگ
ضمنا
موقع نصب از توی ویندوز اکس پی در مراحل اولیه نصب که داشت فایلهای لازم رو کپی میکرد با اینکه درایو نصب رو D انتخاب کرده بودم اما حدود 5 گیگ اطلاعات روی C کپی کرد
بعد سیستم ریستارت شد و ادامه نصب صورت گرفت
بعد که وارد ویندوز شدم دیدم اون 5 گیگ روی C رو خودش پاک کرده . فقط فایلهای نصب بود