بالاخره فصل اول رو با گلادباخ تموم کردم
یه مدت ولش کرده بودم بعد نیم فصل اول که افتضاح بود،ولی دوباره رفتم سراغش و تو تعطیلات نیم فصل،سیستم تیم رو عوض کردم گذاشتم 1-1-3-1-4
4دفاع خطی،یه هافبک دفاعی،جلوش یه پلی میکر،دوتا وینگر اطرافش،یه هافبک تهاجمی پشت سر تک مهاجمی که به عنوان target man عمل کرد
اصن این سیستم معجزه کرد لامصب.فکر کنم تو نیم فصل دوم فقط 3تا باخت دادم اونم به دورتموند و بایرن و ولفسبورگ بود
بزرگترین تاثیر روی لوک دی یانگ بود به عنوان مهاجم هدفم،توی سیستمایی که نیم فصل اول تست کردم فقط تونسته بود 6تا گل بزنه ولی نیم فصل دوم 16-17 تا گل زد.
تو لیگ پنجم شدم اونم با یک امتیاز اختلاف نسبت به اشتوتگارت که چهارم شد در حالی که نیم فصل اول نهم شده بودم
+
ولی تو جام حذفی موفق شدم قهرمان بشم،تا قبل نیمه نهایی خوش شانس بودم به تیمای دسته دو و سه میخوردم و میومدم بالا.
نیمه نهایی 0-1 ولفسبورگ رو بردم اونم با یه بازی پرسینگ شدید،تقریبا اکثر بازیکناشونو روی closing down گذاشته بودم و دستور hassle opponents دادم برای پرسینگ شدید.
توی فینال هم به دورتموند خوردم که اونم با یه بازی دفاعی 1-1 کردم((دهنم سرویس شد ظرف 120 دقیقه از بس توپ ریختن رو دروازم))کشوندم به پنالتی که تر اشتگن 2تا پنالتی گرفت تا قهرمان بشم:n20: