من یه دستگاه T7 گرفتم
ولی 13 تا کانال تلویزیونی بیشتر نمیگیره
از شبکه های جام جم، فقط جام جم 1 الان پخش میشه؟
Printable View
من یه دستگاه T7 گرفتم
ولی 13 تا کانال تلویزیونی بیشتر نمیگیره
از شبکه های جام جم، فقط جام جم 1 الان پخش میشه؟
درسته. جند روز است كه الكوثر قطع شده . از جام حم ها فقط شماره 1 آن پخش ديجيتال زميني در تهران دارد.نقل قول:
الان نزدیک به 1 ساعت میشه که به غیر از 8 تا کانل اصلی ایران، مابقی نمیگیره
3 بار هم Search کردم
دوست عزيزنقل قول:
نظرتون راجبه دستگاه چيه ؟
از لحاظ كيفيت و عملكرد؟؟
دستگاه خیلی خوبیهنقل قول:
کیفیت تصویرش خوبه و صدای خوبی هم داره:8:
امکان اتصال به هارد اکسترنالش خیلی چیزه خوبیه، فقط من یه برنامه ضبط کردم ولی وقتی خواستم با کامپیوتر بازش کنم باز نمیشد.:5:
دوستان اگه اطلاعاتی در باره نحوه ضبط و پخش اطلاعاتی دارن، لطفا یه توضیحی بدن:11:
بايد فيلم ها رو با برنامه TotalMedia 3.5 ببيني . در ضمن آقاي كريمي پور گفته يه نرم افزار رو هم براي تبديل فايل ها قراره روي سايت بزارند.نقل قول:
با عرض پوزش از شمانقل قول:
ظاهرا حق با شما بوده و کارت تی وی من(210se) مشکل دارد. جالبه من زمانی که سیگنال دارم و با برنامه tivme و یا سایر برنامه ها ، تلویزیون دیجیتال رو نگاه می کنم. و برنامه رو می بیندم و ویندوز سونم رو اسلیپ sleep می کنم و مجدد روشن می کنم دیگه سیگنال ندارم.
برنامه TotalMedia 3.5 از کجا میتونم دانلود کنم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
فرایند Sleep کردن کامپیوتر مشکلات زیادی را هم برای من به وجود می آورد ! به همین خاطر تصمیم گرفته ام را که کامپیوترم را هیچ وقت Sleep نکنم ! جالب این است که این مشکلات روی XP نبود ولی هم روی ویستا هم روی سون داشته ام.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
اگر کوتاه مدت بوده مشکلی نیست. فعلا" ما با T-7 سیزده کانال تلویزیون را داریم.نقل قول:
درود بر همه دوستان
و با جسارت خدمت اساتید
دستگاه t-7 پروویژن رو برای دوستانم تهیه کردم و شخصا همه جوره تست کردم . نتایج به شرح ذیل :
تصویر بسیار شفاف و عالی ( به نسبت آنتن معمولی چون خودم از طریق دیش و ال ان بی می گیرم)
ضبط با کیفیت بالا و پخش با همان کیفیت
امکان پخش فرمت های بسیار زیاد از روی فلش و هارد اکسترنال حتی هارد ا ترابایت
اما کمبود هایی هم داره که به نظرم بشه رفع کرد
مثلا
عدم پخش زیرنویس فارسی که دوستان بسیار اشاره فرمودند
عدم پخش فایل های rmvb و wmv
فریز ثانیه ای پس از تعویض کانال
نداشتن منوی فارسی و ....
دیگه یادم نمیاد
.
در ضمن یه دونه هم از اون mini media player ها هم برای خودم خریدم خیلی کوچولو و جالبه فقط زیرنویس و منوی فارسی نداره و فایل های mkv و wmv رو هم پخش نمی کنه اما rmvb رو پخش میکنه .
میخواستم ببینم برای این دستگاه کوچولوه هم آپدیت میاد یا نه ؟
ممنون