سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.
اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.
کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.
uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟
این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.