امروز یهو برنامه های شبکه های جدید (مستند,شما,آیفیلم و ...) قطع شد برای چند بار و شماره شبکه ها هم عوض شد !!!
برای همه اینجوری شده یا تلویزیون ما قاطی کرده؟
امروز یهو برنامه های شبکه های جدید (مستند,شما,آیفیلم و ...) قطع شد برای چند بار و شماره شبکه ها هم عوض شد !!!
برای همه اینجوری شده یا تلویزیون ما قاطی کرده؟
برای ما که کلا مشکل نداشته .نقل قول:
البته یه چند بار با اینکه قدرت و کیفیت سیگنال خوب بود هی قطع و وصل میشد .
سلام دوستان
یه سوالی در مورد تلویزیون ex520 دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .:11:
میخوام بدونم این تلویزیون قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی رو روی usb ای که به خود تلویزیون وصل میشه داره ؟
یعنی میشه تلویزیون رو جوری تنظیم کرد که هر روز راس ساعت 8 یه فیلم خاص رو از یه کانال خاص روی usb ای که به tv وصل کردیم ، ضبط کنه ؟؟؟؟
خیر دوست عزیز.نه تنها این tvبلکه فکر نکنم هنوز مدلی از tv با این قابلیت ساخته شده باشهنقل قول:
برای اینکار بهتره --- اکسترنال بخرید ( رسـیور یا همین مبدل های دیجیتال ----T )نقل قول:
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------نقل قول:
مرسی دوستان عزیز از توضیحاتتون .نقل قول:
تلویزیون صنام دارم که این قابلیت داره.نقل قول:
جدی میگی ؟!!!نقل قول:
من تا اونجایی که میدونم هیچ تی وی این قابلیت رو نداره به جز یه مدل جدید از توشیبا .
بخاطر شما این قابلیتو بطور کامل تست کردم ( تا الان تستش نکرده بودم) و تلویزیون با تایمری که داده بودم تونس ضبط برنامه رو انجام بده:27:نقل قول:
سلام.فلش مموری رو که به تلویزیون وصل میکنم نمی تونم ویدیوهای توشو ببینم. اشکال چیه؟ یا من اشتباه میکنم و همچین قابلیتی نداره؟