با سلام
من یه لپ تاپ
maxxonrt B1752
دارم دربدر دنبال درایور صوتیش میگردم اگه ممکته دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم
با تشکر
Printable View
با سلام
من یه لپ تاپ
maxxonrt B1752
دارم دربدر دنبال درایور صوتیش میگردم اگه ممکته دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم
با تشکر
ایسوس منم این جوری، ویستا هوم روش نصب بود .ویندوز میریختم مرحله اخر سیاه میشد من کل هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم و پارتیشن ریکاوری رو هم پاک کردم مشکل حل شد:11::46:نقل قول:
بدی این نوت بوک های چینی این هست که هیچ ساپورتی ندارندنقل قول:
با سلام
من یه لپ تاپ
maxxonrt B1752
با تشکر
من که چیزی پیدا نکردم
احتمالا توی سایت های چینی یا جاهایی که توی پاییتخت بانک درایور دارند پیدا بشه
با سلامنقل قول:
ممنون که تلاش کردین اگه دوستان دیگه هم لطف کنن و به من عاجز درمونده کمک کنن ممنون میشم.
باتشکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــر مجدد
ببین یک راهش اینه کخ بدونی کارت صدای لپ تاپ ات چه چیپستی داره بعد میتونی بری سایت سازنده چیپست مثلا realtek و درایور جامع صدای سیستم رو دانلود کنی
در ضمن برای ادامه بحث به این قسمت بروید :
درخواست و ارائه درایورهای سخت افزاری لپتاپ های مختلف
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157
سلام
من کارت pcmci برای مودم لپ تاپم خریدم ولی زرد نصب می شه .فکر کنم با سیستم عاملم مشکل داره .
سیستم عاملم هم اکس پی هست .
باید چی کار کنم تا درست شه ؟بدون اینکه کارتمو عوض کنم .
مرسی
من ويندوز لپتاپم رو عوض کردم و دوباره ميخواستم با سي-دي webcam manager وبکم نصب کنم ولی وقتی سي-دي رو نصب ميکنم و روی live cam avatar کليک ميکنم اين error رو ميده:
there is no valid webcam detected.
please ensure that you have installed your webcam driver properly.
در صورتی که وقتی از webcam center/tools/setting/motion detection/detection ميبينم،وبکم کار ميکنه و تو device manager هم وبکم هست
سلام دوستان
من یک لپ تاپ sony s48 دارم اما هر کاری می کنم نمیتونم وارد bios setup بشم .از چه راهی میتونم؟(میخوام برای bios پسورد بزارم)
سلام دوستان
من یک لپ تاپ sony s48 دارم اما هر کاری می کنم نمیتونم وارد bios setup بشم .از چه راهی میتونم؟(میخوام برای bios پسورد بزارم)
سلام دوستان.
من تازگی با راهنمایی دوستان و بر و بچز فوروم یه hp pavilion dv6750 گرفتم.
فقط درایو ریکاوری سیستمم مخفی نیست. میخوام ببینم اگه با Paragon یا نرم افزارای دیگه مخفیش کنم سیستم ریکاوریم از کار نمیفته؟
ممنون.