-
سلام موضوع خیلی جالبی رو مطرح کردین من واقعابهش علاقه دارم و الان نظرمو میگم
من رو این موضوع خیلی تحقیقات زیادی داستم و هنوزم بطور قطع نمیدونم که آیا این اتفاق میفته یا نه
ببینیدخود ناسا اعلام کرده که اصلا تو این روز به هیچوجه هیج نوع برخوردی با زمین صورت نمی گیره
پس از نظر برخورد یه سیاره یا دنباله دار بازمین در این روز میشه بطور قطع صرف نظر کرد
و یهموضوع دیگه هم هست و اونم وقوع طوفانهای خورشیدیه که احتمالش هست که اتفاق بیفته من در این باره هم مطالبی خوندم و بازم میگم معلوم نیست که این اتفاق بیفته یا نه
-
اینکه 2012 پایان دنیاست چیزی چز گرافه نیست؟
-
یاد فیلم 2012 افتادم
اوباما در كاخ سفيد اعلام وضعيت اضطراري كرد
خبرگزاری فارس: در پي وقوع زلزله 6 ريشتري در آمريكا ، يك مقام مطلع در كاخ سفيد از اعلام شرايط اضطراري در مقر حكومتي اين كشور توسط باراك اوباما خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، يك مقام مطلع در كاخ سفيد از اعلام شرايط اضطراري در مقر حكومتي آمريكا توسط باراك اوباما رييس جمهور ايالات متحده خبر داد.
بنا بر اين گزارش، در زلزله آمريكا ، واشنگتن پايتخت اين كشور نزديك به 15 ثانيه به طور مداوم لرزيد.
هم اكنون باراك اوباما در حال عزيمت از محل تعطيلات خود به واشنگتن است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
متوجه ربط این موضوع با 2012 نشدم
منظورتون چی بود؟
-
حالا با اومدن یه زلزله توی آمریکا دوباره پروژه 2012 باز شد:31:
بابا هیچ خبری نیست!!
خود امریکایی ها که این شایعه رو باب کردن رفتن طرح جدید برای دلار ریختن!(که البته طرحش هم خیلی معنا داره!)
یعنی برنامه ریزی کردن برای آینده!!
خودشون میدونن که هیچ خبری نیست!!
-
اصلآ کسی زخمی شده ؟!! حالا کشته به کنار !
-
غیر عادی بودن شدت زمین لرزه
در پی وقوع این زمین لرزه، دانشمندان اعلام کردند رخ دادن چنین زمین لرزه ای با این شدت در بخشی از ویرجینیا که به خاطر وقوع زمین لرزه های کوچک و خفیف شهرت دارد بسیار عجیب است. این زمین لرزه که شدت نهایی آن 5.9 ریشتر اعلام شده از ایالتهای کارولینا تا نیوانگلند کاملا محسوس بوده است.
"کارن فیشر" لرزه شناس دانشگاه براون می گوید شدت این زمین لرزه بسیار غیر عادی است، این بزرگترین زمین لرزه ای است که تا کنون در این منطقه رخ داده است. منطقه وقوع زلزله منطقه ای است که زمین شناسان آن را به عنوان منطقه لرزه ای مرکز ویرجینیا می شناسند.
بر اساس گزارش رویترز، محقان می گویند با اینکه شدت زمین لرزه بسیار غیر عادی بوده است، اما محدوده وسیعی که امواج لرزه ای آن را تحت پوشش قرار داده اند محدوده ای است که معمولا در آن زمین لرزه به وقوع نمی پیوندد.
سواحل غربی ایالات متحده بالاتر از مرز میان دو صفحه فعال تکتونیکی، آمریکای شمالی و پاسیفیک قرار گرفته است و نیروی ناشی از حرکت این صفحه های در کنار یکدیگر منجر به وقوع منظم زمین لرزه می شود. در بخشهای شرقی هیچ موتور محرکی برای حرکت دادن صفحه های تکتونیکی وجود ندارد و از این رو است که شدت زمین لرزه اخیر در آمریکا غیر عادی به نظر می آید
به خدا اینا رو دانشمندا گفتن!!! باورش الزامی نیست :5:
-
ماهانه 100 تا از این زلزله ها میاد!!!
ولی ربطش به 2012 چیه؟
-
به نظر من 2012 یه جور آشوب روی زمین پدیدار میشه که از همین الان قابل رویت هستش ... منظور همین جنگها و اعتراض های مردمی هستش .. که توی سال 2012 به اوج خودش میرسه و خیلی از دولت ها رو عوض میکنه و جور میشه اسمشو پایان دنیا و شروع دنیا جدید نام گذاری کرد ....
-
همه این جریانات از وقتی شروع شد که این مایاهای گیج تقویمشونو گم کردن .
اگر یه کم دنبالش میگشتن پیدا میکردن این اتفاقات نمی افتاد.