چقدر می خوای پول خرج کنی؟نقل قول:
Printable View
چقدر می خوای پول خرج کنی؟نقل قول:
اگر بخواهیم این سه مدل رو با سه مدل زیر مقایسه کنیم نقاط ضعف و قوت هر یک کدومه ؟!نقل قول:
hd 465 95000
hd 435 90000
hd212 92000
hd 215 115000
برای بهترین انتخاب ؟!
AURVANA
AURVANA DJ
AURVANA Xi-Fi
درود.
من چند روز پيش هدفون موبايلم رو گم كردم. مي حوام يك هدفون خوب بگيرم تا 10 هزار تومن. مي خوام كاملا جمع و جور باشه. اگه وايرلس بود قيمتش مهم نيست چون خيلي به يك هدفون وايرلس يا بلوتوث نياز دارم.
من چند روز ديگه مي رم مجتمع كامپيوتري پايتخت. اونجا چي مي تونم گير بيارم؟
منظورت هندزفری هست دیگه؟نقل قول:
نه خير. يا بگم تا حدودي. قسمت اول هدفون موبايلم هست. هموني كه روش دكمه داره. قسمت دوم هم كه خوب شد گم شد. واقعا گوشم رو اذيت مي كرد. حالا يك راهنمايي بدين من مروز مي رم پايتخت
aurvana xfi که با توجه به ذائقه شما فکر کنم پول اضافی باشه ... امکانات پردازش صوتی اش با توجه به سلیقه شما به نظر من استفاده چندانی نخواهد داشت ... Dj هم به همین ترتیب، تاکید روی باس داره ...نقل قول:
aurvana live خیلی خوبه از این نظر که صدای متعادل و بالانس شده ای داره ... ولی طراحی بسته اش رو در نظر بگیر و اطمینان حاصل کن که باهاش راحتی ..
در مورد سن هایزرها:
ظاهراً 212 نسبت به 215 باس بیشتری داره و در مقابل 215 راحت تر باید باشه قدری...
سری چهارصد هم که خب open هستند ظاهرا ... این یعنی قدری راحتی بیشتر (برای اغلب کاربرها) و کیفیت صدای مقداری بهتر ... البته بستگی داره که درز کردن صدا به بیرون برات مهمه یا نه ... چون مدلهای open صدا رو به محیط اطراف درز میدن ، خیلی بیشتر از بسته ها (مدلهای بالا) ...
ضمن تایید صحبت های دوستمون مهمترین تفاوت این سنهایزرها در open و closed بودنشونه. دو مدل اول open هستند و دو تا مدل بعدی closed. اگه بیشتر آهنگ های house و hip-hop و electro و trance گوش میکنی فکر میکنم closed برات مناسب تر باشه. ولی خب open ها در کل کیفیت صدای بهتری دارن و راحت تر هستند.نقل قول:
و برعکس! آزار دهنده ترین قسمت قضیه توی مترو و تاکسی و خیابونه (یا توی خونه و تلویزیون و فک و فامیل و ..) که نمی تونی از موسیقیت لذت ببری و صدای بیرون به تو درز می کنه...نقل قول:
منظور از طراحی بسته چیه ؟!نقل قول:
aurvana live خیلی خوبه از این نظر که صدای متعادل و بالانس شده ای داره ... ولی طراحی بسته اش رو در نظر بگیر و اطمینان حاصل کن که باهاش راحتی ..
به خاطر اینکه باسش کمتره میتونه برای گوش راحت تر باشه و یا ...نقل قول:
ظاهراً 212 نسبت به 215 باس بیشتری داره و در مقابل 215 راحت تر باید باشه قدری...
اصلا منظور از این کلمه ی راحتی، راحتی گوشه و یا نرم و راحت بودن !؟! (چی گفتم، ولی دو تاش یکی نیست :دی)
خوب OPEN ها صدای بیشتر و بهتری دارند ولی در عوض صدا به بیرون درز میکنه و به مطمئنا برعکس که دوستمون هم گفتند،نقل قول:
سری چهارصد هم که خب open هستند ظاهرا ... این یعنی قدری راحتی بیشتر (برای اغلب کاربرها) و کیفیت صدای مقداری بهتر ... البته بستگی داره که درز کردن صدا به بیرون برات مهمه یا نه ... چون مدلهای open صدا رو به محیط اطراف درز میدن ، خیلی بیشتر از بسته ها (مدلهای بالا) ...
حالا چرای میگند راحت تر ؟! چون صدا به گوش فشار نمیاره و ... یا ... ؟! (باز رفتیم سر سوال .. منظور از راحتی چیست !؟)
و همونطور که گفتید Closed ها راحتی اشون نسبت به OPEN ها کمتره ! و باز هم میایم سر سوال منظور از ...
ایا این اهنگ ها واقعا یک ملاکه و یا از روی تجربه است ؟!نقل قول:
ضمن تایید صحبت های دوستمون مهمترین تفاوت این سنهایزرها در open و closed بودنشونه. دو مدل اول open هستند و دو تا مدل بعدی closed. اگه بیشتر آهنگ های house و hip-hop و electro و trance گوش میکنی فکر میکنم closed برات مناسب تر باشه. ولی خب open ها در کل کیفیت صدای بهتری دارن و راحت تر هستند.
من ممکنه هر چیزی گوش بدم ...
ولی بازم ... راحتی ... :دی
نه، من تو اتاق خودم استفاده میکنم ... فکر نکنم بیرون از خونه و یا اتاقم نیاز باشه ... ولی اگر هم باشه .. یعن واقعا اینقدر نفوذ صدا به محیط و برعکس زیاده ؟!نقل قول:
و برعکس! آزار دهنده ترین قسمت قضیه توی مترو و تاکسی و خیابونه (یا توی خونه و تلویزیون و فک و فامیل و ..) که نمی تونی از موسیقیت لذت ببری و صدای بیرون به تو درز می کنه...
اصلا بهتره این مسئله ی راحتی و ... رو بفهمم تا بعد در مورد این موضوع صحبت کنیم.
چند سوال :
این مسئله ی راحتی روی سر ... (فشار به گوش نه ! روی سر ... جاگیری و ...) به وزن این هدفون ها هم بستگی داره .
ایا اینها وزنشون استاندارد خاصی داره ؟!
استحکام این هدفون ها چطوریه ؟! مثلا مدل Aurvana کمی نازک به نظر میرسه ... ولی شکیل و زیباست ...
این جک های 6.3 برای چی هستند ؟!
راستی یک سوال آخر ...
احیانا اگر مشکلی برای هدفون پیش بیاد تعویض میشه یا تعمیر ؟! منظورم اینه که قابل تعمیر هست و یا ... ؟ اصلا چه چیزهایی شامل گارانتیه و ...
در موارد عادی خرید زیاد گیر نمیدم ولی وقتی مسئله صدا و کیفیت اونه کمی وسواس هستم ..
کارت صدای من هم آنبرده و برای مادربورد P5K-Deluxe و 7.1 کانال ...
ایا اگر بخواهم یک کارت صدا بخرم میتونم کیفیت صدای چشمگیری داشته باشم ؟!
ببخشید سوال زیاد شد ...
نقل قول:
نمي خوام زياد باشه :8:
نه خيلي كم ونه خيلي زياد متوسط
وكيفيت خوب:5:
حالا چي پيشنهاد مي كنيد؟