-
مستند "لوئیس فن خال: زندگی من، فلسفه من" که هفته پیش از شبکه MUTV پخش شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرگذشت فن خال از دوران کودکی تا زمانی که پا به عرصه مربی گری گذاشت تا فلسفه کاری و عملکردش
در تیم های مختلف و با صحبت های پراکنده ای از خودش، شاگردان سابقش مثل سیدرف و دی بوئر، بازیکنان
فعلی مثل فن پرسی و رونی و کارکنان باشگاه های مختلفی که در اونها کار کرده.
مستند رو می تونید از
دانلود کنید، دیدنش خالی از لطف نیست.
-
کنفرانس پیش از بازی
فن خال لحظاتی پیش در کنفرانس خبری خودش گفت :" فن پرسی به تمرینات تیم بازگشته ولی هنوز برای بازی آماده نیست . در مورد شاو و اسمالینگ باید صبر کنیم و ببینیم . در مورد شاو مطمئن نیستم ولی اسمالینگ شاید بتواند بازی کند .
انگلیسی ها می گویند هیچ وقت به ترکیب تیم برنده دست نزنید ولی من همیشه چشم هایم را باز نگه می دارم . شما باید بازیکنان ترکیب اصلی را با نیمکت نشینان مقایسه کنید . شما باید به کیفیت حریف نگاه کنید و براساس بازیکنانی که در اختیار دارید تصمیم بگیرید .
نه تنها دی ماریا برای بازگشت به ترکیب ابتدایی می جنگد بلکه همه بازیکن هایی که در تمرینات شرکت می کنند به دنبال حضور در ترکیب هستند . من امروز یک مسابقه دستگرمی در تمرین برگزار کردم و تیم سفید پوش عملکرد خیلی خوبی داشت . در حالی که در این تیم همه بازیکن های ترکیب ابتدایی ما حضور نداشتند بنابراین نیمکت نشینان دارند می جنگند و من همیشه این را دوست داشتم . به بازیکن ها گفتم که روحیه جنگندگی شان را دوست دارم.
من همیشه مطمئن هستم چون به تیمم باور دارم . بازی بین دو رقیب همیشه یک بازی خاص است . البته که رویای پیروزی در داربی را در سر دارم همه بازیکن ها باید این رویا را داشته باشند . من، دستیارانم و بازیکن ها چندین روز است که در فکر پیدا کردن راهی برای شکست دادن سیتی هستیم . شما می خواهید این بازی را ببرید چون روی وضعیت تان در جدول تاثیر می گذارد .
حالا که بازی ها را بردیم به رتبه سوم رسیدیم در حالی که یک ماه پیش همه غیر از من می گفتند که رسیدن به این رتبه غیر ممکن است . اگر در رتبه سوم کار را تمام کنیم موفق شدیم سهمیه لیگ قهرمانان را بگیریم و یک رتبه بالاتر از آن چیزی که تصور می شد قرار گرفتیم .
ما در مقابل آرسنال باختیم که برای ما بسیار ناامید کننده بود ولی فرم خوب مان را در لیگ ادامه دادیم .
منچسترسیتی اخیرا نتایج خوبی نگرفته است ولی فکر نمی کنم که این مسئله در چنین بازی تاثیر گذار باشد .
اگر در خیابان های منچستر قدم بزنید می بینید که همه درباره داربی و بازیکن ها صحبت می کنند . بازیکنان ما مخصوصا غیر انگلیسی ها و همچنین خود من از معنای پیروزی یونایتد در مقابل سیتی آگاه هستیم . همه می دانیم که این بازی چقدر مهم است .
درباره جو شهر بهتر است از همسرم سوال بپرسید چون او بیشتر از من در سطح شهر حضور داشته است . من اکثرا در داخل باشگاه هستم و تیم را تمرین می دهم و بعد به خانه می روم تا دیگر مراحل آماده سازی را انجام دهم ولی همسرم به من گفته که مردم راجع به داربی صحبت می کنند . آرایشگر همسرم طرفدار منچسترسیتی است بنابراین بحث های زیاد بین این دو خانم شکل گرفته است . این موضوع را دوست دارم چون در فوتبال شما برای هوادارن بازی می کنید و امیدوارم که بتوانیم پیروزی را به هواداران هدیه بدهیم . "
خبر قطعی در مورد رابین اینه که وبسایت یونایتد اعلام کرد مطمئنا به بازی فردا نمیرسه. پیروزی تو بازی فردا کمک میکنه بین رتبه سوم و چهارم فاصله بیوفته و همین طور مارو آماده میکنه برای تصاحب جایگاه دوم و کنار زدن آرسنال. تو اوضاع الان سیتی و بازی تو خونه و جلوی هوادارها و فرم فعلی ما امیدوارم نتیجه ای جز برد نداشته باشیم :n02:
-
سلام خدمت سروران عزیز
خیلی خوب بازی کردیم عالی بودیم خوشبختانه بعضی بازیکنامون توی سایر بازی ها خوب نبودن توی این بازی عالی بودن تازگی ها هم داره از فلینی خوشم میاد که توی این بازی هم عالی بود
کاش کاپیتان هم توی این بازی گل میزد...
نمیدونم چرا دفاع تیم توی نیمه اول کمی ناهماهنگ بازی کردن اما نیمه دوم بهتر شد
بازیکن خلاق و بازی ساز توی هافبک تیم شدید جاش خالی هست.
خلاصه اینکه در کل خیلی خوب بودیم توی این بازی. باید برای بازی با چلسی آماده بشیم
این برد ارزشمند هم تبریک میگم دوستان گل.
-
تبریک،دربی رو هم بردیم :n20:
بجز دقایق ابتدایی،در سایر دقایق بازی توپ و میدان رو بخوبی در دست داشتیم.نکته مثبت دیگه اینکه تیم اصلا عقب ننشست و حتی با وجود نتیجه 41 ،تغییرات باز هم در فاز هجومی تیم صورت گرفت.
پرس از جلو هم بخوبی صورت میگرفت و مهاجمان و هافبک ها،هم فضا رو بروی مدافعان سیتی میبستند و هم روی بازیکن صاحب توپ شدیدا فشار میآوردند و همین باعث میشد تا انتقال توپ بخوبی صورت نگیره یا اصلا صورت نگیره.
در کل تیم واقعا تیم بود و این رو از جبران سریع گل خورده،حفظ نتیجه،در دست گرفتن مالکیت بازی و حفظ قدرت هجومی تیم دیدیم.
یانگ،ماتا جزو بهترین بازیکنان امروز بودند،در میانه میدان هررا هم عملکرد بسیار خوبی داشت و دربین مدافعین هم جونز عالی بود.
حالا جایگاهمون در جدول تثبیت شده هست و اگه لیگ 50 بازی داشت چه بسا به صدر هم میرسیدیم ایشاالله قهرمانی باشه برای سال بعد
-
منم با تاخیر تبریک میگم برد رو.:n12:
واقعا لذت بردم، انتقام خوبی از سیتی گرفتیم.:n24::n02:
اینکه به سیتی بدون دیماریا، فالکائو، فن پرسی 4 تا زدیم و چند تا هم نزدیم، واقعا خبر خوبیه برای هوادران و بعد از چند سال من احساس کردم میانه زمینمون تحت تاثیر یایا توره نیست و ما خیلی بهتر از سیتی توپ رو به گردش درمیاوردیم و خیلی خوب میانه میدان رو از آن خودمون کردیم. فقط کمی دفاع میانی مون توی حرکات سریع جا میمونن که امیدوارم فن خال روی این موضوع کار کنه.
یه نکته ای که جا داره بگم اینه که انگار همین دیروز، شروع فصل جدید بود که من و شماها شاکی بودیم از ماندن فلینی، یانگ، اسمالینگ و شاید خرید هررا و بلیند.اما الان هر کدومشون واقعا ستون شدن برای تیم. درسته که خیلی دیر ما به فرم ایده آل و قابل قبولی دست پیدا کردیم و امتیازات و جام های زیادی رو از دست دادیم. اما فن خال واقعا ثابت کرد دلایل منطقی خودش رو برای ترکیب اصلی داره.:n01: (البته اگر از موضوع ماتا فاکتور بگیریم:n02:)
+
خودمم هم باور نمیکنم که دارم اینو میگم ولی به جرئت میتونم بگم بازی دیروز اسمالینگ منو یاد دوران اوج فردیناند مینداخت.:n12:
.
.
.
شرایط جدول به گونه ای هست که تقریبا همونقدری که شانس قهرمانی داریم، شانس نرفتن به CL رو با کسب عنوان پنجمی داریم.
البته چلسی 4 بازی سخت جلو ما، آرسنال و لیورپول و البته لسترسیتی که میجنگه از بازی عقب افتادش امتیاز بگیره رو داره؛ رو این حساب به نظر من مربیه بزرگی مثل مورینیو از امروز خودش رو قهرمان نمیدونه. دو هفته پیش رو برای چلسی احتمالا میتونه یا این تیم رو به صورت رسمی قهرمان لیگ کنه یا شرایط جدول رو پیچیده و هیجان انگیز کنه.
با در نظر گرفتن این موضوع که شانس قهرمانی ما، در بردن تمامی بازی ها تا پایان فصل و در کنارش کسب حداقل سه باخت یک مساوی از سوی چلسی هست، با توجه به بازی های چلسی شاید درباره قهرمانی امیدوار نباشم، ولی به هیچ وجه نا امید هم نیستم.:n01:
-
گفتنی ها رو دوستان گفتن :n11:
بد نیست یه تحلیلی داشته باشم از بازی های باقی مونده و وضعیت تیم ها.
اولین نکته از جدولی که تهیه کردم و می خوام بهش اشاره کنم شرایط نابرابر تیم ها در بازی های داخل و خارج از خونه هست. جدول زیر، شرایط امتیازی تیم ها رو بر این اساس نشون میده :
همونطور که می بینید در بازی های داخل خونه منچستر یونایتد بهترین عملکرد رو داشته، پس از اون به ترتیب چلسی، آرسنال، منچستر سیتی، ساوتهمپتون هستن. در مقابل در بازی های خارج از خونه به ترتیب چلسی، آرسنال، منچستر سیتی، لیورپول و تاتنهام بیشترین امتیازها رو کسب کردن.(البته تعداد بازی های داخل/خارج تمامی تیم ها برابر نیست) اختلاف عملکرد در بازی های داخل/خارج از خونه برای منچستر یونایتد بسیار واضح هست و این مسئله با توجه به اینکه از 6 بازی باقی مانده، 4 بازی خارج از خونه هست می تونه نگران کننده باشه. از 6 برد اخیر، 4 برد رو تویه خونه بدست آوردیم.
اما تیم ها و بازی های باقی مونده ...
با توجه به اختلاف امتیازی که چلسی ایجاد کرده، در صورتی که از 7 بازی باقی موندش که 4 تای اون هم تویه خونه هست، 3 بازی رو ببازه و 4 بازی رو ببره باز هم بدون هیچ اما و اگری قهرمان هست. تازه این در صورتی هست که آرسنال هیچ امتیازی رو از دست نده، بنابراین تصور کردن قهرمانی تیم دیگری به جز چلسی گرچه محال نیست، ولی خیلی دور از ذهن هست.
مشخصا برای جایگاه دوم تا چهارم جنگ همچنان بین آرسنال، منچستر یونایتد و سیتی ادامه داره که براحتی میشه طی 2 هفته تمامی معادلات به هم بریزه و حتی لیورپول هم به این جمع اضافه بشه. هر چند تیم های تاتنهام و ساوتهمپتون تیم های خوبی هستن، ولی با توجه به نوسانی که داشتن و دارن، نمیشه چندان اونها رو مدعی دونست. اگه منچستر سیتی و لیورپول بتونن 2 بازی پیش رویه خودشون رو که نسبتا آسون هم هستن، ببرن؛ در عوض منچستر نتونه از 2 بازی سخت پیش رو که هر دوتا هم خارج از خونه هستن امتیازهای لازم رو بگیره، موقعیش کاملا به خطر میافته.
از طرف دیگه فاصله امتیازی منچستر یونایتد به نحوی هست که با ادامه همین روند، حتی کمی ضعیف تر نیز می تونه حداقل سهمیه لیگ قهرمانان رو بدست بیاره. با توجه به روند رو به رشدی که تیم داشته، قطعا می بایست در بازی های باقی مونده آمار ضعیف خودش در بازی های خارج از خونه رو هم بهبود بده و عملا راهی به جز این برای رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان وجود نداره. صرف تمرکز بر روی بازی های خودمون و فارغ از اینکه آرسنال، سیتی و لیورپول چه نتایجی می گیرن می تونه ما رو به حداقل هدف این فصلمون که با توجه به اتفاقات این فصل کاملا هم ایده آل هست، برسونه. این تیم فصل دیگه دیدن داره ! :n12:
-
-
-
هشدار زیدان به منچستر یونایتد در مورد گرت بیل
به گزارش ورزش 11، گرت بیل ستاره ولزی رئال که سال 2013 و در ازای مبلغ 86 میلیون پوند از تاتنهام انگلیس راهی سانتیاگو برنابئو شد، مدتهاست که نامش در ارتباط با انتقال به اولدترافورد شنیده میشود. با توجه به اینکه رئال مادرید هم علاقه زیادی به جذب داوید دخیا، دروازهبان اسپانیایی شیاطین سرخ دارد، بسیاری بر این باورند که جابهجایی این دو بازیکن هم میتواند در دستور کار سران دو تیم قرار بگیرد.
درست یک روز پیش از انتقال گرت بیل به رئال مادرید، منچستریونایتد با ارائه پیشنهادی گزاف، قصد خرید این بازیکن را داشت اما این بازیکن ترجیح داد از لیگ برتر انگلیس خارج شده و تجربه حضور در لالیگا اسپانیا را نیز داشته باشد.
فصل نخست حضور گرت بیل در رئال مادرید موفقیتآمیز بود. او توانست گل پیروزی بخش رئال در فینال جام حذفی اسپانیا را به ثمر برساند و در وقتهای اضافه فینال لیگ قهرمانان اروپا هم موفق به زدن گل برتری رئال مقابل اتلتیکو مادرید شد. اوضاع اما در فصل جاری برای بیل مانند فصل گذشته نبوده است. او کمی افت کرده و به خاطر پاس ندادن به همتیمیهایش در برخی از دیدارها، توسط هواداران «هو» شده است. همین مساله موجب شد تا برخی از تیمهای خواهان گرت بیل، بار دیگر برای جذب او وارد میدان شوند.
زین الدین زیدان در این مورد به دیلی میرر گفت: رئال مادرید همواره بهترین بازیکنان دنیا را میخرد اما آنها را نمیفروشد. بازیکنان این تیم همواره مورد توجه باشگاههای زیادی قرار دارند اما همانطور که فلورنتینو پرس، ریاست باشگاه اعلام کرد، گرت بیل فروشی نیست. این پاسخ محکمی به منچستریونایتد و باشگاههایی است که خواهان امضای قرارداد با بیل هستند.
زیدان افزود: گرت یکی از ارکان موفقیت رئال در فصل گذشته و به خصوص در لیگ قهرمانان اروپا بود. در این فصل هم رئال میخواهد از عنوان قهرمانیاش دفاع کند. در این راه، بدون شک گرت بیل کمک بزرگی برای ما خواهد بود.
----------------------------------------------------------
تور تابستانی یونایتد در آمریکا
به گزارش ورزش 11، منچستریونایتد در تابستان در تورنمنت دوستانه ای با حضور چندین تیم مطرح دنیا شرکت خواهد کرد .
منچستریونایتد اعلام کرده است که برای دومین سال پیاپی تور تابستانی خودش را در کشور آمریکا برگزار خواهد کرد . یونایتد سال گذشته همراه با تیم های رئال، اینتر، رم و لیورپول در تورنمنت دوستانه ای شرکت کرد که در نهایت موفق شد در آن به قهرمانی برسد .
یونایتد به دستور لوئیز فن خال مدت زمان حضورش در تور تابستانی را کاهش داده و تنها دو هفته در آمریکا خواهد بود . انتظار می رود که تیم های بارسلونا، پاری سن ژرمن، چلسی و پورتو هم در این تورنمنت دوستانه شرکت کنند .
فن خال: از ژانویه کارمان برای خرید بازیکن را آغاز کردیم
به گزارش ورزش 11، رسانه های انگلیس گزارش داده اند که یونایتد در تابستان بار دیگر بیش از ۱۰۰ میلیون پوند خرج خواهد کرد .
فن خال به وبسایت باشگاه منچستریونایتد گفته است:" ما برنامه ریزی برای تابستان و فصل آینده را از ژانویه شروع کردیم . هدف ما در تور تابستانی آمریکا فقط انجام بازی دوستانه نیست بلکه می خواهیم در تمرینات روی نقاط ضعف مان کار کنیم .
در چند ماه گذشته عملکرد بازیکنان زیادی را زیر نظر گرفتیم و البته بازیکنانی که به باشگاه های دیگر قرض دادیم را هم زیر نظر داریم . زمان تصمیم گیری در زمینه خرید و فروش بازیکن فرا رسیده است .
احتمال انتقال رادامل فالکائو به یوونتوس
به گزارش ورزش 11، مقامات باشگاه یوونتوس با همتایان موناکویی خود در رابطه با امکان انتقال تابستانی رادامل فالکائو به تورین مذاکره کردند.
فالکائو اکنون یک فصل انتقال قرضی را از موناکو به منچستریونایتد میگذراند اما بسیار دور از انتظار است که او توسط این باشگاه انگلیسی خریداری شود زیرا نه خود فالکائو راضی است و نه باشگاه موناکو.
گمان میرود که یوونتوس، قهرمان سریآ ایتالیا، بتواند باشگاه فرانسوی را به منظور انتقال مهاجم کلمبیایی به تورین راضی کند.
ارزشی که برای این مهاجم سابق اتلتیکومادرید تخمین زده شده، 35 میلیون پوند است.
-
متاسفانه در استانه بازی حساس فردا یهو با بحران دفاعی رو برو شدیم و الان بلیند جونز روخو وکریک مصدوم هستن
در واقع احتمالا فردا زوج اسمالینگ مک نیر مدافعان وسط ما خواهند بود رونی هم احتمالا باید هافبک دفاعی بازی کنه :n27: