مسی: بولیوی ما را غافلگیر کرد
مسی و آگوئرو از بازی خوب بولیوی و گل نیمه دوم این تیم غافلگیر شده اند
سایت گل – آرژانیتن در قدم اول رقابت های کوپا آمهریکا مقابل بولیوی با تساوی یک بر یک متوقف شد.
لیونل مسی ستاره آرژانتینی ها در مورد این بازی به خبرنگار سایت گل گفت:" بولیوی با گلی که به ثمر رساند ما را غافلگیر کرد. اما خوشحالم که با گل آگوئرو توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم. همه ناراحت هستند که نتوانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
" به نظرم خوب بازی کردیم اما باید در چند نقطه نسبت به بازی قبل پیشرفت کنیم."
آگوئرو نیز که گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند معتقد است باید این شکست را فراموش کنیم و به بازی های بعدی فکر کنیم
او به خبرنگار گل گفت:" همیشه بازی های اول بسیار دشوار است. دفاع بولیوی بسیار فشرده بود اما مهم این است که بازی را نباختیم."
" در بازی های بعدی مطمئنا بهتر خواهیم بود و با سپردان این بازی به دست فراموشی می توانیم بار دیگر به اوج باز گردیم و به قهرمانی فکر کنیم."
گانسو و پاتو تایید کردند؛ مسی بهترین است
این دو ستاره سلسائو بازیکن آرژانتینی بارسا را مورد ستایش قرار دادند و علی رغم اینکه خود از توانایی های بالایی برخوردارند، مسی را بهتر می دانند.
سایت گل- الکساندر پاتو، گانسو ، ستاره های جوان تیم ملی برزیل، معتقدند مسی در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است.
این دو ستاره سلسائو بازیکن آرژانتینی بارسا را مورد ستایش قرار دادند و علی رغم اینکه خود از توانایی های بالایی برخوردارند، مسی را بهتر می دانند.
گانسو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بی تردید او از سیاره دیگری آمده است زیرا کارهایی می کند که بقیه نمی توانند."
پاتو، مهاجم تیم میلان، نیز صحبت های هم تیمی اش در تیم ملی برزیل را تایید کرد و گفت:" من وقتی به میلان رفتم، 18 ساله بودم اما دوران حضورم در ایتالیا به من کمک کرد تا پخته شوم. اکنون من بازیکن کامل هستم، شماره 9 تیم ملی برزیل. با این وجود مسی بهترین است.
با داشتن نیمار، گانسو و روبینیو، ما بازیکنان فوق العاده در اختیار داریم. من با همه هم تیمی هایم روابط بسیار خوبی در داخل و خارج زمین دارم. این تورنمنت برای من بسیار مهم است."
زین الدین زیدان: بارسا خوش شانس است که چنین نسلی را در اختیار دارد
7 بازیکن از تیم بارسا که در فینال امسال لیگ قهرمانان حضور پیدا کردند از جمله سه ستاره اصلی تیم، مسی، ژاوی و اینیستا از محصولات مدرسه فوتبال لاماسیا هستند.
سایت گل- زین الدین زیدان، ستاره سابق رئال مادرید، نسل فوق العاده بازیکنان جوان بارسا را مورد ستایش قرار داد و آنها را دلیل موفقیت های باشگاه کاتالانی دانست.
7 بازیکن از تیم بارسا که در فینال امسال لیگ قهرمانان حضور پیدا کردند از جمله سه ستاره اصلی تیم، مسی، ژاوی و اینیستا از محصولات مدرسه فوتبال لاماسیا هستند.
زیدان معتقد است تنها یک بار در طول سال ها چنین بازیکنانی در کنار هم قرار می گیرند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا بسیار خوش شانس است که چنین نسل فوق العاده ای را در آکادمی جوانانش در اختیار داشته است. شما چنین نسلی را زیاد نمی بینید."
رئالی های به دلیل اینکه ترجیح می دهند به جای پرورش بازیکنان جوان، ستاره های بزرگ را به خدمت بگیرند، به عنوان یک باشگاه خریدار شناخته می شوند اما ستاره سابق فوتبال فرانسه معتقد است رئال نیز سیستم جوانان فوق العاده ای دارد.
" اگرچه بسیاری طور دیگری فکر می کنند، سیاست رئال همواره پرورش بازیکنان جوان بوده است. ما دائما در مورد بودجه 75 میلیون یورویی برای انتقال من صحبت می کنیم یا مبلغ 93 میلیون یورویی که برای خرید کریس رونالدو هزینه شد اما کمتر در مورد بازیکنان زیادی در لا لیگا صحبت می شود که در آکادمی جوانان رئال رشد کرده اند.
برای این بازیکنان رسیدن به تیم اصلی بسیار دشوار است. بنابراین آنها استعداد شان را در جای دیگری به نمایش می گذارند."
ویکتور سانچس از بارسا جدا شد
مسئولان بارسا قرارداد ویکتور سانچس را فسخ کردند تا این بازیکن به صورت بازیکن آزاد به باشگا متمول نوشاتل زاماکس سوئیس بپیوندد
سایت گل – ویکتور سانچس بارسلونا را به مقصد نوشاتل زاماکس سوئیس ترک کرد.
باشگاه بارسلونا می تواند تا مهلت نقل و انتقال زمستانی سال 2012 سانچس را بار دیگر به خدمت بگیرد و همچنین از فروش این بازیکن به یک تیم دیگر سهمی دریافت خواهد کرد.
سانچس تلاش زیادی برای ورود به تیم اصلی بارسلونا کرد و دو فصل گذشته را نیز به صورت قرضی در تیم های دیگر گذراند.
او در فصل 10-2009 به صورت قرضی در خه رس بازی کرد و فصل گذشته را نیز در ختافه گذراند.
سانچس در فصل های 08-2007 و 09-2008 در مجموع 14 بازی برای بارسلونا انجام داد.
جديدترين اخبار نقل و انتقال بازيكنان در اروپا
پايان روسي و بارسا
براساس گفتههاي مدير برنامههاي «جوزپه روسي» فوروارد ايتاليايي تيم ويارئال اميدهاي موكلش براي رفتن به بارسا به پايان رسيده است.
«جوزپه روسي» از اولين بازيكناني بود كه مورد توجه كاتالانها قرار گرفت. اما مثل اينكه بارساييها اولويتهاي ديگري داشتهاند چرا كه آنچنان كه بايد به دنبال خريد او نبودند. روسي در اين فصل و در 36 بازي 18 گل براي زيردريايي زرد به ثمر رساند. اما بارسلونيها در اين مدت به شدت مشغول مذاكره براي خريد سسك فابرگاس و الكسيس سانچز بودهاند. به نظر ميرسد آنها سانچز شيليايي را به روسي ترجيح دادهاند. مدير برنامههاي سانچز هم در اين مورد به sky sport گفته؛ «اين قرارداد و رفتن روسي به بارسا داستاني پايان يافته است. ما حالا مشغول بررسي پيشنهادهاي ديگر هستيم. البته اين احتمال هم وجود دارد كه او در ويارئال بماند.»
پاريسنژرمن به دنبال مسي جديد
مسوولان جديد تيم فوتبال پاريسنژرمن فرانسه كه مانند منچسترسيتي انگلستان توسط عربها خريداري شده است قصد دارند براي فصل آينده «مسي جديد» را جذب كنند. يكي از مسوولان جديد باشگاه فرانسوي در گفتوگويي اظهار داشته «ما براي 5 سال آينده برنامهريزي خوبي داريم. اما ما براي طولانيمدت اينجا هستيم. پاريسنژرمن پتانسيل خيلي خوبي دارد. آنها تنها تيم بزرگ فوتبال يك شهر 12 ميليون نفري هستند. ما هدفهاي خاصي داريم. ميخواهيم از سال 2012 به بعد هرساله در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا حاضر باشيم. از سال آينده هرساله در جمع 3 تيم برتر لوشامپيونا باشيم. كاكا، برباتوف و اتوئو همگي خوبند اما ما ستارههاي فردا را ميخواهيم. ميخواهيم روي جوانان سرمايهگذاري كنيم. ما به دنبال مسي آينده هستيم. بايد بهترين جوانان را جذب كنيم.»
ژروينيو: من براي قهرماني به آرسنال ميآيم
فوروراد تيم ليل فرانسه تاييد كرده قراردادش با آرسنال در مراحل پاياني قرار دارد و به زودي راهي لندن خواهد شد. آمدن ژروينيو مهاجم مليپوش ساحل عاجي كه نقش بسيار مهمي در قهرماني ليل در فصل گذشته فوتبال فرانسه دارد براي هواداران آرسنال خبر بسيار خوبي است. ژروينيو ميگويد ميخواهد براي قهرماني به آرسنال برود؛ «من به آرسنال ميروم چرا كه تيم جوان و خوبي است كه ميتوانم به راحتي با آنها هماهنگ شوم. به زودي كار قراردادم تمام ميشود. خوشحالم كه به آرسنال ميروم. اين تيم را دوست دارم و از بازيهاي آنها لذت ميبرم. من براي گلزني و قهرماني به لندن ميروم. آرسنال فوتبال بازي ميكند و اين همان دليلي است كه من به آرسنال ميروم. ليگ برتر بهترين ليگ فوتبال دنيا است و من هم دوست دارم جزيي از آن باشم. خيلي اميدوارم كه آرسنال دوباره به سطح قهرماني در رقابتهاي انگلستان برگردد.
مليپوش ازبكستاني در آرسنال
«اُديل احمداف» بازيكن مليپوش ازبكستاني ادعا كرده مورد توجه باشگاه آرسنال انگستان قرار دارد. احمدف كه بازيكن پاختاكور ازبكستان است در حال حاضر به صورت قرضي در «آنژي ماخاچكالا»ي روسيه توپ ميزند. او در پست هافبك بازي ميكندو 23 سال سن دارد. اين ازبك مدعي است آرسناليها براي ديدن همه بازيهاي او يك نفر را به روسيه فرستادهاند و بازي او را زير نظر دارند. آرسنال به دنبال من است. آنها بازي مرا زير نظر دارند. آنها يك يك بازيهاي مرا از نزديك ميبينند. اگر من به آرسنال بروم نه تنها براي من يك موفقيت و افتخار به حساب خواهد آمد بلكه براي كل فوتبال ازبكستان يك موفقيت است. اميدوارم اين اتفاق به وقوع بپيوندد.
آخرين پيشنهاد بارسلونيها به سانچز
سخنگوي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا اعلام كرده آنها آخرين پيشنهاد را براي جذب «الكسيس سانچز» مهاجم شيليايي تيم فوتبال اودينزه به مسوولان اين تيم ارايه دادهاند و ديگر از اين قيمت بالاتر نخواهند رفت. رييس تيم فوتبال اودينزه كه در اين روزها به شدت مشغول بازارگرمي براي بازيكن تيمش است اعلام كرده بود قيمت او 50 ميليون يورو خواهد بود و اين در حالي است كه قيمت قبلي او براي كاتالانها 45 ميليون بوده است. تيم منچسترسيتي انگلستان هم كه به شدت خواهان به خدمت گرفتن اين بازيكن بود چند روز پيش اعلام كرد ديگر براي جذب او اقدام نخواهد كرد چرا كه سانچز بارها از علاقهاش به بازي در بارسلونا حرف زده بود. «روبرتو مانچيني» سرمربي منسيتي در گفتوگو با شبكه SKY ايتاليا اظهار داشته «من با سانچز حرف زدم. او گفت كه دوست دارد به انگلستان بيايد اما بارسلونا را ترجيح ميدهد. ما هم از آخرين پيشنهادي كه به او داديم بالاتر نرفتيم. ما ديگر به دنبال جذب او نيستيم.» با اين وجود به دليل سنگاندازيهاي رييس باشگاه اودينزه اين مذاكرات هنوز به نتيجه دلخواهي نرسيده است. بارسلونيها حاضرند 27 ميليون در ازاي او پرداخت كنند. اما حاضرند كل حق اسپانسرينگ و تبليغات او را به اودينزه بدهند تا مبلغ را اينگونه بالا ببرند. سخنگوي بارسا هم در مصاحبهاي گفته ما آخرين پيشنهادمان را به مسوولان اودينزه داديم. ديگر قيمت را بالاتر نخواهيم برد. منتظر تصميم مسوولان اودينزه هستيم. اميدوارم آنها تصميم درستي بگيرند.