مبارک باشه محمد.نقل قول:
از آل دیجیتال گرفتی؟
من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!
مبارک باشه محمد.نقل قول:
از آل دیجیتال گرفتی؟
من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!
باو چه مشکلی ، بخر این حرفا چیه. :دی
اتفاقه دیگه ... 720 هزار دارم میدم... :44:نقل قول:
دوست عزیز ، از این بابت مطمئن باشید که تا اومدن نکسس بعدی امکان نداره بازی ــی بیاد که این نتونه از پسش بر بیاد.نقل قول:
گوشی واسه خود گوگله ، خود گوگل نمیزاره چنین شرایطی پیش بیاد!
GS Advance اصلا قابل قیاس با این نیست! دولوپمنت این 4 برابر GS Advance ارزش داره.نقل قول:
البته یه نکته ای هم هست ، من حدود 5 - 6 گیگ فقط موزیک ویدیو دارم روی گوشیم که میتونم بریزم رو فلش و با OTG استفاده کنم. اینطوری از اون قضیه 2 گیگابایت بالاتر میره. :دی
اما در هر حال مساله حجم می تونه برای خیلی کاربر ها مشکل ساز بشه.
حرفتون کاملا درسته ....advance در مقابل نکسوس حرفی واسه گفتن نداره .در هیچ زمینه ای....چه دوربین .چه صفحه..چه سی پی یو و از همه مهم تر ورژن اندروید...ولی اگه بیاد زیر 530 40 که حتما میاد {با توجه به اینکه تازه داره کم کم میاد تو بازار} اون موقع به یکی از گزینه های خوب بدل میشه
حالا از بحث نکسوس خارج نشیم دیگه
راستی تا حالا از این قابلیته هست که برای باز شدن قفل گوشی باید چهره شما رو شناسایی کنه استفاده کردید؟؟؟خوبه؟؟؟تو شناسایی چهره اذیتتون نمیکنه؟
حالا که بحثش پیش اومدنقل قول:
سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !
محمد مبارکت باشه چند تا دیگه سفید داشت ؟ :دی
قابلیت به شدت مزخرفیه که روی اکثر رام ها هم ورداشتن. من مشکلی نداشتم ، ولی اصلا چیز کاربردی ــی نیست. همون پینکد مناسب تره.نقل قول:
ICS نیاز به ریسورس بالاتری داره و آپدیت به ICS نه تنها بنچمارک رو بهتر نمی کنه ، بلکه پایین تر هم میاره.نقل قول:
ضمنا گوشی فقط CPU و GPU نیست ، خیلی نکات دیگه ای هم وجود داره.
دوست گلم از حرفم بد برداشت نکنیدنقل قول:
حالا که بحثش پیش اومد
سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !
من با توجه به قیمت الان نکسوس و ادونس و قیمت نزدیکی که به هم دارن اینو گفتم که ادونس به نسبت نکسوس حرفی برای گفتن نداره
در حال حاضر نکسوس تقریبا 50 تومن گرون تر از ادونس هست ولی در مقابل رزلوشن بیشتر صفحه .فیلم برداری فول اچ دی.کلاک بیشتر سی پی یو {اینو نمیشه مزیت دونست ولی برا کسی که اهل اور کلاک نیست مزیت هست} طراحی بهتر{البته سلیقه ای هست ولی به نظر من نکسوس خیلی قشنگ تره}.رم بیشتر .اندروید 4 .همچنین اندروید بعدی و .... خیلی چیزای دیگه با خرید نکسوس به دست میاره...
گزینه های بالا معیار کمی برای انتخاب گوشی نیستند
ولی بازم میگم همون طورم که در پست قبلی گفتم اگه قیمتش زیر 550 بیاد که حتما هم میاد گزینه خیلی خیلی خوبی هست ادونس و همچنین بدون رقیب
مرسینقل قول:
من حضوری از آل دیجیتال خریدم
ممنوننقل قول:
والا فعلا که تموم کرده
-------------------------------------------
راستی در باره صدا و باتری هم فکر میکردم خیلی بد باشه ولی الان هم به نظرم صداش عالیه هم باتریش !
-----------------------------------------------------------------------------
فقط یه سوال من رام رسمی 4.0.4 رو روش نصب کردم سرعتش همه جا خوبه - فقط تو ورود و خروج از منوی اصلی app سرعتش خیلی میاد پایین و کند این کارو میکنه تو فیلم هایی هم که از این گوشی تو نت دیده بودم اونجا هم همینطوره الیته فقط موقع ورود و خروج این جوریه اگه نه مثلا موقع حرکت بین صفحه ها عالیه
راهش چیه درسته بشه ؟ لانچرش رو باید عوض کنم ؟