جناب meha سوالی داشتم این فرم های سواروفسکی اصل اگر باشه حدودا در چه رنج قیمتی هست؟ من 988 امروز یکی دیدم
بعد فرم های پیرکاردین با قیمت حدودی 200 اصل میتونه اصل باشه یا خیر؟
ممنونم:n17:
Printable View
جناب meha سوالی داشتم این فرم های سواروفسکی اصل اگر باشه حدودا در چه رنج قیمتی هست؟ من 988 امروز یکی دیدم
بعد فرم های پیرکاردین با قیمت حدودی 200 اصل میتونه اصل باشه یا خیر؟
ممنونم:n17:
سلام
ببینید وقتی توی خرید یک فرم شک دارید به نظرم از اونجا تهیه نکنید بهتره! ولی وقتی از یک عینکسازی یا عینک فروشی مطمئن هستید میشه با خود عینکسازی مشورت کرد
قیمت سواروفسکی رو نمیدونم! البته توجه داشته باشید عینک های بالای 600 تومان امکان گران فروشی بسیار زیاد هست و باید دقت کنید
پیرکاردین آره میتونه
سلام. چند روز پیش یه عینک جدید گرفتم. عدسی optiswiss (به ادعای فروشنده) با قیمت 130 هزار تومن. چه طور از اصل بودن عدسی مطمئن بشم؟
شماره چشمای من 1.5 و 2 هست. پاکتهای دو تا عدسی با هم متفاوتن البته روی هر دوشون نوشته شده optiswiss.
آیا این عدسی ها پوشش EMI دارند؟ آنتی رفلکس هستن؟ ضد خش چطور؟
اصلا پوشش EMI چه قدر از چشم در برابر کامپیوتر محافظت میکنه؟
یه سوال دیگه عدسی های زایس بهترن یا optiswiss ؟
ممنون میشم اگر جواب بدید
سلام
فکر نمیکنم اصل باشه با این قیمت
بله هم آنتی رفلکس دارن هم emi کلا ضدخش نیستن عدسی های پلاستیک ولی اپتی به نسبت بقیه مقاوم تره
پوشش emi کاملا چشم رو محافظت میکنه و با کمک anti reflex خیالتون راحت باشه ولی خب در اصل انتی رفلکس باید داشته باشه بعد emi
مطمئنا زایس بهتره
ممنون که جواب دادید. جناب meha پس قیمت این عدسی ها چنده؟ و آیا مثل بعضی از عدسی های دیگه با بخار آرم یا اسم شرکت روی اون پیدا میشه یا همچین نشونه هایی که بشه از اصل بودن عدسی مطمئن شد؟نقل قول:
سلام.من یه سوال داشتم.
I&G بهتره یا Avista؟
چقد با هم تفاوت دارن؟
ممنون
hashem_j
اپتی از 300 هست i&g و آساهی با بخار معلوم میشه
marjan6889
والا من خودم عینک قبلیم i&g زدم الان avista تفاوت خاصی احساس نمیکنم ولی i&g شناخته تر هست
سلام آقای meha
میشه یه توضیحاتی درباره انواع لایه هایی که در عدسی عینک استفاده میشه بدین
مثلا انتی رفلکس دقیقا چی کار میکنه یا این emi که دوستمون گقتن
سلام
پوشش EMI در برابر نورهای مضر و اشعه های یک صفحه نمایشگر که میتونه چشم رو آزار بده حالا به هر روش چه خسته شدن چشم چه مشکلاتی که برای چشم های حساس پیش میاد رو محافظت میکنه
پوشش آنتی رفلکس همونطور که از اسمش مشخصه نورهای برگشتی رو میشکنه و باعث میشه دید شفاتری داشته باشی تقریبا مثل پلاریز ولی خب کیفیت آنتی رفلکس توی عدسی های ارزان مشخص و محسوس نیست و چون در عدسی های معتبر از لایه های قوی تری تشکیل میشه و حتی چندلایه استفاده میشه میتونین کاملا احساس کنید نسبت به یک عینک ارزانتر یا همان مدل ولی بدون آنتی رفلکس دید بهتری رو به شما ارائه میده
ضمنا آنتی رفلکس برای افرادی که چشمشون دچار حساسیت خاص هست چه در زیر افتاب چه در استفاده از تلویزیون یا کامپیوتر از طریق متخصص چشم توصیه میشه و باید رعایت کرد
البته خود پوشش آنتی رفلکس شامل چند چیز میشه
مثل همین emi یا هیدروفویک که ضدآب هست
حالا تفاوت یک عدسی چینی یا کره ای با ژاپنی همینجا مشخص میشه که این لایه قوی تر میشه و ویژگی های بیشتری داره مثل ضد گرد و غبار
سلام
من هفته پیش عدسی اپتی سویس گرفتم. شماره چشم هام 3 و 5 هستن و قیمت عدسی شد 510 تومن چون ترنزیشن هست و فشرده. فقط من فکر می کردم در آفتاب زیاد تیره میشه که خب اینجوری نیست. راستش من برای رانندگی میخواستم ولی اونطور که میخواستم دودی نمیشه. قبلا آساهی داشتم و I&G که از هردو راضی بودم. شاید برم یه عینک دودی طبی هم بگیرم .