خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
بیشتر بازی هارو میشه بازی کرد... ولی فهمیدن داستان یک معقوله جداست..
Printable View
خب اون که جدا هست مسئلش... اون طوری خب alan wake هم میشه بدون انگلیسی دونستن بازی کرد. ولی خب ندونستن داستان اصلا اون کیف و حال اصلی رو نداره...
کسی که داستان بازی رو نمیدونه و نمیفهمه هدف بازی چیه بازی نمیکنه ... وقتشو تلف میکنهنقل قول:
وگرنه تمام بازی های دنیا رو میشه بدون دونستن ذره ای زبان تموم کرد
این بازی خیلی عالی بود بازی که فکر آدم رو در قالب یک افسر به کار می انداخت
سلام دوباره به دوستان(فکر کنم آخرین پستم مال 1 سال پیشه.)
می بخشید سئوالی داشتم:
ایا روش کلی برای بازجویی وجود داره؟
بازجویی بازی رو برام عذاب آور کرده!
نمی دونم چرا با وجود این که معنی حرف هاشون رو می فهمم و می دونم چه سرنخ هایی دارم، کدوم یک از اون سه تا رو انتخاب کنم. خیلی مردد می شم.
شرمنده سئوالم نابود بود. (به بزرگی خودتون ببخشید.)
دوست عزیز اینجا جم شدیم که مشکلات هم رسیدگی کنیم چرا این همه شرمندگی.:46:نقل قول:
خب شما که خوب میفهمدی چی میگن مشکلی نباید داشته باشی...یا از کسی که بازجویی میکنی میترسی:31:یا می خوای کلا همه موارد رو درست تیک بزنی اول که دل و بزن به دریا دوم محیط جرم رو خوب بگرد اگه درست بگردی و دقت کنی حتما موقع بازجویی و سوال کردن هم بدون هیچ تردیدی انتخابتو خواهی کرد.
مثلا یکی میگه نه من قصد نداشتم برم سینما در صورتی که تو بلیظ سینما رو داری و میدونی خریده بود زود بکوب رو سرش ...یا یکی میگه من نمیدونم مورفین چیه و از کجا پیدا شده زود صندوق پره مورفینشو بکوب رو سرش ..کمی فقط ترس میاره اونو خودم هم داشتم
منظورتون از روش کلی چیه؟ موقع بازجویی باید کاملا تمرکز داشته باشید... البته فکر نکنید که شما نمی تونید همه ی سوال هارو جواب بدید... دیگه قوی ترین افراد همچند سوال رو اشتباه جواب میدن...
خب نقل و قول های فوق و بحثشون زیاد جالب نیستن ادامه پیدا نمیکنن.
مرسی
بازی خیلی قشنگیه ! :دي
چند وقت بازی نکردم حدود 2 هفته فک کنم شد...( اخه کلا زیاد بازی نمی کنم )
امروز بالاخره دیوی دی 2 ش رو تموم کردم. ...
اقا شما با کودوم ماشین اون سرعتی که توی اچیومنتاس رفتین ؟ اگه بگین ممنون می شم ...
من با یکی از secret های بازی رفتم...البته خودم بیشترین رکورد سرعتم با ماشین پلیسی که تو Vice بهت میدن هستش....یه بزرگراه پیدا کن و برو....اونقدر هم زیاد نیست سرعتش...نقل قول:
+
پس از وصل شدن به لایو بعد از 1 ماه تاخیر و اومدن Lt 1.9:دی،سریعا رفتم Rockstar pass رو خریدم...800 پوینت،حدود 16 دلار....2 تا از پرونده هایی که منتشر شده free میشه (یکی واسه Traffic ،اون یکی هم Vice)...حجماشون هم 240-400 مگ بود به ترتیب....و 2 تا dlc یا پرونده ای که بعدا عرضه میشه هم Free شد...+ همه لباس های بازی....
واقعا پیشنهاد میکنم این DLC ها رو از دست ندید...خیلی زیباست این 2 تا پرونده...البته Rockstar معمولا DLC ها رو روی Disk هم عرضه میکرد....
با ماشین پلیس هم میشه... LS رو فشار بده ، بعدش برو توی یکی از بزرگراه ها ، راحت اچیومنت رو می گیری.... من فکر کنم 30 ثانیه هم با این سرعت بودم...نقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
امیر یعنی تو اینو خریدی دیگه تا آخر هرچی دی ال سی بیاد مفت؟