با عرض سلام و درود خدمت دوستای قدیمیو گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غرض از مزاحمت فقط اطلاع رسانی از احوالات خودم بود .چون هنوز زندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رضا جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند روز قبل رفتم یه پنکوسی باله بلند خریدم(حدود10 سانت) تا انداختم تو آک مورد استقبال دوست عزیزم سر سوسماری قرار گرقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شدیدا زخمی شد>>>>حالا این داستان باعث شد تا جرقه ای در مغزم بخورد که آن هم منتهی شد به خرید یک آک با ابعاد 50*30*80 و 2تا دلقک یک دبوسی و یک فرانتوزا و انتقال پنکوسی خسته به تانک جدید که البته حالش خوب شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه که بد جوری افتادم تو دام ماهی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خیلیم خوشحال شدم دیدم این تاپینگ هنوز نبضش میزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]