راستی من از روی مبتکران میخونم
Printable View
راستی من از روی مبتکران میخونم
سلام دوست من در صورت قبولی در دوره ی روزانه حق ثبت نام در سال بعد را ندارید (منتظر دفترچه امسال و قوانین اون باشید)نقل قول:
بدون در نظر گرفتن نوع دیپلم میشه در کنکور رشته دیگه شرکت کرد
پیروز باشید
دوستان من کتاب گاج سفید فیزیک پایه رو خریدم! چاپ 90-91 عه! چقدر تفاوت داره با چاپ جدیدش؟ مطالب عوض شده؟ به نظرتون عوضش کنم با گاج خاکستری؟
جلد دوم فیزیک گاج خاکستری (پیش و پایه) کی میاد؟ من هرجا میرم نداره!
ویرایش:
راستی من گاج خاکستری دین و زندگی هم گرفتم! یکمیشو خوندم تقریبا متن کتاب رو آورده کپی کرده! توضیحات اضافی هم زیاد داره!
به نظرتون کتاب+آیات و نکات گاج بهتر نیست؟
فيزيك پايه هيچ تغييري نداشته من خودم از چاپ 88 استفاده ميكنم!البته با چاپ جديد هم مقايسه كردم تفاوتي اشكاري نداره!فيزيك پيش 2 تغيير كرده.
سلامنقل قول:
کدومش رو میفرمایید ؟ پیش دانشگاهی یا پایه ؟ چقدر تغییر کرده ؟
ممنون .
تقریبا تغیییرات زیاد هست.نقل قول:
کتب جدید رو شما حتما بخونید.
سوالات امسال از کتابهای جدید هست..
با سلام خدمت همه دوستان گل من امسال میخوام کنکور بدم و رشته ام انسانی هست باید واسه کنکور فقط کتاب های 2 و 3 و پیش رو بخونم همین؟ بعد چه کتاب های دیگه ای به جز کتب درسی پیشنهاد میدین ممنون
تغییرات کتب نسبت به چاپ 89-90 چیا بوده در رشته تجربی؟
من با کلی ذوق و شوق رفتم 21 مهر آزمون قلم چی دیدم رشتمو اون بالای پاسخ نامه زده ریاضی به جای تجربی.بعد بهم گفتن فعلا عمومیا رو بزن.عمومی تموم شد رفتند دنبال دفترچه اختصاصی گشتن و بعد از حدود 10 دقیقه اومدن دفترچه دادن.وقت برای بقیه تموم,گفتن تو وقت بیشتری داری اما من از اول آزمون حالم گرفته شده بود با بقیه تحویل دادم.بعد گفتن بیا سوالا رو توی این پاسخ نامه که سوراخ بود وارد کن (یعنی یه جاهایی نمی شد گزینه ی خاصی رو زد چون سوراخ بود !!!!!!!!!).جالبه الان توی سایت قلم چی هنوز رشته رو اشتباه زده و آزمون اول رو نوشته غایب!
امروز هم که گزینه ی دو بود که تو مدرسمون اجباریه و من کلا بهش اهمیت زیادی نمی دم و برنامم رو بر مبنای قلم چی جلو می برم و فقط درسایی رو می زنم که معلما با اون نمره ی مستمر می دن.
اینم درصدای اختصاصی هام تو گزینه ی دو:
زیست شناسی پیش دانشگاهی مشترک=82%
زیست شناسی پیش دانشگاهی اختیاری=84%
ریاضی=73%
شیمی=48%
فیزیک سر این آزمون چون معلممون نگفته بود نمره میده نزدم.
کلا فقط قلم چی.گزینه ی دو فقط برای نمره ی مستمر :دی.
منطقه 3 هستم.
راستی من تو شیمی با بدست آوردن عدد نهایی توی این آزمون مشکل داشتم.
دوستان بعضی موقع ها احساس می کنم شیمی مبتکران تستاش بعضی تیپ های تست رو نداره و اومده روی چند تیپ خاص تاکید کرده.
نظرتون کلا در رابطه با درصد های آزمون و این شیمی چیه؟
ممنون.
ثبت نام کنکور کی هست؟ توی آذر ماه؟