آره واقعآ دلهره اور شده :31:...به خاطر جیلبریک هست که شما باهاش مخالفی:31:نقل قول:
Printable View
آره واقعآ دلهره اور شده :31:...به خاطر جیلبریک هست که شما باهاش مخالفی:31:نقل قول:
ایول امیررضان جان :دی سوال منو که مخمو چند وقتی بود مشغول کرده بود کردی :دی ! آخه PS3 واسه اجرای بازی های جدیدش مجبورت میکنه آپدیت کنی :دی گفتم شاید اپلم آره .... :دی
الان فقط 4.3.3 جیلبریک شده ؟ 4.3.4 و این 4.3.5 فرقشون چیه ؟
چند تا باگ امنیتی برطرف شدن (همون باگ هایی که باهاشون جیلبریک می کردن).نقل قول:
قدیما به خاطر فریمور دستگاه بعضی وقت ها 100 تومن گرونتر می فروختن، جالب بود بعضی ها هم می خریدن. :دی حالا اگه می خواستن همون برنامه ها رو پول بدن نهایتا 50 تومن هم نمی شد :27:نقل قول:
آین آیتیوتز 10.4 خیلی افتحاضه .... (بازی اینفینیتی بلید) رو بعد از خریدن و 8 ساعت دانلود موقع نصب ارور میده(مثه اونی که زمانی که appsync نریختی میخوای با آیتیونز سینک کنی)
با ایفونباکس هم نشد:41:
یعنی باس 2باره دانلود کنم؟امکان داره ناقص دانلود شده باشه؟:13:
ای تو روحت آیتیونز که این قدر رو ویندوز مضخرفی....:19:
قابلی نداشت :31:نقل قول:
البته اپل هم برای اجرای بعضی بازی ها و برنامه های جدید میگه باید آپدیت کنی ولی نه برای این صدم ، دهم های فریمور :20:. مثلآ من آیپاد تاچم 3.1.2 هست بعد برای اجرای بعضب اپ ها میگه باید بری روی 4
الان آیپد 2 فقط روی 4.3.3 جیل میشه.
دوستان یه سوال دارم :
از انجاییکه که آیپد پورت USB و ... نداره میشه بگید کیبورد از چه راهی به آیپد وصل میشه ؟
و کلا فن آوری داره ( مثل usb on the go ) یا هرچی که بشه بهش Mass storage مثل فلش یا هارد یا دوربین را وصل کرد ؟
سلام بر دوستان عزیز
من می خواهم یک iPad 2 Wi-Fi 16GB + 3G بخرم
اول اینکه از این وسیله زیاد سررشته ندارم اگر کسی مطلب جامعی داره برام آدرسش را بذاره
بعد اینکه من از کانادا می خواهم بخرم خواستم بدونم این وسیله سیم کارت ایرانسل را پشتیبانی می کنه یا نه؟
بعدا آیا قابلیت مولتی تسک داره یا نه آخه یک جا خوندم که آی پد این سیستم را نداره!
اگر جواب بدهید ممنون می شوم
با تشکر
از طریق همون کانکتور 30 پین (بطور داک):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبرد های وایرلس اپل هم از طریق بلوتوث وصل میشن.
USB on the go وجود نداره برای USB فقط Camera Connection Kit هست که میشه باهاش عکس ها و فیلم ها رو به آیپد منتقل کرد. مثل اینکه اگه جیلبریک کنید راه های دیگه ای هست.
بله از ایرانسل پشتیبانی می کنه، مولتی تسکینگ هم مدت هاست که داره.نقل قول:
سلام دوستان:
من یه سوال دارم و فکر کردم اینجا بپرسم به جوابم میرسم
من کتابهامو اسکن کردم که کتابهای رنگی هست و عکس و تکست داره...
سوالم اینه:
چه تبلتی بخرم که بشه وقتی عکسهای کتابو تو گالریش میبینم بتونم فایل صوتی(mp3)استاد رو گوش کنم و اینکه دور مطالب خط بکشم و هایلایتش کنم.
به طور کلی با ایپد 2 میشه اینکارو انجام داد؟دیدن عکس و گوش کردن به فایل صوتی به طوری که همزمان بشه فایل صوتی رو نگه داشت(کنترلر های مدیا پلیرش روی چیزی مثل تسک بار باشه که بشه قطع و وصلش کرد) یعنی عکس و پلیر ت یک صفحه باشه و بشه رو عکسه ویرایش کرد مثلا های لایت کرد
ایپد رو فقط واسه این منظور میخوام پس حتما مطمئن شید و بعد پاسخ بدید که پولم رو دور نریزم
ممنونم
همه این کارها رو با ایپد میشه انجام داد (با تبلت های دیگه هم فکر کنم بشه)نقل قول:
صدا رو که با پلیر پخش میکنی
باقی رو هم با برنامه های جزوه نویسی که زیادم هستن انجام میدی