اه اه اه اه روکمن......
دل و رودم ریخت رو میز.. نخاستیم بابا نخواستیم خودت بخور تا راساروده شی
Printable View
اه اه اه اه روکمن......
دل و رودم ریخت رو میز.. نخاستیم بابا نخواستیم خودت بخور تا راساروده شی
حالم خیلی بده کمکنقل قول:
نه دیگه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا که درست کردم میگی نمیخورم !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اتفاقا این شیرینی مخصوص خانم هاست از جمله شما & فرانک & مونیکا & ونوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوارای وجووووووووووووودتون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم فرانک الان چایی نبات می ریزم میارم پایین
البالو پلو ها رو بگو حروم شد....
به به ببين اينجا چه خبره ...
خدا رو شكر كه من اول نشدم و الا شيريني من ............
البالو پلو ها رو بذار واسه شب ... الان که بعد از شیرینی چیزی دلتون نمیشه بخورید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه این شیرینی گفتم که مخصوص خانم هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه تو اول میشدی که دنده کباب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
خدا رو شكر كه من اول نشدم و الا شيريني من ............
به علت تخلیه اعضا داخلی اعمم از شیکم و ردوه کلیه و کبد و ....
از دادن جواب معذورم
ای بابا نگید کم آورده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که میدونم کم نیاورده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه قدر این پسرا امروز با مزه شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدن با مزه بودن ما خبر نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه تاپیک زده ... دو نفره دیگه اول شدن ... یکی دیگه به اون یکی تیکه انداخته ... پایه منو واسه چی می کشید وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب تاپيكي شده اين جا . از شيريني خورون كار به كجا ها رسيد ...