سلام من پرینتر hp 7260 دارم ولی نمیدونم چطوری فایلها و عکسهایی که رنگی هستن رو سیاه سفید بزنم
تو ستینگ هم هرچی گشتم گزینهای که فقط سیاه سفید بزنه پیدا نکردم
لطفا راهنماییی کنید
Printable View
سلام من پرینتر hp 7260 دارم ولی نمیدونم چطوری فایلها و عکسهایی که رنگی هستن رو سیاه سفید بزنم
تو ستینگ هم هرچی گشتم گزینهای که فقط سیاه سفید بزنه پیدا نکردم
لطفا راهنماییی کنید
من يک Canon Lbp 2900 دارم. اما کارتيجش تمام شده. طرف گفته drum اش خراب شده و تعمير و شارژش تقريبا 30 تومن ميشه.
من گفتم همين رو يه کم روش ميذارم و يک جوهر افشان ارزون ميگيرم. هم دقتش از ليزري بيشتره هم اين که از اين به بعد خودم شارژ ميکنم . حالا دوستان لطف کنند بهم مدل پيشنهاد بدن. ميدونم که با اين مشخصات HP بهتره.
سلام
من یک دوکاره اپسون مدل cx3900 دارم که جوهرش تموم شده بود و چند وقت همونجوری مونده بود الان که کارتریج نو گذاشتم موقع پرینت گرفتن رنگها رو خوب نمیاره لطف میکنید یک تعمیرگاه خوب معرفی کنید ؟
آيا پرينت بر روي برگه آ5 به كارتريج و درام آسيب مي رسونه ؟
نه، هيچ مشکلي پيش نمياد
براي من که ميشه اندازه ورودي رو هر چقدر که بخواهي کم و زياد کني.
مدل پرينتر شما چيهنقل قول:
براي داره روي درامش گرد سياه مي شينه و پشت كاغذ ها پودر سياه مي اندازه
كارتريج هم نو گرفتم
نقل قول:
باید بدی شارژ رو تنظیم کنن 5 تومان میگیرن
برای شارژ تونر نیاز به پودر دارم کسی می دونه چه مارکی مرغوب تره و کجا میشه گیرش اورد ؟ پرینتر : 1020 اچ پی تونر : Q2612a
Canon LBP 2900نقل قول:
مدل پرينتر شما چيه
اون pdf کمک کرد؟ يا خود شما تونستي بازش کني؟؟ آيا اين کارتريج شما مثل هموني هست که داخل pdf توضيح داده ؟؟نقل قول:
برای شارژ تونر نیاز به پودر دارم کسی می دونه چه مارکی مرغوب تره و کجا میشه گیرش اورد ؟ پرینتر : 1020 اچ پی تونر : Q2612a
نقل قول:
پرینترم مدل اون نیست ولی مدل کاتریج هاش مثل هم هست . فکر نکنم باز کردنش سخت باشه ( اون طوری که توضیح داده ) . احتمالاً یه متدی داره ما که اول کاریم ازش بی خبریم ولی به هر حال تلاشمون رو ادامه میدیم.