در این موارد توی صفحات قبلی به تفصیل صحبت شده مطالعه اکنید جوابتون رو می گیریدنقل قول:
Printable View
در این موارد توی صفحات قبلی به تفصیل صحبت شده مطالعه اکنید جوابتون رو می گیریدنقل قول:
اگر به صورت حرفه ای و یا نیمه حرفه ای کار میکنید
بدردتون میخوره در غیر اینصورت از پک های اچ دی پلیر استفاده کنید .
سلام.دوستان حتما برنامه power dvd 12 رو برای اجرای فایل های بلوری استفاده کنند.خیلی قوی شده.امتحان کنید.
مرسی. یه سوال فایل های بلوری رو بصورت دیسک استفاده می کنید یا بصورت ایمیج؟نقل قول:
ایمیج می گیرم.نقل قول:
در سيستم از چه خروجي استفاده ميكنيد ؟
htmi or vga ?
براي صدا چطور ؟
اگر از htmi استفده ميكنيد كيفيت خروجي صدا و تصوري در حد عالي هست ؟
مثلا با پليري هاي رده بالاي دنون و پايونيير قابل قياس هستند ؟
كارت گرافيك شما چه مدلي و براي صدا از چي استفاده ميكنه ؟
با تشكر
سلامنقل قول:
خروجی HDMI
صدا هم HDMI
بله راضی کننده است.
نه با پلیرهای رده بالا قابل قیاس نیست.با یه پلیر معمولی قابل قیاس هست.
من از این مدل مادربرد استفاده می کنم که ساپورت صدا و گرافیکش کامل و عالی هست و کارت جدا برای صدا و تصویر نگرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مادربرد بر حسب نوع پردازنده ای که استفاده می کنید دارای گرافیک Intel HD3000 یا HD2000 است که در نوع خودش خیلی خوبه و به جرأت می گم از همه مدیا پلیرهای بازار که تا الان من دیدم بهتره ولی در عین حال می تونید از گرافیک های Radeon HD 66XX به بالا استفاده کنید که کیفیت ویدئویی عالی داره و توی تست HQV2 از تمام پلیرهای تجاری و حتی Pioneer LX55 امتیاز بالاتری گرفته.نقل قول:
دیدم مشخصات و قیمت رو.خیلی عالیه.منکه فعلا راضیم تا ببینم در آینده چی پیش میاد.ممنون بابت پیشنهاد.نقل قول:
سلام
اگه من بخوام یه htpc با پردازنده core i5-2500k سرهم کنم. بقیه قطعات رو چی پیشنهاد می کنید؟(چه مادر بوردی.چه پاوری.چه کارت گرافیکی. چه رمی)؟