نقل قول:
خواهش میکنم عزیز, بالاخره خواستیم این مشکل کوچک شما هم حل بشه. :11:
شما از یک آنتی ویروس دیگه کنار CIS استفاده میکنید؟
آگر آره , تصمیم با خودتونه و مختارید اما چه من و چه تمام برنامه نویسان کمودو تاکنید دارند بر اینکه اگر میخواهید اختلالی در CIS ایجاد نشه اون رو تنها و بدون هیچ نرم افزار امنیتی دیگری نصب کنید. حتی داشتن MalwareBytes AntiMalware هم با گارد فعال میتونه باعث بروز مشکلاتی بشه.
بطور نمونه یک فایل رو کمودو میفرسته به سند باکس و شما هم اون رو بلاک میکنی اما آنتی ویروس Avira میخواد اون رو پاک نه. هر دو نرم افزار شروع میکنند به انجام دادن کاری که باید انجام بدند و این وسط یکیشون موفق میشه اما اونیکی به مشکل بر میخوره. اما اگر از CIS بصورت تنها استفاده کنید اونوقت آنتی ویروسی که داخل این بسته وجود داره و بارها هم ثابت کرده که از خیلی از آنتی ویروسهای پولی تشخیصش بهتره با لایه های دیگر محافظتی بخوبی مچ میشه چون تمام اینها برنامه ریزی شدند و مشکلی بوجود نمیاد.
اگر هم فقط از CIS استفاده میکنید و آنتی ویروس دیگه ندارید اونوقت این راه رو من به شما پیشنهاد میکنم چون همونطور که در پست قبلی هم دیدید من به خاطر شما این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.
CIS را کاملا پاک کنید... رجیستری و فولدر های باقی مونده ازش را هم بعد از ریستارت کردن سیستم پاک کنید.
Super Internet TV را کاملا پاک کنید و رجیستری سیستم را تمیز کنید و سیستم رو یکبار ریستارت کنید.
حالا CIS را نصب کنید و تنظیمات آنرا طبق پست دوم انجام بدید و 2 بار سیستم را ریستارت کنید. برای دتکت کردن برنامه ها, نتورک و غیره...
بعد از تمام شدن کارها با CIS اونوقت میتونید طبق پست قبلی من Super Internet TV را نصب کنید و مرحله به مرحله از روی عکس ها برید جلو.
همچین مشکلی من نداشتم و تا حالا هم ندیدم. فکر کنم من بیشتر از 5 بار در هفته به دلیل اینکه هر روز با ویروسها و تروجانها سر و کار دارم با آنتی ویروس کمودو فول اسکن میکنم. هاردم هم 1 ترابایت هست و نزدیک به 550 گیگ اطلاعات دارم اما هیچ وقت همچین مشکلی برای من بوجود نیومده.
شما سعی کنید با برنامۀ MalwareBytes AntiMalware بعد از آپدیت سیستم خودتون رو فول اسکن کنید شاید مشکل از آلودگی باشه و اون پوشه هایی که درست شدند پوشه هایی باشند که مخربها درست کردند اما چون کمودو مخرب رو یا پاک کرده و یا در سند باکس غیر فعالش کرده نتونستند پوشه ها رو مخفی نگه دارند. اما هر چی که هست من بعید میدونم مربوط به فول اسکن کردن با آنتی ویروس باشه چون تنها من نیستم که استفاده میکنم الان تمام این 570 پست قبلی رو که بخونی 1 نفر هم همچین مشکلی رو نگفته. :10:
موفق باشید.
سلام مهران جان نمي دونم با چه زبوني بخاطر اين همه زحمت از شما تشكر كنم چون خيلي زحمت مي كشيد در پاسخ به اين نوشته بايد بگم كه كلا كومودو را انيستال كردم و الان يك انتي ويروس دارم و اونم سيمانتك مي باشد و وقتي كومودو را كاملا حذف كردم و سيمانتك را ريختم و اون برنامه را نصب كردم مشكل حل شد و الان فقط انتي ويروس سيمانتك دارم خواستم بدونم چكار كنم مجددا سيمانتك رو حذف كنم و از كومودو استفاده كنم ايا با اين كار باز مشكلي پيش نمياد.؟