شما گفتید به صورت بیسیم از طریق Wi-Fi . پس آیا از طریق مودم Wi-Fi ایرانسل میشه به اینترنت وصل شد و اگه میشه چه جوریه؟نقل قول:
شما گفتید به صورت بیسیم از طریق Wi-Fi . پس آیا از طریق مودم Wi-Fi ایرانسل میشه به اینترنت وصل شد و اگه میشه چه جوریه؟نقل قول:
من تست نکردم. قاعدتا سیستمش مثل مودم های وای-فای ADSL هست و نباید مشکلی باشه.نقل قول:
سلام دوستان نظرتون در مورد این تلوزیون چیه با توجه به امکاناتش نظران و حسناتشو بگید قمیتشم 1.065 هست
تلویزیون ال ای دی سه بعدی 32 اینچ 32LM58000
یکی از امکان جالبش 3بعدی بودنشه ایا با 32 اینچ میشه فیلم 3 بعدی خوب دید در باره امکانلت 3 بعدیش بگید
سلام دوستان من c6960 دارم می خام این قطع های که مثل یو اس بی هست و وای فای هست رو تهسه کنم می هش راهنماییم کنید که چه قیمتی هست ؟؟
سلام آقایون...
من یه مشکلی دارم: من لپ تاپمو به تلویزیون با HDMI وصل میکنم , تلویزیون هم با کابل اپتیکال به سینما وصله ولی مشکلی که دارم اینکه صدای فیلمی که با لپ تاپ بخش میکنم دالبی نیست و استریوه....در حالی که فیلمم صداش 5.1 کانالست
رفتم تو تنظیمات صدای لپ تاپ دیدم گزینه ی بلندگو های سراند غیرفعاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه این گزینه رو فعال کرد؟
ممنون میشم پاسخمو بدید
سلام به دوستان
بچه ها من c6960 دارم هنوز نم یتونم کانالشو مرتب کردنم منظورم 11 رو بیرام رو 1 یکی می تونه کمک کنه ممنون می شوم
دوستان سلام.
قیمت Samsung series 4 BN68-03553A رو کسی میدونه چنده ؟
چطور میتونم کانال های دیجیتالش رو فعال کنم ؟ یه انتن معمولی گرفتم .کانال های معمولی رو برفک میگیره .(البته فعلا جای خوبی نصبش نکردم )
با همون انتن دیجیتال رو هم میگیره یا باید انتن مخصوصی بگیرم ؟
با سلام
آقا این در سه تا تایپک دیگه گفتیم کسی نبوده کمک کنه یک در مورد خرید از سایت های که میگن از بانه هستند که قیمتاشون پایین از تهران است آیا مورد اطمینان هستند و دوستان کسی گرفته لطفا راهنمایی کنید
دوم من مدل UA46ES8880 را می خوام بگیرم که در سایتها مورد نظر گفتند UE46ES8000 می باشد و اینو هم می دونم که مونتاژ اروپاست میخواستم بدونم برای وصل شدن به اینترنت مشکل ندارند و برا up کردن و موارد دیگر مشکل نداریم و کلاً چه مشکلهایی می تونن داشته باشند حالا هرچی به نظرتون می رسه کمک فرمایید و محاسنشو بفرمایید
سوم در بعضی از تایپیکها دوستان گفتند آمپ ولی توضیح ندادند میخاستم بدونم چه هستو یک توضیحی در رابطه -- اگر اشتباه نگفته باشم باز دوستان راهنمایی بفرمایند
باز از اینکه وقت می گذارید سپاسگزارم
سلام دوستان حقیقتش میخوام یه تلویزیون 3بعدی بگیرم 46 اینچ خواستم ببینم بهترین هایی که تو بازار هست کدوم هاست که با توجه به بوجم یکی رو انتخاب کنم تا 4800 میتونم هزینه کنم ممنون
سلام بهترین گزینه برای شما samsung es8000 46 اینچ هست یا همون es8880