اولین باری که خواستم روی لپ تاپ دل 1564 ویندوز 7 نصب کنم قسمت اعظم هارد را اجازه تقسیم کردن نداد و الان هم آن قسمت از هارد داخل MY COMPUTER وجود ندارد راه حل لطفاً
Printable View
اولین باری که خواستم روی لپ تاپ دل 1564 ویندوز 7 نصب کنم قسمت اعظم هارد را اجازه تقسیم کردن نداد و الان هم آن قسمت از هارد داخل MY COMPUTER وجود ندارد راه حل لطفاً
با سلام به همه بچه ها
به نظر شما 1564 با کانفیگ i3 و ati4330 بهتره یا 5010 با کانفیگ i3 و ati5470?
قیمت 1564 ، 770 تومنه و 5010 ، 830 تومن(با گارانتی زیگورات)
لطفا با دلیل و سند بگین؟ ممنونم
سلام دوستان ......
من هم می خوام یک لپ تاپ بگیرم البته یک لپ تاپ ارزون ......به نظر شما بین 1564 و 5010 کدوم بهتره ......
هردو ( Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
Ram : 2 GB DDR3
H.D.D : 250 GB 5400 RPM
VGA : Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
15.6" - Bright LED
- فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
ولی Dell Inspiron 5010 699000
و Dell Inspiron 1564 720000
راهنمایی لطفا:41:
من خودم میخواستم 5010 بگیرم. اما بعضی ها گفتن اینا کاستوم هستن و از این حرفا. منم نگرفتم!نقل قول:
به نظرم شما 1564 بگير چون چيزيه كه همه ازش راضي هستندو اما اون مدل رو زياد كسي نميشناسه.نقل قول:
همينو بگم كه 1564 جزو 10 لپ تاپ قدرتمند حال حاضره(اينم دليل)
من یک لپتاپ مدل ۱۵۶۴ دارم اما لپتاپ ام زیادی فنش کار میکنه حتا زیرش هم یک بلندی گذاشتم تا فاصله از زمین داشته باشه اما باد گرم ازش زیاد میزنه چه کار کنم که بهتر بشه ؟
بعضی وقتها نورlcd خیلی کم میشه بعد باز به حالت اولیه خودش برمیگرده
لطفآ راهنماییم کنید چه کار کنم تا این اتفاق نیفته
دوست من ، من از هیچ کدوم از این رو مدل استفاده نکردم اما 5010 از نظر قطعات یه مقدار بهتر از 1564 به نظر میرسه:46:نقل قول:
مثلا اینکه پورت eSata داره و کارت گرافیکش هم خیلی بهتره و علاوه بر درایور 7 ، درایور ویستا هم داره البته می دونم 7 خیلی بهتره
اگه می خوای بگیری بنظرم اون کانفیگی که گرافیکش ATI هست بگیر گرافیک intel ضعیفه:13:
اگر کسی لطف کنه پست ۵۷۶ جواب بده ممنون میشم
برای مورد فن، باد گرم که طبیعیه، به هرحال گرمای قطعات رو باید یه جوری به بیرون بده، اما اگر فکر میکنید گرماش زیاده، میتونید از فن کولر استفاده کنید، تا لپ تاپ رو خنک کنه، مارک کولر مستر رو اکثرا پیشنهاد میدند که معروفه، در قسمت Power Options هم (روی باطری راست کلیک و گزینه Power Options رو انتخاب کنید) تنظیمات رو روی Balanced بذارید،نقل قول:
نور lcd هم که فکر میکنم طبیعیه کم بشه، بسته به تنظیمات همین قسمت Power option، گزینه ای هست که پیش فرض اگر لپ تاپ 1 دقیقه بیکار باشه، نور صفحه رو کم میکنه، بعد که شما موس رو حرکت میدید یا کاری انجام میدید، دوباره نور رو به حالت اول بر میگردونه:
سلام.
دوستان چند وقتیه که از شارژر لپتاپ صدای ویزویز میاد.انگار توش زنبور گیر کرده.مشکل چیه؟