بهترین انتخاب برای شما 3250 میباشد. البته w800 هم با قیمتی کمتر مناسبهنقل قول:
Printable View
بهترین انتخاب برای شما 3250 میباشد. البته w800 هم با قیمتی کمتر مناسبهنقل قول:
w850 400نقل قول:
w810 260
n70me 370
در ضمن این قیمتها همه بدون گارانتی و با نوسان حدود 10 تومان میباشد
در مورد کارکرده بستگی به میزان تمیزی و کارکرد گوشی داره که از این سایت میتونی اطلاعات بهتری برای کارکرده بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین در هر صورت اصلیش بهتره چون میگن اگه مشکلی پیش بیاد و گوشی فلش بشه شاید دیگه بالا نیادنقل قول:
و همچنین اگه یه وقت گم یا دزدیده بشه قابل پیگیری نیست اگه اصلی نباشه
متاسفانه مدلهای موتورولا تو ایران خیلی کمه ولی فکر کنم سونی w850 بهترین گزینه برای شما باشه.نقل قول:
دوست عزیز این حرف رو نزن میتونی بری از اونهایی که موتو دارن بپرسی من خودم شاهد بودم که تو جاده پا به پای نوکیا انتن میداد و تازه اگه اینطور بود که همه بیسیم های سپاه و ارتش موتورولا نبود!!!!!!نقل قول:
سلام به همگی یه سوالی داشتم قیمت ان 73 معمولی و ان 73 موزیک ایدیشن با گارانتی نیا و با گارانتی متفرقه و اینکه آیا این ان 73 موزیک ایدیشن تو اصفهان هم اومده اگر او مده لطفا اسم فروشگاه هم بگید:20:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من زیاد از ن.کیا خوشم نمیاد ولی یکی از دوستان مدل 6288 رو معرفی کرد و همین w810 رو شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
در ضمن لطفا قیمت 6288 رو هم بگید
اميرجان چه خبرته مي خواي كل هارد سرور تالار رو با يه تاپيك پركني؟
هيچكدوم. ان70 موزيك بهتر از همه هستش. ان 80 زياد خوب نيست. كشوييه و خط مي افته روش و فكوس نداره و ماكروش دستيه و.... و ان90 هم بايد يه گاري مخصوص براش تدارك ببيني برا حملش
n73 معمولی حدود460 قیمتداره و موزیک ادیشن هم چیزی حدود 100 تومان گرونتره البته این قیمت بدون گارانتی میباشد و مطمئنا توی اصفهان هم اومده که در مورد فروشگاه برای خرید ازدوستانی که اصفهانی هستند به ایشون کمک کنند.نقل قول:
موفق باشی