-
سلام
اگه اين تكليف من بود اينو مينوشتم.
....................
(write your address here but not your name)
The Manager
................
(write the address of the receipent/university here)
.......................
(write the date here)
Dear Sir / Madam,
I am writing to you to enquire about your admission rules for foreign/international students.
I would appreciate if you could send me some detailed information about postgraduate courses at St. John university. I would like the information specialy about the required qualifications and registration fees.
I look forward to hearing from you.
Yours faithfully,
..........(sign here & write your name)
-
ببخشيد بعد از اينكه پست كردم ترتيبهايي كه قسمتهاي مختلف نامه بايد داشته باشند بهم ريخت.
آدرس خودتون (بدون اسم خودتون) بايد بالا سمت راست باشه
آدرس گيرنده از خط بعدي سمت چپ نوشته ميشه
و دوباره سمت راست روبروي آخرين خط آدرس گيرنده(يا خط بعدي آن) بايد تاريخ را بنويسيد
و دو يا سه خط پايينتر نامه را شروع كنيد.
موفق باشيد.
-
english hand writing
دوستان سلام
من تا اونجایی که یادمه خط پیوسته انگلیسی یه اسم خاصی داشت ولی هر چی فکر می کنم یادم نمیاد اسمشو
کسی اسمشو می دونه؟
و اینکه کسی لینکی برای یادگیریش سراغ داره؟
ممنون
-
سلام
اينطور نوشتن اسمش Cursive writing است.
لينكش رو ندارم ولي يه كتاب به همين نام واسه يادگيري پيوسته نوشتن هست. قيمتش هم ارزونه.
-
Sorry I didn't catch what you meant.
Can you write it in Persian?
-
اگه کارتون از طريق اينترنت باشه يعني شما متن رو بفرستين و من ترجمش رو من هم مشکلي ندارم براتون ميل فرستادم.
-
من هم هستم!
راستش رو بخواین من تو زمینه مکالمه كار کرده ام ولی تو زمینه ترجمه زیاد کار نکرده ام ولی با این حال با این شرایطی که شما میگین (آخه منم دانشجو هستم)خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم. :biggrin:
-
متشکرم ولی...
از کمکتون بی نهایت سپاسگزارم ولی باید بگم که من خودم همین مفهوم رو از این جمله برداشت میکردم ومیخواستم بدونم معنی این جمله چیه؟ آخه میدونم این جمله ناسزاست. ولی منظوری ندارم فقط معنیشو میخوام.بازم متشکرم. :blush:
-
ناسزای ناشناختهای هم هست، چون حتی یک بار هم توی گوگل پیدا نمیشه!
ایلیا
-
picture
excuse me guys Ihave a question but not about english I want to have a picture beside of my posts and also Iwant to make a sign for my self but I dont know how can I make them