باز که باختیم!
چرا هر بازی یکی در میون میبریم؟!:n04:
Printable View
باز که باختیم!
چرا هر بازی یکی در میون میبریم؟!:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستریونایتد باید با مویس ادامه بدهد؟
شروع ضعیف منچستریونایتد در رقابت های این فصل، تردیدها در مورد توانایی های مویس را افزایش داده است
سایت گل- شش بازی، 7 امتیاز و رتبه دوازدهم جدول؛ این ضعیف ترین شروع منچستریونایتد در لیگ برتر است. هواداران شیاطین سرخ می دانستند که تیم شان با رفتن فرگوسن احتمالا دچار یگ "سکته ناقص" خواهد شد اما مطمئنا خیلی از آنها نمی توانستند تصور کنند که تیم شان در خانه مغلوب وست بروم شود و چنین شروع ضعیفی داشته باشد.
اگر این روند ادامه پیدا کند، نه تنها قهرمانی در لیگ برتر، که حتی ممکن است رسیدن به چمپیونزلیگ هم برای منچستریونایتد غیرممکن شود.
به نظر شما، در این شرایط مدیران باشگاه باید چه تصمیمی بگیرند؟ آیا هنوز مویس را گزینه مناسبی برای هدایت این تیم می دانید و معتقدید که باید زمان بیشتری به او داد یا از آن دسته ای هستید که اعتقاد دارند منچستریونایتد به یک مربی بزرگتر نیاز داشت؟
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
مویس: بد بازی می کنیم اما بهتر می شویم
منچستریونایتد امروز در الدترافورد مقابل وست بروم 2-1 شکست خورد تا در رتبه دوازدهم جدول لیگ برتر قرار بگیرد.
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که تیمش با تمام توان بازی نمی کند و اگر بخواهند از عنوان قهرمانی شان دفاع کنند، باید عملکرد بهتری در خط دفاعی داشته باشند.
منچستریونایتد امروز در الدترافورد مقابل وست بروم 2-1 شکست خورد تا در رتبه دوازدهم جدول لیگ برتر قرار بگیرد.
مویس به خبرنگاران گفت:" ما از ابتدا بازی ضعیفی ارائه دادیم و در پاسکاری به اندازه کافی سریع نبودیم. ما صاحب توپ بودیم اما نمی توانستیم موقعیت اینجاد کنیم.
ما در نیمه دوم خوب دفاع نکردیم اما من انتظار داشتم با توجه به پتانسیلی که داریم، در این دیدار پیروز می شدیم.
فکر می کنم آنها در خط حمله خیلی خوب کار کردند و شایسته پیروزی بودند.
نگران واکنش هواداران نیستم زیرا آنها فوق العاده بودند. هواداران در دیدار مقابل لیورپول خیلی خوب از ما حمایت کردند. آنها انتظار دارند ما خوب بازی کنیم اما ما خوب بازی نمی کنیم."
این دومین شکست پیاپی منچستریونایتد در لیگ برتر است اما مویس اعتقاد دارد که تیمش در هفته های آینده نتایج بهتری کسب خواهد کرد.
" نتایج بد همیشه اتفاق می افتد. مهم این است که چطور به آن واکنش نشان بدهید. هنوز بازی های زیادی باقی مانده و مسئله این است که ما چطور در دیدارهای بعدی عمل کنیم. ما منتظر دیدارهای بعدی هستیم."
این چرت و پرت ها چیه گل مینویسه
هر نتیجه ای هم که بدست بیاد ما قطعا به مویس اعتماد میکنیم و حالا حالاها مویس تو منچستر میمونه
نا امید کننده بود
برد بازی با لیورپول امیدوارمون کرد حالا دوباره باختیم.شاید یک پیروزی دیگه در لیگ قهرمانان تیم رو برگردونه
فلینی هم یه گل زد که موهاش تو آفساید بود
دیگه مویس شورشو در اورده. بازی دیروز هم خودش رکورد زد هم کمک کرد وست بروم رکورد بزنه. بدترین شروع فصل یونایتد از سال 1989!! رده 12 و فقط 7 امتیاز!! و اولین برد وست بروم در اولد ترافورد در لیگ برتر و اولین بردشون بعد از سال 1978!!! کلی هم مصدوم داشتند
مویس تیم و داره تبدیل می کنه به یه تیم معمولی بدون برنامه هجومی. مقابل تیم های قوی که دفاعی میچینه وقتی هم عقب میفته هیچ برنامه ای نداره. نمونش تو بازی با سیتی و تعویض نکردناش مشخص بود.
اینجا اورتون نیست آقای مویس!!
بار ها گفته بودم که اگر فرگی بره تیم نابود میشه
ولی حتی تصور نمیکردم در این حد هم نابود بشه
اخه مویس نمیدونم چرا این تیم به این ماهی که دست چین فرگی هست
رو نمیتونه مربی گری کنه و به وست بروم باخت بده
واقعا دارم شاخ در میارم
عزیزان من یه مقدار خونسرد باشین شما اگه با تیم بچه های محلتون بخواین مچ بشین 6 ماه طول میکشه حالا این جا که دیگه بماند.....دو تا بلدرچین میندازی کنار هم 3 ماه طول میکشه با هم کنار بیان اونوقت شما انتظار دارین با 7 8 تا بازی مویس بتونه مثل فرگوسن نتیجه بگیره.....
خود سر الکس هم در شروع کارش خوب کار نمیکرد....
دقیقا : سر رو قبول دارند هوادارا پس به حرفش در مورد تائید مویس باید ( تاکیدا ) باید اعتماد داشته باشیم . برگردیم به پستهای دو سه ماه قبل : 90 درصد نظرات برای موفقیت در فصل بعد بود نه این فصل !! با این تغییرات کادرنقل قول:
در ثانی : مویس بازیکن میخواست و مریض نبود که تیمش توی دو پست اساسی لنگ بزنه ! مث دوره فرگی آدمای باشعوری که خرج کردن بلد نیستن تیم رو تقویت نکردن ! تیمای دیگه با بازیکن های خوب قرارداد بستن و تقویت شد ن و ما نسبت به اونا با دست خالی داریم میریم به میدان . همه چی رو بندازیم گردن سرمربی چیزی حل نمیشه
درسته،الان خیلی زوده برای انتقاد،نقل قول:
و بخاطر همین هم مویس خریدهاش رو گذاشته برای ژانویه تا با شناخت کامل از تیم،خرید کنه
دوستان لطفا بیخودی نتایج ضعیف مویز رو با شروع فرگی مقایسه نکنید. فرگی وقتی اومد یونایتد تیمی کاملا معمولی رو هدایت کرد و بعد سه سال به موفقیت رسید و وقتی هم قهرمان لیگ شد هیچ کس از طرفدار ها هم از اون یونایتد انتظاری نداشتن و نمیدونستن از شادی چی کار کنن، اما تیمی که فرگی به مویز داد همین سال گزشته با اختلاف امتیاز زیاد قهرمان شد و در واقع یونایتدی که به مویز دادن موفق ترین تیم تاریخ انگلیس هست که از یک دوره ی طلایی میاد و الان به این روز افتاده، در ضمن فرگی قبل اینکه بیاد یونایتد خودش رو در ابردین اثبات کرده بود و جامهای گوناگونی رو برای این تیم ناشناس اورده بود که یکی ازون ها هم جام قهرمانان جام حذفی بود که با برد بایرن و مادرید بدست اومد بعدم که فتح سوپر کاپ اروپا با برد هامبورگ، همه ی اینا با تیمی به اسم ابردین؛ حالا مویز قبل اینکه بیاد یونایتد چه جام هایی رو گرفته؟؟؟ من قبول دارم که هنوز برا قضاوت زوده و مویز زمان نیاز داره، اصلا هم دوست ندارم یونایتد ازون تیمها شه که هر ماه مربی عوض می کنه اما اینکه نتایج ضعیفش رو به اول حضور فرگی ربط بدیم توحین به سر هست. در اخر هم که من خودم هیچ مربی رو به اندازه فرگی قبول ندارم و به نظرم بهترین مربی تاریخ هست اما حالا چون تشخیص داده مویز جانشین خوبی براش هست دلیل نمیشه یونایتد باهاش تا دسته دو بره!