بارها صحبت كرديم قبلا ، هرچند جاش اينجا نيستنقل قول:
Notebook خودش يك اسم مستعار هست كه زيرشاخته لپ تاپ ها قرار ميگيره ، همينطور Netbook ها
نميشه گفت كدوم بهتر هست ، قابل مقايسه نيست
بارها صحبت كرديم قبلا ، هرچند جاش اينجا نيستنقل قول:
Notebook خودش يك اسم مستعار هست كه زيرشاخته لپ تاپ ها قرار ميگيره ، همينطور Netbook ها
نميشه گفت كدوم بهتر هست ، قابل مقايسه نيست
سلام و خسته نباشید.
از اساتید محترم بخش لپ تاپ ممنوم میشم جواب کامل و مفصل بدن.
میخواستم بدونم تا دو ماه آینده قیمت لپ تاپ های سری fw سونی چقدر ممکنه افت کنه با توجه به اینکه شما مدتهاست بازارو دنبال میکنین.
و در کل قیمت لپ تاپ های بالای 1 تومن در دو ماه چقدر ممکنه بیاد پایین چون الان هر کدومش که به کارم میاد کمی گرونه برام و تا دو ماه دیگه کار هام بدون لپ تاپ هم انجام میشه.
نقل قول:
کار کردن باهاش آشون باشه؟:31:
همه لپتاپ ها سیستم عامل دارند دیگه! راحتی کارکردن به سیستم عامل بر میگرده نه لپتاپ.
لپتاپ ها هم اکثرا رابط کاربری خوب ، کلید های میانبر ، LED های نشان دهنده وضعیت و.... دارند و چیز خاصی ندارند.
فقط باید کلید پاور رو بزنی تا روشن بشه ، همین.
به شما مدل acer 5738g رو پیشنهاد میکنم/
مشخصاتش در پست های قبلی هست.
سلام به همه دوستان
من بعد از دزدیده شدن لپتابم:37:
حالا میخوام با وام لپتاپ بخرم:33:
من کارم برنامه نویسی و چند وقته دارم 3dmaxکار میکنم
لپتاپم برای اینا میخوام
کل موجودیم با وام 1تومنه :38:
حالا یک راهنمایی توپ میخوام:15:
حالا دوستان بهت معرفی میکنننقل قول:
اما بگو ببینم..از کجا وام گرفتی:D:D
سلام دوستان
میخواستم بدونم گرافیک cw-14 سونی حرفی برای گفتن داره؟؟؟یعنی برای اجرای بازی هایی متوسط و کمی بالاتر مشکلی نداره؟؟؟
یکی از دوستان اگه لطف کنه یه ترتیب از بهترین گرافیک های لب تاپ های فعلی بازار رو بزاره ممنون میشم.(از این جدول اینا که تو سایتای خارجی هست زیاد سر در نمیارم) مثلا همین سری G جیفورس ترتیبشون چطوریه؟؟؟
سوال دیگم این بود به نظرتون CPU , cw-14 ش برای اجرای بازی و برنامه هایی مثل video studio & photoshop جواب میده؟؟؟
دوستان بهتر میدونن
اما تا اونجا که من دیدم پردازنده اتم!!!!! فتوشاپ رو ران کرده
چه برسه به اینا:d
مقایسه کارت های گرافیک لپ تاپ از نظر امکانات و امتیاز 3D Mark ها :نقل قول:
اینم مقایسه سرعت اجرای بازی های مختلف:کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
موفق باشیدکد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
در خصوص acer 5738 g يه چيز جالب هست؟!! سيستم عاملش رو يك سايت dos معرفي كرده و سايت ديگه linux!! سيستم عاملش چيه واقعا!!!؟؟!!! آيا ويندوز xpيا vista نداره؟!!! من تا حالا با vista كار نكردم ,دوستان xp رو توصيه مي كنند يا vista رو؟!!! ممنون مي شم راهنمايي كنيد.در ضمن سوال مربوط به راهنمايي در هنگام خريد لپ تاپ بيشتر به چه نكاني بايد توجه كرد بي جواب موند...بازم ممنون
اونایی که روشون ویندوز اصل دارن گرون ترننقل قول:
شما خودتم می تونی روش ویندوز نصب کنی
در مورد خرید خودم تجربه ای ندارم ولی میگن از نمایندگی بخرین و حتما بسته بندیش بسته باشه و جلوی خودتون باز کنه.