انقل قول:
درسته. چون راستش گوشی را خاموش نمیکردم.
الآن که شما گفتید گوشی چینی ام را که خیلی ساده است، گذاشتم روآلارم و خاموش کردم. وقتی زنگ زد، باور نمیکردم.G-Tide
انقل قول:
درسته. چون راستش گوشی را خاموش نمیکردم.
الآن که شما گفتید گوشی چینی ام را که خیلی ساده است، گذاشتم روآلارم و خاموش کردم. وقتی زنگ زد، باور نمیکردم.G-Tide
دو صفحه اومد جلو تاپیک کسی جوابی نداد. بحث آلارم ساعته فعلا ....نقل قول:
سکوت علامت رضایته دیگه نه؟ یعنی برم بخرم؟
مینی اکسپریا چجوریاس؟
من الآن فروم های خارجی را می خوندم مثل اینکه آیفون هم حتی اگه خاموش باشه روشن نمی شه (خودم تست نکردم) تا جایی که من خوندم اسمارت فون های آندروید و ویندوزفون اینجورین!
اینم از یکی از مشکلات بزرگ (البته برای بعضیا مثل خودم) فقط به خاطر سیستم عاملشه فکر کنم چون خیلی طول میکشه گوشی راه بیفته
اینجوری میشه.پس نوکیا 1100 یه قابلیت بیشتر از این گوشی داره!!:15:پس بچه ها برید همون 1100 نوکیا رو بخرید بهتره حیف پول نیست میدید جای این گوشی؟!!:13:
شما توی قسمت مشاوره خرید تاپیک بزنید بهتون جواب میدیمنقل قول:
توی یک کلوپ انتظار پاسخگویی فوری نداشته باشید
پس 1100 مبارکتون باشه:)نقل قول:
بچه ها من وقتی با usb به laptop وصلش می کنم گزینه ی safely remove hardware نمیاد و نمیشه ایجکتش کرد مگه اینکه usb رو بیرون بکشم. ویندوزم سونه، در ضمن گوشی تو حالت مدیا ترنسفره. بره شمام اینجوریاس؟
edit: حل شد
یافتم! یافتم!
سلام؛ رفتم تو آندروید مارکت و گشتم. نرم افزاری بنام Power Schedule
هست که طبق شرحی که نوشته گوشی را خاموش میکنه (البته حتماً کامل خاموش نمیکنه) و سر ساعتی که میخواهید آن را روشن میکنه.
حالا اگه مثلاً شما آلارم را روی 7:00 بگذارید و این برنامه را روی 6:59 مشکل حله.
البته نرم افزارهای دیگه ای هم بودند که همه چیز گوشی را بجز آلارم قطع میکردند و سرساعت دوباره روشن میکردند یا حالت هواپیما را در ساعت خاصی برمیگرداندند.
بنظرم همه اینها مشکل را حل میکنه.
<<راستی، این پولیه. یک دلار.
آقا دمت گرمممم
رو این قضیه بیشتر کار کنین،یه نرم افزار OK پیدا کنیم واسه این مسئله،من خودم الان خیلی اندو بلد نیستم،به خاطر همین محتاجم بهتون :دی
یعنی تاپیک کلا خوابه !
بچه ها چه سایز والپیپری اسه این باید استفاده کرد ؟
320*480 خواستم بزارم،نمیشه،فقط میشه یه بخش از عکس رو گذاشت،نه همش ×!