به جون مدیران میهن دانلود هیچ فرقی با هم ندارن همشون یکی هستندنقل قول:
فقط الان دزدها دارن ملت رو با نسخه فاینال تیغ میزنن میفروش بهشون
Printable View
به جون مدیران میهن دانلود هیچ فرقی با هم ندارن همشون یکی هستندنقل قول:
فقط الان دزدها دارن ملت رو با نسخه فاینال تیغ میزنن میفروش بهشون
عرض کردم که بعد از نیم ساعت پاکش کردم .....نقل قول:
از این نسخه جدید تر هم داریم بدون آپدیت ؟؟؟
9200.16384.x86fre.win8_rtm.120725-1247
البته این 32بیته !! اونی که دوستمون گذاشتن ( MSDN ) ورژنش با این یکیه ؟؟
دوست عزیز همون rtm که 3 ماه پیش عرضه شده دیگه جدیدتر از اون نیومده توی اینترنتنقل قول:
هرچی توی این سایتهای خارجی و ایرانی میبینی همون ورژن 3 ماه پیش هست الکی دانلود نکنید
درود.
این پست پاک هم بشه ؛ راضی ام ؛ چون حرفمو زدم.
دوستان بس کنید دیگه ؛ شورش رو در آوردید.
الان تنها نسخه ای که توی سایتها هست ؛ همه همینی هست که نصب کردیم و دانلود کردیم. فعلا خبری از نسخه ی Retail و ... نخواهد ؛ گول حرفای الکی رو هم نخورید.
ضمنا ؛ به هیچ وجه هم هیچ گونه تبلیغی نکنید ... دوست من ؛ میهن دانلود دوست داری ؛ برو از همونجا بگیر ؛ بسه دیگه.
تا بود همه ی ما سرکار بودیم چون میهن دانلود معرفی نکرده بود ؛ بنابریان ما که دانلود کردیم ؛ اشتباه کردیم که از سایت معظم میهن دانلود نگرفتیم!
حالا هم که میهن دانلود اومده و همین نسخه ای که ما گذاشتیم رو معرفی کرده ؛ چیزی نمونده که گفته بشه ؛ شده کرک معتبر! والا به خدا قسم اینم همون کرکی هست که همه ی ما داریم استفاده میکنیم ؛ هر چیزی حدی داره.
=> فعلا خبری از Retail و ... نیست و این نسخه های جدید همشون یکی اند ؛ هر کدوم رو دانلود زدید ؛ امیدوارم حالش رو ببرید.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
آقایون بیخیال !!
یکی در مورد MSDN توضیح بده :31: این نسخه نسبت به نسخه های دیگه چه تفاوتی واسه کاربر ایجاد میکنه ؟؟ :sq_24:
خوب قسمت آخر تو حوصله این تاپیک نیست.من فقط چند تا گزینه رو به عنوان پیشنهاد معرفی میکنم.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک هر کدوم مراجعه کنید:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی برا چک کردن SHA1 قبل از نصب میدونه ؟
سلام دوستان
خسته نباشید
چرا ویندوز 8 فاینال پس نمیاد
تقریبا 15 روز گذشته ولی هنوز خبری نشده ازش :|
تمام ویندوزهایی که در سایت آمازون برای فروش گذاشتند، همگی DVD-ROM - Oct 26, 2012 هستند.