خب! پس چرا مال من داره؟! نکنه دروغ میگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خب! پس چرا مال من داره؟! نکنه دروغ میگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز دلم واسه منم نداره.نقل قول:
اگه میشه شما نسخه فریم وار و ورژن نرم افزار دوربینتو بنویس.
ممنوننقل قول:
پس اين مسئله يعني ريست شدن گوشي مشکلي براي گوشي ايجاد نميکنه؟
نقل قول:
با تشکر از شما ممنون می شم اگه بگذارید خدانگهدار
نقل قول:
با سلام شما دوست عزیز ممنون که جواب من رو دادین یه سوال دیگه دارم من می خواهم فیلم بریزم تو گوشی این گوشی یعنی K750 چه فایل هایی رو پشتیبانی می کنه و یه نرم افزار معرفی کنید که فایل های تصویری رو به این پسوند تبدیل کنه راستی من کلی فیلم باحل 3gp دانلود کردم می خواهم اونا رو تبدیل کنم که K750 بتونه پخشش کنه ولی فکر کنم K750 پسوند 3gp رو پشتیبانی کنه ممنون می شوم هر شما یا هر فردی که در این ظمینه اطلاع دارد من رو راهنمایی کنه نمیدونم این تایپیک بود یا یه انجمن دیگه یه این جور چیزی بود ولی یادم نمیاد ممنون خدانگهدار
اين 3gpرو که همه گوشي ها مي شناسن همينجوري بريز رو گوشي
با سلام یه دنیا از شما یعنی آقای royaye_talkh55 متشکرم چون همش در این فکر بودم که برای انتقال فایل ها چه باید بکنم و از چه نرم افزاری باید استفاده کنم این حرف شما کلی من رو شاد کرد و دیگه به فکر هیچ چیزی نستم چون من هر چی فیلم دارم 3gp هست دستت درد نکنه
خوب موقع عوض کردن تم گوشی رو در حالت انگلیسی بزارین.نقل قول:
E2Group جان گوشیهای سونی اریکسون از جمله K750 فرمتهای 3gp و Mp4 رو پشتیبانی می کنند.اگه کلیپ با فرمتهایی غیر از اینا داری میتونی با نرم افزارهای مختلفی تبدیل کنی از جمله Total Video Convertor که واقعا همه کارست و Virtual Dub و ....
در ضمن کلیپهایی که با دوربین این گوشی ضبط میشه با فرمت 3gp هستش.
فکر میکنم شما خیلی وقته که این گوشی رو دارید چون تا اونجایی گه من تحقیق کردم این ویژگی ماله گوشی های سری اوله و با فریم ویر و اینجور چیزا قابل حل نیستنقل قول: